Saatana saapui New Yorkiin

The Statue of Liberty, Liberty Island, New York City, NY, USA

Moses Michael Hays oli amerikanjuutalainen pankkiiri ja ensimmäisten vapaamuurariloosien perustaja USA:ssa. Hän toi käytännössä juutalaiseen kabbalaan perustuvan skottilaisen riitin Amerikkaan. Muita merkittäviä juutalaisia vapaamuurareita 1700-luvun lopun Amerikassa olivat Solomon Bush, Joseph Myers, Abraham Forst. On myös yleisesti tiedossa, että monet Amerikan Yhdysvaltojen perustajaisistä sekä alkuaikojen johtohahmoista (mm. Washington ja Franklin) olivat vapaamuurareita. Salaseuran merkitys USA:n valtarakenteessa onkin säilynyt näihin päiviin asti ja vain naiivit ja asioista ymmärtämättömät kansalaiset kuvittelevat, että USA on demokratia, jossa kaksi puoluetta, republikaanit ja demokraatit olisivat muka oikeasti toistensa poliittisia vaihtoehtoja. Vapaamuurareita sekä juutalaisia lobbareita ja rahoittajia löytyy molempien puolueiden takaa.

Sekä vapaamuurareilla että juutalaisuudessa valolla on merkittävä symbolinen rooli, sillä se kuvastaa ”jumalallista henkeä” sekä uuden Temppelin syntyä niin Jerusalemiin kuin symbolisesti ihmisiin itseensä sisälle. Tämän vuoksi vapaamuurarit palvovat Luciferia, joka tarkoittaa siis valontuojaa. Samasta syystä juutalaisuudessa Hanukka on tärkeä juhla, sillä se on valon juhla ja samalla Salomonin temppelille omistettu juhla. Juutalaisuuden sekulaarisessa lahkossa, joka on saddukealaista perintöä ja esiintyy nykyisin mm. ateismin ja kommunismin muodossa Luciferin valo ei viittaa yliluonnolliseen, vaan järjen ja valaistumisen voittoon ihmisessä, eli se kuvastaa siis ikään kuin ihmisen itse muuttumista jumalaksi ja oman kohtalonsa herraksi. Farisealaiseen perinteeseen kuuluu puolestaan myös Luciferin ilmentyminen yliluonnollisena persoonana, joka vapaamuurariliikkeissä halutaan korvata messiaana samalla, kun Jeesusta pidetään valemessiaana. Juutalaisuudessahan ylipäätään Jeesusta pidetään valemessiaana ja siksi myös vapaamuurarit on valjastettu hänen nimensä hävittämiseksi. Joka tapauksessa niin vapaamuurarit kuin juutalaisuus edustavat kristinuskon vastustajaa eli Saatanaa, esiintyi tämä vastustus sitten symbolisena ihmisen ja itsensä materialistisena ja hedonistisena palvomisena tai yliluonnollisena okkultismina.

Juutalais-kabbalismilla on vapaamuurarien vaikutuksen ja toiminnan myötä merkittävä vaikutus USA:n historiassa. Tässä valossa onkin mielenkiintoista tarkastella tarkemmin USA:n ehkä tunnetuinta ja merkittävintä symbolia; New Yorkissa sijaitsevaa vapaudenpatsasta.

Vapaudenpatsaan veistäjä oli ranskalainen Frederic Auguste Bartholdi, joka kuului vapaamuurariloosiin Pariisissa. Ennen vapaudenpatsasprojektia Bartholdi oli yrittänyt löytää rahoitusta toiselle patsashankkeelle. Hänen tarkoituksenaan oli rakennuttaa valtava Isis jumalattaren patsas Suezin kanavalle. Isis -patsaan oli tarkoitus olla kaapuun pukeutunut nainen, joka pitelee soihtua. Isis tunnetaan joskus myös nimellä Babylonian portto, mutta on tärkeä myös ymmärtää seuraava tausta tästä jumalhahmosta, jolla on merkittävää symbolista arvoa vapaamuurarien keskuudessa. Isis jumalatar on egyptiläinen muunnos Babylonian demonijumalattaresta, Lilithistä (myös Istar). Lilith tarkoittaa hebreaksi ”yön olentoa, yön hirviötä, tai pöllöä” ja siksi sen symboli on pöllö. Tästä johtuen pöllö-symboli on hyvin yleinen vapaamuurarisymboli. Henokin kirjan mukaan Lilith oli yksi langenneista enkeleistä eli nefili ja se esiintyy myös juutalaisessa kabbalassa eli Zoharissa.

Lilith

Kuva: Lilith

 

Auguste Bartholdi vapaamuurari

Kuva: Vapaudenpatsaan veistäjä Frederic Auguste Bartholdi  ja vapaamuurari ele käsi piilossa takin sisällä

Bertholdi myöhemmin kiisti, että New Yorkin vapaudenpatsaalla olisi mitään yhteyksiä aiemmin Egyptiin Suezin kanavalle suunnitellun Isis/Lilith/Istar patsaan kanssa. Tämän vuoksi vapaudenpatsaan esikuvaksi väitettiin roomalaista vapauden jumalatarta Libertasta.  Vapaus, joka kuulostaa hienolta termiltä, edustikin Libertaksen muodossa muinaisessa Roomassa vähemmän mairittelevia arvoja. Libertas edusti vapautta, joka ilmeni äärimmäisenä seksuaalisena vapautena ja hedonismina sekä ihmisen vapautena tehdä mitä hänen mielensä ikinä haluaakaan ilman mitään rajoituksia ja vaikka siitä voisi koitua vahinkoa toisille. Toisin sanoen Libertas siis edusti luciferiaanista filosofiaa. Libertas tunnettiin tästä johtuen myös prostituoitujen jumalattarena ja kuinka ollakaan häntä kutsuttiin Roomassa samalla nimellä, kuin Istaria aikaisemmin Babyloniassa; porttojen äiti. Mielenkiintoista on huomata, että Istarin symboli on myös leijona ja Bartholdi rakennutti myöhemmin valtavan leijonapatsaan Ranskaan Belfortin kaupunkiin.

MGM Columbia

Kuvat: juutalaisjohtoisen Hollywoodin merkittävimpien elokuvastudioiden MGM:n ja Columbia Pictures:n logot. Hollywood elokuvat ovat tunnetusti täynnä luciferiaanista filosofiaa sekä juutalaista uutta maailmanjärjestystä edistävää propagandaa

Bartholdin Istar patsas löysi kodikseen New Yorkin ranskalaisen vapaamuurarin Edouard De Laboulayen ehdotuksesta. Labouyale tämän lisäksi keräsi hankkeelle rahoituksen ja siksi hänet usein tunnetaan vapaudenpatsaan isänä. Vapaudenpatsaan helpoiten tulkittavissa oleva symboli on kädessä oleva soihtu, joka kuvastaa valon ja tiedon tuontia ihmiskunnalle. Kyseessä on siis selkeä Luciferin eli ”valontuojan” symboli.

