Valtamedia aivopesun työkaluna

Ihmisten mielipiteiden ja ajatusmallien muokkaamisessa tärkeimpiä tekijöitä ovat tunteisiin vetoaminen ja jatkuva toisto. Tämän vuoksi valtamedia on yksi vallankäytön merkittävimmistä välineistä, sillä juuri se mahdollistaa tunteisiin vetoavan tarkoitushakuisen viestinnän laajalle yleisölle. Jatkuvan toiston tekniikalla saadaan ihmiset omaksumaan mediaa ja maailmanpolitiikkaa hallitsevan eliitin asettamat mielipiteet, niin että ihmiset alkavat lopulta itse levittämään ulkoa-annettua maailmankatsomusta ja eriävät näkemykset puolestaan tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi laumakäyttäytymisen tukemana.

Tämä median rooli huomioiden on syytä aina tarkastella uutisointia hyvin kriittisestä näkökulmasta, jotta ymmärtäisi mikä on kulloinkin uutisoinnin todellinen perimmäinen tarkoitus, minkälainen vaikutus sillä halutaan saada ihmisiin ja ketkä ovat olleet uutisen lähteinä ja levittäjinä.

Kun tiedetään, että monet maailman merkittävimmät uutistoimistot ovat juutalaissukujen hallinnassa ja täynnä värvättyjä vapaamuurareita, niin on sanomattakin selvää, että uutisointia käytetään näiden valtaryhmien oman agendan ajamiseen. Propagandan levittämisestä tekee erittäin tehokasta se, että monet paikalliset uutistoimistot käyttävät tiedonlähteinään suuria kansainvälisiä uutistoimistoja, kuten esim. Reutersia, New York Timesia, BBC:tä, ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Näin valheellinen ja subjektiivinen viestintä saadaan leviämään ympäri maailman äärimmäisen helposti.

Tyypillisesti valtamediassa on pidetty yllä valheita erityisesti kansallissosialistisesta Saksasta ja pyritty demonisoimaan se jatkuvalla median aivopesulla, jotta aina uudet sukupolvet saadaan omaksumaan haluttu ajatusmalli. Kansallissosialistinen Saksa irtautui maailmaa hallitsevan juutalaisjohtoisen pankkieliitin ikeestä ja juuri sen vuoksi totuus kansallissosialismista on hallitsevalle eliitille ja sen maailmanjärjestykselle erittäin haitallinen.

On merkille pantavaa, että harvoin näkee uutisia kommunistien hirmuteoista, Stalinin ja Maon terrorista tai vaikka kansainvälisten pankkien osuudesta maailman sotiin ja taloudellisiin ongelmiin. Sen sijaan kansallissosialistisesta Saksasta uutisoidaan säännöllisesti hyvin kyseenalaisella tavalla, jopa paljon useammin kuin monesta ajankohtaisemmasta aiheesta. Aivopesun systemaattisuus tulee hyvin ilmi pelkästään jo tarkastelemalla valtamedian uutisointia Suomessa vuoden 2014 alkupuolella, josta seuraavaksi esimerkkejä kommenttien kanssa:

8.1.2014 YLE TV1: Historia: ”Hitlerin synkkä karisma OsaI.” Kolmiosainen BBC:n dokumentti, missä päivitellään kuinka saksalaiset valitsivat johtajakseen Hitlerin, joka vei heidän maansa kohti tuhoa. Kuten yleensä BBC:n dokumentit, niin tämäkin pohjautuu täysin voittajavaltioiden valheelliseen historiankirjoitukseen.

9.1.2014 Iltalehti: ”Hitchcockin karmiva natsidokumentti keskitysleiriltä julkaistaan.” Jälleen kerran mustamaalataan natsit karmivilla keskitysleireillä. Jutussa jätetään tietenkin mainitsematta, että Bergen-Belsenin leiri ei ollut mikään tuhoamisleiri, eikä siellä ole väitetty olevan joukkotuhovälineitä edes virallisen historiankirjoituksen mukaisesti. Leirin uhrit kuolivat tauteihin ja aliravitsemukseen, jota liittoutuneiden toteuttama Saksan
huollon pommitus edesauttoi. Lisäksi kyseinen Hitchcockin filmi on julkaistu jo aikoja sitten, mutta silti siitä valheellisesti uutisoitiin ennenjulkaisemattomana aivan kuin saataisiin vain tekosyy levittää uutista.

13.1.2014 Iltasanomat: Uutinen Brittisotilaasta, joka olisi voinut ampua haavoittuneen Hitlerin ensimmäisessä maailmansodassa ja olisi ehkä sen tehnytkin, jos olisi tiennyt kuka hänestä tulee. Uutisella halutaan ylläpitää myyttiä Hitleristä pahana ja rikollisena johtajana.

14.1.2014 Helsingin Sanomat: Iranin uutistoimiston mukaan avaruusnatsit ovat johtaneet Yhdysvaltoja jo vuodesta 1945 ja Natsi-Saksa liittoutui avaruusolioiden kanssa jo toisen maailmansodan aikana.
Tässä nähdään taas malliesimerkki aivopesusta. Jatkuvaa toistoa, ja pyritään vain luomaan mitä mielikuvituksellisempia uutisia, joiden ainoa tehtävä on saada lukija alitajuisesti assosioimaan kohde (tässä tapauksessa kansallissosialismi) negatiivisten asioiden kanssa.

16.1.2014 Iltasanomat: uutisoi vanhasta haastattelusta, jonka Hitlerin sisko antoi vuonna 1959. Otsikossa mainitaan että kaikki tekivät mitä Hitler tahtoi, vaikka myöhemmin uutisessa paljastuu, että sisko viittasi tällä lasten intiaanileikkeihin Hitlerin lapsuudessa. Tällä halutaan luoda kuvaa Hitleristä tyrannina, jota kaikkien oli sokeasti toteltava. Päivän pakollisen natsi-uutisen tarjosivat lähteiden mukaan juutalaismedia: Washington Post, BBC, The Guardian, Telegraph

25.1.2014 YLE, Ulkomaan uutiset: Uutisoidaan, että natsi-johtaja Heinrich Himmlerin yksityiskirjeet ovat löytyneet erikoisesta paikasta, Israelista juutalaiselta keräilijältä. Kopiot aineistosta on toimitettu Saksalaiselle Dier Welt lehdelle. Saksan valtionarkisto todennut kirjeet aidoiksi käsialan perusteella. Suurin osa aineistosta on Himmlerin ja hänen vaimonsa välistä tavanomaista kirjeenvaihtoa, joskin uutisen mukaan niistä näkyy Himmlerin ”pakkomielteinen juutalaisviha”.

Uutisessa jälleen valehdellaan, että Himmler oli juutalaisten joukkomurhaamisen pääarkkitehti ja että oli vastuussa miljoonien juutalaisten ja muiden vankien murhaamisesta. Tämä siis jälleen mainittu propagandanomaisesti, vaikka itse uutisen aihe eli kirjeet eivät millään tavalla liity mihinkään murhaamiseen eikä niissä väitetä olevan mitään todisteita väitetystä joukkomurhasta, joka on siis pelkkää propagandaa ja valhetta.

26.1.2014 Iltalehti, uutisoi saman uutisen Himmlerin kirjeistä, jonka YLE julkaisi päivää aikaisemmin. Kuin varmistaakseen, että propaganda menee varmasti perille. Jälleen kerran uutisessa jankataan Himmlerin olleen vastuussa yli miljoonan juutalaisen joukkomurhasta, vaikka mistään todisteista ei puhuta mitään. Itseasiassa ote Himmlerin ja tämän vaimon välisestä kirjeenvaihdosta antaa vain viitettä, että kyseessä on ollut koko ajan juutalaisten ajaminen pois maasta, eikä heidän tuhoaminen: ”Nämä juutalaiset, milloin tämä lauma häipyy täältä, että voimme nauttia elämästämme” (Margarete mietti päiväkirjassaan marraskuussa 1938).

26.1.2014 Iltasanomat: uutisoi ruotsalaisen Aftonbladetin julkaisemaa uutista, jossa Majdanekin keskitysleirimuseon työntekijän syytetään levittävän kaupungissaan juutalaisvastaisia materiaaleja. Uutisessa mainitaan, että materiaalien levitystä on ollut jo vuodesta 2010 asti, mutta nyt siitä täytyy tehdä uutinen, jota levitetään kansainvälisessä mediassa. Ja propagandan luonteeseenhan kuuluu, että Majdanekin leiri on mainittava kuolemanleirinä, ilman että lukijoille avataan mitä siellä on todellisuudessa tapahtunut.

Iltalehti 6.2.2014 Iltalehti: Saksassa vuodelta 1941 peräisin oleva laki uutisoidaan asiantuntijoiden mukaan ”epäoikeudenmukaisuuden perikuvaksi”. Jälleen kerran on hakemalla haettu jotain, jonka avulla voisi näyttää kansallissosialistisen Saksan huonossa valossa. Löyhän sanatulkinnan perusteella tehdään uskomaton johtopäätös, että miesten oli lain vuoksi helpompi saada tuomio taposta ja naiset sen sijaan saivat helpommin tuomion murhasta. Tästä vedetään heti propagandistinen johtopäätös, että natsi-Saksassa suosittiin vahvimpia. Uutisen on laittanut levitykseen sionistien ja vapaamuurarien BBC.

Iltasanomat 15.2.2014: Tutkijoiden mukaan natsit aikoivat käyttää hyttysiä tautien levittämiseen. Tämäkin uutinen vaikuttaa jälleen päivän pakolliselta propaganda-annokselta. Keskitysleireillä varmasti tutkittiin tauteja, sillä ne piinasivat sekä leirejä että Saksan armeijaa, joten lääketieteellinen tutkimus oli varmasti tarpeellista. Se, että tutkimuksen mukaan tauteja olisi levitetty hyttysten avulla pudottamalla niitä lentokoneesta vihollisen alueelle kuulostaa niin älyttömältä idealta, että kyseessä on selvästi jälleen juutalaisten propagandaa. Eivätkö myös Saksalaiset sotilaat altistuisi tälle vaaralle, sillä hyttyset eivät valikoi uhrejaan. Ja kuinka hyttysten leviämistä voisi muka kontrolloida? Hitler oli muutenkin kieltänyt kemiallisten aseiden käytön, joten tällainen toiminta ei sopisi hänen ajatusmaailmaan. Propagandauutisen levittivät maailmalle vapaamuurarien ja juutalaisten äänitorvet; The Guardian ja BBC News.

Edellä mainitut valtamedian uutisoimat älyttömyydet antavat kuvaa siitä, kuinka systemaattista on ihmisten aivopesu median avulla. Internetin aikakaudella tiedonvälityksen monopoli ei ole enää suurten mediatalojen yksinoikeus, vaan tiedon levittäminen on käytännössä mahdollista kenelle tahansa. Koska tiedon levittämistä ei pystytä tällä hetkellä estämään, niin ainoaksi mahdollisuudeksi jää valheiden ja harhauttavan tiedon massiivinen levittäminen kontrolloitujen ja sponsoroitujen vaihtoehtomedioiden kautta, kuten esim. Alex Jones ja Info Wars, Verkkomedia ja monet muut. Kun totuuden sekaan sekoitetaan valtava määrä valheita ja harhautusta, niin silloin vaihtoehtomediaa seuraavan ihmisen on vaikea enää ymmärtää mikä on totta ja mikä ei. Totuus menettää lopulta uskottavuutensa, kun ihmiset omaksuvat asenteen, että kaikki vaihtoehtoinen tiedotus on valhetta ja humpuukia.

