Juutalaiset uusnatsit

Kansallissosialistisessa Saksassa oli laajalti tuotu julkisesti esiin kansainvälisen juutalaisuuden maailmanpoliittinen valta sekä sen keskeinen osallisuus niin maailman kommunistisessa internationaalissa kuin kansainvälisen finanssieliitin keskuudessakin. Tämä oli ongelma juutalaiselle eliitille, sillä ymmärrys juutalaisesta maailmanvallasta ja viidennestä kolonnasta johtaisi aina uudestaan kansojen keskuudessa vastustukseen ja kritiikin esiintymiseen. Tämän vuoksi oli tärkeää pyrkiä muodostamaan kaikenlainen juutalaisvastainen ajattelu negatiiviseksi ja vääräksi ajattelumalliksi ja mielipiteeksi. Jo ennen toisen maailmansodan loppua suunnitelmat saksalaisten hirmutekojen ja sotasyyllisyyden lavastamiseksi olivat valmiina. Esimerkiki juutalaiseen myyttiin pitkään kuulunutta kuuden miljoonan uhrin tarinaa esiteltiin jo vuoden 1943 helmikuun valituissa paloissa, siis pari vuotta ennen sodan päättymistä ja ennen väitettyjä Auschwitzin keskitysleirisurmia.

Valitut Palat

Kuva: Vuoden 1943 Valitut Palat, joissa mainitaan tulevat 6 miljoonaa juutalaista uhria. Teksti on peräisin juutalaiselta Hollywood käsikirjoittajalta Ben Hechtiltä.

Kansallissosialismin ja saksalaisten mustamaalaamiseen ja denatsifkaatioon sisältyi holokausti-valheen ja kaasutustarinoiden lisäksi paljon muita hyvin mielikuvituksellisia tarinoita, kuten mm. ihmisten ruumiista tehdyt lampunvarjostimet ja saippuat sekä kutistetut päät. Nämä kaikki älyttömyydet myönnettiin vuosia myöhemmin valheiksi, mutta silti ne jäivät ihmisten mieliin elämään psykologisen sodankäynnin aseina. Kaiken tarkoituksena oli tietenkin natsien eli kansallissosialismin ja juutalaisvastaisuuden rinnastaminen kaikkeen pahaan ja hirvittävään.

Psykologinen sodankäynti

Kuva: juutalaiset keskitysleirivangit ja liittoutuneiden psykologisen sodankäynnin joukot esittelevät valheellisia todisteita ”kansallissosialistien hirmuteoista”; kutistettuja päitä ja ”ihmisen ihosta” valmistettu lampunvarjostin.

Denatsifikaatioon kuului oleellisesti myös saksalaisten siviilien pakottaminen vierailemaan keskitysleireillä, jotka olivat sodan ja huoltoyhteyksien tuhoutumisen vuoksi surkeassa kunnossa. Taudit, lääkkeiden ja elintarvikkeiden puute olivat aiheuttaneet leireillä runsaasti kuolemantapauksia ja nyt saksalaisia syyllistettiin tästä. Liittoutuneiden propagandajoukkojen tehtävä oli yksiselitteinen; saada saksalaiset potemaan syyllisyyttä ja häpeää leirien kuolemantapauksista sekä valheellisista kaasutustarinoista. Kuolleiden ruumiita, jopa kaivettiin esiin, jotta propagandafilmeihin saataisiin enemmän ruumiita näkyviin. Kyseiset propagandaelokuvat ohjasi juutalainen Hollywood tuottaja ja ohjaaja Billy Wilder.

Saksalaisten syyllistäminen

Kuva: saksalaisten syyllistäminen ja denatsifikaatio liittoutuneiden propagandalla, tekstin suomennos: ”Nämä kauheudet; Sinun syytäsi!”

Denatsifikaatio ei suinkaan loppunut Nürnbergin voittajavaltioiden järjestämään näytösoikeudenkäyntiin, vaan kyseessä on tietoisesti vuosikymmeniä ylläpidetty psykologisen vaikuttamisen prosessi, joka on edelleen käytössä näinä päivinä. Kaikkein selvimmin tämän prosessin huomaa tarkkailtaessa valtamediaa ja kuinka se säännöllisesti julkaisee suurten mediatalojen levittämiä kansallissosialismia ja Hitleriä demonisoivia ”historiallisia” uutisia. Kaiken tarkoituksena on saada ihmiset muodostamaan mielikuva sekä tietoisesti että alitajunnan tasolla, että juutalaisten kritisointi ja kansallissosialismi ovat sairasta ja puhdasta pahuutta.

Sodan jälkeen kansainvälinen juutalaiseliitti on halunnut varmistua siitä, että kansat eivät enää jatkossa perehtyisi uudestaan Saksan kansallissosialistien todellisiin oppeihin ja niihin todellisiin syihin, miksi Saksassa ihmiset havahtuivat vastustamaan kansainvälisen juutalaisuuden valtaa. Tämä on pyritty saamaan aikaan heidän muodostaessaan itse ns. uusnatsi-liikkeitä, joilla on hyvin vähän tekemistä alkuperäisen kansallissosialismin kanssa. Tyypillisesti nämä uusnatsiliikkeet ovat olleet ideologialtaan erittäin rasistisia ja korostaneet valkoista ylivaltaa. Kaiken tämän tarkoituksena on ollut houkutella liikkeisiin ääriainesta ja saada suuret kansanjoukot vieraantumaan kaikesta kansallissosialistiseen Saksaan vähänkään viittaavasta.

Juutalaisten merkittävä osallisuus uusnatsi-liikkeissä on osoitus niistä menetelmistä, joista merkittävät siionistit ovat historiansaatossa kertoneet. Esimerkiksi siionistijohtaja Theodor Herzl mainitsi aikoinaan, että antisemitismistä tulisi heidän liikkeensä luotettavin ystävä. Näin onkin juuri tapahtunut, sillä aggressiiviset ja rasistiset uusnatsiliikkeet ovat saaneet ihmiset tuntemaan enemmän sympatiaa juutalaisia kohtaan, kuin alkuperäistä kansallissosialismia kohtaan. Juutalainen kommunistijohtaja Lenin puolestaan totesi, että paras keino vastapuolen kontrollointiin on hallita sitä itse.

Esimerkkeinä juutalaisista uusnatseista, eli kontrolloidusta oppositiosta voidaan mainita mm. Frank Collin, Leonard Holstein ja Dan Burros. Heidän tehtävänään on selvästi ollut vääristää kansallissosialismin ideologiaa ja ajatuksia sekä luoda periaatteet ja kulttuuri uudelle inhotulle ”natsismille”. Frank Collin oli juutalainen Amerikan Natsipuolueen (ANP) johtaja ja New Age kirjailija , joka tuli tunnetuksi Illinoisissa juutalaisten alueelle järjestetystä marssista. Tapahtumaa seuranneessa oikeudenkäynnissä Collinia puolusti kuitenkin juutalais- ja kommunistitaustainen ACLU (American Civil Liberties Union).

Frank Collin, juutalainen uusnatsi

Kuva: Frank Collin, juutalainen uusnatsi edustamassa ”valkoisen ylivallan” aatetta ja demonisoimassa kansallissosialismia.

Frank Collin tuomittiin myöhemmin vankeuteen lapsen hyväksikäytöstä. Tämä yhdistettynä hänen pakanallisiin Uuden Ajan -luentoihin viittaisi vahvasti siihen, että hän oli todellisuudessa juutalainen kabbalisti ja seksi-magian harjoittaja.

