Juutalaiset uusnatsit

Kansallissosialistisessa Saksassa oli laajalti tuotu julkisesti esiin kansainvälisen juutalaisuuden maailmanpoliittinen valta sekä sen keskeinen osallisuus niin maailman kommunistisessa internationaalissa kuin kansainvälisen finanssieliitin keskuudessakin. Tämä oli ongelma juutalaiselle eliitille, sillä ymmärrys juutalaisesta maailmanvallasta ja viidennestä kolonnasta johtaisi aina uudestaan kansojen keskuudessa vastustukseen ja kritiikin esiintymiseen. Tämän vuoksi oli tärkeää pyrkiä muodostamaan kaikenlainen juutalaisvastainen ajattelu negatiiviseksi ja vääräksi ajattelumalliksi ja mielipiteeksi. Jo ennen toisen maailmansodan loppua suunnitelmat saksalaisten hirmutekojen ja sotasyyllisyyden lavastamiseksi olivat valmiina. Esimerkiki juutalaiseen myyttiin pitkään kuulunutta kuuden miljoonan uhrin tarinaa esiteltiin jo vuoden 1943 helmikuun valituissa paloissa, siis pari vuotta ennen sodan päättymistä ja ennen väitettyjä Auschwitzin keskitysleirisurmia.

Valitut Palat

Kuva: Vuoden 1943 Valitut Palat, joissa mainitaan tulevat 6 miljoonaa juutalaista uhria. Teksti on peräisin juutalaiselta Hollywood käsikirjoittajalta Ben Hechtiltä.

Kansallissosialismin ja saksalaisten mustamaalaamiseen ja denatsifkaatioon sisältyi holokausti-valheen ja kaasutustarinoiden lisäksi paljon muita hyvin mielikuvituksellisia tarinoita, kuten mm. ihmisten ruumiista tehdyt lampunvarjostimet ja saippuat sekä kutistetut päät. Nämä kaikki älyttömyydet myönnettiin vuosia myöhemmin valheiksi, mutta silti ne jäivät ihmisten mieliin elämään psykologisen sodankäynnin aseina. Kaiken tarkoituksena oli tietenkin natsien eli kansallissosialismin ja juutalaisvastaisuuden rinnastaminen kaikkeen pahaan ja hirvittävään.

Psykologinen sodankäynti

Kuva: juutalaiset keskitysleirivangit ja liittoutuneiden psykologisen sodankäynnin joukot esittelevät valheellisia todisteita ”kansallissosialistien hirmuteoista”; kutistettuja päitä ja ”ihmisen ihosta” valmistettu lampunvarjostin.

Denatsifikaatioon kuului oleellisesti myös saksalaisten siviilien pakottaminen vierailemaan keskitysleireillä, jotka olivat sodan ja huoltoyhteyksien tuhoutumisen vuoksi surkeassa kunnossa. Taudit, lääkkeiden ja elintarvikkeiden puute olivat aiheuttaneet leireillä runsaasti kuolemantapauksia ja nyt saksalaisia syyllistettiin tästä. Liittoutuneiden propagandajoukkojen tehtävä oli yksiselitteinen; saada saksalaiset potemaan syyllisyyttä ja häpeää leirien kuolemantapauksista sekä valheellisista kaasutustarinoista. Kuolleiden ruumiita, jopa kaivettiin esiin, jotta propagandafilmeihin saataisiin enemmän ruumiita näkyviin. Kyseiset propagandaelokuvat ohjasi juutalainen Hollywood tuottaja ja ohjaaja Billy Wilder.

Saksalaisten syyllistäminen

Kuva: saksalaisten syyllistäminen ja denatsifikaatio liittoutuneiden propagandalla, tekstin suomennos: ”Nämä kauheudet; Sinun syytäsi!”

Denatsifikaatio ei suinkaan loppunut Nürnbergin voittajavaltioiden järjestämään näytösoikeudenkäyntiin, vaan kyseessä on tietoisesti vuosikymmeniä ylläpidetty psykologisen vaikuttamisen prosessi, joka on edelleen käytössä näinä päivinä. Kaikkein selvimmin tämän prosessin huomaa tarkkailtaessa valtamediaa ja kuinka se säännöllisesti julkaisee suurten mediatalojen levittämiä kansallissosialismia ja Hitleriä demonisoivia ”historiallisia” uutisia. Kaiken tarkoituksena on saada ihmiset muodostamaan mielikuva sekä tietoisesti että alitajunnan tasolla, että juutalaisten kritisointi ja kansallissosialismi ovat sairasta ja puhdasta pahuutta.

Sodan jälkeen kansainvälinen juutalaiseliitti on halunnut varmistua siitä, että kansat eivät enää jatkossa perehtyisi uudestaan Saksan kansallissosialistien todellisiin oppeihin ja niihin todellisiin syihin, miksi Saksassa ihmiset havahtuivat vastustamaan kansainvälisen juutalaisuuden valtaa. Tämä on pyritty saamaan aikaan heidän muodostaessaan itse ns. uusnatsi-liikkeitä, joilla on hyvin vähän tekemistä alkuperäisen kansallissosialismin kanssa. Tyypillisesti nämä uusnatsiliikkeet ovat olleet ideologialtaan erittäin rasistisia ja korostaneet valkoista ylivaltaa. Kaiken tämän tarkoituksena on ollut houkutella liikkeisiin ääriainesta ja saada suuret kansanjoukot vieraantumaan kaikesta kansallissosialistiseen Saksaan vähänkään viittaavasta.

Juutalaisten merkittävä osallisuus uusnatsi-liikkeissä on osoitus niistä menetelmistä, joista merkittävät siionistit ovat historiansaatossa kertoneet. Esimerkiksi siionistijohtaja Theodor Herzl mainitsi aikoinaan, että antisemitismistä tulisi heidän liikkeensä luotettavin ystävä. Näin onkin juuri tapahtunut, sillä aggressiiviset ja rasistiset uusnatsiliikkeet ovat saaneet ihmiset tuntemaan enemmän sympatiaa juutalaisia kohtaan, kuin alkuperäistä kansallissosialismia kohtaan. Juutalainen kommunistijohtaja Lenin puolestaan totesi, että paras keino vastapuolen kontrollointiin on hallita sitä itse.

Esimerkkeinä juutalaisista uusnatseista, eli kontrolloidusta oppositiosta voidaan mainita mm. Frank Collin, Leonard Holstein ja Dan Burros. Heidän tehtävänään on selvästi ollut vääristää kansallissosialismin ideologiaa ja ajatuksia sekä luoda periaatteet ja kulttuuri uudelle inhotulle ”natsismille”. Frank Collin oli juutalainen Amerikan Natsipuolueen (ANP) johtaja ja New Age kirjailija , joka tuli tunnetuksi Illinoisissa juutalaisten alueelle järjestetystä marssista. Tapahtumaa seuranneessa oikeudenkäynnissä Collinia puolusti kuitenkin juutalais- ja kommunistitaustainen ACLU (American Civil Liberties Union).

Frank Collin, juutalainen uusnatsi

Kuva: Frank Collin, juutalainen uusnatsi edustamassa ”valkoisen ylivallan” aatetta ja demonisoimassa kansallissosialismia.

Frank Collin tuomittiin myöhemmin vankeuteen lapsen hyväksikäytöstä. Tämä yhdistettynä hänen pakanallisiin Uuden Ajan -luentoihin viittaisi vahvasti siihen, että hän oli todellisuudessa juutalainen kabbalisti ja seksi-magian harjoittaja.

Juutalainen Leonard Holstein puolestaan oli Amerikan Natsipuolueen Los Angelesin yksikön johtaja. Myös Dan Burros oli amerikan-juutalainen ANP:n jäsen, joka myöhemmin liittyi New Yorkin osavaltion Ku Klux Klaaniin.

Muita esimerkkejä USA:n ohjatusta uusnatsitoiminnasta on mm. vuoden 2006 Orlandossa mustien asuinalueella syttynyt rotumellakka, joka käynnistyi uusnatsien marssista alueelle. Tapahtumaa seuranneessa oikeudenkäynnissä mustien edustajat alkoivat epäillä, että koko tapahtuma oli lopulta USA:n tiedustelupalveluiden järjestämä. Lopulta paljastuikin, että uusnatsien joukkoihin kuulunut David Gletty oli saanut rahoitusta FBI:ltä ainakin 20 000 $ edestä kahden vuoden ajan. Gletty myönsi tämän epäsuorasti, mutta kieltäytyi kertomasta tarkemmista yksityiskohdista. Kansallissosialistisen liikkeen johtaja Bill White oli yllättynyt tästä tiedosta, sillä hän kertoi Glettyn tehneen erittäin paljon asioita USA:n kansallissosialistisen liikkeen hyväksi.  ACLU on puolustanut myös Bill Whiteä viimeksi vuonna 2010, jonka ansiosta hän vapautui kaikista häneen aiemmin kohdistuneista syytöksistä. Tämä viittaisi siihen, että koko USA:n uusnatsitoiminta olisi hyvin tiukasti juutalaisten kontrollissa. Muistissa on hyvin myös, kuinka juutalainen opiskelija jäi vuonna 2011 USA:ssa lopulta kiinni hakaristien piirtämisestä omaan oveensa yrittäen ensin syyttää asiasta antisemitistejä ja uusnatseja. Kyseisen tapahtuman aiheuttama keskustelu sosiaalisessa mediassa toi esiin, että samanlaista toimintaa on esiintynyt laajemminkin ja kyseessä on selvästi juutalaisten organisaatioiden ohjattua toimintaa, jolla antisemitismi pyritään kääntämään juutalaisten eduksi.

USA:n kansallissosialistisen liikkeen johtaja Bill White toi hiljattain julkisuudessa esiin väitteen, jonka mukaan presidenttiehdokas Ron Paul on valkoisen nationalismin kannattaja. Samalla White toi esiin Paulin yhteyksistä revisionistisiin liikkeisiin kuten mm. Stormfront ja sen, että Paul ei voi julkisuudessa tuoda esiin näkemyksiään juutalaisuudesta poliittisen asemansa vuoksi.

KuvakaappausANP

Kuva: Bill white:n puoluetoverin ottama kuvakaappaus Bill White:n viestistä liittyen Ron Paulin yhteyksistä valkoisiin nationalisteihin. Kuvan tarkempi katselu osoittaa kuitenkin oikeassa alakulmassa megafoonin näköisen pikakuvakkeen. Kyseinen pikakuvake viittaa puolestaan Windows alert-työkaluun, joka on kehitetty GIYUS:n toimesta (Give Israel Your United Support)

Kuvakaappaus Israel Megaphone

Kuva: Windows työkalu, jonka avulla voi tukea Israelia internetin tukikamppanjoissa. Kyseistä työkalua ovat välittäneet mm. Maailman Juutalaisten Opiskelijoiden Yhteisö (WUJS), Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress), The Jewish Agency for Israel, World Zionist Organization, StandWithUs, Hasbara fellowships ja HonestReporting.

Tämä osoittaa ainakin sen, että USA:n kansallissosialistisessa liikkeessä toimii Israelin kannattajia. Lisäksi Ron Paulin yhdistäminen valkoisiin nationalisteihin varmasti vähentää hänen kannatustaan USA:n värillisten keskuudessa. Koska kyseessä on kontrolloitu oppositio, niin todennäköisesti tarkoituksena on omalta osaltaan varmistaa Ron Paulin ajamien asioiden huono menestyminen politiikassa. Toisaalta kyseessä voi olla myös kaksinaismerkitys, jolloin Ron Paul valkoisena nationalistina toimisi siis juutalaisen agendan hyväksi edustamalla vastakkainasettelua ja pilaamalla amerikkalaista nationalismia valkoisen vallan rotuajattelulla.

Kansallissosialismin turmelemisesta Suomen näkökulmasta ensimmäisenä tulee mieleen Suomen tunnetuin uusnatsi, jo edesmennyt Pekka Siitoin. Siitoin sai aikoinaan paljon medianäkyvyyttä vaikka hänen puheissaan ei ollut juuri mitään järkeä eikä hän yhteiskunnallisestikaan ollut mikään vaikuttaja. Siitoin oli avoimen rasisti kaikkia erirotuisia kohtaan ja aiheutti vahinkoa Turun Synagoogalle. Siitoin toimi kabbalistisen Turun Hengentieteellisen seuran perustajana, mustan magian harjoittajana ja sanoi palvovansa Luciferia. Vaikka Siitointa usein pidetään helposti yksinkertaisena ihmisenä, oli hänellä kuitenkin todella paljon esoteerista tietoa, joka oli kabbalistista alkuperää. Tämä viittaakin siihen, että Pekka Siitoin on ollut yhteydessä mahdollisesti vapaamuurareihin ja ehkä juutalaisiin kabbalisteihin. Tätä kautta Siitoin on saatu innostumaan erityisesti teosofian kabbalistisista opetuksista ja pseudotieteellisistä rotuteorioista. Kaiken tarkoituksena tietenkin jälleen saada kansallissosialismi näyttämään typerältä ja vastenmieliseltä suuren yleisön ja erityisesti kristittyjen silmissä.

Pekka Siitoin ja juutalaiset
Kuva: Pekka Siitoin (keskellä), kylähullu vai juutalaisten hyödyllinen idiootti?

 

 

Kategoria(t): Yleiset aiheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

171 vastausta artikkeliin: Juutalaiset uusnatsit

 1. juksattu sanoo:

  http://www.mtv.fi/fitnesspaivakirjat?cmp=fitnesspaivakirjat_banneri_suomi24_paraati

  Nyt alkaa joka tytön unelma ohjelma,Jossakin oli keskustelu että kaikenlaiset syömishäiriöt alkaa olla arkipäivää nuorilla tytöillä,

 2. Päpy sanoo:

  http://holokaustivalhe.blogspot.fi/?wref=bif

  Hienoa, että joku pitää yllä tietolähteitä!

 3. Päpy sanoo:

  http://www.blogtalkradio.com/deanna2/2015/03/12/spingola-and-friends

  Mielenkiintoinen puhelu noin tunnin kohdalla. Hyvin kiintoisaa.

 4. juksattu sanoo:

 5. juksattu sanoo:

 6. Päpy sanoo:

  Dreyfusin juttu

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-dreyfus-affair-guilty

  Jokaisen olisi syytä kuunnella tämä podcast, jossa Carolyn Yeager ja Margaret Huffstickler kertovat Dreyfusin jutusta. Kaikki, mitä luulet tietäväsi aiheesta, on melko varmasti valhetta. Harvat nimittäin ovat selvillä tapahtumien todellisesta luonteesta. Tässä petoksessaan juutalaiset ovat onnistuneet erittäin hyvin. Vaikka juttu on yhtä törkeä kuin Leon Frankin juttu, silti ihmisillä on juutalaisten kannalta edullinen kuva jupakasta. Holohoaxin ja maailmansotien historian osalta valheet ovat paljastuneet jo kauan sitten, mutta tässä aiheessa juuri missään ei esitetä totuutta, joka on yhtä selvä faktojen valossa eli virallinen versio yhtä törkeästi valehdeltu.

  Dreyfusin syyllisyydestä on selvät todisteet. Hän todellakin vakoili yleisesikunnassa saksalaisten laskuun. Hän oli peluri, joten vaikka hän oli varakas ja varakkaan naisen kanssa naimisissa, hän joutui hankkimaan rahaa paheittensa vuoksi. Arvokkaita sotasalaisuuksia paljastui, mutta toisaalta vastavakoilu sai selville vuodon. Dreyfus paljastui käsialansa vuoksi. Käsialatutkijoille ei kerrottu, kenen käsialasta oli kyse, koska heilla olisi saattanut olla jotain sympatioita. Mielenkiintoista oli se, että kun Dreyfus viimein sai vihiä siitä, mitä oli tekeillä, hän yritti muuttaa käsialaansa. Kaiken kaikkiaan hän oli melko epäpätevä vakooja ja hän herätti epäilyksiä jo tekemällä muistiinpanoja silloin, kun se ei ollut sallittua, tai liian röyhkeästi arkaluonteista aineistoa kopioimalla ja kuljettamalla. Hän väitti olleensa oikealla asialla tuolloin. Hän myös yritti päästä käsiksi kaikkeen mahdolliseen epäolenaiseenkin salaiseen materiaaliin melko silmiinpistävästi.

  Oli virhe jättää mies pidättämättä ensimmäisen kuulustelun jälkeen. Asia vuosi lehtiin. Ranskan päärabbi kävi suoraan välittömästi Pariisin poliisipäällikön puheilla. Hän uhkasi koko Ranskaa sodalla, joka jakaisi maan kahtia, jos Dreyfusta syytettäisiin. Dreyfus oli tavannut mitä ilmeisimmin henkilön, joka oli luvannut hänelle yhteisönsä tukea. Hänet varmasti vannotettiin kiistämään kaiken. Ilmeisesti juutalaisille olisi ollut kova pala tunnetun ja yleisesikunnan ainoan juutalaisen paljastuminen maanpetturiksi. Tietysti Talmud ja muu oppi määrää jo muutenkin, että juutalaista ei saa tuomita ei-juutalaisessa oikeudessa ja että juutalainen saa tehdä ei-juutalaiselle mitä hyvänsä.