Lucifer ei pelkästään esiinny New Yorkissa vain symbolisessa mielessä, vaan hänellä on oma uskonnollinen organisaatio joka toimii maailmanhallituksen esiasteen eli YK:n suojissa. Kyseessä on tietenkin Lucis Trust (aiemmin Lucifer Trust), joka on Helena Blavatskyn ja myöhemmin Alice Baileyn teosofiaan perustuva YK:n alla toimiva taloudellinen ja sosiaalinen konsultointiorganisaatio. Teosofia itsessään sisältää paljon yhtäläisyyksiä vapaamuurarimystiikan kanssa ja esim. kenraali Cherep-Spiridovich kirjoitti 20-luvulla, että teosofia on yksi kansainvälisen juutalaisuuden työkaluista. Paitsi konsultointia, Lucis Trust harjoittaa new age tyyppisen uskonnollisen filosofian levittämistä ja seuraajia liikkeellä on jo useita miljoonia ympäri maailmaa. Opetus ja yksilönkehitys perustuu salattuun tietoon aivan kuten vapaamuurarilooseissakin. Lucis Trustin maailmaa yhdistävän agendan ja uuden messiaan taustalta löytyykin mitä todennäköisemmin organisaatio, joka pyrkii valmistelemaan ihmiskuntaa yhteisen vallan alle sekä yhdistämään eri uskontoja oman ”universaalin” uskontojen sateenvarjon alle. Lucis Trustin hengessä maailman uskonnot ovatkin pyrkineet viimeaikoina lähentymään toisiaan ja edustavat ikään kuin kaikki samaa jumalaa, vaikka todellisuudessa monet uskonnot ovat täysin ristiriidassa keskenään. Ertyisesti tämä koskee kristinuskoa ja Talmudin juutalaisuutta, jotka ovat täysin toistensa antiteesit. Tästä huolimatta kirkko on läheisemmissä väleissä juutalaisuuden kanssa, kuin koskaan aikaisemmin historiassa. Liberaali jesuiitta-Paavi Franciscus on jatkanut läheisissä väleissä juutalaisuuden kanssa ja tuskin on sattumaa, että juutalainen Jewish Daily Forward lehti listasi hänet vuonna 2013 viidenkymmenen vaikutusvaltaisimman juutalaisen joukkoon ikään kuin viestinä eliitille tiedoksi, kenen joukoissa hän seisoo.

Paavi Franciscus vapaamuurari

Kuva: Paavi ja vapaamuurari ele. Ensimmäinen Jorge Mario Bergogliosta laajasti mediassa levinnyt kuva sen jälkeen, kun hänen tiedettiin olevan seuraava paavi.

YKn Lucifer meditointihuone

Kuva: Lucis Trustin ylläpitämä meditointihuone YK:n päämaajassa New Yorkissa. ”Jumalan palvelemiseen sen eri nimillä ja muodoilla” -Dag Hammarskjöld, entinen pääsihteeri

Teosofian Lucifer kirja

Kuva: Teosofian perustajan H.P Blavatskyn toimittama Lucifer kirja. Lucifer kannattelee valoa kuten vapaudenpatsas soihtuaan.

Juutalaisen maailmanvallan lopullisen toteutumisen symbolina pidetään kolmannen temppelin rakentamista Jerusalemiin. Kristinuskossa puolestaan Jeesus on uusi temppeli, eikä ihmisten enää tarvitse rukoilla temppeleissä vaan hengessä ja totuudessa. Nyt Israelissa toimii jo The Temple Institute -organisaatio, jonka tehtävä on valmistautua kolmannen temppelin rakentamista varten.  Juutalaisen uuden maailmanjärjestyksen toteutuessa juutalaisten rabbien mukaan maailman keskus tulee silloin olemaan Jerusalemissa ja kaikkialla maailmassa noudatetaan juutalaista lakia. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että uusi YK ja uskonnollis-poliittinen keskus tulee tulevaisuudessa nousemaan Israeliin. Mitä silloin tapahtuu vanhalle YK:lle? Onko odotettavissa jokin katastrofi, joka on lopullinen sysäys uudelle maailmanjärjestykselle ja tuleeko uusi ”vapaudenpatsas” nousemaan Jerusalemiin?

”Hänen otsassaan oli nimi, jolla on salainen merkitys: ”Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti.” Minä näin, että nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hämmästyin suuresti hänet nähdessäni.” Ilm. 17:5-6

Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kaikkia hallitsijoita.” Ilm. 18

Kategoria(t): Yleiset aiheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

43 vastausta artikkeliin: Saatana saapui New Yorkiin

 1. Cliff Barnes sanoo:

  Paavi Franciscus tekee ensimmäisen vierailunsa YK:n päämajaan 25.9.2015 ja pitää siellä puheen. Jäänemme mielenkiinnolla odottamaan minkälaista uuden maailmanjärjestyksen propagandaa on luvassa.

 2. Malluainen sanoo:

  Israelin korkein oikeus toimii rakennuksessa, joka on Rothschildien rahoittama palatsi. Sen on tarkoitus lähitulevaisuudessa muuttua koko maailman korkeimmaksi oikeusistuimeksi. Tämä on myös merkki lopullisesta uudesta maailmanjärjestyksestä ja juutalaisten messiaanisen aikakauden täydellistymisestä. Sanhedrin perusetttiin uudelleen virallisesti v. 2004 ylimmäksi rabbineuvostoksi ja tuomioistuimeksi.

  Israelissa puuhataan todellakin paitsi temppelin rakentamista, myös siis maailmanoikeuden perustamista Ben Gurionin ja monen uun vision mukaan. Hänen visiossahan todellakin YK oli siirtänyt päämajansa Jerusalemiin, mutta ilmeisesti tältä osin suunnitelmaa hidastettiin. Kommunismi romahti kyllä aivan vision mukaisesti 1987.

  Israelissa on jo säädetty lakeja, jotka on tarkoitettu koko maailmaa koskeviksi ja sen kaikkia kansalaisia. Holokaustitarinan epäileminen on rikos, josta seuraa kuolemanrangaistus ei-juutaliselle. Samoin juutalaisen loukkaamisesta tai väkivallasta juutalaista kohtaan. Yksi rituaalisista juutalaiista teloitusmenetelmistä on giljotiinilla pään katkaisu. Israelissa on jo järjestetty kansankokouksia, joissa on ennakoitu maailmanoikeutta ja tuomioita giljotiineilla ja giljotiineja testattu.