Viimeisin ja ehkä absurdein esimerkki median välittämästä valheesta on tullut esiin Ukrainan kriisin yhteydessä. Helsingin Sanomat ja monet muut mediat näyttävästi uutisoivat 3.3.2014, että Tsekin entinen ulkoministeri Karel Schwarzenberg vertasi Vladimir Putinia Hitleriin. Tämän entisen poliitikon mielipide oli yhtäkkiä niin tärkeä, että se piti levittää laajasti kaikkien tietoisuuteen. Ilmeisesti monen muun nykyisen poliitikon ja suuremman valtion päämiehen mielipiteet eivät olleet asian tiimoilta yhtä tärkeitä, koska niitä ei uutisoitu yhtä näyttävästi. Ukrainan tilanteessa siis monet vertaavat nyt harhaanjohtavasti Putinia Hitleriin ja samaan aikaan Venäjän media syyttää Ukrainan nationalisteja fasisteiksi ja uusnatseiksi. Toisin sanoen siis ”Hitler-Putin” vastustaa Ukrainan ”natseja”. Kuulostaako tämä rehellisesti sanottuna järkevältä? Äärivasemmistolle ja kaikille juutalaisten hallitsemille liikkeille on ollut tyypillistä aina syyttää itse aiheuttamistaan ongelmista fasisteja ja natseja. Tämä kertookin vain suoraan siitä, että Ukrainan kriisissä noudatetaan vanhaa Hegelin taktiikkaa, jossa kumpaakin vastapuolta hallitsee sama kolmas taho, joka luo kriisiin haluamansa loppuratkaisun ja selviää siitä ulos ainoana voittajana.

Putin Hitler

Putin: entinen KGP:n mies, joka ihailee kommunistista Neuvostoliittoa ja Stalinia, sekä elää sulassa sovussa Venäjän hyvinvoivan juutalaismafian ja oligarkkien kanssa. Hitler vertaus lähinnä osoittaa ihmisten täydellisen tietämättömyyden asioiden todellisesta luonteesta. Kiitos median onnistuneen aivopesun.

Kategoria(t): Yleiset aiheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

180 vastausta artikkeliin: Valtamedia aivopesun työkaluna

 1. seppo sanoo:

  Eikös Hitlerin toimet ollut Rockefellerien, Bushien ym. rahoittamaa, eli näin ollen palvelivat samaa tarkoitusperää. Hitlerin tiedetään myös rukoilleen itse Saatanaa Thule-seuran riveissä, mikä on sama kuoleman veljeskunnan järjestö kuin Skull and Bones.

  Tuossa on hyvä Henry Makowin artikkeli suomennettuna, kuinka sionistit mahdollistivat holokaustin, ’polttouhrin’: http://www.heinola.org/~patato/makow73.html

  Toki median yksipuoleinen mustamaalaaminen on huomionarvoista, vaikkakin kyseiset ismit ovat samaa saatanallista yritystä luoda yksi maailmanhallitus.

  • Ei tapahtunut mitään holokaustia.

  • Cliff Barnes sanoo:

   Hitlerin rahoitus amerikan eliitin toimesta perustuvat lähinnä Anthony Suttonin väitteisiin, joilla ei ole mitään lähdepohjaa. Sutton ilmeisesti pakotettiin lisäämään valheita tutkimuksiinsa sen jälkeen, kun paljasti liikaa pankkiirien ja kommunistien yhteistyöstä. Tämän jälkeenhän Sutton käytännössä vetäytyi kokonaan julkisuudesta. Tai voihan olla, että Sutton oli suunniteltu harhautus alusta asti, kuka tietää.

   Hitler ei kuulunut Thule seuraan ja nuo saatananpalvontaväitteet löytyvät usein valeopposition lähteistä, joille ei ole jäljitettävissä mitään todellisia alkuperälähteitä. Kaikki lähteet viittaavat itseasiassa Hitlerin olleen hyvin katolinen-kristitty.

   • Sanoudun täysin irti katolisen kirkon toilailuista mutta olen täysin samaa mieltä siitä, että media on aivopessyt suurimman osan ihmiskunnasta. Jos aivopestylle ihmiselle kertoo esimerkiksi sen faktan, että keskitysleirillä on uima-allas, alkaa hirveä älämölö ja natsi-korttien heittely. Äärivasemmisto kykenee vain hokemaan taikasanoja ”natsi” ja ”fasisti” aina kun joku on eri mieltä heidän kanssaan vaikkapa siitä että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen asia.

    BBC:n ”dokumenteista” en enää tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Oikeastaan parempi vain nauraa. Media onnistuu viihdyttämään mm. tämmöisellä sisällöllä:

    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288646287977.html

    Kanteleet ovat paha, paha asia, ja leppäkertut varmasti kohta holokaustittavat meidät kaikki.

    • pekka sanoo:

     Kirjassa Adolf Hitler: Founder of Israel (1974) kirjailija Heineke Kardel lainaa Saksan juutalaista Dietrich Bronder´ia:

     ”Juutalaista alkuperää, tai sukua juutalaisille perheille olivat: Johtaja ja valtakunnan kansleri Adolf Hitler; hänen edustajansa Valtakunnan ministeri Rudolf Hess; Valtakunnan marsalkka Herman Göring; NSDAP:n johtaja Gregor Strasser; Tri. Josef Göbbels; Alfred Rosenberg; Hans Frank; Heinrich Himmler; Ulkoministeri von Ribbentrop (joka oli kuuluisan sionistin, Chaim Weizmann´in hyvä ystävä); von Keudell; kenttäkomentajat Blobocnik (juutalaisten tuhoaja); Jordan von dem Bach-Zelewski; von Keudell II, joka oli myös aktiivinen juutalaisten tuhoamisessa (he olivat kaikki salaisen Thule-seuran jäseniä.” (Bronder, Before Hitler Came, 1964)
     Edelleen, Churchill, FDR ja Stalin olivat myös illuminaatteja tai frankistisia juutalaisia. Soten sinä voit nähdä kuinka Toinen maailmansota on saatettu laatia osin toteuttamaan Frank´in päämäärä juutalaisten tuhoamiseksi.

     Syyttämällä ’juutalaisia’ Uudesta maailmanjärjestyksestä, patriootit lankeavat Illuminatin ansaan. Frankitiset (Illuminati) satanistit, heidän apulaisensa ja heidän huiputtamansa ihmiset johtavat itse aiassa kaikkia uskontoja sekä kansakuntia.

     Aina kun me ajattelemme Euroopan juutalaisia, kuten saksalaisia, puolalaisia ja venäläisiä, heillä oli korkealle kehittynyt sivilisaatio. Sekä vallankumouksen että sodan tavoitteena on tuhota läntinen sivilisaatio. Täten frankistit (Illuminati) olivat vastuussa molemmista osapuolista ja lietsoivat sotaa omien päämääriensä vuoksi (tai: sodan itsensä tähden). Tässä prosessissa, he tuhosivat sivistyneet juutalaiset jotka olivat perinteisesti vastusteneet heitä.

     Me pysymme epäilijöinä kunnes me tunnustamme että kulttuuria ja politiikkaa hallitsevat satanistit ovat sitoutuneet tuhoamaan läntisen sivilisaation. Me emme voi nähdä sitä koska me näemme esityksen jonka he heijastavat eteemme.

     • Cliff Barnes sanoo:

      Sabbatealaisten tai frankistien syyttäminen uudesta maailmanjärjestyksestä tai illuminaateista on selkeä harhautus, joita monet valesivustot käyttävät, mukaan lukien Henry Makow. Häntä vastaan puhuu myös se, että väittää holokaustin tapahtuneen, vaikka lukemattomat faktat ja paljastuneet valheet todistavat juuri siitä, että kaasukammiomurhat ja muut älyttömyydet ovat huijausta.

      Sabbatealaiset ja frankistit ovat hyvin nuoria juutalaisia suuntauksia verrattaessa babylonian talmudismiin ja maailmanherruuspyrkimyksiä on ollut jo kauan aikaa ennen sabbatealaisten tai frankistien ilmestymistä. Selkeästi näitä myöhempiä lahkoja käytetään valkopesemään talmudistinen juutalaisuus, joka on johtava juutalaisuus maailmassa.

      Kokemukseni ja seuraamaalla useita ”totuussivustoja” huomaa saman toistuvan kaavan: frankisteja väitetään satanisteiksi, mutta talmudisteista ei puhuta juuri mitään. Samalla levitellään perättömiä myyttejä kansallissosialistisesta Saksasta ja kuitenkin Siionin viisaiden Pöytäkirjoista ollaan hiljaa ja jopa pyritään estämään keskustelu niistä.

      Mitä Thule-seuraan tulee, niin eihän Hitler koskaan kuulunut siihen. Kaikki esoteeriset seurat ja loosit suljettiin kansallissosialistisessa Saksassa vapaamuurari-lain myötä, koska kyseessä oli juutalaisten piilovallan väline.

      Juutalaiset on sinänsä melko laaja yläkäsite, sillä se pitää sisällään monenlaisia ryhmiä ja ihmisiä ja osa juutalaisen perimän omaavista eivät ole missään tekemisissä minkään synagogan kanssa, jotkut taas vähän ja jotkut erittäin paljon. Joka tapauksessa talmud on nykypäivän juutalaisuuden tärkein ohjenuora ja sitä opetetaan päällekkäin Tanakin (Vanha Testamentti) kanssa. Talmud on kuitenkin korkeammassa asemassa kuin Tanak ja käytännössä kumoaa kaikki Mooseksen kymmenen käskyä. Juutalaisuudessa myös voimakkaasti edelleen korostetaan, että juutalaiset ovat ainoastaan Jumalan valittu kansa (vaikka Jeesuksen mukaan evankeliumi on tarkoitettu kaikille kansoille) ja että maailmaa tullaan vielä hallitsemaan Jerusalemista, mikä käytännössä juuri tarkoittaa uutta maailmanjärjestystä. Tässä valossa on käsittämätöntä sokeutta juutalaisuuden ja Israelin tukeminen yhdeltäkään kristityltä. Talmud vihaa kristittyjä ja juutalaiset rabbit vihaavat Jeesusta.

      Lisäksi kabbalismi on hyvin yleistä juutalaisten keskuudessa tänä päivänä ja sitä nimenomaan harjoitetaan talmudististen rabbien siunauksella, eli kabbalismissa ei ole kyse sabbatealaisten tai frankistien saatanallisuudesta.

      • Rotschild-Israelin siunaajilta on kätevästi unohtunut muun muassa tämä raamatunkohta:

       Ef. 6:12 ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.”

       http://www.tv7.fi/vod/player/?program=8164

       Pitäisiköhän lähettää tuonne juttuideaksi se että TV7:lla luettaisiin Talmud alusta loppuun parhaaseen katseluaikaan.

       • Juksattu sanoo:

        Näin tässä ensikertaa tv7 Israel hypetystä ja ”tue meidän Israel työtämme” mainoksen helvetissä on varattu erityisen kuuma paikka juuri judo kristitty varten jotka palvovat saatanaa heidän vapahtajanaan,Eikä minulla ole tähän muuta sanottavaa muuta kuin palakoot korpuksi elleivät he suostu tekemään parannusta ja hyvittämään kaiken tekemänsä vahingon ihmiskunnalle.

  • Juksattu sanoo:

   Tämä osuu kuin nyrkki silmään.

   henry makowi menee samaan sarjaan kuin muutkin chillit david kike ja alex jonestein,jos david kike esim syyttää hitleriä pankkiirien puppetiksi on syytä olettaa että kyse on chillaamisesta samoin kuin thule seurat ym,Olisi aika paksua että pankkiirit olisivat avittaneet saksan suureen kukoistukseen kun talmudistit ovat aina pyrkineet luomaan äärimmäiseen kurjuuteen,Stalin oli valmistautunut euroopan tuhoamiseen joten saksan vaurastuttaminen oli täysin tarpeetonta ja oli ollut harmillinen esimerkki tulevaisuuden ihmisille miten päästä eroon juutalaisten otteesta.

 2. toinennakemys sanoo:

  Uuden leffan esittely iltapäivälehdessä (Monumental lies vai mikä se oli): Alku tekstistä oli kuin kyseessä olisi tositapahtuma. En lukenut loppuun, sillä kyseessä on niiin hirveä valehtelu. Siis leffassa amerikkalaiset pelastavat luolasta natsien varastaman taideaarteen. Oikeassa elämässä natsit eivät ikinä varastaneet yhtään taulua eikä alihintaan ostamisisa ole voitu osoittaa. He pelastivat taideaarteita piommituksilta esim. luoliin, mutta voittajat varastivat ne. Ainakin amerikkalaiset varastivat mielettömästi taidetta Saksasta. Niin yksittäiset sotilaat ja upseerit kuten korkeat upseerit ja armeijan johto/ kuvernööritaso.