  Todisteet olivat selvät ja Dreyfus tuomittiin Pirunsaarelle. Juutalaisyhteisö kuitenkin toimi. Koko maailman lehdistö valjastettiin kampanjoihin Dreyfusin puolesta ja Ranskaa vastaan. 35 miljoonaa frangia on havaittu virranneen Ranskaan ulkomailta Dreyfusin puolustukseksi. Tuomiota yritettiin saada nurin. Tässäkin blogissa on todettu, että Ranska oli v. 1894 jo sata vuotta ollut Rothschildien tasavalta. Juutalaisilla oli suunnaton valta esim. vapaamuurarien kautta. Vaikka Ranska on katolinen, vapaamuurarit ja vasemmisto ovat perinteisesti avoimesti uskonnonvastaisia.

  Tilasto-osaston päällikkö Henry pakotettiin eroamaan. Ilmeisesti hänet myrkytettiin jo tuolloin, koska ero johtui terveydellisistä syistä. Uusi turvallisuuspäällikkö Pickuard osoittautui pian lausuntojaan myöten Dreyfusin ja juutalaisten liittolaiseksi. Hän palkkasi vastaavan asenteen omaavan lakimiehen ja todistetusti jutun aineisto ei ollut tarpeeksi suojattu. Sinne ilmestyi väärennettyä materiaalia, jolla yritettiin saada syytä Dreyfusin sijaan toiselle, unkarilaissyntyiselle Esterhazylle, joka välillä otti syyt päälleen, etenkin sen jälkeen, kun oli paennut Englantiin. Hän oli rahapulassa ollut hämärä tyyppi, joka oli läheisissä suhteissa juutalaisiin. Pian hän kuitenkin kiisti syyllisyytensä. Hänen sijaansa syytettiin turvallisuuspoliisin aiempaa päällikköä Henryä, joka teki oudon itsemurhan ennen kuulusteluja. Hänellä oli veitsi väärässä kädessä ja kaula oli katkaistu molemmilta puolilta. Hänellä oli juuri ollut sanojensa mukaan tärkeää kerrottavaa ja vaimolleen hän oli kertonut juuri olleensa kunniallinen ja syytön. Myös kärsineensä kovasti, mikä viittaisi myrkytykseen. Hänen luonaan olikin vieraillut mystinen henkilö, joka oli juottanut rommia Henrylle. Suomalainen wiki väittää Henryn tunnustaneen, mutta tosiasiassa hänen syykseen vain luettiin kaikki hänen kuolemansa jälkeen. Ilmeisesti pidätys tehtiin esittämällä eräs asiakirja, jonka Henry olisi myöntänyt tekemäkseen, mutta tämä väärennettiin pian toisenlaiseksi. Juutalaiset olivat päässeet rellestämään omassa asiassaan Ranskassa kätyriensä kautta tuolloin ja sittemmin joka puolella ja eritoten wikipediassa, joka on juutalaisten pyörittämä. Tosiasiassa yleisesikunnassa oli vastustettu muutoksia, henkilövaihdoksia ja tuomion revisiota ja arvattu juutalaisten myötäilyn johtavan kostotoimiinja puhdistuksiin. Dreyfusin syyllisyys oli selvä ja Pickuardin toiminta ymmärrettiin yleisesti vehkeilyksi.

  Pornografinen roskakirjailija Emile Zola haastettiin loanheitostaan oikeuteen, hävisi oikeusjutun ja pakeni oikeutetun tuomion saatuaan myös Englantiin eli hän teki toisin kuin oli uhonnut tekevänsä. Hänet esitetään nykyisin suurena sankarina. Hän oli kuitenkin kommunisti, joka oli kai ostettu. Hän tuomitsi kaikki Dreyfusin syyttäjät ja lähes koko Ranskan antisemitistisiksi vehkeilijöiksi ja armeijan vielä rikollisiksi murhaajiksi. Armeijan häpäisystä ilman todisteita ei pidetty, joten Zola oli yleisesti halveksittu tuolloin. Paljon myöhemmin vasta hänen tuhkansa siirrettiin Pantheoniin jne.

  Valtava painostus johti uuteen oikeusjuttuun, jossa Dreyfus tuomittiin uudelleen, mutta armahdettiin. Ranskaa oli uhattu jo kansainvälisellä boikotilla esim. seuraavan vuoden maailmannäyttelyn suhteen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Dreyfusin kannattajat vaativat hänen julistamistaan syyttömäksi. Tämäkin onnistui viimein, kun maan lakia oli muutettu juutalaisille mieleiseksi. Kun Dreyfusin kannattaja pääsi myöhemmin sotaministeriksi, hän erotutti kaikki katoliset ja korvasi heidät vapaamuurareilla ja luottomiehillään. Armeijaa ja hallintoa siis puhdistettiin. Dreyfusin kannattajat saivat hegemonian ja he (juutalaiset) järjestivät I maailmansodan. Revisiota vastustanut henkilö kuoli oudosti juutalaisen prostituoidun luona. Hänestä olisi saattanut tulla presidentti, joka ei olisi aloittanut sotaa ym. On erittäin merkittävää, että vasemmistolaiset sotapoliitikot (esim. Clemenceau ja Poincare) pääsivät valtaan nimenomaan Dreyfuss-väännön avulla. Tämä mahdollisti I maailmasodan. Useat tärkeät ihmiset Ranskassa paheksuivat sitä, että vasemmistolaiset ja juutalaiset saivat vallan ja ensin häpäisivät armeijan ja sitten tapattivat kansalaiset turhassa sodassaan. Monet Panama-skandaalissa tahriutuneet nimet olivat tehneet paluun.

  Miten kaikki esitetään nykyisin? Esim. Uuden Suomen ammattimaiset juutalaisproagandistit lehden huijausblogistanissa (monet luulevat, että siellä on poliitikkojen ja ”tavallisten ihmisten” blogeja ilman ohjelmallisuutta ja kokonaisohjausta) esim. paasaavat ”läpensä katolisesta Ranskasta”, jossa vallinnut antisemitismi huipentui fasististen kenraalien kampanjaan juutalaisia vastaan. Vain sen vuoksi olisi järjestetty lavastettu häväistyskampanja juutalaista upseeria vastaan. Tämä olisi johtanut sitten juutalaisten puhdistamiseen armeijasta ja yleisemminkin juutalaisvainoihin tms. Näin asia esitetään esim. aiheesta tehdyissä ohjelmissa. Kunnolliset voimat siis kuitenkin onnistuivat ihmeen kaupalla voittamaan. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Juutalaiset käyttivät valtaansa ja aloittivat kampanjan, jossa käyttivät koko kv. koneistoaan saadakseen vaarallisen suurrikollisen vapaaksi ja tuomiotta. Tämä onnistui, mikä on aivan käsittämätöntä, jollei tunne Ranskan tilannetta. Todellisuudessahan Ranskassa oli enemmistö isänmaallista ja kunnon väkeä. Katolisia ym. Tietenkin vasemmistolaisuudella oli vahvat perinteet, mutta valtaosa vasemmiston riveihinkin huijatuista vielä pitkän mädätyksen tarpeessa. Todellisuudessa sielläkin kyse oli siitä, että pieni eliitti omasi taloudellisen ja poliittisen vallan ja tämä oli juutalaisten ohjauksessa ja taksussa. Sen ja lehdistön avulla pidettiin muu osa kansasta pimennossa kaikista asioista. Petollinen eliitti sai tahtonsa läpi, vaikka tässä asiassa kansakunta oli armeijan puolella ja revisio hyvin epäsuosittu. Kelpo ihmiset yrittivät saada vakoojan tuomiolle, mutta tähän puututtiin vaikutusvaltaisilta tahoilta. Syytteessä ei ollut minkäänlaista rasismia takana, vaan nimenomaan vakoilutoiminta, johon syyllinen sattui olemaan juutalainen.

  Esim. saksalainen tunnetttu sosialidemokraatti Karl Liebknecht oli sitä mieltä, että Dreyfus oli syyllinen. Hän ei koskaan uskonut syyttömyyteen. Hän oli perehtynyt oikeudenkäyntiin ja juttuun aineistoja myöten. Hän oli hämmästynyt siitä, kuinka erilainen kuva tapahtumista esitettiin Ranskan ulkopuolella. Ranskassa kaikkea ei pystytty salaamaan. Liebknechtillä oli myös korkean tason tietoa asioista. Hän näki heti saksalaisten reaktiosta asiaan, että Dreyfus oli syyllinen. Syyttömien syyttämisen sattuessa saksalaisten vakoojiksi Saksassa reagoitiin eri tavalla.

  Kyseessä oli siis Leon Frankin jutun tapainen tapahtumasarja, jossa todella kauhistuttavaa rikollista alettiin pestä puhtaaksi ja pestään edelleen koko kv. juutalaisuuden voimalla. Kuten Frankia ja juutalista mafiaa mainostamaan ja tukemaan perustettiin ADL, myös Dreyfusin puolustuskampanjat synnyttivät järjestön ”The League of the Rights of Man”. Tämä kunnostautuu edelleen muiden vastaavien juutalaisjärjestöjen tapaan orja-Ranskassa syyttämällä holokaustin epäilijöitä ym. ja vaatimalla rahaa heiltä maan käytäntöjen mukaisesti.

  Valitettavasti ihmiset uskovat juutalaisten jo lähes totaalisesti pyörittämien ja hallitsemien yhteiskuntien viralliseen valehteluun asiassa kuin asiassa, mutta etenkin Dreyfusin tapauksessa. Konnat ovat sankareita ja kunnon ihmiset jotain aivan hirveää. Koko juttu on kuin holohoax. Menneet polvet väärennetään hirvittäviksi antisemiiteiksi ja sitten tämän perusteella vaaditaan koko kulttuurin muutosta juutalaisten taholta ja heidän proxyjensä (ennen koko vasemmisto, nykyisin joka ikinen puolue ja ideologia lähes) kautta. Ihmiset hylkäävät sitten ison osan kulttuuriaan pesuveden mukana silkan valehtelun innoittamana ja juutalaisten heitä paimentaessa kuin karjaa mieleisiinsä muutoksiin. Tosiasiassahan siis muutos ei merkitse minkään mielipuolisen ennakkoluulon hävittämistä, vaan sitä, että juutalaisia vastaan ei saa enää puolustautua eikä heistä edes puhua. Vaikka monikaan ei ymmärrä tässä tapauksessa Dreyfusin olleen rikollinen ja siis vaadittavan juutlaisille täydellistä immuniteettia, niin ihmiset eivät ymmärrä sitä, että antisemitismiksi mielletään ihan asiallinenkin esitys juutalaisten toimista ja niistä varoittaminen. Totalisella vallankäytöllä juutalaiset pystyvät kertomaan vain oman versionsa antisemitismistä syytettyjen toimista. Myös he voivat kasvattaa ihmisen uskomaan, että tietyt mielipiteet ovat vain ”antisemitismiä”. Dreyfusin syyte ei edes ollut juutalaisvaaralta puolustautumista, kuten maailmansodan aikaiset karkotukset, joita edelsi juutalaisia sodanjulistuksia vuodesta 1933 ja juutalaisten aloittama tuhoamissota. Karkotukset historiassa olivat reagointia juutalaisten toimii eivätkä mielipuolisuutta. Maailmansodan aikana heitä ei murhattu. Nyt juutalaiset opettavat, että ei-juutalainen nationalismi tai kansallinen ajattelu johtaa aina mitä kauheimpiin joukkomurhiin ja sotiin. Juutalaisille alistumattomuus puolestaan holokaustiin. Ihmiset eivät ymmärrä, että tässä vaaditaan nimenomaan heille alistumista. Heistä ilman lupaa puhuminen ja heidän touhujensa ja valheidensa paljastaminen ovat nykyisin sitä paheksuttua antisemitismiä, kutenaina ennenkin. Antisemitismissä ei siis ilmeisesti ole eikä ole koskaan ollut mitään vikaa.

  Vaikka ihmisille moneen kertaan osoittaa, että demokratiassa juutalaiset omistavat joka tiedotusvälineen, poliitikot, turvallisuuspalvelut jne., niin silti he eivät usko, vaan haluavat usko siihen, mitä media sanoo. Tämä on hämmästyttävää. Nytkin iso osa etenkin nuorista on järkyttynyt ja haluaa ehdotettuja vastatoimia ”uusnatseja” ja ”äärimuslimeja” vastaan, jotka muka uhkaavat juutalaisia ja kaikkia muitakin ja kaikea hyvää. Jopa koko islamia vstustetaan. Juutalaiset keräävät sympatiaa ja antisemitismi muka uhkaa heitä, vaikka ei kovin paljoa älyä luulisi vaativan se, että tajuaa maailman menon sellaisena kuin se on. No tämä tietenkin vaatii hieman edes perehtymistä asioihin. Mutta ei juurikaan muuta. Ei paljoakaan älyä. Esim. holohoax on melko pian oivallettavissa 100 % törkeäksi valehteluksi. Tällöin luulisi oivaltavan myös sen, että kaikki muukin on huijausta ja maailmaa johtaa teräksisellä otteella kauhistuttava rikollisklikki. Juutalaiset eivät todellakaan ole vaarassa, vaan he, joita heidän johtajansa alkavat vainota tämän terroriaallon seurauksena.

  Huffsticklerin lähde on ranskankielinen, joten itse en voi siihen perehtyä. Mutta jotain voinee ainakin liikkua päässä, kun muistaa siis Karl Liebknechtin pitäneen Dreyfusia ilman muuta syyllisenä.

  10.4.2015: Kuuntelin uudelleen ohjelman. Siivooja, joka oli ollut saksalaisten palveluksessa ja eronnut, kun oli auttanut huomaamaan, että siellä oli salaista materiaalia, joutui painostuksen kohteeksi. Miehiä oli tullut hänen kotiinsa ja he olivat vaatineet häntä tekemään väärän valan ja todistamaan Dreyfussille edullisesti. Siivooja oli ajanut miehet pois asunnostana veitsen kanss ja tehnyt ilmoituksen poliisille. Kaksi muuta vastahakoisesti erinäisiin vaatimuksiin suhtautunutta henkilöä murhattiin. Tunnettu väärentäjä murhattiin juuri, kun koko prosessi oli huipussaan. Erinäisiä aineistoja sitten väitettiin mm. Henryn väärentämiksi. Selviä murha-uhreja siis myös Henry ja em. presidenttiehdokas, joka kuoli prostituoidun luona. Hän oli suhtautunut kielteisesti Deyfussin armahdukseen ja syyttömäksi julistamiseen.

  Jupakka johti kirkon ja valtion eroon 1905. Armeija kärsi ja puhdistettiin. Clemenceau palasi valtaan ja osaltaan johtamaan maailmaa sotaan ja alistamaan Saksaa Versaillesissa.

  Mielenkiintoista todella, että Usarin bloggaaja aikoinaan yhdisti juuri tämän katolisuuden antisemitismiin, kun kirjoitti Dreyfusin jutusta. Hän esitti siis melko suoraan, että kristinuskosta on luovuttava, koska se on antisemitismiä. Ei kai tuota muutenkaan voi ymmärtää. Perin juutalaistyylistä syyttelyä. Samanlaisa myrkkyä on siellä lähes joka blogi täynnä.

  Ajaa, Perussuomalaisten mainoksessa vaaditaan toimia Suomessakin antisemitismiä vastaan. Se on kuulemma nyt suuri uhka ja koko ajan lisääntyvä ja juutalaiset kuulemma ovat vaarassa

  • Jepulisjepsis sanoo:

   Hyvä, mutta haluaisitko vaihtaa sivun ulkoasun dynaamisesta mallista –> malliksi ”Yksinkertainen” niin olisi helpompi yrittää tallentaa useampi artikkeli kerralla HTTrack -ohjelmalla.

   Asetus löytyy sieltä Omat blogit/mallit -valikon alta…

 7. juksattu sanoo:

 8. Malluainen sanoo:

  https://plus.google.com/108243517116211810614/posts

  Wayne from Canada on ollut välissä kultakauppiaana. Nyt hän on palannut hienon bloginsa kanssa. Siinä on tosin häirinnyt hieman hänen aggressiivinen suhtautumisensa WN-väkeen. Nyt hän on perustanut uuden järjestön Oikeutta saksalaisille. Onko hän kuitenkin ns. ”tulppa”? Hän tulee toimeen juutalaisten kanssa ja on perustanut järjestön ”Juutalaiset oikeutta saksalaisille”. Mikäs siinä, jos ovat käännynnäisiä/”itsevihaajia”. Hieman tosin epäilyttää. Tietenkin juutalaiset tykkäävät sellaisesta saksalaisesta, joka ei piittaa kansansa tuhoutumisesta ja muukalaisvyörystä maahansa..

 9. Malluainen sanoo:

  Codreanu sanoo 1600-luvulla ukrainalaisen Chelmnitskin kapinassa 1600-luvulla jopa 350 000 juutalaisen saaneen surmansa. Ehkäpä luku on liioiteltu, mutta kyseessä saattaa silti olla ainoa huomattava juutalaisten joukkotuho historiassa. Tämän vuoksiko Holodomor ja nyt Ukrainan hävitys? Ainakin Demjanjuk-prosessin yhteydessä sionistijohtaja sanoi juutalaisilla olevan vielä Chelmnitskin ajoista paljon kostettavaa ukrainalaisille. Tämän vuoksiko Ukraina tuhotaan ensin?

  Tämä liittyy juutalaisiin valeoppositioihin, koska amerikkalainen vaihtoehtoväki liputtaa Putinin puolesta ja puhuu mitä hyvänsä ukrainalaisista. Esim. niin, että vihjataan epämääräisesti Ukrainan olleen vanhaa kasaarivaltakuntaa. Todellisuudessa valtaosa siitä oli Venäjän alueella ja Kaukasuksen pohjoispuolella. Ukrainassa on siis tapahtunut pikemminkn yksi suuri ja vahva vastaisku juutalaisten toiminnalle, jota levitettiin 1500-luvulta alkaen Puolasta Ukrainaan.