  Aiheesta mm. seuraavassa:

  http://grizzom.blogspot.fi/2015/08/texe-marrs-podcast-7242015-will-you.html

 3. Cliff Barnes sanoo:

  Euroopan ja Suomen pakolaistilanteesta; nyt siis arvio on että tänä vuonna Suomeen saapuu 30 000 turvapaikanhakijaa eli peräti kymmenen kertaa enemmän kuin viimevuonna. Ennuste tietenkin kasvaa koko ajan. Joukossa mitä todennäköisimmin myös paljon ISIS värvättyjä palkkasotilaita, joita voidaan käyttää terroriin Euroopassa. Tästähän jo eräs ihmisten salakuljettaja antoi viitteitä.

  On surullista huomata, kuinka suurin osa kansasta ei ymmärrä, että kyseessä on täysin järjestetty operaatio ja osoittaa vain sen kuinka kansa on totaalisen pihalla siitä mitä on tapahtumassa. Yhtäkkiä useasta maasta (Irak, Afganistan,Syyria, Somalia ja muut Afrikan maat) alkaa samanaikaisesti valtava pakolaisvyöry Eurooppaan. Tämä tarkoittaa mm seuraavaa:
  – jokin taho markkinoi eurooppaa turvapaikkana näillä alueilla ja rohkaisee lähtemään
  – jokin taho järjestää ihmisten systemaattista salakuljetusta Eurooppaan samalla kun paljon lähempänä oleviin rauhallisiin ja varakkaisiin islamilaisiin valtioihin ei oteta pakolaisia
  – jokin taho huolehtii siitä, että pakolaisia ei käännytetä takaisin leireille, vaan vastoin kaikkia sopimuksia heidän annetaan edetä ilman papereita pitkin Eurooppaa
  – jokin taho huolehtii siitä, että hyväkuntoisilla nuorilla miehillä on tarpeeksi varaa maksaa salakuljetukset ja matkustaminen Eurooppaan, samalla kuin kaikkein heikoimmat eli naiset ja lapset ovat pieni vähemmistö pakolaisten joukossa

  Tämä taho on tietysti kansainvälinen juutalaisuus, joka näin jatkaa Euroopan kansallisvaltioiden tuhoamisprojektiaan Euvostoliiton ja maailmankommunismin tieltä. ISIS on USA:n ja Mossadin projekti, jota käytetään terrorin levittämiseksi Eurooppaan. USA ja Nato pystyisivät pysäyttämään ISIS:n hetkessä jos oikeasti haluaisivat. Länsimaisten aseiden toimitus ISIS:lle ja heidän ”öljykauppa” voitaisiin jäädyttää hetkessä, jos näin haluttaisiin. ISIS:n hallitsemat öljykentät olisivat äärimmäisen helppo maali USA:lle ja Natolle, mutta sen sijaan kaiken annetaan jatkua ja voimistua.

  Kun Mossadin ISIS miehiä alkaa olemaan Euroopassa tarpeeksi ja tarpeeksi järjestäytyneinä niin seuraava vaihe on terrorin aloittaminen. Ja uhrit eivät tule olemaan kaikki sattumanvaraisia, vaan ensimmäisten joukossa tulee olemaan varmasti paljon niitä, jotka ajattelevat ”väärällä tavalla” ja ovat perillä kansainvälisen juutalaisuuden agendasta.

 4. Malluainen sanoo:

  Koko puoluekoneisto ja ylin virkaporras koostuvat hirvittävistä rikollisista. He ovat avanneet rajat. Maahan lappaa massoittain väkeä, jotka olisi ennen ainakin periuaatteessa karkotettu perusteettomina huijjareina. Kuitenkin paikallispoliitikotkin väittävät härskisti näiden rikollisten olevan avun tarpeessa. Suomalaisten hätää kuulemma ei voi verrata. Tällaiset härskit paskansuoltajat ja valehtelijat siis ovat avanneet rajat. Tälle teolle ei olisi olemassa syitä missään tilanteessa. On selvää, että koko puoluekoneisto on täysin käskytettyä juutalaiseliitin taholta. Tälaiset saastaiset rikolliset tekevät ihan mitä vain. Pian toisinajattelijoiden veri lentää. Kaikkien kukkarolla on jo käyty ja mamukulut vain nousevat.

  • juksattu sanoo:

   Suvakit ovat täysin ekstaasissa ja taputtavat partaisille pakolaislapsukaisille joiden hauikset ovat turvonneet rajun nälkäkuurin seurauksena,Itse tosin veikkaisin rajua anabolisten steroidien käyttöä,Aseiden saanti suomessa ei ole rikollisille mikään ongelma mutta jos itsellä on mutkia niin kannattaa ne varmaan laittaa sellaiseen talteen ettei ainakaan ne joudu mutakuonojen käsiin,Kun iskut alkaa niin niiden tehokkuudesta voi päätellä kuinka paljon omat maanpetturit ovat mukana tukemassa toimintaa.

   Jatkossa nähdään ketä jumala suojelee ja ketä ei.

 5. Malluainen sanoo:

  Kummallista, kuinka kukaan ei tunnu piittaavan johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti suoritettavasta valkoisten kansanmurhasta:

  http://www.patriootti.com/poliisipaallikko-kun-musta-poliisi-tappaa-valkoisen-henkilon-kukaan-ei-puhu-siita/

  Siis kaiken lässytyksen rinnalla on alettu mainsotamaan suoraa aggressiota valkoisia vastaan. Valkoisille saa tehdä mitä hyvänsä ja koko yhteiskunta tuntuu liittyneen rotusotaan vihollisen puolella. Kaikista asioista tehdään rotukysymys, jossa valkoinen on aina väärässä ja paha. Faktoista viis.

  Mitä muutakaan on thtäimessä ihmismassojen ohjaajilla kuin mielipuolinen rikos kantaväestöjä ja -kulttuureita kohtaan.

  • Cliff Barnes sanoo:

   Ruotsiin ja Eurooppaan kovasti monikulttuuria ajava juutalainen Barbara Spectre on kirjoittanut Twitteriin, että ”loppu valkoisille ihmisille”. (end white people)

   Valkoisten kansanmurhaa saa siis mainostaa näin näkyvästi. Huvittavaa, että samassa twiitissä mainitaan myös että ”pysäyttäkää rasismi”, vaikka tuo Spectre on itse pahimman luokan juutalainen rasisti.

   • juksattu sanoo:

    Mitä enemmän tuota sontaa tulee joka tuutista niin sitä paremmin se alkaa herättämään valkoisia,Nykyinen pakolaisvyöry alkaa nostattamaan valkoisten vihaa ja se on mitä nyt tarvitaan.

 6. Malluainen sanoo:

  http://grizzom.blogspot.fi/2015/09/texe-marrs-podcast-912015-united-states.html

  Texe Marrsin tyly tietokatsaus käynnissä olevasta länsimaiden destabilisoinnista. Päälliköt USA:ssa puhuvat jo, että 21. vuosisadan leimaa-antava ilmiö tulee olemaan ”pakolaisten uudelleen asuttaminen” tai ”siirtolaisten” jne. USA:ssa on myös jättiläislaumat sinne kuskattuja somaleita ym. ym. Suunnitelmat ovat selvät. Muutamassa vuodessa kaavaillaan valkoisten olevan vähemmistö.