  Tuo taidevarkausteema on ollut viime aikoina globaalisti vahvasti sillä. YLE on esittänyt lukemattomia kertoja uusintana dokumenttisarjan aiheesta Teemalla. Ilmeisesti totuus alkaa tulla läpi ja on kova tarve takoa valhe ihmisten aivoihin.

  • Jenkeille ei pelkkä elokuvien kautta takominen riitä:

   Yhdysvallat – Suomi: 1-0.

  • toinennakemys sanoo:

   Arte-kanavalla näkyi olleen joku dokkari, jossa olisi ihan siis dokumenttiohjelmassa väitetty jenkkisotilaiden pelastaneen taideaarteet luolasta ja natsit olisivat muka aikoneet tuhota nuo taideaarteet….

 3. Juksattu sanoo:

  Hahahaa hyvä imitointi´a jonesteinista.

  http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/11/kadotettu-juutalainen-jeesus.html

  Tuollaista löytyi Itse en google haulla löydä totuusblogi haulla tätä blogia?

  • Minä uskon Raamatun Jeesukseen.

   Samalla sanoudun irti kaikista valheista, jotka liittyvät historiaan ja nykyhetkeen. Suurin osa ihmiskunnasta on aivopestyä porukkaa, jolle riittää pintaraapaisu aiheesta kuin aiheesta ja he uskovat, kun heille sanotaan vaikkapa että Israel on muka hyvä ja Iran on muka paha. Propagandan kirjoittaminen olisi helppoa kuin heinänteko, sotkee vaan sekaan pelottavan kuuloisia sanoja kuten holokausti, pahat natsit, kantele, Derrick ja SS.

 4. toinennakemys sanoo:

 5. Juksattu sanoo:

  http://insidetheeyelive.com/scheduled-guests/past_guests/

  March 11, Bill Finck, founder, Christogenia.org, discussion on history, Christian Identity, and Jewish political influence [listen/download]

  Historiaa juutalaisista ja cristian identiteetistä.

  • Juksattu sanoo:

   http://christogenea.org/podcasts/frankfurt-school Kolme jaksoa frankfurtin koulukunnasta kolmannessa jaksossa on Kevin Macdonaldin haastattelu.

   • Juksattu sanoo:

    http://www.theoccidentalobserver.net/2014/03/the-manufacture-of-fred-phelps/#more-22672
    But how did an eccentric Kansas pastor with a tiny congregation become raised up as a hate symbol of the backward White population? The answer is that Fred Phelps was a creation of the liberal media just as boy bands are manufactured by the record industry.

    Eipä ihme että juutalaismedia nostaa esiin itse hullut nolaamaan kristian identy liikettä niin kuin ristinuskoa yleensäkin.

    Päivän mietteeksi jos joku älykäs ihminen miettii liikkeen perustamista niin bellin käyrän alapäässä olevia ja sossun tuilla olevia ei kannata ottaa mukaan tuomaan hankaluuksia olkoot kuinka jew wise hyvänsä niin kannattaa ennemmin panostaa laatuun resupekat ja sossuntuilla elelevät ”lähiönatsit” tulevat aiheuttamaan ongelmia jossakin vaiheessa.

 6. Jepulisjepsis sanoo:

  Hauska video. Mutta valitettavasti näitä myrkynsylkijöitä lammaslauma silti uskoo.

  They have to keep Repeating Themselves for the Sheeple to be Brainwashed

 7. Juksattu sanoo:

  Juttua valejuutalaisista eesau edom cainites.

  http://www.kolumbus.fi/rov.o.peltola/vt/vt7e.html Etsin mitä suomeksi löytyy obadjasta,löysin tämän valepapin jutun idumealainen Edomilaiset Esaun ovat tietysti näitä tämän päivän ”juutalaisia” ja oikeita ”ensimmäisiä antisemitistejä”

 8. Juksattu sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=MpOoRRWgTs4 Ruotsin ja bonnierin omistajia.

 9. toinennakemys sanoo:

  Mossad ja CIA ovat asettaneet juutalisen kenraalin Egyptin johtoon. Sitten muka kauhea vastalause juuri USA:sta massateloituksille…

  Tekopyhää ja valheellista. Kuten Berliinin muurin kanssa. USA halusi muurin ja sitten sitä hirveästi paheksui vuosikymmeniä.

  Pian kai massalahdataan täälläkin esim. ”uusnatseja” tai ”rasisteja” tai ”terroristeja” pelkän epäilyn perusteella. Mahdottomaksi on maailma mennyt.

 10. toinennakemys sanoo:

  Supon asiantuntija esielmöi oikein miehekkäänä YLE:n pääuutislähetyksessä terrorismista ja ääriaineksista Suomessa. Herää kysymys, miksi luottaisimme Supon olevan erityisen pätevä tässä asiassa, kun se ei saa kuriin rikospoliisin kanssa järjestäytynyttä rikolisuutta eikä se saanut suomalaisia vakoojia kiinni juuri yhtään. Sen sijaan se yritti lavastaa Alpo Rusista vakoojaa.

  Tietysti pätevyyttä on olemassa enemmän kuin miltä näyttää, mutta poliittiset realiteetit laittavat joskus esteet toiminnalle ja aika useinkin. Tämä on oikeastaan huolestuttavampaa. Keskusrikospoliisi saisi mielestäni koska tahansa kuriin järjestäytyneen rikollisuuden toiminnan Suomessa, jos se vain sitä haluaisi. Se pitää kuitenkin toimintaa silmällä ja sallii suojeltujen tahojen rikollisuuden. Se kitkee tarvittaessa ei-toivotut yrittäjät pois. Tältä toiminta näyttää vahvasti. Huumekauppaa ei Suomesta saada pois, kuten ei muualtakaan Euroopasta.

  Jürgen Roth esittää pöyristyttävän kuvan Saksan tilanteesta. Poliitikot eivät anna selvittää järjestäytyneen rikollisuuden toimia eivätkä ainakaan saada toimijoita kiinni. Vuodesta 2001 kaikki rahat on suunnattu ”terrorismin torjuntaan” ja tietenkin sitä ennen jo ”äärioikeiston” silmällä pitämiseen ja kitkemiseen. Poliisien on kerjättävä rajusti pieniinkin rutinitehtäviin muissa asioissa. Järjestäytynyt rikolisuus onkin ottamassa haltuunsa Eurooppaa poliitikkojen selvällä tuella. Saksassa poliitikot kiistävät koko ongelman olemassa olon. Vaikka siis esim. huumekaupan kitkemiseen ei ole välineitä.

  Mafian rikoksia ollaan nyt sitten lykkäämässä ”uusnatsiterroristien” syyksi ja viritellään laajoja puhdistuksia tämän ”uhan” kitemiseksi. Laajoja syyttömien massapidätyksiä siis luvassa. Sen sijaan Turkin, Kosovon, Italian, ym. ym. mafiat ja etenkin venäjän mafia laajentaa koko ajan toimintaansa. Se voitaisiin yhä vielä kitkeä koska tahansa. Poliitikot eivät tätä halua.

 11. Juksattu sanoo:

  Hyvä pätkä rotumiksauksen seurauksista,Tuosta katsojien määrästä voisi YouTube vääristelee katsojalukuja.

  http://www.john-friend.net/2014/03/the-realist-report-tom-in-ct-propaganda.html#comment-form aika hyvä haastattelu taas.

 12. Juksattu sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032518156412_uu.shtml?fb_action_ids=10202537226245792&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=flb&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

  Medialle tulossa 20 miljoonan innovaatiotuki,Mitähän kaikkea tällä saa isotissisiä uutisankkureita media psy opseja viihdettä sitä todellakin tarvitaan,Kansan viha alkaa nousta räjähdysmäisesti,haista vittu j katainen fb sivun ylläpitäjä raportoi 1400 uudesta jäsenestä näyttää siltä ettei jyrkillä ole tulevaisuutta kansan parissa.

  • Saatanallisia sirkushuveja Suomen kansalle. Innovaatiotuki tulee tarpeeseen, koska onhan se uutisten hatusta vetäminen rankkaa puuhaa.

   Kaikki oikeat puolueet kiellettiin vuonna 1945. Jäljellä on säälittäviä vinkujia. Tässä runo kaikille persuille, jotka luulevat ”kapinoivansa” äänestämällä persut-nimistä pellepuoluetta:

   Tuli iso jytky
   Suomi-neidon housuun
   lisää on luvassa
   lähes joka tuvassa
   ”suomalainen” ”mies”
   kapinoi äänestämällä
   mutta ei ole ketään ketä äänestää
   persuillaan vaan
   maailman tappiin asti
   lumoudutaan Soinin sanoista
   päihdytään niistä ja maataan sohvalla
   katsotaan Talmud-visiosta ”uutisia” joissa kerrotaan samat valheet aina hiukan eri tavalla

   aamulla aivot pestään
   illalla inhottavat valheet ulkoa opetellaan taas
   kansa ilman johtajaa on hukassa
   666-pack-hallitus ei tiedä mitä tekee
   on vain suurta ihmettelyä
   tai teeskentelyä

   lisää jytkyjä on luvassa
   Suomi-neidon housuun
   kun suomalaiset nousevat ”kapinaan”
   äänestyskopeissa kuin kuuliaiset koirat
   ”äänestämässä” ”puolueita”

   Jumala, sulje jo minun silmäni
   eihän tätä kestä elävä erkkikään katsella

 13. toinennakemys sanoo:

  Kansan on noustava niin kuan kuin vielä on olemassa kansa. Aikaa on vähän.

 14. Juksattu sanoo:

  http://uskojaelama.net/arkisto/index.php?topic=4336.90 Mielenkiintoinen juttu seijasta ja hänen new age hörhöilystä joka johti ”täystörmäykseen päin seinää”

  http://www.kingidentity.com/ raamatun tulkintoja cristian identityn kautta.

 15. stressedoutidealist sanoo:
 16. juksattu sanoo:

 17. toinennakemys sanoo:


  UUsi kaksikielinen video Vincent Reynoaurdilta.

 18. toinennakemys sanoo:

  http://christogenea.org/articles/ukraine-or-jewkraine

  Todella hyvä kirjoitus Ukrainasta

  • Cliff Barnes sanoo:

   Kyllä, hyvä teksti. Noin se pääpiirteittäin on kuten tuossa on kirjoitettu. Koko mielenosoitus oli alusta asti suunnitelmallisesti toteutettu. Isolla rahalla laitettiin show ja lavat pystyyn, jotta saatiin kansa heräämään. Myös Klitshko on juutalainen ja erittäin suosittu Ukrainassa. Niinpä häntä käytettiin myös vetonaulana. Muutoin vaikuttaisi olevan melko statisti juutalaisten piirissä ja tuskin tulee nousemaan merkittävään asemaan.

   Se, että manipuloidaan molempia konfliktin osapuolia on ikivanha juutalaisten käyttämä taktiikka. Näin voidaan ohjata konflikti haluttuun lopputulokseen niin, että siitä saadaan suurin mahdollinen hyöty. Tuo ”kansallismielinen” Ukrainan uusi hallinto on täynnä juutalaisia ja tietysti EU-mielisiä. Esim. Arseni Jatsenjukin yhteistyökumppani Open Ukraine -järjestössä on ollut Chatham House, joka on Britannian vastaava ajatushautomo kuten CFR Amerikassa.

   Jatsenjukin yhteistyökumppanina ovat olleet myös German Marshall Fund, jonka taustalta löytyvät Goldmanin perhe ja sitä myöten Kissinger ja World Zionist Organization, kun lähtee asiaa kaivamaan.

   Todellisia aitoja nationalisteja on ollut juurikin tuossa Svoboda puolueessa, jonka pääsy valtaan on nyt estetty täysin Ukrainan valenationalistien ja EU-myötäilijöiden sekä tietysti venäläisten toimesta, jotka pitävät huolen viimekädessä, että valta Ukrainassa ei karkaa oligarkkeja vastustavien nationalistien käsiin.

 19. Juksattu sanoo:

  • Juksattu sanoo:

   Tuli yllä ylimääinen white rabbitin linkki,Toisessa pätkässä kuvissa vihjataan usko on tärkeämpi yhdistäjä kuin rotu,mutta tärkeintä rotu mooseksen viisi ensimmäistä kirjaa kieltää kolmekymmentäviisi kertaa rotumiksauksen ja erirotujen ottamisen elämään keskuuteemme.