  • Burt Eriksson sanoo:

   Viisas, älykäs ihminen pystyy asettamaan itsensä venäläisen asemaan. Haluaisitko itse NATO:n hääräämään Hanko- tai Porkkalanniemeen? »Tavallisten» venäläisten kanssa keskustelu antaa hyvää perspektiiviä asian pohdiskeluun. Ja — tietysti — pitää muistaa Venäjän olevan se todellinen suurvalta.

 10. Totuudenetsijä sanoo:

  ”Valenatseista” puheen ollen, mitä mieltä olette kansallisesta vastarinnasta, onko se eliitin perustama ja ohjaama valeoppositio?

  Vaikuttaa aika impotentiltä toimijalta joka tuntuu tällä hetkellä tulppaavan vastarintaa kun Suomessa on suuri hätä ja toiminnalle olisi suuri kysyntä…

  Toinen kysymys on lauantain maahanmuutto vastaisesta mielenosoituksesta, onko järjestäjä tahona oikeita luotettavia kansallismielisiä vaiko taas jotain valeoppositiota esim. ”anarkisti-kansallismielisiä”?

  • Cliff Barnes sanoo:

   Itseäni häiritsee Kansallisessa Vastarinnassa tavoite Pohjoisen valtion luomisesta. Kyseessähän on siis eräänlaista internationalismia, eikä aitoa nationalismia. Ruotsalaiset eivät ole norjalaisia, eivätkä suomalaiset ruotsalaisia. Aidon nationalismin pitäisi mielestäni pyrkiä terveeseen ja vahvaan kansallisvaltioon, jossa kansa on yhtenäinen ja sillä on hyvä elää. Toimiva ja oikeudenmukainen valtio voidaan saavuttaa vain, jos sillä on koko kansan tuki takana ja tämä tapahtuu vain kun kansa on yhtenäinen. Tämän johdosta kansainvälinen juutalaisuus inhoaa kansallisvaltioita yli kaiken, koska oikeudenmukaisessa kansan hyvinvointiin tähtäävässä valtiossa juutalaisuuden rikollisuudelle ei ole tilaa. Siksi kansallisvaltioita tuhotaan monikansallisella EU-projektilla ja mm. holtittomalla maahanmuutolla.

   Pohjoisen valtion luominen mielestäni karkottaa pois suomalaisuutta kannattavia nationalisteja ja saa koko liikkeen näyttämään hyvin omituiselta ja epämääräiseltä suuren yleisön silmissä, koska ei suomalaisilla nationalisteilla ole ”pohjoista” identiteettiä, vaan suomalainen identiteetti; he ovat suomalaisia, eivät ”pohjoislaisia”. Koko konsepti siis periaatteessa on tätä myöten suomalaisvastainen. Samalla myös kaikki Kansallisen vastarinnan hyvät ja asialliset julkaisut sekä revisionismi joutuvat helposti huonoon valoon suuren yleisön silmissä ja tämä on erittäin huono asia.

   En osaa sanoa, onko Kansallisen Vastarinnan taustalla juutalaista rahaa, vai onko kyseessä vain ruotsalaisten suurvaltafantasiaa elättelevien hörhöjen liike. Ruotsissa on oikeasti sellaisia ihmisiä, jotka vakavissaan pitävät Ruotsia tälläkin hetkellä suurvaltana ja suuressa pohjoisessa valtiosssa he juuri haluaisivat nähdä Ruotsin kaiken keskuksena.

   Mitä sitten tulee lauantain maahanmuutonvastaiseen mielenosoitukseen, niin varmasti suurin osa mukana olevista ovat aidosti liikkeellä ja ymmärtävät massamaahanmuutosta yhteiskunnalle koituvat ongelmat. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että suurin osa mielenosoittajista on täysin pihalla ongelmien taustoista. Kaikki pitävä islamia maailman pahimpana ongelmana ja asiana, vaikka esim. ISIS ja Al-Qaida eivät oikeasti edusta islamia millään tavalla ja nämä merkkivaatteissa seteleitä heiluttelevat arabipakolaiset ovat enemmän ateisteja kuin oikeita uskovia. Kaiken takana on juutalaisuus, joka hyötyy siitä että eurooppalaiset ja islamilaiset saadaan taistelemaan keskenään ja vihaamaan toisiaan. Silti kukaan ei ole järjestämässä mielenosoitusta maailmassa vallitsevaa juutalaista ylivaltaa vastaan eikä edes puhu siitä juuri mitään, vaan netti on vain täynnä islamin vastaista kirjoittelua näiden ”vastakkaisen näkemyksen” ihmisten toimesta.

   • Totuudenetsijä sanoo:

    Susanna Kaukinen on sitten oikein itse mennyt paljasmaan itsensä huijaukseksi.
    Ihailee mm. Breivikiä, perusti lapuanliikkeen uudestaan ja väittää nyt pisteenä i:n päälle yhdistäneensä voimat Kansallisen vastarinnan kanssa.

    Onko vasurimuija sekoamassa vai oliko tämä tarkoituksellinen juutalaisoksennus kansallismielisten päälle?

    http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/lapuan-liikkeen-paluu

 11. asdadas sanoo:

  Nytkun totuusbloki on mestarillisesti osoittanut pääongelman, niin mikähän mahtaa olla ratkaisu, kun blokin mukaan kaikki on joko juutalaisten hyödyllisiä idiootteja tai muuten vaan idiootteja. Kerro meille kuolevaisille the masterplan, jota voimme lähtä toteuttamaan.

  • Cliff Barnes sanoo:

   Kaiken lähtökohtana muutokseen olisi syrjäyttää nykyinen velkarahajärjestelmä, johon Suomikin kuuluu Euron myötä (kaikki kierrossa oleva raha on yksityisten pankkien luomaa velkaa). Juutalaisten valta perustuu juuri tämän järjestelmän tuottamiin valtaviin voittoihin ja kansojen velkaannuttamiseen.

   Jokaisen tulisi antaa tukensa vain sellaisille poliitikoille, jotka ovat sitoutuneet luopumaan nykyisestä rahajärjestelmästä ja ottamaan tilalle kansallisen rahajärjestelmän, jossa valtio/valtion keskuspankki säätelee rahan määrää taloudessa ja julkaisee uutta rahaa tarvittaessa ilman korkoa. Tämän lisäksi kansan tulisi antaa tukensa politiikalle, joka noudattaa distributismin periaatteita. Kaikkia poliittisia päätöksiä, jotka eivät noudata distributismin periaatteita, tulisi vastustaa.
   https://totuusbloki.wordpress.com/2014/01/08/distributismi-vaihtoehto-kapitalismille-ja-sosialismille-osa-ii/

   Nykyisen yksityiseen velkaan perustuvan rahajärjestelmän ongelmista tulisi myös tiedottaa muille ihmisille, että he ymmärtäisivät kaikkien talousongelmiemme ja poliittisten ongelmiemme perimmäisen syyn; automaattisesti orjuuttava ja velkaannuttava rahajärjestelmä.

   Tämä olisi hyvä alku. Valitettavasti tällä hetkellä yksikään suuri tai keskisuuripuolue ei pidä ohjelmassaan velkarahajärjestelmästä irtautumista vaan kaikki kannattavat Eurossa pysymistä joten työsarkaa riittää.

   • asdadas sanoo:

    NIin, mutta otin kantaa vain siihen kuinka kritisoit Suomessa toimivia liikkeitä huonoiksi, mutta et itse (eikä muut revisionistit) kuitenkaan antanut mitään suuntaviivoja parempiin liikkeisiin. Tuossakin vastauksessa hyppäsit suoraan tikapuun yläpäähän —- ”juutalaiset ulos, rahajärjestelmä itsenäiseksi jne… piece of cake – miten se sitten realistisesti toteutetaan – improvisoikaa idiootit”——-

    Revisionisti blogit on ihan ok noin historiallisessa mielessä, mutta mitään konkretiaa tai käytännöllisyyttä näistä on turha odottaa.

    • stef sanoo:

     Olet itse eksyksissä, kun luulet ”pääongelman” ratkeavan jonkinlaisen ”liikkeen” avulla. Takana on ehkä ajatuksenjuoksun ja käsityskyvyn kangistuminen, älyllinen sokeus. Mitä jokin ”liike” voisi auttaa, kun kansa itse sisäisesti on syyllinen? Etsitkö sijaistoimintoja, petosta?

     Kuten tänään tuonne toiseen tämän blogin kommenttiketjuun kirjoitin, ensin kansan (siis myös sinun) on pantava synti pois:

     https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-1679

     Kansa panee synnin pois, kun se pelästyy (maallista tuhoutumista, kuolemaa, helvettiä). Siksi kansa ON PELOTETTAVA. Se tapahtuu Jumalan lakia (kymmentä käskyä) julistamalla. Kun laki esim. sanoo: ”Älä tapa”, niin se sanoo kaikille ihmisille (myös kristityille; kristittyjen lihassa on vielä jäljellä syntiä): ”Sinä tapat” – kaikkihan tappavat sydämissään, kantavat siis vihaa/kostoa lähimmäisiään kohtaan. Ja tuo ”sinä tapat” tarkoittaa: ”Olet tiellä ikuiseen helvettiin”. Jos tämä ei kansaa pelästytä (= aiheuta kansassa katumusta), niin sitten Jumala tuo maahan vitsauksia, jotta kansa niiden vaikutuksesta tulisi katumukseen. Jos nekään eivät auta, kansa on paatunut ja hukkuu kaikissa suhteissa. Silloin ei auta mikään.

     Viittaa Joonan kirjan kolmanteen lukuun Vanhassa testamentissa, jossa kerrotaan Niiniven kansan tulleen katumukseen, kun se kuuli Jumalan aikovan hävittää Niiniven sen syntien vuoksi. Nähtyään tämän Jumala poisti uhkauksensa eikä hävittänyt Niiniveä.

     Tarvitaan siis Jumalan lain saarnaajia, jotka nuhtelevat kansaa synneistä. Sellaisia ei nykykirkoissa ole, nykyisin saarnataan vain kansan korvasyyhyn mukaisesti. Siksi nykypapeilla/piispoilla on helvetti edessään. Niiden muutaman kristityn (OIKEAN kristityn), joita tässä maassa vielä on, on rukoiltava Jumalalta sellaisia saarnaajia. Jos sellaisia kristittyjä/rukoilijoita ei enää ole, kaikki hukkuu. Maa ja kansa on tuomittu (= kansa on itse tuominnut itsensä Jumalan ja hänen sanansa hylätessään).

     Katumukseen tullut kansa panee pois synnin. Koska se on pelästynyt syntiensä ja helvetinuhan vuoksi, se tarttuu hyvin hanakasti Jumalan Kristuksessa meille tarjoamaan syntien anteeksiantamukseen, evankeliumiin. Niin kansasta tulee kristitty kansa, jonka rukouksia Jumala alkaa kuulla. JUMALA johtaa asiat, ei mikään ”liike”.

     Kyse on kansasta, siinä tapahtuvasta muutoksesta. Lisäksi nykyinen perustuslakimme sanoo, että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle (PL 2§). Kansa (ei ”liike” tai ”revisionistit”) on vastuussa kokonaisuudessaan. Ei tule etsiä syntipukkeja muualta, sellainen on alhaista ja luihua. Kansan, koko kansan, on pantava pois synti, korjattava yhteiskunta Jumalan johdatuksessa ja varjeluksessa. Jumala antaa myös suojan vihollisia vastaan. Kristittyjen tähden Jumala pitää kansaa ja sen yhteiskuntajärjestystä voimassa. Silloin on mahdollista syntyä maailmaan uusia kristittyjä, ja olemassa olevat kristityt voivat levittää sanaa pelastumisesta, jolloin kristittyjä syntyy. Maailma on olemassa yksin kristittyjen tähden. Jos kristittyjä ei enää ole, maailma tuhoutuu, 2. Piet. 3:10-13.

     Koska SINÄ kuulut kansaan, vastuu on SINUN, ei mikään ”liikkeen” tai ”revisionismin”. Revisionismi vain paljastaa valheita/vihollisia ja vie siten kansaa kohti katumusta/todellisuuden tuntemista. Revisionistit eivät ole Jumalia. Jumala on Jumala. Mikään ei tapahdu hänen vaikuttamattaan/sallimattaan. KAIKKI on hänen käsissään. Myös perkele.

     Lopuksi toivon, että älyllisestä epärehellisyydestä todella alettaisiin luopua. Suunsoitto on luihua ja äärimmäisen vastuutonta. Kuin vain näytettäisiin kieltä joka suuntaan ja ilkutaan. Roskakansa. Roskasakkia.

     Vesa-Ilkka Laurio
     kristitty mies

     • B.M. Eriksson sanoo:

      Mitäpä lääk.tiet. lis. Laurion Vesku – suuri suomalainen revisionisti – sanoo Skip Bakerin videosta, jos ehtii kinkunsyömiseltä ja konvehdinmussuttamiseltaan häiriintyä?

      • vir oriens sanoo:

       SB:n video on kristinuskoa hyväksi käyttävä, lihallinen ja rasistinen video, ja sen voi vain kiroten hylätä. Jumalalla ja hänen sanallaan ei ole videon kanssa mitään tekemistä, eikä voi ollakaan:

       ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan” (Room. 8:7) – – ”luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14).

       ”Rautaista kamaa” tämä video on vain siinä mielessä, että se merkitsee raudankovaa ja raudankylmää helvetin tuomiota laatijoilleen ja kannattajille (koska siinä käytetään väärin Kristuksen lunastustyötä). Helvetin tuomiota kuvastaa myös videon puhujan SB:n selän taakse sijoitettu hirttokaapeli.

       Video edustaa ”Christian Identity”-liikettä, jonka mukaan nykyiset valkoiset eurooppalaiset kansat ovat todellinen Israel, Assyyriaan pakkosiirtolaisuuteen 700-luvulla e.Kr. vietyjen ja sitten muka ”kadonneiden” Israelin kymmenen heimon jälkeläisiä, joilla yksin on liitto Jumalan kanssa. Tällainen Jumalan liiton käsittäminen lihallisesti ja rodullisesti on perkeleestä, jonka valtaan ja orjuuteen koko ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa. Video on perkeleestä, ja perkele puhuu siinä SB:n suun kautta (perkelehän asuu luonnollisten ihmisten sydämissä säädellen sieltä kaiken ihmisessä). Christian Identity väittää jopa, että Eeva harrasti seksiä saatanan kanssa, Aadam oli ”valkoinen” ja ei-kaukaasialaisilla ei ole sielua (he väittävät kaukaasialaisten olevan alkuperältään mainittuja Assyyriasta paenneita israelilaisia heimoja).

       Selvää on, että tällainen video vetoaa lihalliseen mieleen ja ohjaa sen selkeälle ja helposti omaksuttavalle seireenien saatanantielle (2. Kor. 11:14-15).

       Totuus ”kadonneista” Israelin heimoista on se, että Assyyriaan pakkosiirtolaisuuteen viedyt israelilaiset joutuivat Babylonian pakkosiirtolaisuuteen, kun Babylonia valloitti Assyyrian 612-608 e.Kr. (Aapeli Saarisalo: Raamatun sanakirja). Israelin heimot eivät siis ”kadonneet” eivätkä he vaeltaneet Eurooppaan. He palasivat pakkosiirtolaisuudesta Juudan heimojen mukana, ja pakkosiirtolaisuuden jälkeen juudalaisia ja israelilaisia (kaikkia 12 heimoa) kutsuttiin yhteisesti ”juudalaisiksi”, mutta israelilaiset olivat siis mukana, kuten Raamattu todistaa:

       Jeesus kutsuu luopumukseen tulleita juudalaisia ”Israelin huoneen kadonneiksi lampaiksi”, ja tässä tarkoitetaan siis hengellistä ”katoamista”, epäuskoa. Heidän luokseen Jeesus lähetti opetuslapsensa: ”vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö” (Matt. 10:6). ”Israelin huone” oli siis palannut pakkosiirtolaisuudesta.

       Jer. 3:18 sanoo: ”Niinä päivinä on Juudan heimo kulkeva Israelin heimon kanssa, ja he tulevat yhdessä pohjoisesta maasta siihen maahan, jonka minä annoin teidän isillenne perinnöksi.”

       Apostolien teoissa myös on monta kohtaa, jotka todistavat israelilaisten palanneen pakkosiirtolaisuudesta, esim. ”Te Israelin miehet, kuulkaa…” (Ap. t. 2:22; Pietari puhuu helluntaina) – – ”Pietari rupesi puhumaan kansalle ja sanoi: ’Israelin miehet, mitä…’” (Ap. t. 3:12) – – (Pietari Jerusalemissa) ”olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että” (Ap. t. 4:10) – – ”Sillä totisesti, tässä kaupungissa kokoontuivat sinun pyhää Poikaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olet voidellut, sekä Herodes että Pontius Pilatus pakanain ja ISRAELIN SUKUKUNTAIN kanssa” (Ap. t. 4:27) – – ”kutsuivat koolle neuvoston ja israelilaisten vanhinten kokouksen” (Ap. t. 5:21) – – ”Israelin miehet” (Ap. t. 21:28).