  Ei liene vaikea arvata, mitä tulee tapahtumaan, kun maa on täynnä juutalaisten armosta siellä olevia ”pakolaisia”. Heistä tulee innokkaasti valkoisia murhaamaan kykenevä joukko. Hehän saavat maan valkoisilta, kun tappavat heidät. Nytkin jo uhotaan avoimesti ja ajetaan selkeästi valkoisten sortoa ja kauheat vihakampanjat ovat menossa valkoisia vastaan.

  • Totuudenetsijä sanoo:

   Tämä se tuntuisi olevan nyt se selvin skenaario mitä tällä ”pikamamutuksella” haetaan. Tänne Suomeen halutaan nyt nopeasti varmaankin 2-5 vuodessa 2-3 miljoonaa mamua.

   Esimakuna lauantain Helsingin maahanmuuttovastaisella mielenosoitusmarssilla jossa olin mukana sattui tapaus missä somaliakka kaavussaan lähti pikkupoikansa kanssa seuraamaan mielenosoittajia, englanniksi huuteli ja sätti rasisteiksi ja ihmetteli varmaan että kuinka julkeatte täällä meidän ”Suomaliassa” tehdä tämmöistä kauheaa viharasismia ja että esim. Englannissa tämä ei ollenkaan vetelisi. Sitten tarttui yhtä mielenosoittajaa kädestä kiinni, sen pikkupojan potkiessa samalla mielenosoittajaa jalkoihin ja somaliakka huuteli poliisia apuun että nyt tämä Suomirasisti hyökkäsi meidän kimppuun ja sitä pitää rangaista.

   http://mvlehti.net/2015/09/21/helsingin-sanomat-kertoi-koko-kansalle-etta-mielenosoituksessa-19-09-tapahtui-valikohtaus-lukijamme-selvitti-asian/

   En ole vuosiin pyörinyt Helsingissä jalkaisin ja kun katsastin ja haistelin meininkiä Helsinki-Vantaa akselilla lähijunissa sekä asemilla oli tunnelma kireä ja ahdistunut. Kaikkialla liikkui n. 5-15 somalin tai vastaavien vihamielisen oloisia jengiporukoita. Minusta osa oli selvästi jo vuosia täällä olleita ”kotisomaliporukoita” mutta selvästi oli paljon liikkeellä juuri Suomeen tulleita todennäköisesti tässä viimeisimmässä pakolaisaallossa olevia. Huomasin osan uusista jengeistä puhuvan hyvää englantia (tulleen esim. suoraan Englannista?) ja osan puhuvan hyvää Ranskaa (tuulleet esim. Ranskasta tai Algeriasta?).

 7. juksattu sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015092120392817_ul.shtml Nettitrolli oli yhtä aikaa uusnatsi, radikaalifeministi ja jihadisti – oikeasti nuori Floridasta

  • Cliff Barnes sanoo:

   Oikeasti juutalainen Floridasta. Media jättää taas kerran sanomatta sen oleellisen, että kyseessä oli juutalainen. Todennäköisesti Israelin palkkalistoilla oleva trolli, jonka tarkoituksena on edistää vihaa islamin ja lännen välillä sekä rohkaista terroritekoihin. Goldbergin tekeytyminen jihadistiksi vain osoittaa jällleen kerran, että ISIS ja muut ääri-islamilaiset liikkeet ovat länsimaiden ja Israelin luomuksia.

 8. nimetön sanoo:

  Kallion rukous, sopii hyvin tähänkin päivään:

  ”Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

  Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

  Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

  Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.”

  • stef sanoo:

   Siis alkajaisiksi kansan on luovuttava lastenmurhista (aborteista), homoseksuaalisuudesta, feminismistä, naisvallasta, naispappeudesta, Jeesuksen pilkkaamisesta, jumalanpilkasta, Raamatun opettamisen lopettamisesta kouluissa/yliopistoissa, vääristä sananjulistajista (ev.-lut. kirkon papeista/piispoista ja vapaitten suuntien pastoreista), viinanjuonnista, huumeitten käytöstä, maanpetturipäättäjistä, rikollisesta raha- ja pankkijärjestelmästä, maan luovuttamisesta muille (EU), YK:sssa (rikollisen juutalaisuuden maailmanhallintapäämaja) olemisesta, kouluopetuksen vesittämisestä perkeleelliseksi turmelukseksi ja maanpetoksellisista puolueista.

   Siis luovuttava. Ei mutistava ”rukouksessa”. Vasta kristityiksi tulleita (Jeesuksessa pelastuneita) Jumala kuulee. Hän EI kuule perkeleen orjia. Pelastus on uskossa Jeesuksen lunastustekoon; sitten voidaan rukoilla.

   Ei pidä tässäkin rynnätä petokseen (kuten kaikessa muussa suomalaisen ihmisen elämässä).

   Jumala uhkaa leikata tältä jumalattomalta saatanalaumalta kurkut auki välikäsien kautta. Niin tapahtuu oikeus. Täysin turha inistä muuta täällä ja muualla.

   Olen kirjoittanut tästä lukemattomia kertoja. MITÄÄN ei ole tapahtunut missään.

   Sen sijaan pää on auki joka paikassa.

   Vesa-Ilkka Laurio
   kristitty mies

  • juksattu sanoo:

   Bonnierista juttua samassa linkissä käy selväksi että islannissa naispresidentti on juutalainen lesbo

   • bbd sanoo:

    Islannin presidentti vuodesta 1996 on ollut Ólafur Ragnar Grímsson. Hänen vaimonsa on Israelissa syntynyt Dorrit Moussaieff. Vuodesta 2013 lähtien pääministerinä on ollut Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, jonka edeltäjä pääministerinä oli Jóhanna Sigurðardóttir. Hän oli miehen kanssa avioliitossa ja sai kaksi poikalasta. Sigurðardóttir erosi miehestään 1987 ja solmi avioliiton 2010 Jónína Leósdóttir nimisen naisen kanssa.

    En nyt tähän hätään löydä tietoa Sigurðardóttirin juutalaisuudesta. Ehkä googlaamalla löytyy.

 9. juksattu sanoo:

  http://www.redicecreations.com/radio/2015/09/RIR-150921.php Kevin MacDonald, Tim Murdock & John Friend – Invasion of Europe

 10. Malluainen sanoo:

  http://magneettimedia.com/sisaministeri-petteri-orpo-vastasi-juutalaisyhteison-kutsuun/

  Juutalaiset vaativat SVL:n ja Magneettimedian lakkauttamista. Ilmeisesti myös Kansallisen Kivääriyhdistyksen. Samoin lisää rahaa ja mamuttamista. Ovat muka jatkuvan uhan alla täällä Suomessa!