Juutalainen Leonard Holstein puolestaan oli Amerikan Natsipuolueen Los Angelesin yksikön johtaja. Myös Dan Burros oli amerikan-juutalainen ANP:n jäsen, joka myöhemmin liittyi New Yorkin osavaltion Ku Klux Klaaniin.

Muita esimerkkejä USA:n ohjatusta uusnatsitoiminnasta on mm. vuoden 2006 Orlandossa mustien asuinalueella syttynyt rotumellakka, joka käynnistyi uusnatsien marssista alueelle. Tapahtumaa seuranneessa oikeudenkäynnissä mustien edustajat alkoivat epäillä, että koko tapahtuma oli lopulta USA:n tiedustelupalveluiden järjestämä. Lopulta paljastuikin, että uusnatsien joukkoihin kuulunut David Gletty oli saanut rahoitusta FBI:ltä ainakin 20 000 $ edestä kahden vuoden ajan. Gletty myönsi tämän epäsuorasti, mutta kieltäytyi kertomasta tarkemmista yksityiskohdista. Kansallissosialistisen liikkeen johtaja Bill White oli yllättynyt tästä tiedosta, sillä hän kertoi Glettyn tehneen erittäin paljon asioita USA:n kansallissosialistisen liikkeen hyväksi.  ACLU on puolustanut myös Bill Whiteä viimeksi vuonna 2010, jonka ansiosta hän vapautui kaikista häneen aiemmin kohdistuneista syytöksistä. Tämä viittaisi siihen, että koko USA:n uusnatsitoiminta olisi hyvin tiukasti juutalaisten kontrollissa. Muistissa on hyvin myös, kuinka juutalainen opiskelija jäi vuonna 2011 USA:ssa lopulta kiinni hakaristien piirtämisestä omaan oveensa yrittäen ensin syyttää asiasta antisemitistejä ja uusnatseja. Kyseisen tapahtuman aiheuttama keskustelu sosiaalisessa mediassa toi esiin, että samanlaista toimintaa on esiintynyt laajemminkin ja kyseessä on selvästi juutalaisten organisaatioiden ohjattua toimintaa, jolla antisemitismi pyritään kääntämään juutalaisten eduksi.

USA:n kansallissosialistisen liikkeen johtaja Bill White toi hiljattain julkisuudessa esiin väitteen, jonka mukaan presidenttiehdokas Ron Paul on valkoisen nationalismin kannattaja. Samalla White toi esiin Paulin yhteyksistä revisionistisiin liikkeisiin kuten mm. Stormfront ja sen, että Paul ei voi julkisuudessa tuoda esiin näkemyksiään juutalaisuudesta poliittisen asemansa vuoksi.

KuvakaappausANP

Kuva: Bill white:n puoluetoverin ottama kuvakaappaus Bill White:n viestistä liittyen Ron Paulin yhteyksistä valkoisiin nationalisteihin. Kuvan tarkempi katselu osoittaa kuitenkin oikeassa alakulmassa megafoonin näköisen pikakuvakkeen. Kyseinen pikakuvake viittaa puolestaan Windows alert-työkaluun, joka on kehitetty GIYUS:n toimesta (Give Israel Your United Support)

Kuvakaappaus Israel Megaphone

Kuva: Windows työkalu, jonka avulla voi tukea Israelia internetin tukikamppanjoissa. Kyseistä työkalua ovat välittäneet mm. Maailman Juutalaisten Opiskelijoiden Yhteisö (WUJS), Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress), The Jewish Agency for Israel, World Zionist Organization, StandWithUs, Hasbara fellowships ja HonestReporting.

Tämä osoittaa ainakin sen, että USA:n kansallissosialistisessa liikkeessä toimii Israelin kannattajia. Lisäksi Ron Paulin yhdistäminen valkoisiin nationalisteihin varmasti vähentää hänen kannatustaan USA:n värillisten keskuudessa. Koska kyseessä on kontrolloitu oppositio, niin todennäköisesti tarkoituksena on omalta osaltaan varmistaa Ron Paulin ajamien asioiden huono menestyminen politiikassa. Toisaalta kyseessä voi olla myös kaksinaismerkitys, jolloin Ron Paul valkoisena nationalistina toimisi siis juutalaisen agendan hyväksi edustamalla vastakkainasettelua ja pilaamalla amerikkalaista nationalismia valkoisen vallan rotuajattelulla.

Kansallissosialismin turmelemisesta Suomen näkökulmasta ensimmäisenä tulee mieleen Suomen tunnetuin uusnatsi, jo edesmennyt Pekka Siitoin. Siitoin sai aikoinaan paljon medianäkyvyyttä vaikka hänen puheissaan ei ollut juuri mitään järkeä eikä hän yhteiskunnallisestikaan ollut mikään vaikuttaja. Siitoin oli avoimen rasisti kaikkia erirotuisia kohtaan ja aiheutti vahinkoa Turun Synagoogalle. Siitoin toimi kabbalistisen Turun Hengentieteellisen seuran perustajana, mustan magian harjoittajana ja sanoi palvovansa Luciferia. Vaikka Siitointa usein pidetään helposti yksinkertaisena ihmisenä, oli hänellä kuitenkin todella paljon esoteerista tietoa, joka oli kabbalistista alkuperää. Tämä viittaakin siihen, että Pekka Siitoin on ollut yhteydessä mahdollisesti vapaamuurareihin ja ehkä juutalaisiin kabbalisteihin. Tätä kautta Siitoin on saatu innostumaan erityisesti teosofian kabbalistisista opetuksista ja pseudotieteellisistä rotuteorioista. Kaiken tarkoituksena tietenkin jälleen saada kansallissosialismi näyttämään typerältä ja vastenmieliseltä suuren yleisön ja erityisesti kristittyjen silmissä.

Pekka Siitoin ja juutalaiset
Kuva: Pekka Siitoin (keskellä), kylähullu vai juutalaisten hyödyllinen idiootti?

 

 

Kategoria(t): Yleiset aiheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

171 vastausta artikkeliin: Juutalaiset uusnatsit

  1. Juksattu sanoo:

    Joskus tuli mieleen että siitoin on vetänyt sen lyhimmän tikun vapaamuurarien illassa kun on päätetty kuka alkaa esittämään suomen hulluinta uusnatsia,Päänuppihan siltä sitten viimeksi petti ja samaahan epäjumalaa siitoin palvoi aivan julkisesti kuin vapaamuuraritkin mikä vain lisäsi hullun mainetta,Samanlaisen maineen kun vain saisi kaikille sekopäille jotka palvovat lusiferia loosseissaan niin se olisi aivan kullan arvoista.

    • Cliff Barnes sanoo:

      En ole saanut selville keiden kanssa Siitoin kaveeraa tuossa valokuvassa, mutta hyvin näyttää tulevan toimeen, vaikka esitti julkisesti äärirasistia. Tuo hänen oikealla puolella oleva henkilö itseasiassa näyttää Poju Zabludowicziltä.

      • Burt Eriksson sanoo:

        YLEhän suorastaan rakasti näyttää ”dokumentteja” Siitoinista ja hänen lakeijoistaan. Tämä oli omiaan tekemään hallaa kaikenlaiselle vastarinnalle, joka mielletään meillä (ääri)oikeistoksi, uusnatsismiksi, skinhead-toiminnaksi ymv. Pekka kaavussa pentagrammin ja kynttilöiden ääressä – huh huh. Hieman samanlainen syy-seuraussuhde tuli tässä mieleen, kun pentuna 90-luvun alussa näin näitä hessuhopoja; nk. ”nyrkillä tapettavia” sinttejä 54-numeroisissa maihinnousukengissään, jotka kutsuivat itseään skineiksi. Neekerinvihaajia, jotka tuskin siionismista olivat apukouluissaan kuulleetkaan. Jos tuollaiset – yleensä alkoholisoituneet – ressukat eivät jää mieleen negatiivisina ilmiöinä – tai täysinä pelleinä – niin ei sitten ketkään.