 20. toinennakemys sanoo:


  Anglin on aika outo. Miten hän yleensä pääsi niin suosituksi? Tukeekohan näissä ilmiöissä jokin huijarien verkosto? Tai siis niiden muodostamisessa?

 21. Minä sanoo:

  MIKÄ VALH€ITT€N L€VITTÄMI$ ”BLOGI” ONKAAN TÄMÄ…!!!!.. Koska tiedon levittämistä ei pystytä tällä hetkellä estämään, niin ainoaksi mahdollisuudeksi jää valheiden ja harhauttavan tiedon massiivinen levittäminen kontrolloitujen ja sponsoroitujen vaihtoehtomedioiden kautta, >>>> Alex Jones ja Info Wars, Verkkomedia <<<>>>>Kun totuuden sekaan sekoitetaan valtava määrä valheita ja harhautusta, <<<<<< (TUO SOPII KUIN KUULA KALLOON KUVAILEMAAN TÄTÄ VALH€BLOGIA…..)niin silloin vaihtoehtomediaa seuraavan ihmisen on vaikea enää ymmärtää mikä on totta ja mikä ei. Totuus menettää lopulta uskottavuutensa, kun ihmiset omaksuvat asenteen, että kaikki vaihtoehtoinen tiedotus on valhetta ja humpuukia.

  Viimeisin ja ehkä absurdein esimerkki median välittämästä valheesta on tullut esiin Ukrainan kriisin yhteydessä. Helsingin Sanomat ja monet muut mediat näyttävästi uutisoivat 3.3.2014, että Tsekin entinen ulkoministeri Karel Schwarzenberg vertasi Vladimir Putinia Hitleriin.
  (TÄMÄ TODISTAA 100% TÄMÄN "BLOGIN" VALHEELLISUUDEN….TUOKO MUKA MEDIAN SUURIN VALHE KOSKIEN UKRAINAN LÄNN€N JÄRJ€$TÄMÄÄ…RAHOITTAMAA…V€RI$TÄ VALLANKAAPPAUSTA…..MISSÄ ON VALH€BLOGIN MAININTA VICTORIA NULANDIN PUHELUSTA…..ASHTONIN PUHELUSTA……MAIDANIN AMPUJISTA….USAN 5 MD DOLLARIN "PANO$TUK$€$TA" UKRAINAN V€RIVALLANKAAPPAUKSEEN…..VUODATETUT SÄHKÖPOSTIT USAN FALSEFLAG OPERAATIOSTA UKRAINASSA…..jne……SIINÄ NE TODELLISET MEDIAN VAIENTAMAT TOTUUDET UKRAINAN VALLANKAAPPAUK$€$TA….)

  Putin on entinen KGB:n mies, joka ihailee kommunistista Neuvostoliittoa ja Stalinia, sekä elää sulassa sovussa Venäjän hyvinvoivan juutalaismafian ja oligarkkien kanssa.
  JA MISSÄ ONKAAN "BLOGISTIN" TODISTEET NÄISTÄ VÄITTEISTÄ……EI MISSÄÄN…..TYYPILLISEN VALH€ITT€N L€VITTÄMI$ BLOGIN TAPAAN…….

  Ps TULEE OLEMAAN JÄNNÄ SEURATA RIITTÄÄKÖ "BLOKI$TIN" $€LKÄRANKA JULKAI$€MAAN TÄTÄ KOMMENTTIA…..KOSKA LUOTTO ON NOLLA…..JULKAISEN TÄMÄN MYÖS MUUALLA TOISTEN LUETTAVAKSI…..JA MUITTEN TARKISTUSTA VARTEN ONKO SITÄ JULKAISTU TÄLLÄ !!!!

  • Cliff Barnes sanoo:

   Onhan se aivan yleisesti tiedossa, että Putin on entinen KGP:n mies ja ihailee Neuvostoliittoa.

   Tietysti USA:lla on näppinsä pelissä Ukrainan levottomuuksissa, mutta USA onkin Israel lobbyn ohjaama valtio. On myös täysin selvää, että suurin osa Venäjän oligarkeista ovat juutalaisia, peräisin Neuvostoliiton ajoilta, ja ovat saaneet menestyä rauhassa Venäjällä Putinin aikakaudella. Lubavitchit ovat vaikutusvaltaisia niin Venäjällä kuin USA:ssa. Putin ei olisi Venäjän presidentti, jos Venäjän juutalaisoligarkit ja mafia eivät siitä pitäisi. Heillä on tarvittava valta ja voima poistaa hänet vallasta hetkenä minä hyvänsä.

   • Juksattu sanoo:

    ”Minä” mielisairaalasta vai verkkomedian osastolta kirjoittelee vai onko ihan itse NWO havaintoja repinyt perseensä,Jokatapauksessa nyt on jollakin sheeplellä jäänyt lääkkeet ottamatta.

 22. Päpy sanoo:

  Tällainen juttu löytyi Le Penin tyttärestä:
  ””Under the leadership of Marine Le Pen, the Front National has expelled pro-European activists and selected a number of ethnic minority candidates for local elections.

  Le Pen met last year with Jewish leaders and declared that anyone who questions the “Holocaust” will immediately be expelled from her party:

  Her boyfriend, Louis Aliot, vice president of Front National, has Jewish ancestry. Aliot has been trying to “rebuild [Front National’s] connections to the Jewish community,” and said: “we should not allow it to be said that the NF is a party excluding Jews. One can be of Jewish faith and belong to the NF.”

  Le Pen apparently has trouble staying in a relationship, having been divorced several times. Aliot is her latest boyfriend.

  The Standard ”

  Ei ihme, että tytär on siirtynyt Israelin tukijaksi. Samoin on käynyt monien maiden liikkeille, jotka tosin ovat alun alkaen monet olleet Israel-henkisiä. Wildersin sukujuuretkin ovat usein väittelyn alla. Ilmeisesti kaikki puolueet yritetään kaapata. Ei ihme, että Persut, LePenin NF, Belgian, Itävallan ja Hollannin äärioikeisto tukevat sekä Israelia että Putinia. Voiko puolestaan olla saatanallisempaa liikettä kuin liike, joka tukee sekä Israelia että Puttea? Pseudonationalismia ja pseudoihmisyyttä tuollaienn on.

  • Katoava luonnonvara sanoo:

   Kyllä on ”tuhoa ja hallitse” työkalu vahvassa käytössä ja oikein urakka palkalla taitavat huhkia hommia. Siionin viisaiden pöytäkirjassa puhuttiin siitä, että miten goiymit eivät ota selvää oikein mistään ja luottavat sokeasti siihen, mitä yltiö super puhuja vapari nuket höpöttävät ja lupaavat vaikka käytännössä toimivat toisin kun puhuvat. Se on yksi iso asia jolla ei-juutalaisia viedään kuin pässiä narussa. Todellakin edessä on valtavat muutokset kun juutalaiset tekevät maailmaa valmiiksi messiaalleen (eivät ymmärrä, että perkele on jo maan päällä ja vaikuttaa meissä ja heissä kaikissa). Siionin viisauden pöytäkirjasta näkee, että heidän päämääriään ja ideoitaan johtaa itse saatana.

   • Niin se on. Perus-goyimille riittää se, mitä iltapäivälehdissä kerrotaan. Jos siellä sanotaan että Israel on muka hyvä ja Iran paha, sitten se on goyijimin maailmankuvassakin niin. Kaikki on suurta teatteria ja tehoaa aivopestyihin erittäin tehokkaasti. Ihmiskunta ei tule koskaan tässä maailmanajassa heräämään unestaan, vaan vaipuu entistä syvempään uneen, ja luvassa on entistäkin suurempaa ihmettelyä. Helsingissä on kuulemma joku ”suurmielenosoitus” tässä kuussa. Se on täysin turhaa vinkumista. Edustuksellinen demokratia tuhoaa Suomen täysin. Ei ole ketään ketä äänestää, hallitus ja eduskunta on kääntynyt Suomen kansaa vastaan ja ajaa omia etujaan.

    • Päpy sanoo:

     Ja ”vaihtoehto”-goylle riittää, että Putte on sanonut jotain kivaa joskus tai jokin venäläinen parlamentaarikko tms. Ja että ”vaihtoehtoryhmässä” joku Puten mainosmies kertoo hyviä asioita Putesta ja väittää tämän vastustavan NWO:ta ym. Ja aina voi vetää jotain liikkeen suuria nimiä, jotka seisovat Puten tukena. Jos Länsi tulee jotain ja Putte kiistelee, niin Puten täytyy olla jees tai tukemisen arvoinen jne.

  • Ei tässä Perkeleen hallitsemassa maailmassa voi menestyä, jos ei nuoleskele asianmukaisia tahoja. Sen tietää marianpalvonta-kultin jäsen Timo Zionisti Soinikin. Perus-israelilaiset olisi osuvampi nimi perus-”suomalaisille”.

   http://www.icon.fi/~erkkik/tosiisrael.html

   • Ja tarkoitan perus-”israelilaisilla” siis Rotschild-israelilaisia eli valhe-israelilaisia

    • Juksattu sanoo:

     Eiköhän ne le penit ole itse juutalaisia alusta alkaen.Itse en goim sanaa käytä koska en ole juutalaisten goim,Saatanan ja hänen lastensa ainoa tarkoitus on tuhota jumalan valittu kansa eurooppalaiset.

     • 1. Pietarin kirje 2

      1 Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu,
      2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,
      3 jos ”olette maistaneet, että Herra on hyvä”.
      4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
      5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
      6 Sillä Raamatussa sanotaan: ”Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva”.
      7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, ”on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi”
      8 ja ”kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi”. Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
      9 Mutta te olette ”valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja”, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
      10 te, jotka ennen ”ette olleet kansa”, mutta nyt olette ”Jumalan kansa”, jotka ennen ”ette olleet armahdetut”, mutta nyt ”olette armahdetut”.

      • Eurooppalaiset eivät ole valittu kansa, eivätkä myöskään Rotschild-Israelilaiset. Valittua kansaa ovat kaikki, joiden Herra ja Vapahtaja on Jeesus Kristus Nasaretilainen.

       http://sley.fi/node/6349

       • Juksattu sanoo:

        Eikös siellä kirjassa sanota että luoja loi aatamin adamic man omaksi kuvakseen,Joten aasialaiset afrikkalaiset ym eivät kuulu kuvaukseen ja jumala tulee takaisin vain hänen oman kansansa takia ei kenenkään muun.

        • Ei Jumala katso henkilöön.

        • Jumala on luonut kaikki ihmiset. Raamattu kuitenkin opettaa, että kansakuntien tulisi asua omilla asuinsijoillaan ja että kansakunnilla tulisi olla rajat. Kansojen sekoittaminen on Babylonin rakentamista.

         Apt 17:
         24 Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä,
         25 eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken.
         26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,
         27 että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää-hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;

        • Juksattu sanoo:

         Älä opeta tapojasi/jumalan sanaa pakanoille äläkä tuo heitä keskuuteesi (toisille roduille)

       • Eikös tuo ole Vanhasta Testamentista?

        • Matt. 24:14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

        • Juksattu sanoo:

         Uusi testamentti ei poista vanhan testamentin käskyjä jeesus muka sovitti kaikkien synnit ristillä tai miten se sanotaan on samaa täyttä valetta mitä kirkoissa levitetään,Syö sikaa ja rotumiksaa niin paljon kuin mielesi tekee.

        • Vanhassa liitossa oli 613 käskyä. Uudessa liitossa on 10 käskyä.

        • Viides käsky: ”Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että kauan eläisit ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.”

         Jumala on antanut meille suomalaisille Suomen ja muille kansoille heidän omat asuinsijansa. Kansojen siirtely paikasta toiseen on viidennen käskyn vastaista eli ihmiskunnan kapinaa Jumalan tahtoa vastaan.

        • Jaahans. Ei tuossa käskyssä taidettukaan tarkoittaa valtioita. Noh, kummiskin kansojen siirtely paikasta toiseen on samaa touhua jota harjoitettiin Neuvostoliitossa. Pakolaiset ovat asia erikseen mutta se että vaikkapa Afrikasta siirretään porukkaa tänne ja valehdellaan että he ovat muka koneinsinöörejä, on väärin.