  • Jepulisjepsis sanoo:

   Höpöhöpö. Sivustoa joka toimii ulkomaisella palvelimella ei noin vain Suomen päättäjiä käskyttämällä lakkauteta. Esim. magneettimedia tai mv ei ole minkäänlaisen fyysisesti Suomessa toimivan tahon ylläpitämä sivusto.

   Ainoa asia jota voivat yrittää on sivustolle pääsyn estäminen Suomesta, tyyliin Kiinan internet sensuuri, mutta sekin on nykytekniikalla helposti kierrettävissä. Esim. sivuston nimen ja ip osoitteen vaihdolla tms.

   Eli aika turhaa vaatimista tuo on – teknisesti ottaen. Koska sama ”lakkautettu” sivusto on pistettävissä hetkessä uudelleen pystyyn uudella nimellä, uudella palvelimella, ja jonkun toisen vapaamielisemmän web-sivustotilaa tarjoavan firman palvelimella. Kuten piraattibäyn tapauksessa on käynyt. Ja näitä web-hotellifirmojahan kiinnostaa vain raha, eli kävijämäärät. Ja näitä firmoja on maailmalla tuhansia.

   Eli, Käytännössä ainoa keino ”uhan” torjumiseksi olisi koko internetin sammuttaminen.

   • Malluainen sanoo:

    No toivottavasti heillä on varakeinonsa Suomessa toimivien vastuuhenkilöiden pidätysten ja kiristyksen suhteen.

 11. Cliff Barnes sanoo:

  Nettisensuuria yritetään ajaa nyt epätoivoisesti eteenpäin monelta suunnalta ja mitä mielikuvituksellisemmilla syillä. Vapaa tiedonkulku on pahaa myrkkyä juutalaiselle uuden maailmanjärjestyksen agendalle. Tällä kertaa YK ehdottaa, että netin kontrollointia on lisättävä, koska internet lisää naisvihaa maailmassa.
  http://www.iltalehti.fi/digi/2015092520415163_du.shtml

 12. Malluainen sanoo:

  Sir James Wilson Savile (*31.10.1926 Leeds , +29.10.2011 Leeds) palkittiin Britannian imperiumin mitalilla, oli Thatcherin luotettu, kuninkaallisen perheen luotettu, etenkin Charlesin ja Dianan. Myös lordi Louis Mountbattenin, joka esitteli Savilen kuninkaalliselle perheelle. Savile nautti yhteiskunnan korkeimpien piirien suosiota. Etenkin niiden, joilla oli pedofiilisia, muutoin seksuaalisesti kieroutuneita tai satanistisia harrastuksia. Paljastukset tehtiin kuitenkin vasta Savilen kuoleman jälkeen. Hänet haudattiin kultaisessa arkussa. Varsinaisen uransa mies teki BBC:ssä, jossa hän oli sekä radion että television puolella vaikuttamassa jo v. 1964. Hän oli toiminut tiskijukkana radio Luxemburgissa jo v. 1958. Hän kehitteli erityisesti lapsille suunnattuja ohjelmia, jotka vastasivat heidän psyykettään.

  Savile on toimittanut yli 50 vuoden ajan kumpaakin sukupuolta edustaneita alaikäisiä lapsia yläluokan perverssien hyväksikäytettäviksi. Hänen vaikutusvaltaisin asiakas näyttäisi olleen ex-pääministeri Edward Heath, jota Hackert kutsuu korkeasti koulutetuksi poliitikoksi ja samalla brutaaliksi sarjamurhaajaksi. Savile toimitti pedofiili Heathille alaikäisiä lapsia brittiläisistä lastentarhoista. Heath käytti heitä hyväkseen jahdillaan ja murhasi heidät tämän jälkeen tai antoi murhauttaa. Ruumiit heitettiin mereen. Moni seikka viittaa siihen, että myös entisellä Intian varakuninkaalla, suuramiraalilla ja yleisesikunnan päälliköllä lordi Mountbattenilla oli näissä hirmuteoissa merkityksellinen osuutensa. Britannian poliisi sanoo Savilen syyllistyneen ainakin 450 alaikäisen kaappaamiseen. Näistä 80% oli tyttöjä. Arvioitu uhrimäärä, joka todennäköisesti on vain murto-osa todellisesta. Savilea vastaan ei koskaan nostettu syytettä. Tämä ei kai johdu siitä, että mies ei koskaan jäänyt kiinni. Tunnettu motto kuuluu: ”Ei korppi korpin silmää noki”. Savilen toimet ”keksittiin” vasta tämän kuoltua. Britanniassa tämä oli maanjäristys, mutta ainakin Saksan media on vaiennut tapauksesta täysin. (Lähde: nettisivusto ”Alles Schall und rauch” 5.12.2014/Schnanky: Grossbritannien -Die Machtt des pädophilen Netzwerkes”) Suomen nettisivuilla törmäsin itse tähän juttuun, mutta vain siten, että tunnettu mediapersoona oli paljastunut pedofiiliksi. Heathista kuulin ensi kertaa, mutta varmaankin erinäiset saitit ovat kiskoneet jutusta melko paljon irti.

 13. Malluainen sanoo:

  Valtiollisesti käskytetty vaitiolovelvollisuus esti myös Rotherhamissa vuosia jatkuneen pakistanilaisen rikollisryhmän suorittaman lapsikaappausten ja lasten hyväksikäytön ym. rikollisuuden eliminoinnin. Pakistanilaiset kulttuurinrikastajat saivat riehua 16 vuotta kenenkään estämättä, vaikka kaikki oli viranomaisten tiedossa. Myös poliisin. Tapauksia oli viranomaisten mukaan 1400. Tutkinnasta vastaava poliisi oli todistetusti hyvin informoitu, mutta korkeampaa tulleen käskyn mukaisesti ignoroi rikollisten toimintaa. Virallisen selityksen mukaan poliisi pelkäsi median rasismisyytöksiä. Todellisuudessa tietenkin poliisi on valjastettu osaksi tuhokoneistoa median kanssa rikollisten poliitikkojen välityksellä, koska heitä komentavat median omistajat. Poliitikoista osa on itsekin pedofiilejä ja muita kieroutuneita rikollisia.