  2. Juksattu sanoo:

    Tuli tuosta burroksesta mieleen sanaleikki Burros/Murros

    Luin uutisointia tuottaja hintojen alennuksista ja tukileikkauksista tässä ilmeisesti valmistellaan markkinoita tuontiruualle ja kauppa nyysii kaiken katteen itselleen,sillä enää ei tarvitse leikata paljoa että maatalous muuttaa samanlaiseksi kotitarve viljelyksi kuin venäjän karjalassa.

  3. Ron Paulista sanoo:

    Muistanko aivan väärin että tuota maagista 6 miljoonaa kaavailtiin jo ensimmäisen maailman sodan selkkauksiin? Voisiko olla mitenkään mahdollista? Jännä heppu tuo Ron Paul, en tiedä mitä ajatella. Ehkä saanut liikaa medianäkyvyyttä ollakseen aito vastavoima? Jos luottaisin vaikutelmaan niin sanoisin että puhtaat jauhot pussissa, toisin kuin esim mainittu Jones tai Soini jotka ovat suurisuisia paskan jauhajia, jotka helposti keräävät omat seuraajansa (ihmiset jotka tajuavat että yhteiskunnassa pahasti vikaa, mutta eivät ymmärrä kuka sen takana)

    • Cliff Barnes sanoo:

      Juutalaisten mystistä 6 miljoonan uhrin lukua mainostettiin mm. ennen ensimmäistä maailmansotaa Venäjän pogromien yhteydessä, kuin myös ensimmäisen maailmansodan aikanakin.

      Videolla esitetään 10 eri sanomalehteä vuosilta 1915-1938, joissa mainitaan kuusi miljoonaa juutalaista uhria:

  4. Juksattu sanoo:

    Ron Paulin poika Rand paul on ainakin sell aut

  5. Juksattu sanoo:

  6. Juksattu sanoo:

    Ilahduttavan moni on jo huomannut holokaustin olevan täysi kusetus iltalehden ym kommenteissa tosin paljon mahtuu vielä joukkoon täysiä sekopäitä jotka uskovat kaikki holokausti sadut.

    • Cliff Barnes sanoo:

      Itse kiinnitin huomiota ihan samaan. Yllättävän moni oli herännyt huomaamaan asioiden todellisen laidan verrattuna holopropagandauutisiin vielä pari vuotta sitten, jolloin lähes kaikki kommentit sisältivät vain aivotonta Hitlerin ja kansallissosialistien haukkumista. Olisiko sittenkin vielä valoa tunnelin päässä?

      Tähän sopii mainiosti Horst Mahlerin sanat. Hänen avoin kirjeensä on ehkä muutenkin hienointa tekstiä, mitä on 2000-luvulla kirjoitettu. Jokaisen lukutaitoisen pitäisi lukea se kokonaisuudessaan.

      ”Totuuden ehdoton voitto on ilmeinen samoin kuten maailmanlaajuisen sionistivallan tuho. Sitä emme kuitenkaan tiedä, kuinka kauan aikaa tulee vielä kulumaan, kunnes olosuhteet ovat suotuisat totuuden voitolle. Vielä on odotettava. Olemme todistamassa jo toista kertaa juutalaisen talousjärjestelmän romahdusta. Juutalaisen vallan perustaa, rahan valtaa, on isketty sydämeen. Heidän petomainen pankkijärjestelmänsä romahtaa. Juutalainen ylivalta perustuu rahan ylivaltaan, jolla he ostavat poliitikot ja median itselleen. He ovat menettämäisillään taloudellisen valtansa. Kun he menettävät sen, he menettävät otteensa myös hallituksesta ja julkisesta mielipiteestä.

      Heidän julkisen mielipiteen kontrollinsa on jo nyt heikentynyt sensuroimattoman tietolähteen, Internetin, nousun vuoksi. Internetiä he ovat kyvyttömiä hallinnoimaan. Kun he menettävät otteensa tiedotusvälineistä, he joutuvat kerrassaan säälittävään asemaan! Kun tämä tulee tapahtumaan, juutalaiset ovat kiitollisia siitä, että ymmärrämme ja hyväksymme heidän roolinsa maailman kehityskulussa. Tunnistamme heidän tyranniansa osana Hegelin kuvaamaa historiallista prosessia, joka lopulta johtaa meidät vapauteen. Vapautamme itsemme tuomalla totuuden koko maailman silmien eteen.”

      • Burt Eriksson sanoo:

        Nykyäänhän aito suomalainen idiootti luottaa wikipediaan (ei ansaitse isoa alkukirjainta) – onhan se Ilta≈Sanomissakin kerrottu ”tutkimustulos”, että wikipedia on nykyisin luotettavin ja vähiten virheitä sisältävä ”tietosanakirja”. Anteeksi – taisin juuri oksentaa suuhuni hieman.

  7. Päpy sanoo:

    Siksi nyt ollaankin pakottamassa hallitukset sensuroimaan netti ja tuhoamaan juurineen juutalaisvastaisuus:
    http://carolynyeager.net/ronald-lauder-warns-new-catastrophe-jews
    Paitsi että on rahaa ja vapaamuurariliikkeet, jolla kaikki on ostettu ja pakotettu kulissien takana haltuun, on myös ydinaseiden uhka. NNiillä voi kiristää Eurooppaa, koska Euroopan maat eivät kykene vastaamaan, vaan ovat antaneet ydipominsa Mossadin vartioitavaksi.

  8. Päpy sanoo:

    ”In 1931 jewish doctors, German Civil Service Employees descended on the city of Lubeck Germany armed with vials of an experimental tuberculosis vaccine and vials of live tuberculosis organisms. The jews sought out twins (most likely with blue eyes) in newborn nurseries. They vaccinated half the twins with the vaccine and dosed the other half of the twins with the live tuberculosis organism. Eighty three German infants died as a result of this gruesome experiment. When the German people asked the jews why their children were dying from a vaccine campaign the jews answered: “We have to have a positive control!” Some number, maybe five jew doctors were put in jail. The jews changed their story. They lied saying, “The labels slipped off the vials! We never intended to use a live organism!”

    The Lubeck Experiment is one of the reasons Hitler swept into power in 1933. In 1933 Hitler passed a set of Nuremberg Laws. These laws expelled jews from civil service jobs (health care doctors). These laws forbade human experiments not proceeded by animal experiments. As a result of these laws, Mengele could never have performed any experiments on jewish children. Never happened. Jews lie about Mengele to cover up the Lubeck Experiment. Jews lie about Mengele to reap profits as black mailers. Incidentally, jews were expelled from Lubeck Germany around 1845. They went back to Lubeck in 1931 for revenge, certain no jewish children could fall prey to their talmudic lusts. Worse, Lubeck was bombed just as severely as Dresden at the end of WWII. For more details see: The Blood Poisoners by Lionel Dole (scroll down to the essay on the BCG vaccine).

    Also:

    Get a copy of: A Century of DNA by Portugal and Cohen. Turn to page 351. Read reference # 50. “The Lubeck Trial of 1932 involved jewish doctors charged with the deaths of several children (Actually 83 children) who had been fed a virulent bacillus. This was exploited at the time for racial political ends. The evidence showed the virulent and benign strains had been mixed accidentally.” But you see, if the jews had not intended to poison the German Children (use them as a positive control in their twisted thinking) they would not have had a virulent strain of the tuberculosis organism with them while they were vaccinating.”