       SB sanoo videon aluksi, että juutalaiset (erotuksena siis oikeista ”juudalaisista ja israelilaisista”) olivat edomilaisia (Jaakobin veljen Eesaun jälkeläisiä), joiden SB muistaa mainita olleen ”kanaanilaisia” päästäkseen myöhemmin videolla sanomaan, että kanaanilaiset (ja siten myös edomilaiset) olivat muka ”pahan pojan” Kainin jälkeläisiä. Edomilaiset olivat siis todellisuudessa Iisakin (Aabrahamin ”lupauksen lapsen”) ja Rebekan pojan Eesaun jälkeläisiä. Heti ensimmäisessä lauseessaan SB osoittautuu valehtelijaksi.

       Myöhemmin SB selittää Kristuksen toimittamaa lunastusta: Jeremia ystävineen vei liitonarkin Jerusalemissa luolaansa, ja luola oli juuri sen paikan alapuolella, jossa Jeesus myöhemmin ristiinnaulittiin. Kun Jeesus ristiinnaulittiin, tapahtui maanjäristys ja silloin halkeamista valui Kristuksen verta liitonarkin päälle, ja näin lunastus tuli israelilaisille, koska Jumalalla oli liitto vain heidän kanssaan (jotka siis SB:n mukaan tuolloin olivat jo Kaukasuksen yläpuolella ja ehkä Euroopassakin). Raamattu ei tiedä mitään tuollaisesta luolasta, veren valumisesta halkeamaa pitkin tai lunastuksesta yksin silloisille israelilaisille Kristuksen veren valuessa liitonarkin päälle. Todellisuudessa Lunastus (Jeesus kantoi itsessään syntiemme rangaistuksen, kuoleman, ja niin osti hengellään meidät Jumalalle, lunasti meidät) koski koko ihmiskuntaa, ja se oli luvattu jo heti syntiinlankeemuksen jälkeen (1. Moos. 3:15). Raamattu sanoo:

       ”Sillä niin on Jumala MAAILMAA rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että MAAILMA hänen kauttansa pelastuisi” (Joh. 3:16-17) – – ”Isä on lähettänyt Poikansa maailman Vapahtajaksi” (1. Joh. 4:14) – – ”hän (Herra) ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen” (2. Piet. 3:9) – – Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen LUNASTUKSEN kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa – – Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin, koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta” (Room. 3:21-24, 29, 30) – – ”Hänessä meillä on LUNASTUS, syntien anteeksisaaminen – – että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa KAIKKI, HÄNEN KAUTTAAN KAIKKI SEKÄ MAAN PÄÄLLÄ ETTÄ TAIVAISSA” (Kol. 1:14, 20).

       SB viittaa myös jakeeseen Joh. 8:33, jossa Jeesuksen tappamista tavoittelevat (jae 37) juutalaiset – nuo SB:n ”edomilaiset” – sanovat, etteivät he koskaan ole olleet kenenkään orjia, joten he eivät siis ole voineet olla Babylonian vankeudessa. Kuitenkin 1000-luvulta n. vuoteen 850 e.Kr. Edom oli ollut Daavidin alaisuudessa, myöhemmin (n. 800-650 e.Kr.) Assyyrian alaisuudessa, sitten Babylonian ja Persian provinsseina 500- ja 400-luvuilla e.Kr. Lisäksi kyseiset juutalaiset unohtivat senkin, että he parhaillaan olivat roomalaisten alaisuudessa, orjia. Ja edeltävistä jakeista 31 ja 32 käy ilmi, että puhuessaan vapaudesta Jeesus tarkoitti hengellistä vapautta, ja syntiinlankeemuksen peruinahan kaikki ovat synnin orjia, Room. 6:17-20. Muita kohtia: ”kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla – – kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla – – jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja” (Room. 3:9, 23; Joh. 8:34).

       SB kertoo, että n. v. 125 e.Kr. Johannes Hyrkanos II valloitti Idumean (Edom kreikaksi) ja pakotti sen asukkaat – edomilaiset – liittymään juutalaiseen uskontoon. Oikeita israelilaisia ovat SB:n mukaan, kuten sanottu, pakkosiirtolaisuudesta yli Kaukasuksen Eurooppaan siirtyneet Euroopan valkoisten kansojen (lähinnä anglosaksien) esi-isät, oikeat israelilaiset. Juutalaiset olisivat siis edomilaisia, joiden kanssa SB:n mukaan Jeesuksella ei ollut liittoa. Juutalaisuus, siis nykyinenkin farisealaisuus, on SB:n mukaan edomilaisuutta. Todellisuudessa ”juutalaisuus”, joka on farisealaisuutta, syntyi pakkosiirtolaisuuteen joutuneiden epäuskoon langenneiden juudalaisten ja israelilaisten keskuudessa 500-luvulla e.Kr. Juutalaisuus on sotaa Jumalan sanaa vastaan, ja siksi nämä langenneet ja pakkosiirtolaisuuteen joutuneet Israelin ja Juudan valtakuntien jäsenet alkoivat koota itselleen omaa pyhää tekstiään, joka kiertää ja vesittää Raamatun. Kyseinen teksti (osin suullinen) tunnettiin Jeesuksen aikana nimellä ”perinnäissääntö”, ja Jeesus sanoi sen tekevän Jumalan sanan tyhjäksi (Matt. 15:6; Mark. 7:8, 9, 13). Myöhemmin (lopullisesti 500-luvulla j.Kr.) tuo perinnäissääntö saatettiin kirjalliseen muotoon nimellä Talmud, nykyistenkin juutalaisten pyhä kirja.

       SB erehtyy Hyrkanoksesta. Kyseessä ei ole Hyrkanos II vaan tämän isoisä Hyrkanos.

       SB:n mukaan Jeesus siis tuli pelastamaan vain anglosakseja. Muiden kanssa hänellä kuulemma ei ole liittoa. Kuitenkin Raamattu sanoo, että kristillinen usko tekee kaikki uskovat Jumalan lapsiksi:

       ”Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa” (Gal. 3:26-28) – – ”Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus” (Kol. 3:11).

       Mikäli oikein kuulin, SB ennustaa videolla maailmanloppua vuonna 2012.

       Raamattu kumoaa SB:n perustuksen, sen, että Jumalan liitto koskisi lihallisia israelilaisia, SB:n mukaan nykyisiä anglosakseja:

       ”Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel, eivät kaikki ole lapsia sen tähden, että ovat Aabrahamin siementä, vaan: ’Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset’; se on: EIVÄT NE, JOTKA LIHAN PUOLESTA OVAT LAPSIA, OLE JUMALAN LAPSIA, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi. Sillä lupauksen sana oli tämä: ’Minä palaan tulevana vuonna tähän aikaan, ja silloin Saaralla on oleva poika’. Eikä ainoastaan hänelle näin käynyt, vaan samoin kävi Rebekallekin, joka oli tullut raskaaksi yhdestä, meidän isästämme Iisakista; ja ennen kuin kaksoset olivat syntyneetkään ja ennen kuin olivat tehneet mitään, hyvää tai pahaa, niin – että Jumalan valinnan mukainen aivoitus pysyisi, ei tekojen tähden, vaan kutsujan tähden – sanottiin hänelle: ’Vanhempi on palveleva nuorempaa’, niin kuin kirjoitettu on: ’Jaakobia minä rakastin, mutta Eesauta minä vihasin’. Mitä siis sanomme? Ei kaiketi Jumalassa ole vääryyttä? Pois se! Sillä Moosekselle hän sanoo: ’Minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, ja armahdan, ketä armahdan’. Niin se ei siis ole sen vallassa, joka tahtoo, eikä sen, joka juoksee, vaan Jumalan, joka on armollinen” (Room. 9:6-16).

       Lihalliset anglosaksit tai mikään ”valkoinen rotu” tai ”valkoiset kansat” siis nimenomaan eivät sellaisinaan, lihan puolesta, ole Jumalan lapsia. Vain usko luvattuun ja jo tulleeseen Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen, tekee Jumalan lapseksi, ja se tarkoittaa sitä, että sydämen kristityt yksin ovat Jumalan kansa:

       ”Mutta te (Jeesukseen Kristukseen uskovat) olette ’valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja’, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa; te, jotka ennen ’ette olleet kansa’, mutta nyt olette ’Jumalan kansa’, jotka ennen ’ette olleet armahdetut’, mutta nyt ’olette armahdetut’” (1. Piet. 2:9-10).

       Kaksosista etuoikeus – ansiona – olisi kuulunut ensiksi syntyneelle Eesaulle (Edomin kantaisälle) eikä Jaakobille, mutta Jumalan valinnan mukaisen aivoituksen mukaan – ei ansion mukaan, vaan kutsujan tähden (Room. 9:11) – Eesau oli palveleva nuorempaa (jae 12). Jumalan tahdosta Jaakob sai Jumalan lupauksen ja tuli messiaanisen (Kristusta koskevan) PROFETIAN KANTAJAKSI, mutta Eesau ei ollut Jumalan luvatun kansan jäsen. Jaakobin ja hänen kansansa tehtäväksi tuli SIIRTÄÄ PERINNÖN LUPAUSTA. Jumala siis lahjoitti Jaakobille ja hänen jälkeläisilleen JUMALAN ILMOITUKSEN ja Jumalan läsnäolon erikoisoikeuden. Kyseessä ei ole armonvalinta pelastusta koskien vaan vain israelilaisten ja edomilaisten asema pelastushistorian kulussa. Eesau on hyvin voinut pelastua uskossa luvattuun Jeesukseen eli luvattuun syntien anteeksiantamukseen (”vaimon siemeneen, joka polkee rikki käärmeen pään”, 1. Moos. 3:15). Raamatussa ei mainita mitään lopullista tuomiota Eesaulle. Eesau oli ulkona ainoastaan lupauksen perimisestä, ei pelastumisesta. Jaakob valittiin pelastushistoriaan armosta, ei omasta ansiosta.

       Malakian ”Jaakobia minä (Herra) rakastin, mutta Eesauta minä vihasin” (Mal. 1:2-3) on kirjoitettu ihmisen ymmärryksen tasolla. Jaakobin kohdalla kyse on armollinen rakkaus, Eesaun kohdalla siitä pidättyminen, kuten yllä on kuvattu. Kyseessä etuoikeuden menettäminen, ei kadotustuomio. Kaikki tämä on ”kutsujan tähden.”

       Edomilaisia oli vielä mukana kapinassa Roomaa vastaan, mutta sen jälkeen Edom tuhoutui lopullisesti Jerusalemin hävityksen aikoihin.

       Nykyjuutalaiset ovat hylänneet Jumalan Pojan, ja siksi heillä ei ole Jumalaakaan Isänä: ”Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään” (1. Joh. 2:23). Sama koskee Suomen nykyistä kansaa ja nykyistä valkoista Eurooppaa anglosakseineen. ”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16). Ne, jotka hylkäävät Jeesuksen, ovat perkeleestä (Joh. 8:37, 42-47). Muuten en voi vastata.

       Vesa-Ilkka Laurio

       • B.M. Eriksson sanoo:

        Vesku-hyvä, ”rasismi” on JUUTALAISEN Lev Davidovich Bronsteinin eli ”Leon Trotskyn” keksimä termi.

        Ole sinä pimeän, kuoleman, valheen ja tappion puolella sitten, jos niin haluat.

       • B.M. Eriksson sanoo:

        Sitten Jeesus puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen:

        ”Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin. He käyttävät leveitä raamatunlausekoteloita ja panevat viittaansa isot tupsut, he istuvat pidoissa mielellään kunniapaikalla ja synagogassa etumaisilla istuimilla ja ovat hyvillään, kun ihmiset toreilla tervehtivät heitä ja kutsuvat heitä rabbiksi*.

        ”Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä. Älkää myöskään kutsuko isäksi ketään, joka on maan päällä, sillä vain yksi on teille isä, hän, joka on taivaissa. Älkää antako kutsua itseänne oppimestariksi, sillä teillä on vain yksi mestari, Kristus. Joka teistä on suurin, se olkoon toisten palvelija. Sillä joka itsensä korottaa, se alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se korotetaan.

        Voi teitä!
        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te suljette taivasten valtakunnan ovet ihmisten edestä. Itse te ette mene sisälle ettekä päästä niitäkään, jotka menisivät. ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te viette leskiltä talot ja latelette pitkiä rukouksianne vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan teidän tuomionne.

        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te kierrätte maat ja meret hankkiaksenne edes yhden käännynnäisen, ja kun siinä onnistutte, teette hänestä helvetin oman, kahta vertaa pahemman kuin itse olette.

        ”Voi teitä, te sokeat oppaat! Te sanotte: ’Jos vannoo temppelin kautta, se ei merkitse mitään, mutta jos vannoo temppelin kullan kautta, vala on sitova.’ Te sokeat typerykset! Kumpi on tärkeämpi, kulta vai temppeli, joka sen kullan pyhittää? Te sanotte myös: ’Jos vannoo alttarin kautta, se ei merkitse mitään, mutta jos vannoo alttarille pannun uhrilahjan kautta, vala on sitova.’ Te sokeat! Kumpi on tärkeämpi, uhrilahja vai alttari, joka lahjan pyhittää? Se, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sekä alttarin että kaiken sen päällä olevan kautta, ja se, joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla hänen kauttaan, jonka asuinpaikka se on. Niin myös se, joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja hänen kauttaan, joka sillä istuu.

        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te maksatte kymmenykset jopa mintusta, tillistä ja kuminasta, mutta laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden. Näitä teidän pitäisi noudattaa, noita muitakaan unohtamatta. Te sokeat oppaat! Hyttysen te siivilöitte, mutta nielaisette kamelin!

        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te puhdistatte maljanne ja vatinne ulkopuolelta, mutta mitä niissä on sisällä: riistoa ja hillittömyyttä! Sinä sokea fariseus, puhdista malja ensin sisältä, muuten sitä ei saada ulkopuoleltakaan puhtaaksi!

        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te olette kuin kalkilla valkaistut haudat. Ulkopuolelta ne kyllä ovat kauniita mutta sisältä täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa. Samalla tavoin tekin olette hurskaita ulkonaisesti, ihmisten silmissä, mutta sisältä täynnä teeskentelyä ja vääryyttä.

        ”Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te rakennatte profeettojen haudoille muistomerkkejä, te koristelette vanhurskaiden hautakiviä ja sanotte: ’Jos me olisimme eläneet isiemme aikana, emme olisi heidän kanssaan tahranneet käsiämme profeettojen vereen.’ Näin te kuitenkin itse tunnustatte olevanne niiden jälkeläisiä, jotka murhasivat profeetat. Jatkakaa toki isienne tapaan, kunnes mitta on täysi! Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt! Miten te voisitte välttää kadotustuomion?

        ”Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen. Näin te tulette syypäiksi kaikkeen viattomaan vereen, joka maan päällä on vuodatettu, hurskaan Abelin verestä aina Sakarjan, Barakjan pojan, vereen asti, hänen, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välille. Totisesti: tämä sukupolvi joutuu vielä vastaamaan tästä kaikesta!

        ”Jerusalem, Jerusalem! Sinä tapat profeetat ja kivität ne, jotka on lähetetty sinun luoksesi. Miten monesti olenkaan tahtonut koota lapsesi, niin kuin kanaemo kokoaa poikaset siipiensä suojaan! Mutta te ette tahtoneet tulla. Kuulkaa siis: teidän temppelinne on jäävä asujaansa vaille. Sillä minä sanon teille, että te ette minua tästedes näe ennen kuin sanotte: ’Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä!'”
        Matt. 23

        Kääntele sinä vain poskeasi maailman loppuun asti. Minä taistelen vastaan. Opetettiinko tuossa pc-kieltä, herkkänahkaisuutta ja kaiken sonnan nielemistä mielestäsi? Minä ainakin olen lihallinen olento. Oletko sinä astraaliolento, joka ei jätä edes varjoa? Varjon maailmassa sinä elät ja yrität sillä kätesi varjolla kirjaa selata, mutta eihän se onnistu, kuten itsekin olet huomannut. Astu pois pimeydestä, Vesku. Minä taatusti käytän raamattua aseenani talmudismia, sionismia, juutalaisuutta, islamismia ja muita vihollisiamme vastaan. Minä olen toiminnan mies ja teen konkreettisesti asioita, jotta Suomi voi olla vielä yhtenä päivänä vapaa muukalaisvallasta.

        Juutalaisten pääsiäisjuhla oli tulossa, ja Jeesus lähti Jerusalemiin. Hän näki temppelissä kauppiaita, jotka myivät härkiä, lampaita ja kyyhkysiä. Siellä istui myös rahanvaihtajia. Jeesus teki nuoranpätkistä ruoskan ja ajoi heidät kaikki temppelistä lampaineen ja härkineen. Hän paiskasi vaihtajien rahat maahan ja kaatoi heidän pöytänsä. Kyyhkysten myyjille hän sanoi: ”Viekää lintunne pois! Älkää tehkö Isäni talosta markkinapaikkaa!” Silloin opetuslapset muistivat, mitä kirjoituksissa sanotaan: ”Kiivaus sinun temppelisi puolesta kuluttaa minut.”

        Juutalaiset sanoivat Jeesukselle: ”Mikä oikeus sinulla on tehdä noin? Millä tunnusteolla todistat meille oikeutesi?” Jeesus vastasi: ”Hajottakaa tämä temppeli, niin minä saan sen nousemaan kolmessa päivässä.” Silloin juutalaiset sanoivat: ”Tätä temppeliä on rakennettu neljäkymmentäkuusi vuotta. Sinäkö pystyttäisit sen kolmessa päivässä?” Jeesus tarkoitti kuitenkin temppelillä omaa ruumistaan. Kun hän sitten oli noussut kuolleista, opetuslapset muistivat nämä hänen sanansa, ja he uskoivat kirjoituksiin ja siihen, mitä Jeesus oli puhunut.