  26.8.2014 professori Jay esitti uskomattoman tutkimusraporttinsa. Lapsia oli käytetty hyväksi vuosien 1997-2013 välillä. Poliisin silmien alla 11-vuotiaita lapsia kaapattiin useiden rikollisten toimesta ja kaupattiin Englannin muihin kaupunkeihin. Heidät raiskattiin ja heitä lyötiin
  ja kiusattiin kaikin tavoin. Lapsia uhkailtiin, jotta he vaikenisivat. Rikolliset valelivat bensiinillä ja uhkailivat sytyttää ja uhkailivat myös käsiaseilla. Lasten oli katseltava raakoja väkivallantekoja ja heille sanottiin käyvän samoin, jos he kertoisivat kokemuksistaan. Kun eräs tyttö oli valmis todistamaan, hän sai tekstin, jossa sanottiin tämän nuoremman sisaren olevan kaapattu ja uhattiin toimilla, jos todistus tapahtuisi. Tyttö kiisti tämän jälkeen lausuntonsa. Vähintään kahta muutakin uhrien perhettä oli terrorisoitu. Auto oli passissa oven edessä, uhkauksia sateli ja ikkunoita rikottiin. Kun viranomaiset eivät auttaneet, osa lapsista meni takaisin rikollisten luo luullen näin pelastavansa perheensä. Perheiden jäsenistä kukaan ei uskonut viranomaisten enää pystyvän heitä suojelemaan. Kolme aiempaa tutkimusta vuosilta 2002, 2003 ja 2006 olivat aivan samanlaisia sisällöltään, mutta ne jätettiin huomiotta. Viranomaiset kieltäytyivät uskomasta niitä.

  Vaikka useimmat tekijöistä olivat tiedossa, useimmat poliisit eivät halunneet tehdä mitään. Tähän oli tultu myös sen vuoksi, että poliittisesti korrekti yhteiskunta oli rangaissut maahanmuuttajia, esim. pakistanilaisia rikollisia pidättäneitä ja tutkineita poliiseja siten, että urakehitys oli pysähtynyt. Osa sanoi esimiesten kieltäneen tutkimasta muita kuin kantaväestön rikoksia. Usein mamurikollisuuta ei tutkitakaan Länsimaissa, vaan esimiehet käskevät kaikki resurssit muihin tehtäviin. Vuonna 2002 eräs poliisi oli yrittänyt tehdä korkeille poliisivirkamiehille tunnetuksi tällaisten rikosten määrän nopeaa kasvua. Häntä oli varoitettu tällaisesta ja hänet hyllytettiin suorasanaisuutensa vuoksi. Raportin mukaan poliiseilta ei herunut kunnioitusta rikosten uhreille, koska he olivat ei-toivottuja. Oikeastaan poliisi suhtautui heihin vihamielisesti kuin pitäen heitä muita alempiarvoisena paarialuokkan kansalaisina.

  Näin siis sallittiin 1400 lapsen ja nuoren seksuaalinen hyväksikäyttö ja muu kidutus. Lapset olivat kummankin sukupuolen edustajia. Näin siis professori Alexis Jay raportissaan. Hän myöntää arvion määrästä olevan maltillinen. Raportti perustuu Rotherhamin kaupunginhallinnon toimeksiannosta tehtyyn tutkimukseen. Ensimmäinen 5 hengen ryhmä oli tuomiolla vuonna 2010, mutta tekijöitä löydettiin myöhemmin paljon suurempi määrä. Myöhemmät oikeudenkäynnit tekivät tunnetuksi tapauksia myös Leedissä, Derbyssä ja Oxfordissa. Rotherhamissa viranomaiset eivät toimineet. Lastensuojeluviranomaiset olivat tunteneet ainakin 2/3 tapauksista. Etelä-Yorkshiren ja Humberin poliisi ei ollut antanut tutkimuksille minkäänlaista prioriteettia. Jayn mukaan siis lapsiuhreja tarkasteltiin halveksuvasti. Vuosien 2002 ja 2006 välissä oli suoritettu kolme tutkimusta, jotka antoivat täysin selvän kuvan asioista Rotherhamissa. Ne pimitettiin tai niitä ignoroitiin. Paikalliset viranomaiset kieltäytyivät toimimasta, mikä on Lontoon hallituksen tiedotuksen mukaan ”kauhistuttavaa”.Kaupunginhallituksen johtaja Roger Stone on eronnut. Yleisölle on vakuutettu asioista vastanneiden tulleen erotetuiksi. Puolueet ovat vaatineet puhdistuksia ja vastuullisia vastuuseen. Hmm.

 14. msa sanoo:

  http://yle.fi/uutiset/venajan_ortodoksikirkko_suunnittelee_synnittomia_nettiyhteyksia/8438518

  ” Izvestija- ja The Moscow Times -lehtien mukaan kirkon ilmaiset wifi-yhteydet estäisivät pääsyn sopimattomille sivuille, esimerkiksi pornosivustoille ja ääriaatteita tarjoileville sivustoille.

  Roman Bogdasarov Moskovan patriarkaatista kertoo, että myös pääsy ”historiaa vääristeleville” sivuille estetään. Sallittuja sivustoja olisivat ”oikeita arvoja, isänmaallisuutta, perheitä ja lapsia tukevat sivustot.”

  Tietenkin näin myös Venäjällä. ”Ääriaatteet” (esim.kansallissosialismi) ja ”historiaa vääristelevät sivustot” (esim. holohoax) tulisi estää, jotta kirkon toiminta olisi ”synneistä vapaa”.

 15. Totuudenetsijä sanoo:

  Juutalaisten orjapoliitikko ja Globalisti Tuomiojan mielestä lääke Eurooppaa vaivaaviin terrori-iskuihin ei ole rajojen sulkeminen tai Matujen poistaminen maasta, vaan päin vastoin niiden tehokkaampi sulauttaminen yhteiskuntaan ja tietysti Euroopan ”rajat ylittävä yhteistyö ja yhdentyminen”.

  http://yle.fi/uutiset/tuomioja_pariisin_iskun_takana_todennakoisesti_isis/8455553

  Kun näitä false Flag terrori-iskuja tapahtuu, niin tuntuu että tällaiset Tuomiojan tapaiset politrukit ovat edellisenä päivänä ennen iskuja ”meikkaamassa ja viimeistelemässä puheitaan mediaa varten agendansa vauhdittamiseksi”.

 16. jutikka sanoo:

  voi vitun vittu mitä touhua!!! Koska sinne paska talon eteen marssitaan samoin kuin argentiinassa jossa kattiloita hakkasi miljoona ihmistä ja vapaamuurari pressa helikopterilla karkuun!!

  • Totuudenetsijä sanoo:

   Mikähän siinä on että valtaosa näistä tuoreista eliitin junailemista False Flag terrori-iskuista tapahtuu juuri Ranskassa (Usassa tietysti myös), mitähän eliitti ajaa sillä takaa että Euroopassa juuri Ranska…?

   • juksattu sanoo:

    Joku kommentoi että eliitti tarjoaa ratkaisuksi poliisivaltiota jossa kansalaisten valvontaa kiristetään ja aseet kerätään pois,Lampaita ollaan jos jos tähän suostutaan,Vastaan taistelu alkaa Euroopassa jossakin vaiheessa.

    • Totuudenetsijä sanoo:

     ”Vastaan taistelu alkaa Euroopassa jossakin vaiheessa.”