    Lähde:
    http://carolynyeager.net/ronald-lauder-warns-new-catastrophe-jews#comments

  9. mein kampf sanoo:

    Onko mitään luetettavaa faktaa väittämään että jesuiitta-pappi Staempfle olisi kirjoittanut Mein Kampfin? Väite esiintyy usein sivuilla joissa Hitleriä mainostetaan okkultistina tai jesuiittojen kouluttamana. Itse pidän väitettä huuhaana mutta kysynpä nyt kuitenkin.

    Toisekseen olen huomannut että nämä natseista kertovat vaihtoehtoiset lähteet voisi jakaa pääosin kahteen leiriin. Ensimmäinen (kuten totuusbloki) kertoo natsien taistelleen (pakon sanelemana) joka puolelle soluttautunutta juutalaisuutta vastaan, joka yrittää alistaa koko maailman kontrolliinsa. Toinen ryhmä kertoo natsien olleen pimeiden ja vaikutusvaltaisten jesuiitta-katolisten voimien asialla ja tuhonneen juutalaisia miljoonittain. Luonnollisesti eriävä mielipide kuitataan välittömästä sanomalla että ”se on vain valeoppositio”. Molempien mielestä myös se oma ”paha” johtaa mediaa, pankkeja sekä hallituksia jne.

    Loppuun vielä todettakoon että itse olen mielenkiinnolla lukenut täältä tekstejä ja jaan näkemyksen monesta asiasta, vaikkakin niitä vaikea on niellä (niin sairasta on maailmanmeno)

    Enkä kuulu mihinkään ”valeoppisitioon”.

    • Jepulisjepsis sanoo:

      Saatanan ja sen hallussa oleva maailma on aina hyökännyt kaikkea vihollisena pitämäänsä vastaan. Etenkin kristittyjä. Se käyttää hyväkseen kaikkia petollisia keinoja mitä keksiä voi, mm. rahanväärentämistä ja koronkiskontaa, valtaapitävien korruptoimista ja lihan heikkouksia saadakseen ihmiset puolelleen.
      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Joh.2.html

      Natsit tai kansallinen valta ja rehellinen kansaa alistamaton hallinto on lähes aina (ainakin viim. 300 vuotta) ollut tämän saman tahon hyökkäyksen kohteena.

      Tämä oli tälläinen puoliksi hengellinen alustus, jos haluaa lähteä liikkelle ihan perusteista.

      Kannattaa kuunnella vaikka Hitlerin puheita. Niistä selviää mistä oli kysymys. Natsit olivat harvinaisen hyvin selvillä kv. finanssimaailman petollisuudesta ja siitä ketkä sitä pyörittävät. Olivat jopa paremmin asiaan perehtyneitä kuin esim. nykyisin yleisesti ollaan.

      Kansallissosialistinen Saksa oli kauhistus kansainväliselle pankkikartellille

      Hitler kumosi 1933 valtaanoustuaan ulkomaisen velan aiheuttaman kurimuksen laskemalla liikkeelle kansainvälisestä pankkiirimafiasta riippumattoman OMAN kansallisvaluutan.
      Lähes heti tämän jälkeen, rahanväärentäjäeliitti julisti sodan Saksaa vastaan.

      Lue lisäksi vaikka tämä artikkeli ja etenkin sen kommentit,
      http://www.magneettimedia.com/miten-hitler-uhmasi-pankkiireja/

      Eli koko talouden perusta oli oma raha. Joka ikinen (uusi) saksanmarkka joka painettiin ja kulutettiin yhteiskuntaan vastasi samaisen saksanmarkan arvosta tehtyä työpanosta tai valmistettuja tuotteita. Verotus piti inflaation kurissa.

      Toki oli muutakin, mm. tieto siitä mikä ja kuka on oikeasti kansakuntien vihollinen. Ja sen mukaan toimittiin. Eivät eläneet harhassa.

      Ohessa jotain lisätietoa, natsien talouden hallinnasta, ja tilanteesta yleensä:

      https://revisionistit.wordpress.com/2014/07/16/poimintoja-deanna-spingolan-kirjasta-the-ruling-elite-iii-poimintoja-i-luvusta-hitler-ja-saksan-uudelleensyntyminen/

      Tässä videona joitain perusjuttuja,

    • Cliff Barnes sanoo:

      Väite, että Staempfle olisi kirjoittanut Mein Kamfin on lähtenyt liikkeelle Alberto Riveralta, eikä kyseiselle väitteelle ole mitään todellista kirjallista vahvistusta.

      Riveran tehtävä oli jossain vaiheessa hyökätä protestanttista kristinuskoa vastaan, mutta myöhemmin alkoi myös syyttää Katolista kirkkoa lähes kaikesta mahdollisesta. Hän on Jack Chickin kanssa syyttänyt Katolista kirkkoa mm. presidentti Lincolnin murhasta, 20-luvun lamasta, kommunismin luomisesta ja muuta älyttömyyttä ja epäloogista väittämää.

      Itse pidän häntä Jesuiita-agenttina, jonka tehtävä on ollut levittää valhepropagandaa ja salaliittoteorioita, jotta juutalaisen maailmanvallan rikokset eivät paljastuisi tai siis hukkuisivat valheiden sekaan. Jesuiitathan on siis alusta asti ollut juutalaisten otteessa, vaikka on näennäisesti palvellut Paavia. Jesuiittojen ja vapaamuurarien kautta Katolinen Kirkko on tehty täysin vaarattomaksi juutalaiselle Uuden Maailmanjärjestyksen etenemiselle. Ainakin Paavi Paavali VI on mitä ilmeisemmin ollut vapaamuurari ja nykyinen Paavi Franciscus on siis (juutalainen?) jesuiitta.

      Jesuiitat siis palvelee hyvin pitkälle Jew World Orderia. Opus Dei on Katolisen Kirkon järjestöistä terveempi, mutta siitäkään ei ole enää haastamaan Uutta Maailmanjärjestystä, koska se ottaa käskynsä viimekädessä Vatikaanista.

      • Juksattu sanoo:

        Iltalehdessä oli joku juttu että timo sionistin avustaja kuului opus deihin,Tästä juutalaisesta jesuiitta järjestöstä oli joku kirjakin netissä varmaan tn tai Barnesilta löytynee sen linkki.

  10. Päpy sanoo:

    http://carolynyeager.net/newsletter/listen-heretics-hour-monday-night-0

    ”While “White Power” has continued to diminish in the world, Jews are on the verge of slipping through a 28-country, Europe-wide criminalization of antisemitism, “blood libels”, anti-feminism, homophobia, and holocaust denial, among other beliefs they do not wish to tolerate. This Orwellian legislation is titled “A European Framework National Statute for the Promotion of Tolerance.” If it becomes law, Europe will belong to the Jews forevermore and all White Europeans will be subservient to lower forms of humanity.”

  11. toinennakemys sanoo:
  12. toinennakemys sanoo:

    Click to access 11_revframework_statute_en.pdf

    Uutisissa CH-iskujen jälkeen puhunut EU-pomo sanaili siihen malliin, että tällaiset pykälät ovat pian tulossa! Koko Jewrooppaan! Emmekö voisi jo alkaa puolustautua? Nyt ovat viimeiset hateket aloittaa vastarinta.