        Kun Jeesus oli pääsiäisjuhlan aikaan Jerusalemissa, monet uskoivat häneen nähdessään ne tunnusteot, jotka hän teki. Jeesus sitä vastoin ei uskoutunut heille, koska hän tunsi heidät kaikki. Hän ei tarvinnut kenenkään todistusta ihmisestä, sillä hän tiesi itse, mitä ihmisessä on.
        Joh. 2:13–23

        Siinä yllä suosikkipätkäni raamatusta. Sinulle tuo ei tietenkään merkitse mitään, vaan tulkitset sen niin kuin tahdot, sillä olet hihhuli – aivan kuten vaikkapa Päivi Räsänenkin. Vesa-Ilkka on nostanut itsensä Jumalankin yläpuolelle ja kertoo meille kuolevaisille miten raamattua tulee lukea oikein.

        Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: ”Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
        Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
        Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!
        Psalmi 137:7–9

        Mitenkäs tuon tulkitse, oi Vesku? Saako sinua, muuten, jo kutsua profeetaksi?

        Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
        Joh. 8:44

        Mitäs tuosta kivapuheesta sanot? Sopiiko maailmankuvaasi?

        • juksattu sanoo:

         Mistä sen tietää ettei Laurio ole itse harhauttaja kaikille paikoille on jo valmiiksi aikoja sitten laitettu oma satu setänsä kuten esim natsi Siitoin tämä on hyvin voideltu järjestelmä jossa ei ole juuri mitään jätetty sattuman varaan myös laurio synniksi on laskettava lääkärin ura jossa lääkärin valaa ei ole ainakaan tehty jumalan nimeen ja monet lääkärit kuuluvat eliittiin ja salaseuroihin,Arto Laurillakin on ollut huono tuuri pitkää tikkua vedettäessä kun joutuu esittämään paikallista kylähullua vetääkseen uskottavuuden pois muiltakin virallisia totuuksia epäileviltä,sitä ihmettelen mitä pahaa separatismissa on kun juuri rotujen sekoitus on yksi vastapuolen päämääristä,myöskään Finkistä ei tiedetä kaikkea ja voihan kaikki olla loppujen lopuksi vedätystä josta keskiverto ihminen ei tule koskaan pääsemään kärryille.

        • B.M. Eriksson sanoo:

         Hyvä vastaus, juksattu! Totuusblokissa on asiallista porukkaa.

         Se kommentti (oliko sinun?) siitä että Siitoin veti vapaamuurarien saunaillassa lyhyimmän tikun ja joutui esittämään Suomen hulluinta (uus)natsia oli kyllä osuva ja pisti ajattelemaan.

         Totuus voittaa lopulta – eihän unohdeta sitä, toverit!

       • B.M. Eriksson sanoo:

        Veskulle vielä ILOSANOMAA, kun on tuntunut kaikonneen ilo suuren suomalaisen revisionistin sydämestä (jälleen):

        Mutta yhtäkkiä Jeesus tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä. Silloin Jeesus sanoi heille: ”Älkää pelätkö! Menkää sanomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.”

        Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa. He sanoivat sotilaille: ”Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte, ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä.” Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti.
        Matt. 28:9–14

        Kolahtaako tuo aivan viimeinen lause erityisesti siellä puolen ruudun? Oletko, Vesku, miettinyt että ehkä vaikkapa tuo Skip Baker tietää sinua enemmän asioi(s)ta? Että et ehkä olekaan maailman(kaikkeuden) älykkäin olento? Kaikki ei ehkä pyörikään sinun ympärilläsi?

        Sinä saatat olla väärässä. Onko käynyt koskaan mielessä?

        • juksattu sanoo:

         The Gospel of Goddard? Or the Gospel of Christ? https://christogenea.org/
         Tässä on 1:08:50 puhetta ihmisen itsensä luomasta todellisuudesta eli raamatun hengellistämisestä,tuota sopiikin pohtia.

        • vir oriens sanoo:

         Koska en päässyt jyvälle, miten teidän (”juksattu” ja ”B.M. Eriksson”) SB:n videota ja siitä minulta pyytämäänne mielipidettä koskevat kommenttinne liittyvät asiaan (ko. videoon tai siitä antamaani mielipiteeseen), pyysin apua Magneettimediassa esiintyvältä maan pinnalla pysyvältä ja omilla aivoillaan ajattelevalta kommentoijalta, jonka ajattelin voivan auttaa minua paremmin ymmärtämään viestejänne ja niiden yhteyttä asiaan. Pyyntöni esitin M-mediassa artikkelin ”Havainnot: Trumpin Jerusalem-päätöksellä lietsotaan sotaa!” (julk. 10.12.2017) kommenttiosiossa.

         Vielä hän ei ole pyyntööni ehtinyt vastata (jätinhän pyyntöni vasta tänään). Voisitteko te joko täällä tai M-mediassa itse selvittää asiaa, mahd. yhteistyössä tarkoittamani kommentoijan kanssa? Voitte tietenkin myös sivuuttaa koko asian; kunhan kysyin.

         Vesa-Ilkka Laurio

        • B.M. Eriksson sanoo:

         Vesku, Vesku! Ihmiseltäkö sinun täytyy vastauksia pyytää? Oletko menettänyt uskosi tyystin?

        • vir oriens sanoo:

         B.M. Eriksson hyvä, enhän minä vastauksia tosissani pyytänyt; halusin vain tuoda julki, ettei jumalaton ihminen (te kaksi tai hän) koskaan voi olla ”omilla aivoilla ajatteleva” tai ”maan pinnalla pysyvä”. Hän voi tuoda julki vain sydämensä perkelettä, omaa joka asian petostaan, täydellistä epäluotettavuuttaan ja kavaluuttaan. Jumalan vastauksen jo tiedän, kuten ehkä ymmärrät (jos et ymmärrä, viturassa olemisesi näkyy tässäkin). On aivan hirvittävää, kun jumalattomat ovat ”pelastamassa Suomea”.

         Vesa-Ilkka Laurio

        • B.M. Eriksson sanoo:

         Vesku-hyvä, ethän sinä itsekään mitään tee tämän maan pelastumisen vuoksi. Rukoilua ei nyt lasketa. Itse olen tehnyt ja teen yhä paljonkin. Mutta jatkakaamme jokainen parhaaksi katsomalla tavallamme. Sitten kun Suomi on puhdistettu, niin voimme jokainen harrastaa kontemplaatiota: mitä minä tein asioiden hyväksi? Sinulla on selvästikin eri strategia, keinot ja tavoitteetkin, jotka ovat kaikki nyt tulleet selviksi taas meille.

        • vir oriens sanoo:

         Hukutte, niljakkaat luikertelijat, valehtelijat, huijarit. Olette hukuttaneet myös maan, jumalattomat. Suussanne ei ole mitään totuutta, tekonne ovat pelkkää sokeiden jumalatonta riehuntaa. Iljettää.

         Vesa-Ilkka Laurio

        • vir oriens sanoo:

         Minusta jumalattomat ”Suomen pelastajat” (osa riehuu täällä, mutta varsinkin heitä on koko Magneettimedia valheineen, huijauksineen, perversseine harhauskontoineen, jumalanpilkkoineen, ja tietenkin miltei koko jumalaton kansa itsessään) tulee sulkea vankilaan/keskitysleiriin. Lisäksi kuolemantuomiot tulee tehdä laillisiksi, että pahimmat teistä saadaan teloitettua. Kaikki, mitä teette, tuhoaa näet Suomea, ja se tekee teistä suurrikollisia, jotka teette elämisen maassa liki mahdottomaksi. Te olette NYT JO tuhonneet tämän maan. Ja te vain tiivistätte julkeaa toimintaanne ja yritätte hukuttaa maan vereen! Omaa retoriikkaanne käyttäen olette ali-ihmisiä, ihmiskunnan pahinta pohjasakkaa. Mitään muuta en ”suomenpelastajissa” ole nähnyt kuin suunnitelmallista kavalaa huijaamista, kristinuskon väärinkäyttöä ja vesittämistä, valehtelemista, väkivaltaan ajamista, kuvottavaa niljakkuutta, kaikkeen kohdistuvaa vauhtihyppypotkutoimintaa, vihoviimeistä perkeleenpalvontaa ja totuuden palvelijoiksi tekeytymistä, kaikki tämä puhdasta perkeleenpalvontaa. Nyt kun kohta Jumalan vihan käsi heilahtaa, niin tiedän – onneksi – mitä tapahtuu. Ja saattaapa Jumalan Pojan paluukin jo pian tapahtua, ja sitten, äkisti, hukutte ikuiseen helvettiin. Sitten, vihdoinkin, riehuntanne loppuu.

         Vesa-Ilkka Laurio

        • B.M. Eriksson sanoo:

         Mainitsit, Vesku, tuossa enemmän tai vähemmän epäsuorasti Jesse Torniaisen tapauksen, jossa hän puolusti itseään, arvojaan, vapauttaan, isänmaataan ja aatetovereitaan. Näet siinä selvästikin jotakin kovin väärää. Kyllähän Jeesuskin käytti puhdasta väkivaltaa ajaessaan jutkut pois temppelistä.

         Onko meillä mitään mahdollisuutta päästä eroon EU:sta ja eurosta esim. kansalaisaloite-palvelun kautta, joka on virallinen keino vaikuttaa lainsäätöelimiimme? (Tai ainakin näin meille uskotellaan.) Toisaalta Timo ”Himo Sioni” Soini sanoi: ”Vaikka keräisitte 500 000 nimeä [=10×tarvittavan määrän], niin EU-erosta ei äänestetä!” Tuntuu siltä vahvasti että laillisin keinoin ei muutosta saada aikaan. Mikä siis eteen? Itsekin kernaasti ottaisin vastaan vankileirit ja kuolemantuomion, mutta miten me päästäisiin siihen pisteeseen? Tai edes vähän eteenpäin, niin että saataisin pientä puhdistusta aikaiseksi?

         Onko sinun mielestäsi em. kaltainen poliitikkojen eli ammativalehtelijoiden rellestys ja riekunta yhtään sen parempaa kuin kansan, joka elää kovemmassa kurimuksessa? Toki uskon sätkynukkepoliitikkojamme kiristettävän. Tuntuu siltä että koko hallitus on kaapattu kansainvälisen yksityispankkimafian toimesta.

         ”Politiikka” ja ”diplomatia” ovat vain synonyymejä valehtelulle. Näin minä ainakin asian näen, kun sitä hetken mietin.

        • vir oriens sanoo:

         B.M. Eriksson, kirjoitan vastauksen tuonne kommenttiketjun loppuun, kun teksti käy tässä liian kapeaksi. Vastauksessani yllätyslahja sinulle, vastarintaliikkeelle ja kaikille!

         Vesa-Ilkka Laurio

     • Aleksi Huhti sanoo:

      Vesa-Ilkka, voisitko rukoilla minun sieluni puolesta, vai miten se nyt tehdäänkään oikeaoppisesti. Pidän sinua tärkeänä revisionistina ja aidosti uskovana eli Jeeskukseen uskovana miehenä, jota huolettaa maamme ja maailman tola. Tahtoisin itsekin parantua kaikesta tästä saastasta ja pahasta olosta.

 12. Totuudenetsijä sanoo:

  False Flagia näyttäisi pukkaavan nyt Ruotsin väitetyssä mamu kouluiskussa. Tekijällä sopivasti kaikki ”Natsitamineet” ja natsikypärät päässä poseerauksissa sekä tietysti natsinettinaamakirja. Tietysti bolsumedia kirkuu kiimassa tekijästä lööpit pullollaan, ”Natsi, Fasisti, Hitleriläinen ja MAAHANMUUTON VASTUSTAJA!

  Tekijä vielä sopivasti kuolee sairaalassa niin kuin näissä usein on tapana niin ei jää selittelemään..
  Lieneekö oikeasti koko iskua edes tapahtunut…?

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015102220547722_ul.shtml

  • Malluainen sanoo:

   IS:
   ”Poliisi: 5 karua yksityiskohtaa paljastaa, että Ruotsin koulusurma oli viharikos

   Julkaistu: 23.10. 20:24 , Päivitetty: 23.10. 20:26

   Trollhättanin poliisi totesi perjantain tiedotustilaisuudessa, että Kronanin koulun veriteko oli suunniteltu, rasistinen rikos.
   – Kaikki viittaa siihen, että kyseessä on viharikos, rikoskomisario Thord Haraldsson sanoi.

   Poliisin johtopäätös perustuu seuraaviin tutkinnassa ilmenneisiin seikkoihin.

   1. Valitsi uhrinsa

   Tekijäksi epäilty 21-vuotias Anton Lundin Pettersson näkyy poliisin mukaan koulun valvontakameranauhoilla. Hän pysähtyi vaaleaihoisten oppilaiden vierelle, antoi heidän ottaa kuvia itsestään eikä tehnyt elettäkään hyökätäkseen heidän kimppuunsa.

   Videolla näkyy myös raaka totuus, miten miekalla ja isolla veitsellä aseistautunut hyökkääjä reagoi tummaihoisiin. Kaikki uhrit olivat maahanmuuttajataustaisia.

   – Hän valitsi uhrinsa, hyökkäsi tummaihoisten kimppuun ja jätti vaaleaihoiset rauhaan.

   2. ”Marssi kuin natsi”

   Thord Haraldssonin mukaan hyökkääjä marssi koulun käytävillä ”kuin sotilas”.

   – Se toki viittaa natsismiin. Hänen vaatteensa ja jopa tapa, jolla hän käyttäytyi marssiessaan käytävillä viittasi siihen.

   Haraldsson kuvaili tapaa sanalla ”hurmioitunut”. Hyökkääjän asu oli musta ja kypärä hyvin samantapainen kuin natsi-Saksan armeija sotilailla.

   3. Poliittinen viesti

   Rasistista motiivia tukevat poliisin löydöt kotietsinnöissä. Pettersson jätti eräänlaisen jäähyväisviestin, jossa hän nimesi Kronanin koulun rikospaikaksi.

   Hän kertoi myös näkemyksiään Ruotsin poliittisesta kehityksestä ja sanoi teon olevan sen seurausta. Hän totesi maan menevän väärään suuntaan.

   4. Itsemurhaviesti

   Viestistä käy myös ilmi, ettei Pettersson uskonut selviävänsä hyökkäyksestä hengissä.

   – Siinä lukee, että tekijä aikoo mennä kyseiseen paikkaan ja suorittaa teon. Siinä lukee, että teko toteutuu ja sen seurauksena voi olla se, että tekijä kuolee, poliisi Niclas Hallgren totesi perjantaina.

   Poliisi on varma, että mies toimi yksin.

   5. Kiinnostunut Hitleristä

   Myös tekijän internetkäyttäytymistä on tutkittu. Sieltä on löytynyt viitteitä, että hänellä oli sympatiaa äärioikeistoa kohtaan. Hän on ollut kiinnostunut Hitleristä ja tukenut maahanmuuttovastaista poliittista aloitetta.

   Miekalla ja isolla veitsellä aseistautunut hyökkääjä iski Ruotsin Trollhättanissa sijaitsevaan Kronanin kouluun torstaina. Surmansa saivat kouluavustaja ja 15-vuotias poika sekä hyökkääjä itse.”

   Joopajoo….

 13. Jepulisjepsis sanoo:

  Mikäli tuota Daily Mailin lehtijuttua on uskominen, niin tämän Soldiers of Odinin tapauksessa useat asiat sopivat yhteen tässä blogisssa kuvatun uusnatsi touhun kanssa. Jo se, että päihteet ovat ok on epäilyttävää. Juuri noin saadaan aidot asiat näyttäämään idiotialta. Yhteistyö pro-israel FDL:n kanssa paljastaa asiat jo tyhmemmällekin.
  http://web.archive.org/web/20130215210057/http://www.patriootti.com/sionistinen-fdl-yrittaa-levittaytya/

  Daily Mail:
  ”Natsi-koristeet johtajan omaisuutta

  Daily Mail kuvailee ryhmän Kemin-päämajaa baariksi, joka on muutettu päämajaksi. Näytteillä on lehden mukaan avoimesti ”natsiesineitä” ja ”valkoisen rodun ylivaltaan” viittaavia tunnuksia.

  Lehti on nostanut koristepääkallon päälle asetetun SS-upseerin koppalakin, hakaristitikarin ja katosta roikkuvan hirttosilmukan otsikkoonsa asti. Näytteillä on myös Adolf Hitler -t-paita, kiväärikopioita ja seiniä koristavat Suomen liput. ”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3426685/Nazi-daggers-SS-hats-hangman-s-noose-night-patrol-Soldiers-Odin-neo-Nazi-led-vigilantes-vowing-Europe-s-women-safe-migrant-sex-attacks.html

  Tavallaan voisi ajatella, että nuo vasemmistolaiset keppihevospellet ja noiden pilottitakkisten katupartiot ovat samaa teatteriseuruetta. Molemmilla on takanaan sama isäntä.

 14. Burt Eriksson sanoo:

  »Lopullinen ratkaisu» -sontaa löytyy jo 1890-luvun aivan lopulta ensimmäisen kerran ja 1900-luvun alusta lähtien viljalti. Kuuttaa miljoonaa yritettiin pakottaa myös hurjasti, mm. I maailmansodassa.