     Paluuta parempaan odotellessa…:)

     • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

      Nimimerkkien (näillä ei ole oikeita nimiä) Juksattu ja Totuudenetsijä kaltaisten jumalattomien kansankiihotus ja sodanlietsonta leviää näköjään Magneettimediasta ja muilta jumalattomien sivustoilta tännekin. Koska he ovat jumalattomia, heillä ei ole realistista käsitystä todellisuudesta (jota siis hallitsee Jumala) ja he joutuvat puolustamaan sisällään vaikuttavaa perkelettä (syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen ja synnin orjuuteen) eli omaa itseään asein.

      Tuollainen kansankiihotus ja aseisiin tarttuminen ei poista Jumalan vihaa Jumalaa pilkkaavan, homoilevan, lapsia aborteissa liukuhihnalta murhaavan, Jumalan sanan vastaista naispappeutta harjoittavan, ryyppäävän, kirkot vesittävän ja jokapäiväisessä elämässä synneissä rypevän Suomen (ja Euroopan) yltä vaan kasvattaa sitä, jolloin Suomen tuhoutuminen vain nopeutuu ja saa lopullisen sinetin.

      Suomen yllä olevat vitsaukset ovat Jumalan rangaistus tämän röyhkeän ja Jumalalle kaikessa irvistelevän kansan syntien vuoksi ja myös kutsu parannuksen tekemiseen (parannus = sydämen katumus + sydämen usko, Joonan kirja 3. luku). Oikea tie päästä vitsauksista on parannuksenteossa lepyttää Jumalan viha, jolloin Jumala itse alkaa poistaa vitsauksia. Silloin Jumala myös antaa maahan oikean ja lujan esivallan, jonka tehtävänä on JUMALAN PALVELIJANA rangaista pahantekilöitä, niin paikallisia rikollisia ja vihollisia kuin ulkoisia rikollisia ja vihollisia, Room. 13:1-4. Yksin esivallalla on oikeus tarttua aseisiin vihollista vastaan. Jos joku asettuu esivaltaa vastaan ja ryhtyy omin voimin sotimaan, hän tuottaa vain itselleen tuomion, kuten mainittu raamatunkohta toteaa. Esivaltaa on lupa vastustaa vain kuin se käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa, Ap. t. 5:29.

      Koska jumalattomalla ei ole Jumalaa, hänellä ei ole puolustajaa ja hän joutuu hosumaan omin käsin ja omin asein, tajuamatta, että hänet ja hänen yrityksensä ovat hänen jumalattomuutensa vuoksi jo tuhoon tuomitut.

      Kristityille Jumala sanoo: ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra’ (Room. 12:19).

      Jumalaton ei voi luottaa Jumalaan, ja siksi hän itse, omin käsin, tuhoaa itsensä (ja nyt Suomessa koko kansan).

      Valitettavaa.

      • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

       Juksatun ja Totuudenetsijän kaltaisten jumalattomien iloksi voin juhlallisesti ilmoittaa, mitä olen kahdessa kommetissani Magneettimedian lukijoille ja päättäjille tänään 16.7.2016 päätellyt:

       Kommenttini 1: ”Koska Magneettimedia ottaa kaikki kommenttini ’odottamaan hyväksyntää’ ja koska hyväksyntää/hyväksymättömyyttä jaetaan havaintojeni mukaan kerran vuorokaudessa, mahdollisesti hyväksytyt kommenttini ilmestyvät etusivun uusien kommenttien listaan sen verran myöhässä, että ne eivät joskus (vilkkaan kommentoinnin aikana) eivät mahdu sille. Kehotankin kaikkia Magneettimedian lukijoita (ja myös vierailijoita) tarkastamaan joka päivä kaikista Magneettimedian artikkeleista (niitä on 90 sivua) ja uutisartikkeleista (73 sivua), onko sinne jonnekin kommenttien lomaan ilmestynyt minulta uusi kommentti. Sillä tavalla minut löytää.

       ”Olenhan minä Suomen ainoa Totuusihminen, ja siksi on tärkeä keksiä, miten Magneettimedian kaltaisen totuussivuston sivuilta Totuus löytyy. Etsinnän iloa!”

       Kommenttini 2: ”Oi, kommenttini jäi vähän kesken. On toki syytä sanoa myös hyvästit Magneettimedian lukijoille ja päättäjille. Hyvästi! Jokainen ymmärtää, että mustaan aukkoon kirjoittaminen on tarkoituksetonta, ja onpa se mieletöntäkin. Tsaukki!”

       Nyt jumalattomat voivat riemuita noiden kahden kommenttini johdosta. Voitte täälläkin järjestää vaikka pirskeet! Kaikkien jumalattomien pirskeet! Silloinhan ne lienevät koko kansan pirskeet. Koko kansan pirskeet!

       (nuo kommenttini Magneettimediaan jäivät nekin ”odottamaan jumalattomien hyväksyntää”, joten epäselväksi jää, tulevatko nekään ihmisten ilmoille. No, tsaukki joka tapauksessa).

       Jos te täälläkin järjestätte pirskeet, juhlikaa kunnolla! Seuraan syrjempänä. Onhan nyt muutenkin Voiton päivä lähellä.

       • juksattu sanoo:

        Se olisi varmaan puna-armeijakin ottaa nöyrästi vastaan,Nyt vaan otetaan pakolaisia eurooppa täyteen ja eikä nosteta sormeakaan ollaan kuin ruotsalaiset käännetään poskea ja ja osoitetaan lähimmäisen rakkautta pakolaisille jotka ei halua muuta kuin orjuuttaa eurooppalaiset,Tätähän se kirkkokin nykyisin opettaa,Mitä tapahtui täyttäkää maa täytyykö hävitä kuin tuhka tuuleen jumala olisi jo meidät jo hävittänyt maan päältä jos se sen tahto olisi,Jumalan tahto toteutuu ei huru ukkojen.

        • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

         Eurooppalaiset ovat jo ytimiään myöten orjuutettuja, perkeleen ja synnin orjia, kuten Raamattu sanoo. Orjuudesta vapauttaa vain Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Perkeleen orjat (esim. Suomen kansan ja kaikki Euroopan kansat) Jumala hylkää ja heittää helvettiin. Mamutus on Jumalan rangaistus Euroopan joka kolkan täyttäville perkeleen joukkioille. En ihmettelisi yhtään, jos Jumala hävittäisi kaikki Euroopan kansat maan päältä, koska Euroopan kansojen elämä on niin jumalatonta, että täällä alkaa olla jo mahdotonta elää ja toimia ja julistaa pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa. Ja voihan Jumala lähettää tänne hirmuisen tyrannin, joka Jumalan palvelijana teurastaa tämän saatanalauman.