         Tietenkin muukalaisia on kohdeltava täysin samalla tavoin kuin kaikkia muitakin. Se koskee myös esivallan miekkaa eli Suomen lain tulisi olla kaikille sama. Mutta onko se?

         Itse olen sitä mieltä että rajojen asettaminen on rakkautta. Suomen rajat on suljettava, jotta tänne palautuu kuri ja järjestys. Jos niin ei tehdä, saamme nähdä lisää tällaista:

         http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/rikolliset_etninen_tausta-18374

         http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012042515497519_uu.shtml

         Räsänen on vain ”huolissaan”. Tässä ei mikään ”huolissaan” olo auta vaan KURI JA JÄRJESTYS. Luulisi Räsäsen ymmärtävän mitä ESIVALLAN MIEKKA tarkoittaa, mutta valitettavasti hän ja hänen puolueensa KD, politiikan ”suola” on menettänyt makunsa, jos sitä on ikinä ollutkaan. Suomen hallitusMIEHET ovat täysin munattomia sirkuspellejä, ja Suomen kansa tulee kärsimään heidän typeryytensä tähden entistäkin enemmän.

         Edelleen rukoilen sitä että Jumala jo ottaisi minut pois tästä valheitten täyttämästä maailmasta. Ei tuota loputonta ”huolissaan” oloa ja ”ihmettelyä” kestä elävä erkkikään katsella.

  • Jaaha. Taas joku Rotschild-Israelin ydinpommien siunaaja asialla. KD on muka politiikan ”suola” mutta mitä tapahtuukaan suolalle joka menettää makunsa. Melkoista Pan-suolaa tarjoavat Suomen kansalle istumalla hallituksessa, joka vie rahat lapsiperheiltä. Pan = Perkele.

   • Juksattu sanoo:

    Sitä se on kansankirkko 100% valhetta en usko mitään mitä tulee suomenkirkon piiristä.

    • Kansankirkon tunnustuskirjoissa on käsittääkseni ihan raamatullista sisältöä mutta eihän kansankirkkomme enää usko omiin tunnustuskirjoihinsa. Siispä suosittelen kaikille lämpimästi eroakirkosta.fi-palvelua. Samoin kaikista muistakin ihmisten perustamista seurakunnista eroamista, ne kaikki ovat ihmisten pätemisen tarpeen takia perustettuja pikku kerhoja jotka saavat vaan loputonta kinastelua aikaan.

   • toinennakemys sanoo:

    Juutalaisdemokraatteja nuo ovat.,

  • Jepulisjepsis sanoo:

   http://yle.fi/uutiset/kristillisten_ostman_juutalaisten_joukkotuhon_kiistaminen_rangaistavaksi/7170083

   Tuon saamiseksi läpi pitäisi tehdä ns. vihapuhelakeihin tarkoin määriteltyjä poikkeuksia. Eli täytyisi sallia vihapuhe ja aiheeton (jopa ilman todisteita esitetty) syytös tiettyä kansanryhmää ja ajanjaksoa (kansallisosialisteja 1933-45) kohtaan ja tiettyjä kansanryhmää (eli juutalaisia ja heidän syytöksiään ja valheitaan holokaustista) taas ei saa kriittisesti arvostella. Ei väliä vaikka juutalaisten väitteiden realistiset todisteet puuttuisivat.

   Jotenkin noin lakiin joudutaan kirjaamaan, ettei tule sekaannuksia.

   Oikeuslaitokset ja näitä lakeja ajavat ihmiset tulevat häpäisemään itsensä vielä pahemman kerran näitten juttujen kanssa. Ne tulevat pureksimaan kielensä rikki selitellessään sitä, että miksi vihapuhe tiettyä kansanryhmää (Natseja) kohtaan on sallittua (jopa toivottavaa), mutta toista ryhmää kohtaan se ei ole sallittua.

 23. Juksattu sanoo:

 24. Juksattu sanoo:

  http://news.yahoo.com/fort-hood-shooting-222528983.html Taas uusi ampuminen usassa ja obongo kommentoi.

 25. Juksattu sanoo:

  http://www.patriootti.com/venaja-oli-siirtya-kansalliseen-sosialismiin-1993/ Ehkä mielenkiintoisin juttu mihin olen törmännyt vähään aikaan?

 26. Omenaposki sanoo:

  Kun te seuraatte NWO-huhuja ja asioita niin sytytte vihaamaan tätä epäoikeudenmukaisuutta ja pahuutta mitä kaikki pimeyden salaliitot edistää.

  Te silloin ruokitte sydämmessänne vihaa ja viha tarttuu teihin, opitte vihaamaan se tulee teille luonnolliseksi ja tavaksi. Ajattelette että vihaatte vain pahaa, mutta ette huomaa kuinka viha myrkyttää mielenne ja kohta vihaaminen on teille luonnollista ettekä vihaakkaan enää vain pahaa vaan muutakin.

  Tieto saatanan tekosista ja salaliitoista ja hänen suunnitelmistaan ei ole tietoa Jumalan teistä ja suunnitelmista. Keskitytte ja imette itseenne vain saatanan puolta asioista.

  Teille tekisi hyvää ottaa selvää miten Jumalan rakkaus, armo ja toivo Jeesuksessa etenee ympäri maailman. Mitä hyvää Jumalan seurakuntaruumis eli kristityt tekevät ja vahvistua siitä hyvästä ja niistä Jumalan kirkkauden voitoista joita MYÖS tapahtuu. Eikö niistä olisi rakentavaa myös kirjoittaa ja niitä mielessään pitää?

  Jaakobinkirje 3

  3 Kun panemme suitset hevosten suuhun, että ne meitä tottelisivat, niin voimme ohjata niiden koko ruumiin.
  4 Katso, laivatkin, vaikka ovat niin suuria ja tuimain tuulten kuljetettavia, ohjataan varsin pienellä peräsimellä, minne perämiehen mieli tekee.
  5 Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!
  6 Myös kieli on tuli, on vääryyden maailma; kieli on se meidän jäsenistämme, joka tahraa koko ruumiin, sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen helvetistä.
  7 Sillä kaiken luonnon, sekä petojen että lintujen, sekä matelijain että merieläinten luonnon, voi ihmisluonto kesyttää ja onkin kesyttänyt;
  8 mutta kieltä ei kukaan ihminen voi kesyttää; se on levoton ja paha, täynnä kuolettavaa myrkkyä.
  9 Kielellä me kiitämme Herraa ja Isää, ja sillä me kiroamme ihmisiä, Jumalan kaltaisiksi luotuja;
  10 samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni.
  11 Uhkuuko lähde samasta silmästä makeaa ja karvasta vettä?
  12 Eihän, veljeni, viikunapuu voi tuottaa öljymarjoja eikä viinipuu viikunoita? Eikä myöskään suolainen lähde voi antaa makeata vettä.
  13 Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä.
  14 Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan.
  15 Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta.
  16 Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno.
  17 Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele.
  18 Vanhurskauden hedelmä kylvetään rauhassa rauhan tekijöille.

  Jumalan siunausta teille kaikille, muistakaa että Jumala elää ja toimii eikä katso voimattomana nynnyä vierestä kun vihollinen levittää lonkeroitaan. Muistakaa kohdistaa katseenne myös Jumalan tekoihin niin ette vaivu vihaan ja epätoivoon!

  Voittakaa paha hyvällä!

  4 Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko.
  15 Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.
  16 Olkaa keskenänne yksimieliset. Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin. Älkää olko itsemielestänne viisaita.
  17 Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä.
  18 Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa.
  19 Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ”Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra”.
  20 Vaan ”jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle”.
  21 Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.

  • Jepulisjepsis sanoo:

   ”Teille tekisi hyvää ottaa selvää miten Jumalan rakkaus, armo ja toivo Jeesuksessa etenee ympäri maailman. Mitä hyvää Jumalan seurakuntaruumis eli kristityt tekevät ja vahvistua siitä hyvästä ja niistä Jumalan kirkkauden voitoista joita MYÖS tapahtuu. ”

   Arvoisa Omenaposki.
   Ei käy. En ala juutalaiseksi (eli oman itsensä tai minkään seurakunnan tekojen palvojaksi), vaikka kaikkesi yrität.
   Vahvistun kyllä Pyhän Hengen avulla Jumalan sanasta, mutta en seuraamalla minkään lahkon (edes kristittyjen) ulkokultaisia tekoja tai noita ”voittoja” tässä maailmassa, joita tuossa mainostat. Se olisi jonkinlaista maailman ja ihmisen palvomista ja rikkoisin sillä (taas) Jumalan 1. käskyä vastaan.

   Ja mistä voitoista puhut ? (Jeesus on jo voittanut maailman)

   Raamattu opettaa, että uuden ylösnousemusruumiimme kirkastuminen [esiin tu­leminen] tapahtuu vasta näkyvässä Herran Jeesuksen takaisintulemisessa, EI TÄSSÄ AJASSA.
   [Kol.3:1-4]

   Synnin vallasta vapautetun, kirkastetun, ylösnousemus­ruumiin osallisuus tapahtuu siis vasta vanhurskasten ylösnousemuksen sekä ylösoton tapahtuessa, ei sitä ennen. [2Tim.2:17-18; 1Kor.15:20-28; 1Kor.15:35-57]

   Herzogin tapaiset opetukset korostavat ns. ”kirkkauden” osaa jo tässä ajassa tavalla, joka ylittää täysin Raamatun kirjoitukset. Kyseessä on juuri ”valtakunta-nyt”-oppiin liitetty ajatusmaailma, ja se – että uskovien tulee saada ”kirkkaus”, maan päälle aikaansaatavan taivaan tähden.

   Ns. ”maan-valloittaminen” liittää Herzogin tapaisen, epäraamatullisen ”kirkkaus” opin itseensä. Tämä kumoaa Raamatun opetuksen ylösnousemuksesta, sekä siitä, että ME VAELLAMME NYT USKOSSA, EMME NÄKEMISESSÄ.

   Toivomme on ylösnousemuksessa, ei tässä ajassa [1Kor.15:19]. Paavali opettaa selvästi, että ylösnousemuksen aika ei tule, ennen kuin ensin luopumus tapahtuu ja kadotuksen lapsi ilmestyy [2Tess.2:1-12]

   RAA­MATTU EI SIIS OPETA ”TAIVAAN” MAAN PÄÄLLE TULEMISTA – ennen Jeesuksen tulemusta – vaan sitä vastoin Raamattu varoittaa vääristä profeetoista, eksytyksestä sekä luopumuksesta, joka edeltää Herran päivän ilmestymistä. Vasta Herran päivä on ylösnousemuksen päivä uudestisyntyneille Jumalan lapsille. Me olemme toivossa pelastetut.

   Lähde:
   http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/08/kuka-tuo-taivaan-maan-paalle.html

   • juksattu sanoo:

    http://christogenea.org/podcasts/martin-luther-jews-part-8 tässä sarjassa jossakin kohtaa willian fink maimitsee että jumala opettaa taistelemaan pahaa vastaan ja jokainen kristitty oli taistelija joka osasi puolustaa itseään ja käydä sotaa vihollista vastaan eikä suinkaan käännellyt poskeaan puolelta toiselle,eikä raamattu suinkaan opeta tuollaista mitä omenaposki opettaa joka kuulostaa ennenminkin joltakin new age jutultu,

 27. Päpy sanoo:

  Uskomattoman suoraa puhetta, mikäli totta: ”Paljastus uutuuskirjassa: Soinin kuuluisa kirjoitus ei ollut omasta kynästä
  Torstai 3.4.2014 klo 10.04

  Soini käyttää salaperäisten rikkaiden merentakaisten ystävien kirjoitusapua.

  Timo Soinin kuuluisa kirjoitus Wall Street Journalissa ei ole peruspomon omasta kynästä. Hän kertoo laatineensa sen ”merentakaisten ystäviensä kanssa”. Nämä ystävät myös järjestivät kirjoituksen julkaisemisen.