 15. Burt Eriksson sanoo:

  Ei minun mielestäni valkoisten paremmuus -ajattelussa ole mitään väärää sinällään. Suvaitsevaisto ja neekerit saavat aivan vapaasti uskoa polveutumiseensa apinoista — ja näin minä luulen asian heidän kohdallaan olevankin. Ja jos Hitler olikin kenties vain aškenazien nukke, niin kansallissosialismin idea(ali)n soisi ainakin näyttäytyvän kauniina ja jokapäiväisesti elämiimme heijastuvana majakkana jakaen totuuden valoa.

  Sitten on nämä kaikki punaniskaidiootit, kuten »kirjailija» Tuomas Kyrö kiljupäissään mopoilemassa Robin Hoodista ostetussa »pilottitakissa» natsia leikkien. Säälittävää. Pahimmassa tapauksessa kansallismielinen liikehdintä linkitetään ja mielletään saatananpalvontaan, satanismiin tai johonkin muuhun aivottomuuteen, ja sehän ei kuvaamme kiillotta kansan ja/eli median silmissä. Mehän uskomme Jeesukseen ja vastustamme Saatanan synagogaa!

  Meillä on oikeus olla ylpeitä kauniista maastamme. Liuottimilla ja hašiksella aivonsa mädättäneet viher-vasen-»anarkistit» ynnä muu harhainen kansanosa on jostakin saanut päihinsä ajatuksen, että nationalismi ja patriotismi ovat väärin, ja että Suomi ei kuulu suomalaisille. Käsittämätöntä! Eivät olisi, mokomat »hipit», täällä sosiaaliturvan loisina lain ilman 70 vuoden takaista isänmaallisuutta, perkele! Jokainen järjestäytynyttä yhteiskuntaa, poliisia ja »systeemiä» — joka ironisesti ruokkii nämäkin syöpäläiset — vastaan oleva voi ottaa tästä onkeensa: teidän utopanne; haavemaanne ON jo olemassa! Kyllä vain! Antakaa fattan ostaa teille yhdensuuntainen lentolippu ko. paratiisiin — Somaliaan!

 16. Burt Eriksson sanoo:

  Khazaari-sontiaiset todellakin sepittävät historiaa itselleen (sopivaksi). He ovat valehtelijoita, murhaajia ja varkaita. He eivät ole kirjoittaneet Raamattuun yhtä ainutta kirjaintakaan! Kääntelevät vain asiat aina itsestään pois; muita vastaan. Esimerkkejä: aškenazi → nazi (nazi on paha). »Antisemiitti» — he eivät edes ole semiittisiä (=valkoisia)! »Holokausti» — kaikki poltetaan. Mitkä kaikki? Ennen sotaa Saksan hallintoalueilla oli neljä miljoonaa juutalaista. Viisi miljoonaa poltettiin ja sodan jälkeen heitä oli kuusi miljoonaa. Oy vey!

  • Burt Eriksson sanoo:

   Niin, ja tietysti »vihapuhe» eli totuus, joka harvemmin miellyttää juutalaisten rosvosakkia.

 17. B. M. Eriksson sanoo:

  Kaikessa on kysymys pohjimmiltaan vallasta eli rahasta: kuka maksaa kansaedustajiemme palkan? Juutalainen, korollinen lainaraha. Se on aina ensin — ennen jokaista tekoa, investointia ja palkanmaksua. Se on kaiken motiivi ja piilee ultimaalisena agendana kaiken takana. Mitä voimme tehdä — irrottautua juutalaisesta rahajärjestelmästä? The salvation is destruction. Miksi juutalaiset haluavat muslimeja ynnä muita kehitysmaalaisia maahamme? Samasta syystä kuin vasemmistomätäpäät: he tahtovat maahamme yhden vielä heitäkin alhaisemman kastin.

 18. B.M. Eriksson sanoo:

  Eichmann, Göbbels ja Himmler näyttävät mielestäni juutalaisilta. Olisiko niin että oudoimpina pidetyt ideat joita kansallissosialisteilta tuli, olivatkin juutalaisilta? Miksi heitä sitten olisi päästetty kansallisosialismin ytimeen vaikuttamaan? Uskon syyn olevan sama, miksi Putinin lähipiirissä on juutalaisia tai oligarkkeja: hänkin tarvitsee agendansa ajamiseen rahaa, vaikutusvaltaa sekä suhteita, sillä tietääkseni Venäjällä ei vielä kukaan printtaa Putin-seteleitä… ”Natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 30-luvulla keksimä termi – tarkemmin sanottuna poliittinen epiteetti – jolla viitattiin Saksan kansallissosialisteihin. Sana on loukkaava foneettis-etymologisten syiden takia, eivätkä kansallissosialistit koskaan käyttäneet itsestään tätä termiä.

  ”Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo ”ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

  Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin ”natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

  Todistusaineistoa siitä, että ”6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

  Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

  Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

  • Dwight D. Eisenhower: ”Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

  • Winston Churchill: ”The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

  • Charles de Gaulle: ”Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

  sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. ”holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) ”kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja ”rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin ”rasismi” keksi juutalainen ”Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

  Miettikää esim. ”holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä ”vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua ”totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. ”Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin ”seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman ”virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että ”tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes ”Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: ”Information wants to be free!”

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten ”kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä ”lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! ”Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille ”miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja ”faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä ”naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa ”ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin ”seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

  ”Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

  Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi ”antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (”palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja lopetankin kirjoitukseni Sanaan:

  »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: ”Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
  Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
  Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
  Psalmi 137:7–9

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

 19. Novoijuku sanoo:

  Eichmann, Himmler ja Göbbels eivät edes näytä juutalaisilta. Lisäksi he olivat erittäin hienoja ihmisiä

 20. B.M. Eriksson sanoo:

  Muistaako joku niitä videoita, joissa vanha gubbe kertoilee vintillään(?) mm. siitä että valkoiset eurooppalaiset ovat todellisia israelilaisia ja että ”juutalaiset” ovat edomiitteja jne. Rautaista kamaa oli. Tuo äijä ei myöskään uskonut holohoaxiin ja muuhun paskaan. Hän myös sanoo meidän olevan Seemin, Nooan valkoisen pojan jälkeläisiä.

  Muistaako vaikkapa Cliff tuota? Täällä oli linkki jossakin kommenteissa, mutten enää löydä vaikka kaikki jutut kävin läpi. No, ne on hyvä aina käydäkin läpi. Kanavan nimi oli muistaakseni sen ukon nimi: etunimi ja sukunimi. Joku lyhyt nimi oli muistaakseni. Hitto kun tulee vanhaksi…

 21. vir oriens sanoo:

  Vastaus tuolla ylempänä olevaan B.M. Erikssonin kommenttiin (3.1.2018 20:22).

  Jesse Torniainen ei puolustanut ketään eikä mitään; hän syyllistyi karkeaan julkiseen pahoinpitelyyn ja paikalta luihusti livistämiseen.

  Sinä, B.M. Eriksson, valehtelet, kun sanot Jeesuksen ”käyttäneen puhdasta väkivaltaa” puhdistaessaan temppelin. Raamatunkohdat toteavat, että hän ”ajoi ulos”, ”kaatoi pöydät/istuimet”, sitten ”opetti” (Mark. 11:17) ulos ajamiaan ja ”sanoi” (Matt. 21:12-13; Mark. 11:15-17; Luuk. 19:45-46). Kohdassa Joh. 2:14-16 hänen kerrotaan tehneen ruoskan, mutta hänen ei sanota lyöneen sillä ketään, ja miksi olisi lyönyt, sillä hänen, Jumalan Pojan, sanallaan oli vastustamaton vaikutus. Ruoska, jota hän ehkä päänsä päällä heilutti, oli vain hänen jumalallisen auktoriteettinsa merkki. Koko tuon puhdistusoperaationsa Jumalan Poika teki jumalallisella auktoriteetillaan ja arvo-asemallaan (jos hän olisi ollut vain tavallinen ihminen, hänet olisi helposti pian nujerrettu). Hän toimi kiivaudesta ”Isänsä huoneen puolesta” (Ps. 69:10), ”kaikkien kansojen rukoushuoneen” puolesta (Jes. 56:7; 1. Kun. 8. luku), siis temppelin puolesta, eikä minkään yhteiskunnallisen asian puolesta. Väkivaltaa Jeesus ei käyttänyt, vaan jumalallista auktoriteettiaan. Todellinen temppeli on Kristuksen ruumis (Joh. 2:19-21), ja se on puhdas. Jeesus Kristus itse myös oli todellinen uhri. Uhraus oli tapahtuva aivan kohta.

  Jeesus vastusti sitä, että temppelistä oli tehty ”ryöväreiden luola”, kun uhrieläinten ympärille oli rakennettu bisnes rahanvaihtajineen (uhrieläimiä sai ostaa, mutta kaupan olisi pitänyt tapahtua jossakin temppelin ulkopuolella) ja osa ihmisistä oli alkanut ostaa itselleen vapautuksen tulevasta vihasta uhreillaan (kuten paavinkirkossa aneillaan).

  B.M. Eriksson käyttää temppelin puhdistusta oikeutuksena Jesse Torniaisen (ja nähtävästi kaikkien ”suomenpuolustajien”) ”puhtaalle väkivallalle”, mutta Jeesus ei missään käske yksittäisiä ihmisiä väkivaltaan tai käyttämään temppelin puhdistusta esimerkkinä. Jeesus käskee tekemään sitä, mihin hän on käskenyt, esim. Matt. 28:19-20: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään KAIKKI, MITÄ MINÄ OLEN KÄSKENYT teidän pitää.” On eksyttämistä oikeuttaa väkivalta Jumalan Pojan auktoriteetin aktilla, ja sehän tekee B.M. Erikssonista ja muusta väkivaltaisesta vastarintaliikkeestä ”ryöväreiden luolan” ryövärin, joka on luvattomilla asioilla.

  Voimatoimet ja kurinpidon yhteiskunnassa, joka koostuu suurimmaksi osaksi katumattomista syntisistä, joihin puree vain voimankäyttö, Jeesus (jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, Matt. 28:18) on delegoinut yksin palvelijalleen esivallalle:

  ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. MUTTA JOS PAHAA TEET, NIIN PELKÄÄ; SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:1-4).

  Mitään valtuutusta väkivaltaan Jeesus ei anna Torniaiselle, Erikssonille, vastarintaliikkeelle tai kellekään yksityiselle ihmiselle tai järjestölle. Koska vain esivallalla on oikeus voimatoimiin, yksin parannuksenteko (sydämen katumus + usko) on yksityisten ihmisten tie todellisten muutosten aikaansaamiseen, koska Jumala, jonka yhteyteen parannuksenteko on tie, yksin poistaa oman vihansa (vitsaukset, ”epäkohdat”) kansan yltä, kun kansa tulee parannukseen ja panee pois synnit, Joona 3. luku. Jos kansa tai esim. vastarintaliike pysyy jumalattomana, se voi saada aikaan vain tilanteen pahenemista, teki mitä teki. Kaikki näet, mitä Torniainen, B.M. Eriksson, vastarintaliike tai kansa jumalattomana (Kristuksessa uudestisyntymättömänä) ajattelee, sanoo tai tekee, on syntiä Jumalan edessä ja voi vain viedä tuhoon: ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23).

  Voitte ainoastaan tuhota maan.

  Ainoa tie pelastaa Suomi on tehdä parannus Jumalan edessä. Kapina on nopein tie tuhoon: ”Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:2).

  Jos kansa jumalattomassa tilassaan haluaa pelastaa itsensä parannusta tekemättä, se hukkuu:

  ”Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen” (Matt. 16:25).

  Kansa on nykyisin pelkkä synnin ja perkeleen orjien joukko, ja jos kansa (tai esim. B.M. Eriksson tai Torniainen) haluaa nykyisessä tilassaan pelastaa itsensä, se haluaa pelastaa synnin ja perkeleen (ja kaikki niistä aiheutuneet epäkohdat ja vitsaukset) ja tulee siten tuhonneeksi itsensä.

  B.M. Erikssonin ”synonyymejä valehtelulle” ovat kaikki jumalattomat suomalaiset, miltei koko kansa. Syntiinlankeemuksen seurauksena jokainen luonnollinen ihminen on sydämessään perkeleen ja synnin orja, ja perkele on ”valehtelua” ja ”väkivaltaa” (Joh. 8:44). Koko Suomen kansa on valhe, niin kaikissa asioissaan kuin itsessäänkin.

  Minulla on yllätyslahja B.M. Erikssonille, Torniaiselle, vastarintaliikkeelle ka kaikille jumalattomille, koko kansalle! Se on Magneettimedian artikkeliin ”Suomen moderni sortokausi; muukalaiset ensin, oma väestö ei ensinkään; huomiot” (julk. 31.12.2017) 2.1.2018 tarjoamani kommentti (jota ei vielä ole julkaistu), joka on osittainen mukaelma (todenmukaisemmaksi) kyseisestä artikkelista ja kolmesta siihen kirjoitetusta kommentista.

  Se on tällainen:

  Tässä kommentissani esittämäni mukaelma Magneettimedian artikkelista ja kolmesta siihen annetusta kommentista EI OLE TARKOITETTU PILKAKSI. Tuon vain esiin, miten minä kristittynä näen tämän kansan. Mukaelmani on siis kuvaus siitä, millaiselta tämä kansa ja sen kohtalo kristillisten silmälasien läpi nähtynä näyttää. Siitä juontuu sitten toivottavasti paljonkin mietittävää, ja siksi päätinkin tämän kirjoittaa – tarkoitukseni on hyvä. Minua saatte arvostella ja moittia, mutta älkää pilkatko kaiken perustaa, elävää Jumalaa ja hänen kristinuskoaan!

  Mukaelmani on tämä:

  Perkeleenpesän moderni sortokausi; muukalaiset ensin, oma perkeleen joukot ei ensinkään; huomiot

  Poliittinen koneisto murskaa perkeleen orjien oikeuksia ja tarjoaa oikotien muukalaisille. Nyt on tullut aika palauttaa järjestys perkeleenpesään ja vaatia itsenäisyyttä sekä oikeutta perkeleen orjille.

  Sille yhteiskunnalliselle vääryydelle, mikä perkeleen pesäkolossa on nykyisin meneillään, on vaikea löytää vertailukohdetta maan poliittisessa historiassa. Siinä Suomen poliittinen johtajisto, virkakoneisto ja niitä tukeva verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin ohjelmoituna taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen perkeleenvallan tuhoamiseksi. Perkeleen pesäkolon suurin vihollinen on oma poliittinen koneisto ja virkamieshallinto. Tämä on todella ennen näkemätöntä.

  Tässä tuhoamisen prosessissa huipentuu perkeleenjoukkoihin vuosikymmeniä vaikuttanut sionistisen eliitin valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian murskaava vaikutus; perkeleen pesäkolon omavaraisuuden, perkeleenvaltion ja yhteisen perkeleentoteutusvaltion tuhoamisen prosessi on saavuttamassa lakipisteensä, perkeleen joukkojen hyvinvointi, vapaus, kulttuuri ja etninen perinne ollaan uhraamassa valtamedian ja politisoituneen ”suvaitsevaisen” virkakoneiston inkvisition alttarille.

  Moderni sortokausi ei anna armoa perkeleenjoukoille ja sitä vähemmän perkeleenpesämielisille, joita politisoitunut poliisi vainoaa, kun samalla valtaapitävät nostavat jalustalle maahan tunkeutuneet muukalaiset, jotka usein ovat laittomasti maassa.

  [- -]

  Kun muukalaisille annetaan, niin perkeleenjoukolta riistetään.

  Lisättäessä muukalaisille täytyy perkeleenjoukolta ottaa jotakin pois, että vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden vaakakupit olisivat tasapainossa.

  [- -]

  Yllä esitettiin vain joitakin esimerkkejä valtaapitävien vääryyksistä, jotka kohdistuvat perkeleen pesäkoloa ja sen joukkoja vastaan. Joskin esimerkit muodostavat profiilin niistä epäoikeudenmukaisuuksista, joidenka armoilla oma perkeleenpesämme nykyisin kyyristelee.

  Perkeleenpesämielisten velvollisuus on pelastaa perkeleenpesä

  Ei tarvitse ihmetellä, jos joltakin perkeleenpesämieliseltä ryhmältä loppuu kärsivällisyys nykyisen poliittisen valtakoneiston vainon ja pilkan alla. Sortovuodet ovat aina vaatineet veronsa; radikalisoituminen kumpuaa epäoikeudenmukaisuudesta ja perkeleenarvon oikeudesta olla vapaa perkele. Muistakaa se perkeleenpesämieliset ryhmät ja perkeleen orjat, että nykyiset kotimaiset globalistien vasallit nauravat teille norsunluutorneissaan, vastatkoon siihen nauruun, ken voi. Mikäli nämä vasallit saavat olla vallassa, toimittavat he perkeleenpesään entistä enemmän muukalaisia, etupäässä nuoria rikkaita miehiä poliittisen Lähi-idän alueelta tavoitteenaan perkeleenpesämme etnisen ja kulttuurillisen perimän totaalinen tuhoaminen. Varmasti olemme samaa mieltä siitä, että haluamme puhdistaa perkeleenpesän rakentaaksemme sen hyvinvointivaltioksi, jota eivät monikulttuurisuus pääse tuhoamaan kehitysmaaksi.

  [- -]

  Tällä samalla innolla voimme vaatia poliittista mafiaa oikeuteen rikoksistaan, palauttaa perkeleenpesän itsenäisyys ja taloudellinen riippumattomuus sekä nujertaa yltämme sortovuosien kahleet, vaikka Euroopan unionin rahavaltiaiden byrokraattinen diktatuuri velloo ympärillä.