         Rikollisia ja vihollisia rankaisemaan Jumala on myös asettanut esivallan (Room. 13:1-4), mutta Suomessa ei ole esivaltaa, koska kansa (saatanalauma) itse on oma esivaltansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Saatanalaumahan ei koskaan rankaise itseään (esimerkkeinä laillistetut lastenmurhat ja homoilu). Tämä esivallattomuus alkaa olla jo äärimmäinen Jumalan rankaisu. Hukutte tavallaan itseenne – olette itse oma hirttonarunne.

         ”Posken kääntäminen” on sanottu vain kristityille (ei teille), ja heillekin vain heidän yksityisessä elämässään heidän sydämilleen, jossa ei saa olla vihaa. Jumalaton ei koskaan käännä, eikä voi kääntää, poskea sisimmässään. Ei pidä tulkita väärin Raamattua, jumalaton!

         Totta kai te jumalattomat alatte kapinoimaan jo sotimaan vihollisia vastaan, koska teillä ei ole Jumalaa. Kuitenkin esivallan sivuuttaessanne tuotatte itsellenne tuomion (Room. 13:2). Rynnätkää kaikin voimin, ja jonkinlaisia näennäisiä voittoja voitte maallisesti saavuttaakin. Lopulta kaikki kuitenkin vaipuu tuhoon (Jumalan varjelus ja suojelus puuttuu, eikä teitä turvaa mikään), ja lopulta hukutte ikuiseen helvettiin. Ei Poika turhaan tullut ja kuollut! Hänen pilkkaamisensa vie teiltä kaiken ja hukuttaa kaiken. Enkä ainakaan minä halua elää maassa, jota johtaisivat kaltaisenne perkeleet ja ylvästelevät saatanat. Jos joku luulee, että sana ”saatanalauma” on haukkumasana, niin Ap. t. 26:18 todistaa, että te elätte ”pimeydessä” ja ”saatanan vallassa”. Suomen kansa ON saatanalauma, ja sellaiset Jumala saattaa tuhota jo ajassa, jos ne tekevät elämisen maan päällä mahdottomaksi (kuten vedenpaisumuksessa Jumala tuhosi silloisen äärisyntisen ihmiskunnan Nooan väkeä lukuun ottamatta).

 17. juksattu sanoo:

  Raamatussa israelin kansa taistelee ruumiillisesti vihollisiaan vastaan,Nyt on kirkko ja huru ukot on joka jutun hengellistäneet ja väittää että nämä on hengellisiä asioita ja uskomalla vaan kaikki tapahtuu,Koskaan ei ole jumala pyyntöäni toteuttanut eikä ole muutoinkaan ottanut yhteyttä kuten on kaikille huijari saarnaajille jotka on itse juttunsa keksineet ja Euroopassa kun rähinät alkaa niin ei ne rukoilemalla lopu,Vaikka se kyllä vihollisille sopisi joka nytkin tekee passiivisista eurooppalaisista selvää jälkeä ja se mitä itselle tapahtuu on lopulta jumalan kädessä ei laurion tai muiden jotka tykkäävät pieksää suutansa.

  • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

   Vanhan testamentin aikana kyseessä oli teokratia. Jumala itse johti Israelin sotiin syntiin hukkuneita kansoja vastaan tuhoten ne. Ei kristinusko ole kuria, rangaistuksia, lakeja, kuolemantuomioita tai puolustussotia hengellistänyt vaan nimenomaan käskenyt:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:1-4).

   Kristitty on siis esivallan alamainen, ja silloin hän voi toimia esivallan viroissa sotilaana, tuomarina, kenraalina, pyövelinä jne. Te (kansa) itse olette vesittäneet kaiken kurin, lait ja esivallan ja jopa itse ryhtyneet omaksi esivallaksi (demokratia) tuhoten esivallan juuretkin.

   Jumala on ottanut kaikkiin yhteyttä. Poika tuli ja kuoli puolestasi ja sovitti sinut Jumalan edessä (se tulee vain uskoa). Pojasta on kirjoitettuna sinulle ilosanoma Raamatussa, jossa Pyhä Henki (Raamatun kirjoittaja) vaikuttaa sydämessäsi katumuksen ja uskon.

   Jos suomalaiset olisivat kristittyjä, he saisivat omiin ja maansa ongelmiin heti avun:

   ”Totisesti, totisesti minä sanon teille (kristityille): joka uskoo minuun (Jeesukseen), myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

   ”Jos te (kristityt) pysytte minussa (Jeesuksessa) ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

   Jos Jumala ei ole kuullut rukouksiasi etkä ole saanut apua tai vastauksia, syy on yksinkertaisesti se, ettet ole kristitty, sydämesi ei puhdistunut uskossa Kristuksen sijaissovitukseen etkä niin ollen ole uudestisyntynyt. Jumala ei kuule katumattomia syntisiä:

   ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

   Ja jos et ole kristitty, olet matkalla helvettiin:

   ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

   Jos olen suunpieksijä, voin olla täältä hyvin pois – häivyn. Kuuntele omaa ääntäsi.

   • B. M. Eriksson sanoo:

    Me emme tarvitse pappeja: silloin ei tarvitse tämän myyttisen mielensäpahoittajan, »Vesa-Ilkankaan», murehtia siitä kuinka monta enkeliä mahtuu tanhuamaan nuppineulan päälle. Me tiedämme itse, milloin teemme oikein ja milloin väärin – tämä on sitä todellista jumalaisuuden ilmenemistä ihmisessä. Hän teki meidät omiksi kuvikseen ja näin pyhä kolminaisuus herää meissä eloon. Jeesus = terve järki – näin minä, herkän esteettinen nihilisti, asian näen tässä kauniissa, brutaalissa maailmassa. En ikinä leikkaisi saksilla tuntoasarvia poikki kädelläni olevalta etanalta, vaikken karmaan uskokaan. Karma = täyttä nk. »sitä ihteään», kuten tuntuu olevan ”kristinuskokin” tänä päivänä. Jeesus = totuus ja herra – kaikki muu on saatanan. Kaikki; sinun esivaltasi pyhineen ja kirjoituksineen.

  • B. M. Eriksson sanoo:

   Jesuiitat menevät samaan loputtomaan juutalaisten keksimien ismien ja muun huuhaan listaan, kuin niin moni sula järjettömyys ennen sitä. Pystyvät hallitsemaan instituutioita jokaisella yhteiskunnan alalla tieteistä sodankäyntiin. Kansan aivopesu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ja se kuuluisa oma takkihan kääntyy aina tilanteen l. rahantekomahdollisuuksien mukaan.

   Ja »juksattu» on kyllä aivan oikeassa: nyt on raamattukin käännetty jo meitä itseämme vastaan perin juutalaisella tavalla! Käännelkää te, »uskovaiset», poskianne hamaan harmageddoniin asti – minulle tämä sonta riittää! Tämä uskova ihminen tekee ja – mikä tärkeämpää – tietää tekevänsä oikein.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.