  13. toinennakemys sanoo:

  14. Juksattu sanoo:

    http://crushzion.k0nsl.org/kikes-threaten-to-wipe-out-those-goyyim-who-resist-brutal-jewish-occupation/

    Ryhdyin etsimään juttua googlella kyle hunt on ekp:n mukaan järjestämässä miljoonan hintin marssia niin googlen alareunaan tuli tälläinen teksti.

    Osa tuloksista on ehkä poistettu eurooppalaisen tietosuojalain nojalla. https://www.google.fi/policies/faq/

  15. Juksattu sanoo:

    Onpas ämmällä aika ällöttävän pitkä nenä.

  16. toinennakemys sanoo:

    http://grizzom.blogspot.fi/2015/02/world-view-conversations-with-rodney_13.html

    Mielenkiintoista tietoa Kreikan uudesta pääministeristä. Hän vaikuttaa vahvasti juutalaiselta. Niin vasemmstolaisten Papandreuiden, jotka olivat juutalaisia, ja everstien Kreikka toimi juutalaisjohdon alaisuudessa. Pääministeri Tsirpaksen isä oli upporikas teollisuusmagnaatti, joka oli everstien Kreikan infran päärakennuttaja. Perhe on ollut myös Papandreuiden konsulttina ja siis poika Tsirpas, jolla on opintoja USA.ssa ja muissa länsimaissa takanaan. Austarlia ja USA olivat perheelle tärkeämpiä kuin Kreikka.

    Upporikas poika liittyi siis vasemmistolaiseen Syrizaan, joka vaikuttaa niin Putinin kuin Lännen masinoimalta valeoppositiolta. Hän valehteli ottaneensa kasteen ja salailee äitinsä syntyperää ja taustaansa. Ennen pääministeriyttä mies osallistui tärkeisiin huippukokouksiin Espanjassa, USA:ssa ym. Kaksi kuukautta ennen pääministeriyttään Tsirpas kutsuttiin Sveitsiin BIS-pankin johdon toimesta ja Jakob Rothschild keskusteli hänen kanssaan ja mitä ilmeisimmin tällöin hänestä tuli jo Kreikan seuraava pääministeri. Jotain sis on luvattu. Kaikki luvatut kunnianhimoiset komukkaohjelmat heitettiinkin roskikseen heti, kun pääministeriys oli saavutettu.

    Tsirpaksen suku on yhä tärkeä talousvaikuttaja Kreikassa. Tsirpas nimitti heti kv. pankkeja edustavan elimen Kreikkaan vastoin lakia.

    Alusta lähtien Tsirpas on ollut median suuri suosikki ja hän on saanut positiivista jukisuutta. Vastoin totuutta media pitää häntä karismaattisena ja kyvykkäänä. Länsi on hyvin suosiollinen ja sovinnollinen.
    Toinen hallituspuolue on Israeliin ja USAan suuntautunut ja pro-sionistinen liberaalipuolue.

  17. toinennakemys sanoo:

    Mmediassa hyvä kommentti: ”Todellakin, kun juutalaisia väiutetään kuolleen tai että isku olisi synagoogaan, niin heti on ylimääräisiä uutislähetyksiä. Jo synagoogan lähellä tapahtunut ammuskelu mainitaan ehti synagoogan lähellä tehdyksi. Juutalaisilla on selkeästi teräksinen ote Suomestakin jo tästä päättelemällä. Mutta tiedämmehän median olevan heidän täysin, koska myös YLE on puolueiden autta.

    Anyway, juutalaiset ovat nyt tekemässä selvää koko ihmiskunnasta. Näitä ammuskeluita tai ”poliisin estämiä verilöylyjä” on joka puolella. Koska media ja virkavalta palvelee valehtelevia ja petollisia juutalaisia, jotka myös johtavat kaikkia maita, he voivat valehdella juutalaisia kuolleen. Heidän ei tarvitse enää uhrata omiaan. Pelkkä uusi holohoax-valhe riittää. Koska joa puolella nyt tapahtuu, Lauderin vaatimukset kaiken juutalaisvastaisuuden kitkemisestä ja juutalaisten kannalta ikävistä puheista langetettavat ankarat vankeustuomiot ovat pian todellisuutta. Poliitikot ovat rikollisia maanpettureita ja juutalaisten kätyreitä. Nyt meidät kaikki murhataan ja orjuutetaan lopullisesti.”

    Paatero nosti valmiustilaa ja laittoi synagoogat vartiointiin. Mikä mäyräkoira!

  18. Juksattu sanoo:

    http://tabletmag.com/jewish-news-and-politics/187217/borislav-bereza

    Jutkulauma pyörii joka porukan johdossa taatusti sama lauma pyörii ns kapinallisten johdossa myös.

  19. Cliff Barnes sanoo:

    Kapinallisten puolella yksi johtajista on juutalainen ex-pankinjohtaja Alexander Kofman, joka on nyt siis ”Donetskin ja Luhanskin yhdistyneen kansantasavallan parlamentin 1. varapuhemies”.

    Alusta asti on ollut selvää, että sekä Ukrainan hallinto, että heitä vastaan taistelevat kapinalliset Venäjän tuella ovat molemmat juutalaisjohtoisia. Koko konflikti olisi voitu lopettaa jo aikoja sitten sotilaallisesti Ukrainan toimesta tai myös sopimuksellisestikin, jos näin olisi oikeasti haluttu. Mutta konfliktia halutaan pitää nyt tarkoituksella käynnissä. Ilmeisesti halutaan tappaa mahdollisimman paljon Ukrainalaisia patriootteja, sekä käyttää konfliktia Uuden Maailmanjärjestyksen rakentamiseen.

    Minskin tulitaukoneuvottelut vapaamuurari Lukashenkon johdolla ovat pelkkää teatteria.

    Ukrainan hallituksen joukoissa vaikuttaisi olevan jo länsimaisia ammattisotilaita, blackwater-tyyppisiä palkkasotilaita. Konfliktia ei selvästikään pyritä lopettamaan vaan laajentamaan entisestään.

  20. Juksattu sanoo:

    http://vk.com/id43200982 Alexander Kofman ilmeisesti joku itäblokin vastava fb sivuille kuvasta näkee mitä lippua kyseinen henkilö kannattaa.

  21. toinennakemys sanoo:

    http://grizzom.blogspot.fi/2015/02/truth-jihad-radio-with-kevin-barrett.html

    Daniel Estulin on suosittu esiintyjä RT-kanavalla. Juttu sionistipankkiirien Patagonian omimisesta oli liikaa kanavalle (?), joten ohjelma hyllytettiin. Estulin väittää, että RT ei olisi Putinin ja hänen taustavoimensa kontrollissa. Estulin väittää Putinin edustavan ”anti-NWO -voimia”.

    Tämä Bilderberg-asiantuntija vaikuttaa ihan täydeltä huijarilta.

  22. Juksattu sanoo:

    http://www.jspacenews.com/jewish-christian-group-sends-650k-aid-displaced-ukrainian-jews/

    Mukavasti virtaa rahaa juutalaisten avuksi ukrainaan 10 miljoonaa jo tähän mennessä.

    http://www.jspacenews.com/hundreds-jewish-immigrants-ukraine-land-israel/

    Tämän arvasinkin innokas israelin ystävä oli katsellut halpoja lentoja tel aviviin niin kaikki lennot oli menneet ukrainan kautta pitkällä välilaskulla.

    Mikä lienee niin virustorjunta ilmoitti sivuston käyttäytyvän vaarallisesti?