  Syytä on korostaa, että myös perkeleenpesämme taloudellisen taantuman juuret löytyvät maan ajautumisesta poliittisen johdon alaisuudessa juutalaisen eliitin kontrolloimien kansainvälisten rahoituslaitosten sekä talouskeinottelijoiden uhriksi. – – Perkeleen pesää suojelevat säätelyt pitää säilyttää.

  Kommentit

  KOMMENTTI A. Nimimerkki ”Imperiumin jälkeen”: Tuo sortokausi koskee koko Perkeleenpesäeurooppaa ja pian yhä pahemmin koko perkeleenpesämaailmaa jos ZioMasonic Mafia saa vapaasti toteuttaa hankkeitaan. Sen päämäärä on selkeästi Talmudista: Valitut orjuuttavat perkeleen joukot eli pieni muutaman prosentin eliitti luo oman diktatuurinsa jossa se sotkee koko perkeleen maailman yhdeksi negroidi massaksi jolla ei ole muuta virkaa kuin palvelijan (orjan) virka. Nyt se kuumeisena luo Euroopan perkeleenpesien liittopesää, johon haittamaahanmuutto kuuluu oleellisena osana. Yksittäiset perkeleenpesät tuhotaan, jotteivät ne pysty puolustautumaan ja alistetaan keskushallinnon alle jonka Valitut muodostavat. Me täkäläisetkin perkeleenpesäläiset olemme jo köysissä, vailla itsemääräämisoikeutta omiin asioihimme. Maahanmuuttajien nykyinen tulva Eurooppaan ei ole tapahtunut sattumalta. Barbara Specter, Ruotsissa asuva juutalainen, on vaatinut lopettamaan Euroopan ’monoliittiset perkeleyhteiskunnat’. Irrvokasta ja ovelaa on sionistien työskentely Perkeleenpesäeuroopan tuhoamiseksi mutta kaikkein irvokkainta on että perkeleenpesäläiset sen sallivat ja menevät halpaan.

  KOMMENTTI B. Nimimerkki ”Perkeleenpesä perkeleenpesäläisille”: Ratkaisevaa on se, onko kussakin perkeleenpesässä vallassa perkeleenpesämielinen, oman perkeleenpesänsä ja perkeleenpesäjoukkonsa etua puolustava hallitus vai zio-globalisteja ja näiden monsteriluomusta EU-diktatuuria kumartava maanpetturi-hallitus kuten useimmissa EU-diktatuuriin huijatuissa maissa:

  KOMMENTTI C. Nimimerkki ”Made”: On jo pitkään aikaan tuntunut siltä, että Venäjä-uhka saattaa olla vain savuverho ulkomaisten sotilaiden(NATO) ololle perkeleenpesässämme. Voipi olla, että ne pyydetty tänne pitämään kantaperkeleet kurissa, kun kansanmurhaansa vastustavat suomalaiset perkeleet ovat saaneet nykyisestä meiningistä tarpeekseen. Varmaa on, että nykyinen poliittinen eliitti perkeleenpesässämme ei ole vain syypää tähän kaikkeen vaan saatettava vastuuseen rikoksistaan perkeleenpesää ja sen perkeleitä kohtaan.

  Vesa-Ilkka Laurio

  • B.M. Eriksson sanoo:

   No johan on perkele(en pesä)! Kiitos runsaasta vastauksesta. Meidän tulee taistella Saatanaa vastaan konkreettisilla teoilla: sanoilla, valinnoilla ja suoralla toiminnalla. Keinojen on oltava radikaaleja ja monasti lainvastaisiakin, sillä meitä sorretaan omassa kotimaassamme, meidän omilla verovaroillamme joka päivä!

   Ammattivalehtelijat ja instanssimme toimivat meitä itseämme vastaan kuin jokin ilskottava autoimmuunisairaus, joka tuhoaa meidät väistämättä. Ehkä meidät on jo nyt tuhottu, muttemme vain huomaa sitä tässä asteittaisessa kurjistamisessa.

   Hyysäreihin ja heidän lemmikkiapinoihinsa pätee eri lait kuin meihin – se on tullut jo liiankin selväksi. Emme tule keinoja siis löytämään laillisten sellaisten joukosta, vaan joudumme 100 %:sen varmasti taistellussamme kovien, voimallisten toimien pariin. Kansallinen itsetuho ei voi olla yhteiskuntamme tie, joten joudumme hylkäämään maanpetturien tarjoaman ”vapauden” ja ”laillisuuden” tyystin. Sen piiristä ei voitto tule löytymään, sillä sääntöjä tässä pelissä muutetaan sen mukaan, mikä milloinkin sattuu eliitin ajamalle agendalle parhaiten sopimaan.

   Suvakkiin ja hiekka-apinaan ei päde järkipuhe, sillä järkeä heissä ei ole. Sen tulee jokainen vielä huomaamaan. Minä en ainakaan tyydy seisomaan kaupungilla sormeani heristämässä vihollisellemme. Enkä nenääni kaiva ja kehrää sieltä löytämästäni räästä himmeliä, en. Herra se antaa, Herra se ottaa, vaan päähäni en mä laita pottaa, sano. Nuo ovat enemmänkin vasemmiston käyttämiä keinoja ja edes minun optisesta isomeeristäni ei saa vasemmistolaista vappupäivänäkään, ei!

   Mätä keskushallinto hallitsee kieroa esivaltaa ja kumpikin ovat Saatanasta. En tunnusta enkä hyväksy moisia. En vaikka mitä seisoisi missä. Kastetta vailla on ihminen, mä tuumaan. Joskus on hyvä pitää sitä päätä reilun aikaa siellä veden alla baptisaatiota suoritettaessa – vaikka sellaiset viisi minuuttia näin alkuun. Jos ei riitä, niin tuplataan aika. Hallelujah!

   Toivottavasti totuusblokilaisten avaruusalukset ovat vuonna 2018 noususuunnassa. Suuntamme olkoon siis pelkäästään ylöspäin!

   • vir oriens sanoo:

    Jumalattomien väkivaltahurmos näyttää todella, vuonaa 2018, olevan ”noususuunnassa.” ”Vastarintaihmisten” laulu, Erikssonin esittämänä, on jumalattoman uho- ja rienauslaulu. Laitan lainausmerkit vastarintaihmisten ympärille, sillä he, jumalattomat, ovat itse jumalattomuudellaan aiheuttaneet, ja koko ajan yhä enemmän aiheuttavat, kaiken sen, mitä he vastustavat. He ovat siis ”aiheuttajaihmisiä”, eivät ”vastarintaihmisiä”. Kyseessä on ytimiin asti menevä idiotia, sokeus. Jumalattomalla sydämellään, elämällään ja toiminnallaan he koko ajan synnyttävät sitä Jumalan rangaistusta, jota he nousevat vastustamaan. Maan hukkuminen on tämän maan jumalattomien ihmisten tekojen oma hedelmä, ja on mieletöntä ryhtyä omien jumalattomien tekojen avulla vastustamaan sitä. Voiko mikään olla mielettömämpää! Vastarintaihmiset ovat todellisia ali-ihmisiä, saatanallisuuttaan palvovia petoja, joiden suupielistä valuu veri. Todellinen vastarinta olisi parannuksen (sydämen katumus + usko) tekeminen elävän Jumalan edessä ja sitten kaikkivaltiaan Isän Jumalan avun pyytäminen rukouksessa. HÄNELLÄ on kaikki valta, ei riehuvilla saatanan orjilla.

    Äärisaatanalliseksi Erikssonin uho- ja rienauslaulun tekee se, että pyhää kastetta (jossa siis vaikuttaa Jumalan sana) rienataan tekemällä siitä maallinen hukuttamisväline. Todellisuudessa kaste on se, että Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta (sijaissovituksesta) kertovan evankeliumin sanan voimasta vanhan luonnollisen ja syntisen ihmisen on VÄKIVALTOINEEN ja VALHEINEEN kuoltava ja uuden vanhurskaan, JUMALAN YHTEYDESTÄ JA AVUSTA ELÄVÄN ihmisen noustava. Eriksson on Jumalan pilkkaaja ja rienaaja, ja seuraukset niskaansa hän siitä on saava. Sääli, että jumalattomat saavat esteettä riehua tässä maassa, mutta sitähän demokratia on, saatanan hirmutyranniaa ja suora tie tuhoon.

    Kaikki tuo jumalattomien saatanan orjien riehunta johtuu siitä, ettei heillä ole elävää Isää Jumalaa sydämissään, joka kaikkivaltiaana auttaisi. Heillä on (syntiinlankeemuksen seurauksena) saatana sydämissään, ja ainoa tie, jonka he tuntevat, on väkivallan ja valheen tie (Joh. 8:44), joka on myös jumalattomien juutalaisten tie. Mikään ei erota suomalaista juutalaisesta. Saatanan orjia molemmat.

    Suomen nykyinen kansa on syntejä palvova saatanalauma, ja siksi se on Jumalan vihan alainen. Kansa itse on ansainnut kaikki vitsaukset tänne, jopa tuhoutumisen (joka onkin jo ovella). Kun siis rienaava ja julkijumalaton Eriksson valittaa, että ”meitä sorretaan”, ”meitä vastaan toimitaan” ja ”meitä tuhotaan”, niin hän vain julistaa omaa hengellistä sokeuttaan. Hänen huutonsa on saatanan huuto. Mikään ei ole saatanalaumalle ja sen aktiivisaatanoille (kansalle ja sen vastarintaliikkeelle) enemmän oikein kuin sorretuksi tuleminen ja tuhoutuminen! Ei saatanalaumalla ole mitään oikeutta elää. Vielä Jumala ei ole kokonaan tuhonnut kansaa, koska nähtävästi uusia kristittyjä täällä sanasta vielä syntyy (Suomi ja maailma on pystyssä enää sen vuoksi, että Jumala vielä sanallaan synnyttää itselleen kristittyjä hänen ikuiseen valtakuntaansa), mutta tuhoutumisen tiellä kansa omasta syystään koko ajan on.

    Eriksson luulee voivansa konkreettisilla teoilla taistella saatanaa vastaan. Saatana on kuitenkin henki, eikä häntä voi konkreettisilla teoilla sitoa. Evankeliumi on ainoa väline, joka sitoo saatanan. Siksi vain sydämen kristityt, joiden sydämiin evankeliumi on tuonut Jumalan, voivat sitoa saatanan. Kun Eriksson, jumalaton rienaava ihminen, konkreettisilla teoilla taistelee saatanaa vastaan, hän huitoo ilmaan ja toteuttaa saatanaa joka suuntaan – palvelee saatanaa ja hänen väkivaltaansa ja valehteluaan, Joh. 8:44. Oikea sota saatanaa vastaan on Jumalan apu, so. parannuksenteko ja sen jälkeen rukous Pyhässä Hengessä (katumattomien syntisten rukouksia Jumala ei kuule, Joh. 9:31). Jumalan avun hylkääminen vie väkisin tuhoon.

    Lisäksi Eriksson (ja nähtävästi koko vastarintajoukkio) peräänkuuluttaa radikaaleja ja lainvastaisiakin tekoja, ettei saatanoita ja rienaajia (Suomen kansaa) vain sorrettaisi. Lainvastaisuus on Jumalan asettamaa esivaltaa vastaan nousemista, ja siitä seuraa tuomio, so. perikato:

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. (Room. 13:1-2).

    Lisäksi lakeja vastaan nouseminen on rikollisuutta, ja siitä tulee tuomita (esim. lakkauttaa vastarintaliike).

    On myös huomattava, että ”kotimaa”, josta Eriksson puhuu, on tällä hetkellä erikssonilaisten, so. saatanan orjien, kotimaa, todellisesti vain saatanan kotimaa. Mikään ei ole enemmän oikein kuin sen tuhoaminen (jos kansa ei tule parannukseen). Suomea ja sen kansaa tuhoavat voimat ovat täysin oikein; ne ovat Jumalasta. Saatanalla ei ole oikeutta elää ja toimia, ja siksi Jumalan silmissä Suomen kansa ja sen maa ovat ansainneet tuhoutumisen. Jos Jumala hävittää koko tämän kansan maan päältä, niin ei sitä lopullisesti mihinkään hävitetä, sillä viimeisenä päivänä kaikki nousevat katoamattomina haudoista Jumalan eteen, ja Jumalan julkisesti tuomitsemana tämä kansa sitten hukutetaan ikuiseen helvettiin.

    Mikään ei ole enemmän oikein kuin tämän jumalattoman kansan ja maan tuhoutuminen.

    Aivan samoja tuomion ansainneita ihmisiä ovat kaikki jumalattomat, niin ”hyysärit”, ”lemmikkiapinat”, ”suvakit” ja ”hiekka-apinat” kuin ”vastarintaihmiset”. Kaikki riehuvat saatanassa ja toteuttavat saatanaa. Itse asiassa nuo kaikki ovat jo tuominneet itsensä:

    ”joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen” (Joh. 3:18).

    Yhdessä aiheutatte, ja olette jo aiheuttaneet, jumalattomat, kansallisen itsetuhon. Iljettää katsoa, kun nyt sitten itkette. Itse olette maanpettureita, sillä maa meillä on ollut vain Jumalalta, ja nyt pilkkaatte häntä ja hylkäätte Pojan, tien Isän Jumalan yhteyteen.

    Väkivaltaisesta taistelustanne seuraa vain tuhoutuminen. Lutherinkin aikana talopojat ryhtyivät sotaan esivaltaa vastaan ja tulivat lähes viimeiseen mieheen tapetuiksi.

    Esivalta, oli se millainen hyvänsä, on Jumalalta (ei saatanasta, kuten Eriksson kirjoittaa). Se on Jumalan palvelija, Room. 13:1-4. Jos esivalta panee jumalattoman kansan tiukoille, se on oikein. Onpa esivallalla Jumalalta ”miekankin” (tappamisen; Room. 13:4) oikeus, joten pahinten väkivaltaihmisten ja rikollisten teloittaminen on Jumalan palvelemista.

    Kristitty on itselleen ja himoilleen kuollut ihminen, jossa asuu Jumala. Kristittyä ei haittaa yhtään, jos hänen ruumiinsa tapetaan tai häneltä viedään kaikki; eläähän hän sydämessään ikuisesti suuressa riemussa, Jumalassa. Viimeisenä päivänä kristityn ruumiskin nousee ylös Jumalan yhteyteen ja liittyy jälleen sieluun, ja niin kristitty elää autuudessa ikuisesti niin ruumiin kuin sielun puolesta, eikä kristityltä koskaan puutu mitään:

    ”kaikki on teidän (kristittyjen), teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23);

    ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38-39).

    Erikssonin mainitsema ”voitto” on jo saavutettu ja olemassa: ”olkaa turvallisella mielellä, minä (Jeesus) olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

    Taistelu on jo käyty.

    Kiitos ja ylistys sinulle Herrani Jeesus Kristus, minun Vapahtajani!

    Vesa-Ilkka Laurio

    • B.M. Eriksson sanoo:

     Vesa-Ilkka Laurio > Jumala.■

    • B.M. Eriksson sanoo:

     Veskulle.

     Lopunajan ihmiset

     He ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta.

     He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille.

     2 Tim. 3:5–9

    • vir oriens sanoo:

     Magneettimedia ei julkaissut sinne tarjoamaani linkkiä yllä olevaan vastaukseeni (kuten ei linkkiä ylempänä olevaan kommenttiinikaan). Magneettimedia (ja vastarintaliike) tuhoaa itsensä ja kaiken ympäriltään, koska se nostaa kaikkien asioiden mitaksi (Jumalaksi) ihmisen, joka luonnostaan, syntiinlankeemuksen seurauksena, on perkeleen ja synnin orja. Tuo, että perkele nostetaan kaiken mitaksi ja Jumalaksi (kyseessä humanismi), on tie suoraan tuhoon. Koska Magneettimedia ei julkaise enää mitään kommenttejani, olen poistunut sieltä ja tyydyn vain seuraamaan, kuinka nopeasti he ja jumalaton kansa yhdessä onnistuvat tuhoamaan kaiken täältä (he vain sytyttävät Jumalan vihan, tekivät mitä tekivät, ja siitä seuraa tuho). Olen alkanut yhä säännöllisemmin rukoilla, että Jumala tuhoaa verenvuodatukseen tähtäävän Magneettimedian ja vastarintaliikkeen, ettei kaikki aivan heti tuhoutuisi (jäisi aikaa kansan mahdolliselle parannuksenteolle ja Jumalan avulle).

     Vesa-Ilkka Laurio

     • B.M. Eriksson sanoo:

      Haistata paskat MM:lle sitten. Ei se elämä siihen lopu, kuten tiedät. Eikä helmiä sioille pidä heittää. Mietipä tähän sitä Jeesuksen siemenenkylvämisvertausta, niin ymmärrät mitä tarkoitan: oikea toimi _oikeassa paikassa_. Meinaako Vesku mennä vaalipäivänä Väyrystä äänestämään?

  • Räpätäti sanoo:

   Kyllähän Tornianinen ainakin puolusti mielenosoitustaan ja provosoitui kunnianloukkauksesta. Tietenkin ylireagointia, koska uhka oli väistynyt jo.

   • B.M. Eriksson sanoo:

    Veskun on taas aika poistua hetkeksi, ma luulen. Olisikohan tällä kertaa jo se viimeinen exitus. Aika monta kertaa on luvannut lähteä, mutta on vain valehdellut, mokoma. Aijai-jai, se on syntiä sellainen, Vesku.