  – En voi paljastaa, ketkä sitä olivat laatimassa, mutta sen voin kertoa, että meitä oli paikan päällä viisi henkilöä, puhelimessa oli lisäksi pari muuta ja retriitti pidettiin Suomessa.

  Soini sanoo ihmettelevänsä itsekin, mistä hänen merentakaiset kaverinsa tietävät kaiken.

  – Mutta heillä on sen verran paljon rahaa, että he tietävät. He osaavat finanssiasiat.

  – Teksti on pääosin minun ja merentakaisten ammattimiesten.

  Ilmoituksen sanomana oli, että Suomi sai kreikkalaispankkien kanssa solmitun tuottojenvaihtosopimuksen, eikä suinkaan vakuuksia lainoilleen.

  Ennen julkaisua Soini ei näyttänyt tekstiä puoluehallitukselle tai eduskuntaryhmälle, koska pelkäsi vuotoa. ”

  Lainaus Iltalehdestä. Tässä annetaan ymmärtää, että Soinia ohjhailevat amerikkalaiset rahapiirit. Tai ainakin sellaisen kuvan saa. Kuin avoimesti tunnustaisi olevansa vain ulkomaalaisten rapparitahojen vedätys ja kätyri.

 28. Juksattu sanoo:

  http://www.brotherryan.com/podcast-2/ #004) Secular Spirituality

  Topic: Statism is Humanism is Satanism. The myth of ”separation of church and state” is addressed. Satanic Humanism in the Non-Christian secular ”White Nationalist” movement is identified.Christian Identists are called to separate from secular nationalists]

  Mielenkiintosta juttua usan kansallissosialistit oli alun perin kristillinen liike johon odonisti saatananpalvojat tulivat 70-luvulla

  • juksattu sanoo:

   Brother Ryanin juttuun satanismista sopii kuin nyrkki silmään tämän päivän ilta lehden otsikot claudia even törttöilystä,Nauroin ja ajattelin että siitäs saat lehmä saatananpalvonta leikeistäsi.

 29. toinennakemys sanoo:

  “Venäjän duuma äänestää kohta laista, joka tekisi julkisen ”natsismin” puolustamisen laittomaksi maassa. Uudesta lakiesityksestä on keskusteltu aiemminkin, ja esityksen uusimmalla versiolla on takanaan sekä korkeimman tuomioistuimen että kaikkien neljän parlamentin puolueiden tuki. Lakiesityksen puolestapuhujat näkisivät mielellään sen astuvan voimaan ennen 9. toukokuuta, jolloin on liittoutuneiden ja siten myös Venäjän toisen maailmansodan voitonpäivä.

  Lakiesityksen voimaanastumisen jälkeen on kiellettyä kritisoida Nürnbergin oikeudenkäynneissä kansallissosialisteille langetettuja tuomioita ja Hitlerin vastustajien pyrkimyksiä ”rauhaan ja turvallisuuteen” sodan aikana. Kiellettyä on myös ”levittää virheellisiä tietoja ’natsien vastustajien’ sotarikoksista ja perustella näiden tekojen paikkansapitävyyttä”.

  Lain rikkoja voidaan tuomita enintään kuuden tuhannen euron sakkoihin tai korkeintaan kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Jos jokin julkinen toimija tai media rikkoo lakia, sakot ovat enimmillään 10 000 euroa tai viisi vuotta vankeutta. Tuomioon sisältyy myös kolmen vuoden pääsykielto tiettyihin virkoihin ja työtehtäviin.

  Lehdistönvapausjärjestöjen edustajat ovat kritisoineet lakiesitystä argumentoimalla sitä väärinkäytettävän poliittisten ja kriittisten lausuntojen tukahduttamiseen historian tapahtumista. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov (kuvassa) vaiensi kritiikin kommentoimalla, että esitys on Venäjän sopeuttamista muiden maiden olosuhteisiin ja että muissa maissa on käytössä samankaltaisia lakeja ”Nürnbergissä julistetun historiallisen totuuden suojelemiseksi”.”

  http://www.patriootti.com/uusi-natsismin-vastainen-laki-pian-todellisuutta-venajalla/

 30. Mefo-bill sanoo:

  Juksattu nimimerkki on häpeäksi tälle foorumille. Hän ei kykene edes yksinkertaisimpaan oikeinkirjoitukseen. Teksti menee jatkuvasti putkeen ihme pilkkujen kanssa eikä sisältö ja argumentaatio korvaa muodollisia puutteita. Jos itselläni olisi lukihäiriö niin rajoittaisin omaa osallistumistani tai viilaisin jokaisen lauseen jollain Open Officen oikeinkirjoitustyökalulla kuntoon ennen kuin jaan koko maailman kanssa. Hyvä että Eetu hieman ojensi tuolla aiemmin.

  Mitä tuohon Anglinin tapaukseen tulee niin joskus puolitoista vuotta sitten luin yhden kirjoituksen Total Fascism sivulta ja siitä jo tuli kuvottava vaikutelma. Miten kaikki natsisymppaajat tuntuvat olevan niin helposti vedätettäviä ja yksinkertaisia. Dailystormer sivuston nuoleskeleva graafinen ulkoasu, mustavalkoiset vanhat pommikoneet, kirjasin tyyli ja voiman symbolit ovat kuin tehty vetoamaan tietyn tyyppiseen lukijakuntaan, ammattimaisen oloisesti. Jos kansallissosialismin tyyppistä aatetta oikeasti haluaisi saada suositummaksi, eikä vain valittaa näillä pienten piirien blogeilla joissa saman mieliset vuoroin taputtelevat toisiaan olkapäille ja vuoroin kinastelvat, se pitäisi brändätä täysin uusiksi ja luopua vanhasta symboliikasta ja burleskimaisesta jyrkästä väripaletista. Korvata se coolilla imagolla, murretuilla väreillä ja hymyilevillä ihmisillä. IPU on yrittänyt tyyliltään samaa, mutta se on agendaltaan hieman latteahko ja ilmeisesti solutettu varapuheenjohtajan osalta.

  Jukka Hankamäki olisi kova lisä revisionistien riveihin, mutta voi olla vaikea saada tutustumaan revari aineistoon kun keskustelun taso älyllisesti vain harvoin nousee Homma foorumin ja muiden Israel leiriläisten tasolle ja siteerattuja ovat Anglinin tyyppisiä feikkejä. Ja joukossa on homokammoisia. Cliff Barnes on tosin parasta mitä revariblogeissa on viime aikoina ollut. Todella asiallinen ja rakentava tyyli ja hienoa, että tuolla edellä ollut suht typeräkin lukija kommentti päästettiin läpi ja asiallisesti vastattiin. Ja blokkaukset pysyvät hyvin koossa eivätkä rönsyile liikaa. Tuo osoittaa tämän blogistin kauniin ja hyvän hengen. Hienoa myös, että TN jaksaa analysoida asioita ja blogit ovat taas auki.

  • Cliff Barnes sanoo:

   Pyrin julkaisemaan mielipiteitä mahdollisimman avoimesti tällä foorumilla. Sensuuri ei kuulu totuuden levittämiseen. Tietysti selkeät provokaatiot ja trollaukset jätän julkaisematta. Kirjoitusvirheitä tulee helposti etenkin kun pikaisesti jotain kommentoidaan. En yleensä moderoi kommentteja huonon kieliasun vuoksi.

   Sitten asiaan, kansallissosialismi on niin pahoin mustamaalattu, että tuskin sen ajatukset tulee enää koskaan saamaan suurta suosiota kyseisen nimen alla. Todennäköisesti helpompaa on kannattaa ja viedä eteenpäin samoja ajatuksia, mutta uuden termistön alla. Kansallissosialistit rakensivat distributistista talousmallia. Tämän kaltaista talouspolitiikkaa voidaan edelleen ajaa eteenpäin, vaikka ei sen yhteydessä puhuttaisi kansallissosialismista. Valtion johodossa pitäisi olla sellaisia poliitikkoja, joiden näkemykset sopivat distributistiseen malliin. Mikäli heidän näkemyksensä on puolestaan ristiriidassa tämän kanssa, niin silloin he eivät toimi kansan parhaaksi, vaan keskitetyn taloudellisen ja poliittisen vallan hyväksi, kansaa vastaan. Valitettavasti suurimmalla osalla ihmisistä ei ole tietoa, eikä monilla edes mielenkiintoa perehtyä tällaiseen asiaan. Monet ovat tyytyväisiä, että voivat vain viikonloppuisin juoda itsensä humalaan ja harrastaa irtosuhteita, sekä velkarahalla ostella uusia autoja ja muuta krääsää. Eläimen tasolle ympäristönmuokkaama ihminen on helposti hallittavissa oleva työjuhta.

   Olen samaa mieltä, että 30-luvun symboliikka ja aggressiivinen vaihtoehtoliikkeen imago vetää puoleensa paljon marginaaliporukkaa. Tämä on varmaan ollutkin tarkoitus valhesivustoilla, sillä se on tehokas keino estää ei-toivotun ajatusmaailman leviäminen suuremman yleisön tietoisuuteen. Ajat ovat muuttuneet, eivätkä paraatit ja 30-luvun symboliikka toimi nykyihmiselle samalla tavalla kuin aikoinaan vaan helposti karkoittavat ihmisiä pois tärkeiden asioiden ääreltä.

 31. juksattu sanoo:

  Aivan sama minulle mitä kaikenmaailman viisastelijat kirjoittaa kun useimmilla teillä on kuitenkin alhaisempi äo kuin monella muulla jotka tykkäävät aukoa päätään,Mitä tulee eetun väitettyyn ojentamiseen jätin asian kommentoimatta kokonaan sillä kirkon linjaa vetävien seurakuntien linkkien jakaminen ei sitä ole http://christogenea.org/podcasts/martin-luther-jews-part-8 mielestäni William finkin christian identyyn kannattaisi perehtyä ennenminkin kuin uskoa valtakirkon juttuja,Samoin kaikki pakauskonto spedeily kannattaa unohtaa täydellisesti sillä saa varmasti parhaiten hullunpaperit missä vain,

  Kai murroksenkin mainostamat pukupelleilyt kannattaa unohtaa olkoon vain miten päin murrettuja värejä käytössä hyvänsä,Samoin hommafoorumi mitäpä sielläkään tehdään kuin korjaillaan kieliasuja ollaan pirun näppäriä pienissä muslimi sivalluksissa mutta todellisia syyllisiä ei löydy eikä etsitä keskustelu on samanlaista brassailua termeillä kuin kokoomusnuoria joille elämän tärkein tehtävä on besserwisseröinti ja kieltää kaikki vaihtoehtoiset ajatukset hörhöilynä,Persuista tai muista puolueista ei varmasti saa myötämielistä porukkaa kun oman elämän turvaaminen tärkeämpää kuin joutuminen päärabbin ja muiden israel hörhöjen savustamaksi.

  Muutosta on ihan turha odotella minkään ´muun kautta kuin että ihmisten päänupissa oikeasti tapahtuu muutoksia turha odotella että sen aiheuttaa älykkyystesteissä loistavat johtajat,tästä on omakohtaista kokemustakin on aivan turha vääntää porukalle mitään mitä he eivät kykene ymmärtämään tai kuvitella että totuus leviää kulovalkean tavoin,Normi jamppa ei muuta tapojaan kuin korkeintaan henkilökohtaisen kriisin kautta harvalla riittää kykyä kyseenalaistaa mitään mitä näillä sivuistoilla on kyseenalaistettu.

  Kukaan muu ei ole vaivautunut haukkumaan kirjoituksia ennen joten takana on muutakin motiiveja kuin kielipoliisina toimiminen sillä samaa pätemisen tarvetta kielipoliisina tms on esiintynyt ennenkin kun omat eväät on ollut loppu.

  • Sanoudun irti kaikista kirkon ja ihmisten perustamien seurakuntien touhuista. Olen ”leirin ulkopuolella” enkä täältä palaa koskaan enää takaisin luterilaiseen kirkkoon, josta erosin kaksi vuotta sitten. Liityin kirkkoon 15-vuotiaana koska halusin kavereitten mukana rippileirille. Ei sen ikäisenä vielä tajunnut oikeastaan mistään mitään. Nyt olen alkanut tajuta asioita.