  23. Juksattu sanoo:

    ”jukka lahden tappoi anneli auerin keskimmäinen lapsi halolla lyöden samaan aikaan kun anneli oli puhelimessa lapsi on mk-ultra monarch mielenhallinta ohjelman alainen orja. auerin perhe on ollut suomeen armeijan ja vapaamuurarien hallitseman lastenraiskaus jaoston suojeluksessa ainakin 95 vuodesta asti. näitä mk-ulltra perheitä on suomessa satoja joista suuri osa orivedellä ja sen ympärys kunnissa. juha joutsenlahti vapaamuurarina oli vastuussa esitutkinnan tuhoamisesta. yrittäkää ihmiset tajuta nämä mk-ultra lapset ovat huomisen jyrki kataisia ja alexander stubbeja ja harry pottereita. suomen armeijan upseeristo on tehnyt saumatonta nato yhteystyötä vihollisen kanssa jo 70 luvulta. henk. koht tiedän varmasti että mi5 ja cia ovat joka paikassa tarkkailemassa. nämä tahot ovat niin häiriintyneitä ja vaikeasti kehitysvammaisia että ihmiset eivät voi uskoa sitä todeksi. minä tiedän koska tunnen anneli auerin henkilökohtaisesti. kerroin tampereen poliisille kaikki tietoni auerista mutta he eivät olleet kiinnostuneita koska olivat vapaamuurareita.”

    Mielenkiintoinen kommentti fb:ssä mitä vittua.fi lehden kommenttiin tappoikko poliisi jukka lahden.

    • Cliff Barnes sanoo:

      Vaikea sanoa, onko tuossa totuuspohjaa, mutta sinänsä hyvin mielenkiintoinen väite.

      Anneli Aueria syytettiin saatananpalvonnasta, mikä voisi viitata kabbalistipiireihin eli myös mahdollisesti vapaamuurareihin. Lisäksi mieleen tulee erikoinen piirustus, jonka Auer oli piirtänyt lapselleen tarkoitettuun kirjeeseen. Piirustuksen voisi tulkita kuvaavan perhos-symbolia, joka on tyypillinen tunnus Monarch-mielenhallintaohjelmalle. Kyseessä on siis traumaperusteinen mielenhallintaohjelma, jossa trauma aiheutetaan mielenhallinnan kohteelle seksuaalisella hyväksikäytöllä. Tämän vuoksi Monarch ohjelmoinnista käytetään myös termiä ”Sodomia-ohjelmointi”.

      Tietyissä kabbalistisissa uskomuksissa on näkemys, jonka mukaan lapseen kohdistuva sodomia stimuloi selkärangan tyven hermoja. (Selkärangan tyvi, eli lantiorengas itseasiassa muodostaa perhosta muistuttavan kuvion: http://graphics8.nytimes.com/packages/images/photo/2008/04/09/Bassett/22491371.JPG )
      Tämä puolestaan auttaa aukaisemaan lapsen kehittyvien aivojen ”kolmannen silmän” valaistumista varten. Tämän vuoksi tätä toimintaa harjoittavat saattavat jopa kuvitella, että he tekevät lapselle palveluksen.

      Monarch symbolilla voidaan siis joka tapauksessa käynnistää trauman aiheuttama reaktio uudelleen, jolloin saadaan ihminen toimimaan halutulla tavalla. Toisinsanoen, trauma aiheuttaa persoonallisuushäiriön, jolloin uhrin ns. orjapersoonallisuus saadaan tottelemaan hänen käsittelijäänsä. Kyseessä siis eräänlainen pidemmälle kehitetty versio Tukholma-syndroomasta. Aueriahan syytettiin myös lastensa hyväksikäytöstä, joten se sopisi tähän kuvioon.

      Jos ja kun Monarch on CIA:n MK Ultra mielenhallintaohjelman jatke, niin voisi hyvinkin olla mahdollista, että ohjelmaan kuuluvia on istutettu useisiin eri maihin. Miksei myös Suomeen.

      Tästä taas tuli mieleen Norjan Breivik (vapaamuurari) ja kuinka hänen äidin kerrottiin seksualisoineen häntä neljävuotiaana, hakanneen ja muutenkin kohdelleen kaltoin, ilmeisesti suggestoi Breivikiä tekemään väkivaltaa ihmisiä kohtaan. Breivik nukkui äitinsä kanssa samassa sängyssä hyvin läheisessä kontaktissa. Psykologit epäilivät, että häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, ja yrittivät saada hänet sijaiskotiin 6-vuotiaana. Breivik oli mahdollisesti Monarch-ohjelmoinnin uhri.

      • toinennakemys sanoo:

        Hätäpuhelun kuullut poliisi siis eilisen dokkarin mukaan kuoli parin päivän päästä. Juuri ennen murhaa uhrin luona käynyt mies kuoli myös. Murhasta yritettin ensin syyttää aivan sivullista, minkä jälkeen alettin syyttää Annelia. Ensin ei siis millään. Mielenkiintoista.

  24. Juksattu sanoo:

    Aika hyvä pätkä lopussa wesley clarkin haastattelu josta ei huumori juuri ei voi mustemmaksi muuttua.

  25. Juksattu sanoo:

    Taas löytyi hauskoja juttuja YouTubesta,Amerikka näyttäisi olleen alusta saakka mätä maa vaikka jenkkilässä porukat muuta väittää ja Krimiltä olisi löytynyt pyramideja aivan yllättäen?

  26. Juksattu sanoo:

  27. toinennakemys sanoo:

  28. toinennakemys sanoo:

    http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski/heimliche-euthanasie-fuer-jede-leiche-gibt-es-cash.html;jsessionid=F44BB0D8C1B566A9FF856D8B9C0E5317

    Kuulin jo siitä, että USA:ssa sairaalat saavat rahaa valtiolta sitä enemmän, mitä enemmän siellä kuolee potilaita. Tästä kertyy myös suuret säästöt, kun potilaat ”armomurhataan”. Täsä kerrotaan Britannian sairaaloista, joissa on yleinen käytäntö saattaa potilaat nopeasti kuolemaan jättämällä hänet juottamatta ja ilman riittävää ravintoa ja lääkitystä. Sadattuhannet murhataan näin joka vuosi. Omaisile on valehdeltu, että potilas olisi toivonut näin. Itse asiasssa kyse ei suinkaan ole kuomansairaista, vaan on tapauksia näissä omaisten pelastamissa tapauksissa, että potilas on toipunut entiselleen ja terveeksi. Myös Saksassa tietenkin ollaan otettu käyttöön tällainen käytännössä eutanasiaohjelma, jossa siis murhataan myös suuria määriä sellaisia, jotka eivät olisi toivottomia tapauksia. Koko ajan siis summamutikassa potilaita. Tietenkin usein esim. keuhkokuumeinen vanhus saattaa todennäköisesti kuolla. Silti tällainen on toistaiseksi laitonta ja uskomattoman törkeää touhua. Myös Euroopassa sairaalat saavat bonuksia kuokemantapausten kasvaessa.

  29. toinennakemys sanoo:

    http://carolynyeager.net/france-holocaust-revisionists-are-now-treated-dangerous-criminals

    Revisionistin jouduttua linnaan hän alkoi kerätä rahaa. Nyt pankki on sulkemassa pankkitilin…

    Je Suis V. Reynouard…

  30. Juksattu sanoo:

  31. Juksattu sanoo:

    http://yournewswire.com/putin-to-nationalise-rothschild-central-bank/

    Että tällästä tällä kertaa? Varmaankin daily soviet stormer vetää kohta kunnon kohu otsikot.