  • vir oriens sanoo:

   Magneettimedia ei julkaissut yllä siteeraamaani mukaelmaani Magneettimedian artikkelista, ei edes linkkiä siihen (jota tarjosin toisessa kommentissani). Magneettimedia (ja vastarintaliike) elää kuolettavassa harhassa, että luonnollinen ihminen (esim. Suomen nykyinen kansa) on kykenevä hyvään, ja perustaa toimintansa siihen (= humanismiin). Se on kuoleman tie, sillä ihminen on syntiinlankeemuksen seurauksena luonnostaan perkeleen orja.

   Vesa-Ilkka Laurio

  • pelastettu sanoo:

   ”yksin parannuksenteko (sydämen katumus + usko) on yksityisten ihmisten tie todellisten muutosten aikaansaamiseen”

   Katumus eli syntien katuminen ei ole välttämätöntä pelastumiseen. Riittä että on tietoinen siitä että on syntinen ja ansaitsee joutua helvettiin. Uskon laittaminen Jeesus Kristukseen ja hänen ylösnousemukseensa riittää pelastamaan ihmisen. Se on ainoa keino pelastua helvetin liekeiltä.

   Acts 16
   30 And brought them out, and said, Sirs, what must I do to be saved?
   31 And they said, Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved, and thy house.

   Usko Jeesukseen riittää pelastukseen, mitään erillistä syntien katumista tai niistä pois kääntymistä, ei siihen lisäksi tarvita vaan Kaikki luottamus tulee laittaa Jumalan Armoon. Mikäli luotat siihen että pelastut Uskon + omien tekojesi avulla, et edes ole oikea kristitty vaan luotat omiin tekoihisi Jumalan armon sijaan.

 22. Räpätäti sanoo:

  Matti Simola vaikuttaa vahvasti valenatsilta, koska kannattaa Laura Huhtasaarta. Yhdessä podcastissa myös uskottiin selvästi osaan holokaustivalheista.

  Muutenkin on aivan ihmeellistä, kuinka Huhtasaarta kannattaa moni kansallismielinen henkilö. Onhan kuitenkin selvää, että Huhtasaari haluaa lakkauttaa oikean kansallismielisyyden ja etenkin kansallissosialistiset järjestöt ja kansallissosialistisen ajattelun. Tosiasiassa mitään muuta hänen tulevasta toiminnasta ei jääkään käteen, kuten ei muidenkaan persujen. Kaikki puheet osoittautuvat valheiksi, Soinin tapaan.

  Kuitenkin kaikki ovat nyt innoissaan ja mussuttavat vihapuheesta ym. sekä muutenkin jauhavat ihan terveitä kansallismielisiä teemoja. Silti kaikilla Huhtasaari ja sionismi eri muodoissaan. Tällaisia valekansallismielisiä on some pullollaan. Itse asiassa kaikki näkyvät hahmot ovat tällaisia sionistisia klooneja, jotka jauhavat vain muslimeista ja terroriuhista ym. Persut ja muut vastaavat ovat ottaneet somen haltuun.

  Mutta olen huomannut, että kaikki holokaustiin uskomattomat kannattivat myös Huhtasaarta. Siis Israelissa juoksevaa sionistihihhulia, jonka imago vaikuttaa selkeästi laskelmoidulta ja joka oli Soinin hiljainen yhtiönainen vuosia.

  Eikö kenelläkään ole yhtään järkeä päässä, vai ovatko kaikki palkattuja huijareita?

 23. Räpätäti sanoo:

  Ihan viime viikkoina Simola sanoi, että kaikki voisivat nyt yhteisrintamahenkisesti suunnata kannatuksen Perussuomalaisille. Aikoinaan hän puhui myös FDL-järjestöstä kelvollisena yhteistyökumppanina. Ponnahti pinnalle samaan aikaan kuin muu RK:m ja SE:m ym. ympärillä pyörinyt nimi. Ok. mamumassa vyöryi maahan. Silti ei voi olla ajattelematta, että myös vastapuoli odotti vastarinnan nousua ja loi sopivan määrän hahmoja. Tetenkin tämä Simola voi olla vain mäntti. Lauran kannalla kaikki tyyni silti ja esim. Kaukinen on saarnannut holohoax-valhetta ja muidenkin valheiden puolesta. En muita ole pahemmin kuunnellut, mutta eräät tunnetut kasvot ovat kyllä mainiosti kommentoineet holohoaxia vastana aj silti kannattaneet Huhtasaarta. Sitten on selkeä sionistimassa Tuonen Joutsenesta ja MV:stä alkaen aitoihin persuleihin ja Israel-lahkolaisiin

  Eliitti on mielestäni vahvasti mukana esim. EU-maiden oppositioiden rakentamisessa persulien tapaisiksi sionistipuolueiksi eli oksettaviksi valenationalisteiksi. Ilmeisesti nämä tulevat olemaan mukana oikeiden kansallismielisten tuhoamisessa. Nehän kaikki vastustavatkin ”natsismia” ja lähes kaikkea tervettä ja monet ovat aktiivisesti kanattaneet Vastarintaliikkeen mieltämistä tai väittäneet siitä negatiivisia juttuja esim. että olisi pitänyt kannattaa holohaoxia ym.

  • juksattu sanoo:

   Simolan on pakko olla huijari koska tuntee CI liikkeen niin silloin viimeistään pitäisi ymmärtää että juutalaiset eivät ole valittua kansaa,Grimmin sadussa kerrotaan pillipiiparista en ihmettelisi yhtään jos pillipiipari on ollut juutalainen ja sadulla peloteltiin lapsia seuraamasta heitä ja heidän valheitaan.

  • Novoijuku sanoo:

   Kävin Simolan kotisivulla (Tahto arvoon). Hämmästyttävää luettavaa paikoittain. Simola väittää, että Adolf Hitler muka Pöytäpuheissa olisi sanonut, että ei olisi piitannut siitä, että saksalaisnainen saisi aviottoman lapsen, kunhan lapsia tulee. Ja vieläpä niin, että rodulla ei juuri ole väliä. Olen lukenut Pöytäpuheet kauan sitten, mutta en kyllä usko siinä tuollaista lukevan.

   Vielä ihmeellisempi on väite, että Hitler ei olisi juuri piitannut mistään eikä uskonut mihinkään. Koko hänen toimintansa olisi ollut vain jonkinlainen kokonaistaideteos. Taiteellista silmäähän hänellä oli ja kaikki toiminta viimeisen päälle laadukasta. Mutta että mikään ei hänelle olisi merkinnyt mitään? Kuinka selvästi paljon lukenut M Simola voi suoltaa tällaisia pohdiskeluja? En usko näitä hänen todellisiksi mielipiteikseen ja käsityksikseen.

   Ainiin, sivustolla uskotaan myös holokaustiin! Puolustuspuhetta semitismille en jaksanut lukea. Toivottavasti se ei ole yhtä kauheaa. Otsikko kyllä siltä kuulostaa.

   • Novoijuku sanoo:

    Yeagerin ja Goodwinin podcasteista Yeagerin sivulla voi kuunnella Table Talks-kirjan ilmaiseksi kommenttien kera. Tuossa kohdassa Simola väärentää koko jutun törkeästi. Siinä käsitellään esimerkkinä rodustaan huonontuneen aatelissuvun vain Hitlerin mielestä paranevan, jos siihen siitetään syrjähypyn kautta epäsäätyinen avioton lapsi. Tietenkin kyse on saksalaisesta rodusta. Muistaakseni ei ole niin kauheaa, jos selibaatti sattuu lipsahtamaan noin. Hitler oli pragmaattinen ja suhtautui vapaamielisemmin asioihin kuin ahdasmielinen yhteisö. Kuitenkin ihmiset tekivät noin joka puolella. Hän ei suhtautunut seksiin ahdasmielisesti.

    Hän nimenomaan paheksui saksalaisten aatelisten naimista ei-saksalaisten kanssa ja piti rotua pyhänä. Hän pahekssui vallinneita kristillisiä tekopyhiä virtauksia, joiden mukaan paheksuttiin katolisten ja protestanttisten saksalaisten välisiä avioliittoja, mutrta ei mustien katolsten ja saksalaisten katolisten välisiä yms.

    Simola on ilmoitttanut olevansa kristitty ja pahekuss siksi Pöytäpuheita. Simola on sortunut kristityissä yleiseen sionismiin, vaikka väittää olevansa muuta. Hän mustaa Hitleriä vastoin parempaa tietoaan ja ylistää semitismiä

    • Novoijuku sanoo:

     Rodustaan huonontunut oli tietenkin ensimmäisessä tappauksessa liiallisen keskinäisen pariutumisen eli lähisukulaisten sisäsiittoisuuden perusteella huonontunut

    • pelastettu sanoo:

     ”Hän pahekssui vallinneita kristillisiä tekopyhiä virtauksia,”

     Mitä tekopyhää näissä oli? Kristittyjenhän pitäisi Raamatun mukaan mennä naimisiin ainoastaan toisten kristittyjen kanssa.

     • Novoijuku sanoo:

      Tuosta ei tuossa ollut kysymys. Simola on muuten haukkunut hiljattain myös Goebbelsiä. Sanoi itsekin, että voi siinöä toistaa ehkä vihollisten propagandaa. Outo mies

 24. juksattu sanoo:

  Red ice tv hehkuttaa yuotubessa suomen sisua ja laura huhtasaarta,kaikki kompromissit ja voimien yhdistäminen huijareiden kanssa on suora tie helvettiin,lampaat ja vuohet tullaan erittelemään toisistaan.

 25. juksattu sanoo:

  Lapseni menehtyvät tiedon puutteeseen.

 26. juksattu sanoo:

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005496199.html Raju ennuste talousromahduksesta – ja 3 ohjetta siitä selviytymiseen

  – Vuonna 2019 kriisi pääsisi täyteen vauhtiin, kun keinot globaalin talouskuplan kannattelemiseksi olisi käytetty loppuun, analyysitoimisto povaa synkeästi.

  Joko läsähtää ensivuonna tuulettimeen vai nautitaanko vielä?

  • Cliff Barnes sanoo:

   Monet taantumaa ennustavat mallit indikoivat talousromahdusta tai sen alkamista juuri vuoden 2019 loppupuolelle. Seuraava talousromahdus voi olla historiallisen suuri, sillä sitä ei pystytä elvyttämään korkoja laskemalla, koska korot ovat jo valmiiksi alhaalla. Itseasiassa matalien korkojen ajanjaksolla on kuin tarkoituksella luotu aikapommi, joka on pian räjähtämäisillään käsiin. Valtava talousromahdus tulee aloittamaan todennäköisesti suuren epävakautuksen aikakauden etenkin lännessä. Kaikki on tietysti suunniteltu jo etukäteen tapahtuvaksi.

   • juksattu sanoo:

    https://yle.fi/uutiset/3-9720894?utm_source=facebook-share&utm_medium=social Nälänhätä voi iskeä Suomeenkin – asiantuntijat huolissaan: maatalouden näivettyminen nakertaa omaa leipäämme

   • juksattu sanoo:

    Täällä on lisää hassuja juttuja.

   • Burt Eriksson sanoo:

    (((Kauppalehteä))) olen tunkenut takkaan ja saunaan muijan tuodessa niitä töistään tähän tarkoitukseen. Seillä ollaan sitä mieltä — ja ohjataan koko kansaa siihen suuntaan myös (median tärkein tehtävä nykyisin!) — että valtionyritysten osakkeet kannataa myydä. Eli antaa juutalaiselle kaikki pysyvästi pienten, hetkellisten pikavoittojen vimmassa! On lyhytkatsoista touhua, perkele! Ei niitä kansallisomaisuuksia sitten enää koskaan takaisin saada millään ilveellä. Joudutaan vain maksamaan omasta (rauta)tieverkosta ynnä kalustosta, pohjavesistä, sähköverkosta & sähköstä sekä kaikesta mahdollisesta hirveitä maksuja juutalaiselle. Rahammekin joudumme nyt jo anomaan tappavaa korkoa vastaan yksityiseltä juutalaispankilta. Korkomenot maksetaan verovaroin eli kansasta tehdään eliitin ynnä heidän kätyreidensä orjatyövoimaa! Lopulta kätyritkin heitetään leijonille, kun heitä ei enää mihinkään tarvita. Ahneet ja sokeat ihmisperkeleet eivät tätäkään edes tajua.

    Sama tursake myös sanoi ”suurten kuntien pärjäävän rahallisesti vielä Suomessa 2018” sillä ”niillä on likviditeettiä.” Likviditeetti tarkoittaa omaisuutta, joka voidaan muuttaa rahaksi. Tuo raha sitten kadotetaan ja pelataan jonnekin pois kansan hyödystä tai kansan eteen tekemisestä ynnä rakentamisesta. Rahaa ja suomalaista työvoimaa siis ei käytetä kansakuntamme hyvinvoinnin tukemiseen tai infrastruktuurimme ylläpitoon. Niillä ei tehdä parempaa Suomea meille, vaan konkreettisia pikavoittoja eliitille ja maanpetturillisille rikollisille!

    Sama paskalirpake messusi toisessa pääkirjoituksessaan ennen liekkeihin joutumistaan siitä, että viennille olisi kasvua ja tuotannolle kysyntää, mutta ”on resurssipula”! Eli siis jengi pistetään lomautuksille ja kilometritehtaalle, ja on resurssipula! Ihanko totta?

 27. juksattu sanoo:

  Yuotubessa on näitä mgtow pätkiä niin niihin verrattuna näyttäisi siltä että tällä hepulla on asiaakin.

 28. juksattu sanoo:

  Isä meidän pyhitetty olkoon nimesi ja tapahtukoon tahtosi niin maan päällä kuin taivaassa.

  • juksattu sanoo:

   Lisään kun papit väittävät isämme kaiken luojan kieltäneen syömästä tiedonpuun hedelmää niin tämä ei voi pitää paikkaansa koska raamatussa lukee lapseni menehtyvät tiedon puutteeseen,paholainen joka muuttaa kaiken valheeksi pyrkii pitämään ihmiset erossa tiedosta ja totuudesta.Kun Werner won Brounilta kysyttiin mistä hän sai apua hän osoitti ylös tämä osoittaa että saksa oli oikealla puolella taistellessaan kommunismia vastaan.

   • pelastettu sanoo:

    Kyllä Jumala kielsi ihmistä syömästä hyvän ja pahantiedon puusta:

    Genesis 2

    16 And the LORD God commanded the man, saying, Of every tree of the garden thou mayest freely eat:
    17 But of the tree of the knowledge of good and evil, thou shalt not eat of it: for in the day that thou eatest thereof thou shalt surely die

    Se että ihmiset kuolevat tiedonpuutteeseen, kertoo fyysisessä mielessä siitä, että ihminen voi lyhentää maallista elämäänsä, omalla syntisellä toiminallaan. Esim rikkomalla tätä käskyä:

    Exodus 20:12
    “Honour thy father and thy mother: that thy days may be long upon the land which the LORD thy God giveth thee.”

    Mikäli ihmisillä (varsinkin kristityillä) olisi enemmän ymmärrystä Jumalan laeista, ja niistä määrätyistä rangaistuksista, he eivät rikkoisi niitä niin paljon.

    • juksattu sanoo:

     Aika vähän ihminen voi tehdä ja nyt enin osa on ilman tietoa kokonaan oikeasta ja väärästä ja varmimmin se maallinen ruumis tärväytyy tyhmyydellä kun osa pahoista ihmisistä elää varsin pitkään.

     • juksattu sanoo:

      Kyllä ihminen pystyy tekemään muutakin kuin rukoilemaan itse on valinta tehtävä tekeekö hyvää vai pahaa osa tekee tietämättään pahaa mutta jokaisen hyvän ihmisen tulisi kuunnella enkeleitään,uskon ikuiseen valtakuntaa ja uskon että suomen olisi pitänyt painaa saksan rinnalla loppuun saakka vaikka vaikka saksa antoikin vapaat kädet päättää suomen omasta kohtalosta suurin virhe oli antaa pitää rata auki joka takasi materiaalikuljetukset neuvostoliitolle oliko siinäkin jälleen yksittäisen ihmisen petos takana kun Hitler ei voinut yksin kaikkea tietää se on ainakin varma.

      • juksattu sanoo:

       Eihän itäblokkiin joutuneet kansat minnekään kadonneet kun vertaa itä-euroopan kansoja heidän henkensä on monin verroin parempi kuin suomalaisten jotka ovat enimmäkseen mädätettyä joukkoa joten olisi ollut parempi taistella loppuun asti tai joutua isä aurinkoisen hellään huomaan siellä mätäni vain ruumis sielun sijaan.

 29. juksattu sanoo:

 30. juksattu sanoo:

  Kannattaa lukea laulun sanat lopusta varsinkin.

 31. juksattu sanoo:

 32. Jepulisjepsis sanoo:

  Ämätöörimäistä. Kaikki voidaan tehdä nykyään tietokoneella CGI ja esittää ihmisille esim. telkkarissa. Useimmille kaikki menee läpi. Tsekkaappa esim. nämä :
  https://www.zdnet.com/article/realistic-human-cgi-is-no-april-fools/

  https://www.bitchute.com/video/uUoUm3zHM0Fc/

  Huom. Esim. tuo Emily on vuodelta 2008. Mitä sitten osataan nyt ?
  Miksipä ei vaikka tälläisiä sitten tehtäisi?

 33. juksattu sanoo:

 34. juksattu sanoo:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.