   Kirkon touhut oksettavat minua. Esimerkkeinä mainittakoon Elvis-messu, Beatles-messu, ”Jumala on nainen” -messu, dance-messu, parkkihallissa vihkiminen, vaginan asennuttanut mies kirkon työntekijänä, vapaamuurarit kirkon työntekijöinä, jne. Meno kirkossa kiihtyy kuin Hullu-Miettisen tanssi, mutta siinäpä sitten lisää sirkushuvia Suomen kansalle, joka sirkushuveistaan niin kovasti tykkää.

   Kirkko sirkusteltassa:

   https://fi-fi.facebook.com/events/104455379617696/

   Uskon siihen mitä Uusi Testamentti opettaa. Siellä ei mainita sanallakaan esim. helluntaikirkkoa, vapaakirkkoa, luterilaista kirkkoa tai mitään muutakaan kirkkoa tai ihmisten perustamaa seurakuntaa. Mikään ihmisten kyhäämä rakennelma ei kestä.

   JWO toteutuu, halusitte tai ette. Sitä ei voi mitenkään estää, koska se on kirjoitettuna Uuteen Testamenttiin. Rukoilkaamme Suomen hallitusmiesten puolesta, koska he ei eivät tiedä mitä he tekevät. Heidän sokeat silmänsä eivät näe valhetta, joka heidät huumaa Bilderberg-kokouksissa, EU-kokouksissa, eduskunnan täysistuinnoissa ja kaikissa muissakin kissanristiäisissä.

   Huono esivalta johtuu siitä, että valta on Suomen kansalla, ja Suomen kansa on ”suuressa viisaudessaan” valinnut hallitusmiehiksi 200 miestä ja naista, jotka eivät osaa ajatella Suomen kansan parasta vaan keskittyvät riitelemään keskenään. Se johtaa Suomen tuhoutumiseen, mutta hyvä niin, sillä eihän Suomea virallisesti ole enää ollut olemassa pitkään aikaan.

   Olen kyllästynyt kaikenlaiseen kinasteluun, sitä on nykyään joka nurkalla. Minua ei pappien eikä poliitikkojen tarjoamat sirkushuvit kiinnosta yhtään. Vaikka he heittelisivät sirkusteltassa voltteja, mikään ei tule muuttumaan. Seuraavat eduskuntavaalit eivät tuo muutosta. Persut ne vasta pellejä ovatkin. Ei ole ketään ketä äänestää, joten en aio enää aikaani haaskata äänestyskoirankopissa oleskeluun.

   Keskityn siis ruohonjuuritason toimintaan, perusasioihin. Suuressa mittakaavassa tätä maailmaa ei voi mitenkään muuttaa, se vaatisi todella mittavia kurinpitotoimia, ankaraa esivallan miekan viuhumista mutta ongelma on siinä että esivallan miekka Suomessa on pahasti tylsynyt. Suomi on varsinainen viidakko, ja ongelmat yritetään lakaista maton alle mutta eihän semmoinen onnistu mitenkään.

   Suurinta osaa ihmisistä ei kiinnosta asioitten todellinen laita. Tai no ehkä se alkaa sitten kiinnostaa kun kaikki on jo mennyt päin honkia. Sitten kyllä varmasti ryhdytään aidosti EU-vastaisiksi, kun ei ole enää mitään tehtävissä. EU-kriittisyys on teeskentelyä ja ulinaa ja älämölöä, suuria sanoja ilman tekoja.

   Mutta eipä siinä mitään. Dippailkoot ne EU-pukumiehet siellä mansikoita suklaaseen vaikka maailman tappiin asti ja valehdelkoot miten paljon tykkäävät. Kivahan se on olla Eurostoliiton kansalainen, tässähän saattaa jopa päästä EU-gulagille vielä joku päivä. Leirielämästä olen aina tykännytkin. Siellä sitten saisi lapioida EU-lipun väristä keltasinistä p****** päivät pitkät.

   • seuraaja sanoo:

    Kaiken tämän paskan pitääkin käydä, että luopumus tapahtuu ja mitta tulee täyteen. Oli se sitten vitun iso asteroidi tms, joka tulee ja formatoi earth:\
    Tulee uusi alku ja uudet tuulet, ollaan me sitten mukana siinä tai emme, ainakin tulevaisuus on kirkas uusille sukupolville.

 32. toinennakemys sanoo:

  Kyllä se voi olla tuossa ihan aitoa erimielisyyttä asioista ja siitä, mikä on viisasta. USA.ssa CI-väli varmasti on myös herättänyt ihan aitoa vastakkain asettelua, kun sitöä vierastetaan. Jotkut CI:t ovat olleet aggressiivisia ja kai sitäkin on solutettu (Eli James & co). Ei voi toivoa muuta kuin että ”syväitkää edes hieman toisianne” molemmille kuppikunnille tai siis niiden aidoille osille Iltalehden velikutia mukaillen.

  Asiasta toiseen:
  http://openrevolt.info/2014/04/07/gabor_vona_jobbik_eurasianism/

  Jobbikin pomo liputtaa Putinin ja Duginin puolesta, vaikka Venäjä edustaa aikamme mustinta juutalaisvaltaa. Vaikka siellä ei kaikki ole tietyllä tavalla niin avointa kuin Lännessä, eivät Lännessäkään juutalaiset ole purkaneet kaikkia kulisseja herruutensa ympäriltä. Venäjällä he tekevät kuitenkin mitä hyvänsä Neuvostoliiton kaltaisessa kleptokratiassaan.

 33. toinennakemys sanoo:

  Jaahah. White Network lopettaa toimintansa. Heti kun Yeager alkoi kritisoida putinismia ja yleistä Putinin myötäilyä ja sitä kautta huomasi koko WN-aatteen olleen valjastettu juutalaisten soluttajien palvelukseen. Siitä on tehty kuin islamismi, eräänlainen kansainvälinen kommunismi, jolla ajetaan juutalaisia päämääriä. Nythän esim. useimmat noista kommentoijista haluavat Ukrainan ja Baltian ja Suomen Venäjälle kaikenlaisen höpön nimessä, vaikka siis avoimsti kaikki voiat nähdä, että Putin ei edusta valkoisia, vaan juutalaisia. Näin he tukevatVenäjä kansna ryöstämistä ja alistamista ja monien kulttuurien ja kansakuntien tuhoamista pelkän huuhaan ja valehtelun luomien harhakuvien vuoksi.

 34. Suomenkin luterilaiselle kirkolle käy näin, kirkkolaiva on uppoava laiva:

  Papit eivät enää tiedä mihin he uskovat:

  http://www.virtuaalikirkko.fi/kirkot/oulun-tuomiokirkko/arkisto/273-agnostikkoilta-11-4-2013.html

  Irtisanoudun kaikenlaisesta ihmisten vihaamisesta, se ei johda yhtikäs mihinkään. Rakastan noitakin luopiopappeja lähimmäisinä, ja laitoin tuon linkin tuohon vain sen takia että ei unohtuisi se, että kirkko on vain ihmisten perustama pikku kerho, jolle ei ole minkäänlaisia raamatullisia perusteita.

 35. juksattu sanoo:

 36. juksattu sanoo:

  Hyvä haastattelu Kevin Macdonaldilta Haastattelija on ainakin äärimmäisen naiivi ja universalisti, mutta haastattelun kannalta sen parempi.

 37. Cliff Barnes sanoo:

  Iltalehden keskustelupalstalta:

  Kyllä idän ja lännen vastakkainasettelu on täysin keinotekoinen lavastus. Sama talmud-mafia molempien joukkojen takana.

  Länsimaiden vapaamuurari-sionismi on tarkoituksella tuotu suuren yleisön tietoisuuteen, jotta osa ihmisistä lännessä ja etenkin suurin osa idässä asettuisivat Putinin ja hänen valheellisen nationalismin ja kristillisyyden leiriin.

  Tässä rakennetaan asetelmia konfliktille, jonka voittavana osapuolena tulee olemaan itä, joka ja ortodoksinen kristinusko, joka päätyy yhteistyöhön katolisen kristinuskon kanssa. Molemmat on todellisuudessa kuitenkin alistettu jo talmud-mafian toimesta ja siksi ne tulevat myöhemmin kannattamaan maailmanuskontoa eli konsensusta uskontojen välillä, joka palvelee uutta maailmanjärjestystä eli juutalaista talmudin mukaista maailmanherruutta.

  Tulevan konfliktin tärkein tavoite on saada maailmanlaajuiseksi Venäjällä ja Kiinassa jo vallassa oleva nettisensuuri. Lisäksi holokaustin epäileminen ja kaikenlainen talmud-mafialle haitallinen ”fasistinen” ja nationalistinen ajattelu tullaan kriminalisoimaan. Siksi nyt jo Ukrainan konfliktissa kaikkea lavastetaan fasistien syyksi. Tuleva konflikti tulee saamaan päätöksen vuosien 2020-2025 tienoilla.

  Länsimaiden ja USA:n tappioksi tulee koitumaan ensisijassa taloudellinen romahdus, sillä lännen talous ei enää kestä sitä, että se menettää Venäjän kaasun ja öljyn sekä Kiinan teollisen tuotannon.

  Suomea pyritään nyt väkisin ajamaan johonkin leiriin (tällä hetkellä Naton puolelle), koska konfliktin päättyessä samat säädökset halutaan ottaa käytäntöön kaikissa maissa, jotka ovat olleet tavalla tai toisella osapuolina konfliktissa. Suomelle olisi äärimmäisen tärkeää nyt pysytellä niin neutraalina kuin vain mahdollista.

  Tämähän on ollut selvää Niinistön UMJ puheissakin: ”vuosituhannen alku jää maailmanhistoriaan uuden maailmanjärjestyksen aikakautena. Kehittyvät taloudet (Venäjä, Kiina) tulevat taloudessa mutta myös valtapolitiikassa.”

  Niinistö kuuluu Pyhän Konstantinuksen ritarikuntaan, joka on osa Temppeliherrain ritarikuntaa. Kristillisestä ulkoasusta huolimatta nämä järjestöt ajavat USA-ohjattua vapaamuurariagendaa, mikä on puolestaan talmud-mafian ja B’nai B’rithin palveluksessa.

  ”Kristilliset ritarikunnat ovat Suomessa tarjonneet viime vuosikymmeninä uudenlaisen mahdollisuuden järjestötoimintaan, yhteisöllisyyteen ja hyvien arvojen edistämiseen. Näiltä osin ritarikunnat muistuttavat esimerkiksi Rotary-, Lions- ja Round Table -järjestöjen toimintaa, jotka ovat tulleet Suomeen 1920-luvulta lähtien lähinnä Yhdysvalloista.”

  Näitä järjestöjä, kuten rappareitakin, ohjataan siis USA:sta. Tavallisilla rivijäsenillä ei ole käsitystä, kenen pussiin he todellisuudessa pelaavat.

 38. toinennakemys sanoo:

  Muta entä jos Suomi pakotetaan pois neutraaliudesta. Jos ei Länsi kelpaa, niin päästetään Putte irti?

  • Cliff Barnes sanoo:

   Suomea painostetaan jo tällä hetkellä kovaa vauhtia pois neutraaliudesta, Venäjällä ja Putinilla pelottelemalla. Oikea tapa reagoida tässä vaiheessa olisi yrittää olla avoimempi ja maltillisempi Venäjää kohtaan, jolloin Venäjän propagandalle olisi paljon vaikeampaa rakentaa Suomesta vihollista kansan silmissä. Nyt tehdään juuri päin vastoin, mikä on suuri virhe. Lännen suuntaan Suomen ei tarvitsisi nyt kumarrella, koska sieltä suunnasta ei pystytä mitään merkittäviä kurinpitotoimeita Suomea kohtaan kuitenkaan rakentamaan.

   Valitettavasti Suomen päättäjät ovat joko pettureita ja/tai typeryydessään kuuntelevat petollisia neuvoja ulkopolitiikassa ja siksi kaikki menee aivan väärin.

   • toinennakemys sanoo:

    Venäjän propaganda vihakiihottaa Suomea vastaan jo nyt. Ei siellä ole väliä sill, mikä on totuus.