    • Päpy sanoo:

      Aika myöhäinen sytytys. Tällaista tarvitaan valeoppositioille, jotka ovat alkaneet menettää uskottavuuttaan. Kansallistaminen tarkoittaa siis pankin siirtymistä muodollisesti Venäjän Lubavicheille.

      • Juksattu sanoo:

        Tuota vähän ajattelin kun anglin ja muut putinistit ovat yrittäneet saada putinin kävelemään hitlerin jalanjälkiä,Mitähän suomen putinistit tykkäisivät kun venäläiset ovat nyt huomanneet että suomikin on aikoinaan kuulunut venäjään ja sen seurauksena alkaisi bemarit ajelemaan rajan yli karjalan alueella?

        • toinennakemys sanoo:

          Mistä yleensä tiedämme, onko mitään edes tehty, vaikka jokin juutalaislehti näin sanoo tapahtuneen?

  32. Juksattu sanoo:

    http://www.deliberation.info/water-jews/ Juutalaiset vesivarkauden takana.

  33. toinennakemys sanoo:

    Hannu Rautkallion kirjassa Erkon juutalaisuus saa vahvistuksen. Amerikkalainen tiedusteluraporttikin toteaa Elias Erkon olleen englantilaisen juutalaisen kanssa naimisissa.

    • Juksattu sanoo:

      Fb:ssä joku judeo kristitty elvistelee Sauli Niinistön olevan juutalainen eipä olisi mikään ihme todennäköisesti suomen ”yläluokasta”löytyy enemmän juutalaisia kuin arvaammekaan ulkonäön perustyeella voi olla joskus vaikea päätellä sillä Wesley Clark esim näyttää valkoiselta.

      • Jepulisjepsis sanoo:

        Ainakin hengellisesti sairas maailmankatsomus monella ”yläluokasta” on ja monet täyttävät jopa psykopaatin määritelmän : patologinen valehtelu, rikollisuus, empatian puute, yms.
        http://yle.fi/uutiset/psykopaatin_aivot_eivat_tunne_myotatuntoa/6611173

        Kun aito ristinusko on hylätty, lähes koko kansasta tulee luonnollisesti samanlaisia ja kannattavat samaa ajatusmaailmaa ja hyvätkin lankeavat saatanoitten valehteluun.

        Kohta täällä on todella viheliästä elää, sillä varmasti tulee taas uusia Yagodoja ja Kaganovitchitseja. Kukaan ei ole estämässä. Ei ainakaan kansa.

        Ja vaalivilppiin ei tarvita Goldman Sachseja – meidän omat petostelijat hoitelevat tarvittaessa äänestysasiat.

      • Burt Eriksson sanoo:

        Katsopa kikkarapäisen SAUL Niinistön meriittilistaa: saksanjuutalaisen Lipposen ennätyspitkällä PM-jaksolla oikeus- ja valtiovarainministerinä. Norjanjuutalainen Ahtisaari presidenttinä samoihin aikoihin. Sitten Euroopan investointipankin varapääjohtajaksi. Ja sieltä puhemieheksi! Puolanjuutalainen rottakin meillä on häärännyt eduskunnan pankkivaltuuston puheenjohtaja vuodesta 2011 lähtien. Valtuuston jäsenenä vuodesta ’99 asti. Oksettavan typerää kansaa olemme — mitään ei virheistä ole opittu: annetaan juutalaisen itstua rahakirstun päällä!

  34. toinennakemys sanoo:

    Turkissa uusi laki sallii mielenosoittajien tappamisen. Netti julistettiin sensuuriin. Joka puolella maailmaa diktatuurikehitys edistyy. Venäjällä stalinismi alkaa olla täysin palannut ja Putinin ”kirurgi”-järjestöt aikovat kitkeä juurineen kaikki toisinajattelun alutkin. Kaikkialla maailmassa juutalaiset ottavat totaalista valtaa itselleen ja ovat murskaamassa kaiken vastarinnan. Koko maailma luisuu totaaliseen juutalaishelvettiin.

    • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

      Kiitos ei-juutalaisten, erityisesti ei-juutalaisten miesten (= ensimmäisen luokan narttujen). Jo Raamatussa todetaan, että tässä maailmassa pahojen rankaisemiseksi on oltava esivalta, joka suorittaa välttämätöntä kurinpitotoimintaansa ”miekan”, siis kuolemantuomioiden, lakien ja puolustussotien avulla, Room. 13. luku. Kuitenkin esim. Suomessa ensimmäisen luokan nartut ovat luovuttaneet vallan toisen luokan nartuille (naisille), KIELTÄNEET kuolemanrangaistukset (!!!!!!), muljanneet lait suosimaan pahoja, rikollisia ja vihollisia ja rankaisemaan lujia, pahojen rankaisemista vaativia miehiä (joita ennen oli jonkin verran!), tuoneet kaikkialle suvaitsevaisuuden (vihollisten ja rikollisten suosimisen ja ”ymmärtämisen”), rasisminvastaisuuden (kaiken mahdollisen vieraan vihollisuuden ja rikollisuuden sallimisen) ja miehisyydestä luopumisen (esim. nartuiksi ryhtymisen eli homouden, elämänmittaisen ryyppäämisen, huumeen vetämisen ja lääkkeen vetämisen, aivopesun imemisen televisiosta ja mistä vain vihollinen sitä ensimmäisen luokan narttujen turpaan työntää), vesittäneet armeijansa, valinneet johtajikseen kaltaisiaan, läpikyvyttömiä yhteiskunnallisia iniseviä eunukkeja, jotka kulkevat poliittisilla huoraamisretkillä juutalaisissa ja luovuttavat kaiken mahdollisen miehisen vallan vihollisille, itkevät äitin tissiä kaivaten foorumeilla, vieläpä äärimmäisen pelkuruutensa ja luihuutensa paljastaen nimensä piilottaen (nimimerkeillä!), ryhtyneet rypemään viihteessä ja jumalanpilkassa jne.

      Kiitos, kiitos, kiitos.

      Ei ole mitään alhaisempaa kuin ei-juutalainen mies, todellinen ihmiskunnan saastainen pohjasakka (syöksevät lapsensa ja vaimonsa, kotiseutunsa ja isänmaansakin tuhoon ja vihollisen valtaan). Hirvittävä kaikkien asioiden eunukki, jumalaton suunsoittaja ja elostelija, joka-asian pelkuri, nartteuden esikuva, myrkkyä kuolaava barbaari (lastenmurhat liukuhihnalta), sukupuolipervertti, jokapaikanitkijä ja -potkija. Ei kukaan voi sanoa, etteikö tätä ensimmäisen ja toisen luokan narttujen sikolättiä ja helvettiä tuhota ansiosta. Mikään ei ole enemmän oikein kuin että Suomi ja sen roskaväki (Suomen kansa) tuhotaan maan tasalle. On aivan oikein, jos Jumalan lähettämät diktaattorit tekevät lopun tästä kuvottavasta, äärimmäisen luihusta heittiölaumasta. On aivan oikein, jos tämä kansa tuhotaan. Tapahtuu oikeus. Nartuilta, niin ykkösluokan nartuilta kuin kakkosluokan nartuilta, tukitaan vihdoinkin turpa. Kaikki, mikä täällä on virrannut, on noussut suoraan perkeleestä. Vuodesta vuoteen, vuosikymmenestä toiseen. Nyt kyrvät saavat ansionsa mukaan. VIHDOINKIN.

      Olisi suuri epäoikeudenmukaisuus, jos tätä saatanalaumaa ei tuhottaisi eikä sen turpaa tukittaisi.

      • Jepulisjepsis sanoo:

        ”Stakesin tilastojen mukaan v 2010 Suomessa tehtiin 10 242 aborttia. Joista 0.1%:n eli alle kymmenen syynä oli raiskaus, insesti, tms eettinen syy. 3%:ssa syynä oli todettu sikiövaurio, 3.2%:ssa teiniraskaus, 3,4%:ssa äidin korkea ikä, 0.5% lääketieteellinen riski eli vaara äidin terveydelle. 0,1:%ssa kyvyttömyys huoltajaksi ja 2.3%:ssa aikaisempi suuri lapsiluku (yli 4 lasta). Lopuissa 91.8%:ssa syy oli ”sosiaalinen”. Eli lapsi ei sovi senhetkisiin suunnitelmiin, parisuhdekuvioihin, uratilanteeseen, taloudelliseen tilanteeseen tai ei vain muuten huvita tai kiinnosta.

        Minkäänlaista keskustelua siitä, ovatko kaikki nuo noin 9400 sosiaalisin syin tehtyä aborttia aivan tarpellisia, ei ole sopivaa käydä. Seuraa suorastaan itkupotkuraivareita, jossa tuollaista epäkorrektia ihmettelijää huidellaan raiskauksilla, insestillä ja teiniraskauksilla päin näköä. Ja ennenkaikkea todetaan että keskustelu aiheesta on moraalitonta ja sopimatonta, koska se voi ikävästi syyllistää aborttiin päätyneitä naispoloisia.”

        http://hampaankolosta.blogspot.fi/2011/12/tasavallan-presidentin-uusi.html

        Tämä on murhaajakansaa, ja on yhä selkeämmin nähtävissä, että kohta tämä sontalauma murhaa meidät puskista huutelija-totuuskirjoittelijatkin ja lopulta itsensä. Tämä kaikki on tosiaan ihan loogista.

        Kohta tämä sopulilauma äänestää taas uudelleen valtaan omat teurastajansa. Mistä tämä suunnaton itsetuhoisuus oikein kumpuaa ?

        • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

          Perkele pyörittää niitä tukasta miten tahtoo. Koko yhteiskunta todella on mielipuolinen hullujenhuone, sen tajuaa päivä päivältä yhä selvemmin. Päättäjät ovat pelkkiä riivaajia, kuin moottoreilla toimivia tuhorobotteja. Alkaa jo hirvittää! Koko tämä lauma hukkuu ikuiseen helvettiin, kun Jumala tekee tästä kaikesta lopun (ei hän voi tällaista pitkään katsella).

      • Burt Eriksson sanoo:

        Vieläkö, Vesa-Ilkka, uskot että Putin pelastaa Venäjän ja ehkä koko Euroopan? Itse tahdon uskoa tähän. Venäläisen ystäväni (kaksoiskansalaisuus) olemme lujia uskossamme. Kiitos sinulle tärkeistä teksteistäsi ja mahtavista huomioistasi – täällä ja omilla sivuillasi aikoinaan.

        • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

          En ole koskaan niin sanonut/uskonut, miksi valehtelet. Olen alusta pitäen sanonut, että Venäjällä hallitsee chabad-juutalaisuus ja juutalaisten velkarahajärjestelmä ja että Putin on juutalaisten orja (ehkä jopa itse juutalainen). Juutalaiset pyrkivät tuhoamaan ei-juutalaisen maailman. Olen kristitty, ja minun valtakuntani (Jumalan iankaikkinen valtakunta) ei ole tästä maailmasta. Tämä maailma tuhoutuu, 2. Piet. 3:10-13, ja lähes koko ihmiskunta (todellisia kristittyjä lukuun ottamatta) hukkuu helvettiin. Saatanoitten (esim. lastenmurha-, homo- ja kristuksenpilkka-Euroopan) kuuluu tuhoutua, sekä ajassa, että ikuisesti. Tapahtuu oikeus, kun Eurooppa tuhotaan (kuten olen vuosikausia kirjoittanut).

          Olet kokonaan pihalla kaikesta. Luulen, että olet myrkyllinen juutalais-eksyttäjä, kyykäärme, joka sylkee myrkkyään minne vain kulkee. Kohtalosi (kyykäärmeen sikiöiden kohtalo) lähestyy, Matt. 23:33.

          Laurio

          • Burt Eriksson sanoo:

            Ehei, Vesku, en ole juutalainen enkä edes heidän lakeijansa. Minulla on mittavat ja moninaiset #KEINOVALIKOIMAT Saatanan synagogaa vastaan jokapäiväisessä elämässäni; teoissani ja valinnoissani sekä sanomisissani. Minä uskon, mutten mihinkään kirkon alttarilla nököttävään muovi-Jeesukseen. Pyydän kohteliaimmin anteeksi: sekoitin sinut johonkin toiseen samoista asioista, samalla (rautaisella!) tyylillä kirjoittaneeseen. Hyvää kesää tohtorillekin vain!

  35. juksattu sanoo:

    http://yle.fi/uutiset/lehti_germanwingsin_peramies_haki_apua_nakoongelmiin/7896853

    Eipä taida monikaan lehti julkaista että kyseinen lento terroristi oli juutalainen.

  36. juksattu sanoo:

    http://mk.christogenea.org/podcasts/fk-wiebe-germany-and-jewish-problem-part-one

    1:22min kohdalla on hauskat kommentit odinisteista ja nykynatseista jotka kieltävär kansallisosialistisen kristinuskon,eivät ole lukeneet edes mein kampf;ia Hitler olisi luultavasti laittanut edellä mainitut pakkotyöleireille.

  37. juksattu sanoo:

  38. juksattu sanoo:

    Jaahas näin kuvan kenian väitetystä joukkomurhasta,Ihmeellistä kuinka kaikki raadot ovat vieri vieressä kuin silakat purkissa sisäpihalla ja verta ei kovinkaan paljon kuvassa näy?

  39. juksattu sanoo:

    http://forward.com/articles/217871/was-john-wilkes-booth-jewish/

    Tn blogissa epäilin suomen itsenäisyyttä tahojen todellisia tarkoitusperiä siltä oletuspohjalta kun jälkeenpäin käykin ilmi että historian merkkimiehet ovat kuuluneet johonkin baalin palvonta salaseuraan.

    • Cliff Barnes sanoo:

      Tsaarin Venäjä oli aikoinaan kansainvälisen juutalaisuuden päävastustajia ja este maailmanvaltiuden tavoitteille. Tämän vuoksi Venäjän imperiumia heikentäviä hankkeita tuettiin juutalaisella rahalla (mm. Japanin sota ja Suomen itsenäisyyspyrkimykset). Monet Suomen itsenäisyyttä ajavat merkkihenkilöt olivat vapaamuurareita ja siten luonnollisesti saivat tukea tavoitteilleen lännen vapaamuurareilta, eli lopulta juutalaisilta rahoittajilta. Monet varmasti olivat aitoja nationalisteja eivätkä ehkä ymmärtäneet, minkälaisen agendan eteen tekevät palveluksen tai sitten ovat vain ajatelleet että tarkoitus pyhittää keinot.

      Toisen Näkemyksen blogit näköjään suljettu. Onkohan sulkenut itse vai jonkin ulkopuolisen tahon toimesta?

      • juksattu sanoo:

        Samat johtopäätökset itselle myös tuli,Venäjän pilkkomisesta,Tn blogissaan mainitsi bloginsa sulkemisestaan.

  40. Cliff Barnes sanoo:

    Onkohan Magneettimedian sivusto sabotaasin kohteena, kun vaikuttaa olevan usein häiriön vuoksi saavuttamattomissa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.