 39. Mefo-bill sanoo:

  Juksatulle sen verran vielä, että kirjoitusasun taustalla on toki muutakin joka tökkii. Se on ko. nimimerkin esittämä ajatus, että joku ihmisryhmä on inherentisti jotenkin valitumpi kuin toinen. Se ei poikkea mitenkään kritisoidusta talmudismista, jossa rabbit kuvittelevat heidän, juutalaisten olevan muita valitumpia. Se on saman kolikon toinen puoli. Olisi parempi heittää moinen kolikko kokonaan kaivoon.

  Voi olla, että eri roduilla on erilaiset hengelliset todellisuudet, kyvyt ja tehtävät tässä maailmassa, kuten Raamatussakin sanotaan että taivaassa on monta huonetta, vai miten se meni.. Olen tavannut jaloluonteisia mustia ja muita eri rotuisia joiden kanssa jakaisin ikuisuuden mieluummin kuin joidenkin WN punaniskojen. Mutta sijaan että julistetaan valkoisten valittua asemaa, vaikka nykykehitys huomioon ottaen selvästi olemme evolutiivisesti kaikkein helpoimmin korruptoitavissa omaan tuhoomme, voisi keskittyä itse kulttuurin luomiseen. Ikuisuus voi olla myös autuutta zen tyyppisessä tilassa jossa hengen ykseys kadottaa rotuerot jotka aineen tasolla vallitsevat. Ja esim rastafarit ovat hyvinkin mielenkiintoista porukkaa. Heille Zion, eli luvattu maa on Etiopia ja mustat ”valittuja”.

  Voi säveltää musiikkia, kirjoittaa novelleja, maalata tauluja, veistää veistoksia ja piirtää kuvia, luoda filosofisia teorioita, tanssia balettia tai mitä vain..istuttaa vaikka omenapuun, sen sijaan että julistaa jotain ”me olemme valittuja” oppia. Sitä että rotusekoittamisen tietentahtoinen lobbaaminen poliittisesti ja median välityksellä ei ole viisasta, voidaan perustella muillakin, universaalisti todennettavilla ja hyväksyttävillä seikoilla, kuin vetoaminen tuollaiseen kontroversaaliin teologiaan.

  Mielestäni kritisoidulta taholta ei pitäisi ottaa esimerkkiä tuossa, eikä myöskään opillista ehdottomuutta koskevissa asioissa, vaikka ymmärrän vertauksen talmudisteihin. Siinä kuviossa ei ole vaikea arvata häviäjää jos rajat vuotaa. Mutta mielestäni kulttuurimme on kuitenkin valistuneempi osin juuri siksi, että se osaa kyseenalaistaa itseään, toisin kuin talmudistit tai islamistit. Kirkko kuitenkin on vielä jonkinlainen kulttuurinen instituutio joka pyrkii luomaan kulttuurista liimaa ja koheesiota, joka on yhteiskuntaa ylläpitävä voima, oli se teologisesti miten vääristynyt hyvänsä. Se siis vielä palvelee sitä tarkoitusta jossa ihminen kokoontuu yhteen jonkin itseä suuremman asian vuoksi ja näin palvelee yhteisön säilymistä.

  Sinänsä itseäkin yllättää hieman tuo virtuaalikirkon keskustelu. Sekä positiivisesti, että negatiivisesti. Yleisöstä löytyi mielestäni melkein parempia kommentteja kuin papeilta. Kuten kommentti jossain 40 min kohdilla. Kaiken kyseenalaistaminen on mielestäni sinänsä hyvä asia, koska se palvelee rehellisyyttä ja lopulta totuutta. En usko että kukaan täysin rehellinen ihminen voi 100% varmuudella uskoa johonkin. Fundamentalismin takana on usein pelko, pelko siitä, että mitä jos kaikki laukeaakin tyhjyyteen, kadotukseen. Se on niin kauhistuttava henkisesti keskenkasvuiselle yksilölle, että sen torjumiseksi tarraudutaan ääritulkintoihin ja torjutaan jyrkästi muut vaihtoehdot. Tuloksena on henkinen splitti, jako jyrkästi hyvään ja pahaan. Ihmisen mieli ja havainto on aina rajoittunutta ja on hyvä pitää pieni takaportti, vaikka vain 1% prosentin verran, että mitä jos kaikki mitä olen ja ajattelen onkin harhaa ja väärin. Se mikä minulle on hyvää voi olla toiselle eri kulttuuriselle henkilölle pahaa, ja demonisoinnilla luodaan viholliskuvia jotka purkautuvat sotina, ja koston kierteenä. Silloin kun on henkisesti valmis vaikka kadotukseen, vaikka se vähän pelottaisikin, silloin voi kasvaa terve hengellisyys, pyrkimys hyvyyteen, totuuteen ja kauneuteen ja usko joka ei perustu pakottavaan pelkoon, joka on henkisesti tuohoavaa ja johtaa sellaiseen alistavaan vallankäyttöön joka on aiheuttanut tuhoisien protesti liikkeiden synnyn jotka liikaa valtaa saatuaa voivat videä koko pohjan.. Silloin kaikki on vain plussaa kun lähtee rakentamaan nollasta ja voi iloita elämän rikkaudesta.

  On kuitenkin hyvä päätyä jonkinlaiseen varmuuteen, että voidaan tehdä arvovalintoja ja päättää, että näin on parempi ja tähän suuntaan mennään. Universumista ja sen rakenteista on löydettävissä todisteita sille miten tietyt äänet, muodot, värit ja arvovalinnat ovat suotavampia kuin toiset elämän säilymisen kannalta. Niitä voi pitää myös jonkinlaisen jumalan todisteina. Nuo prinsiipit ovat kodifioituneet moniin uskontoihin sosiaalisten ohjeiden ja pyrkimysten muodossa. Ja ne jotka eivät ole samaa mieltä eivätkä kykene kompromissiin, niin silloin on luotava separatistinen automonia ja punnittava hyödyt ja haitat sen suhteen mihin raja vedetään. Muuten ei voi luoda tai rakentaa mitään jos jäädään pelkälle eksistentiaaliselle suhteellisuuksien ihmettelemisen tasolle. Jossain vaiheessa pitää otta askel ja tehdä valinta.

  Osin NSDAP saa syyttää itseään siitä miksi sillä on niin huono maine. He eivät yhtään tainneet varautua siihen, että mitä jos he häviävät, mitä he jättävät jälkeensä, miten heistä puhutaan kymmenien vuosien kuluttua. He olivat liian ylpeitä ja yli-itsevarmoja. Miten helppo sellaisesta retoriikasta on vääntää mitä vain. He eivät voineet kuvitella, että 70 vuoden päästä on joku sellainen kuin internet jossa jostain yksittäisistä sanoista väännetään, että mitä ne tarkoittavat ja koko mantereen ja maailman tulevaisuutta ohjataan erilaisten tahallisten ja tahattomien virhetulkintojen perusteella. Siksi nykytilassa ei pitäisi sortua samaan. Kaikkea mitä nettiin kirjoitamme ja mitä sanomme, voidaan käyttää tulevia sukupolvia vastaan kymmenien vuosien kulutta.

  Tuntuu että elämme uusheimottumisen aikaa ja rajalinjoja varmaan tullaan vetämään uudestaan nykyisten kansallisvaltioiden sisällä jos joku suursota syttyy. Suomalaisiakin on niin moneen lähtöön, että voi olla että kansallisvaltio sellaisena kuin se on ollut tulee murtumaan pienempiin osiin jos ja kun EU ensin sortuu omaan mahdottomuuteensa. Tai sitten kun ihminen pistetään peruskysymysten eteen ja pakotetaan katsomaan totuutta silmiin, ehkä moni tajuaa mitkä ovat ne tärkeimmät yhdistävät tekijät. Pelkällä harrastepiiri tms. muilla hyvin pinnallisilla jaoilla ei luoda kestävää yhteisöä. Monet täälläkin blogissa ajetut asiat edustavat varsin marginaalista arvo yhteisöä joka ei varmaan koskaan tule saamaan laaja kannatusta eivätkä monet kommentaattorit edes pyri valtavirtaistamaan ilmaisuaan ja sanomaansa. Halutaan pysyä marginaalissa ja ”omien ” joukossa, kun ”kukaan muu ei tajua”. Joten on kyseenalaista voiko tällaista edes pitää enää millään tavoin kansallismielisenä, kun kansa ei selvästikään halua tätä sanomaa. Ehkä tästäkin porukasta saisi oman arvoyhteisön jolle voisi järjestää oman autonomisen ja itsenäisen alueen/maan jossa eletään omien arvojen mukaan sen sijaan, että haaveillaan vallankumouksesta jossa alistetaan koko muu 5 miljoonainen pidäkkeetön kansa sen alle. Mutta tietty kansan valistaminen on edellytys valintojen tekemiselle. Hyvää peruskoulutusta on pidetty toimivan demokratian edellytyksenä, mutta kuten tiedämme niin virallinen koulutuksemme on aika rajoittunutta tiettyjen historiaan, rahatalouteen ja hallintametodeihin liittyvien asioiden osalta.

  Tosin CB:llä on hyvä asenne ja on tajunnut sen pointin kuinka näitä tärkeitä asioita pitää ujuttaa uuden termistön alle jolloin ne voivat saada näkyvyyttä.

  Usko on uskoa ja tieto on tietoa, mutta usko, kaunilla tavalla ymmärrettynä on nöyrempää kaikkeuden edessä kuin väite tiedosta. Elinvoimaisen kulttuurin yksi merkki on, että ihmiset kokoontuvat ja polvistuvat, vaikka vain vertauskuvallisesti jonkun itseä suuremman kokonaisuuden tai asian edessä tai keskellä. Se on osoitus nöyryydestä ja kiitollisuudesta elämän edessä. Niiden voimien jota pitävät elämää yllä. Valitettavasti nykään tuo piirre on aika näivettynyt.
  Usko persoonalliseen ja tunteeelliseen Jumalaan ei ole edellytys sivilisaation selviytymiselle. Kaakkois-Aasian buddhalaisissa maissa syntyvyys on kaikissa ”kristillistä” Euroopaa suurempi.

  Katolisella kirkolla on historiassaan liikaa synkkyyttä ja tekopyhyyttä joka vielä nykyäänkin näkyy esim kondomien vastustamisena kehitysmaissa joissa muutenkin on liikaa väkeä ja liian vähän ravintoa(tosin ravinnottomuuteen vaikuttaa globalismi politiikka) ja HIV leviää ja kaikenlaista haitallista taikauskoa.–> rakennevauriosta johtuva veden valuminen jostain kolosta tulkitaan jumalalliseksi ja sitä juodaan ja sairastutaan tms.

  Olen käynyt parissakin inkvisitio museossa, niin vanhalla kuin uudellakin mantereella.(Espanja, Ronda/Peru, Lima) Eivätkä ne ole lavastettuja kuten ehkä holokaustimuseot. Tosin kuolonuhrien määrää on liioiteltu mediassa ja suurin osa kuolemantuomioista oli maallisen tuomioistuimen täytäntöönpanemia. Mutta esim laite jossa ihminen nostetaan ilmaan köysistä jotka on ranteisiin sidottu ja nilkkoihin niin, että jalat voidaan vetää levälleen ja sitten lasketaan kehon painolla pitkän rautapiikin päälle joka painautuu anukseen ja sitten pyöritetään siinä kepin nenässä, ei ole kovin jumalallista rakkautta osoittava menetelmä.

  Ja jos joku kapina-aate(kuten kulttuurimarxismi) on onnistunut vapauttamaan ihmiset sen ikeen alta niin hyvä juttu. Mielestäni ko. protesti liikkeet ja esim. moderni juutalaisuus yleensäkin on kuin tuli; hyvä renki, mutta huono isäntä. On hyvä, että on joku räksyttävä ja kyseenalaistava oppositio, joka voi parhaassa tapauksessa herätellä luutuneita asenteita parempaan päin, mutta jos se pääsee liian vallitsevaan asemaan, kuten nykyään, se voi olla tuhoisa. Jotkut Anton Webernin tai Arnold Schönbergin teokset ovat hyvinkin inspiroivia silloin tällöin kuultuna vaikka ovatkin Frankfurtin koulukunnan ideologian tulosta.

  Katolisuudessa on kuitenkin huimaavan kaunista estetiikkaa ja musiikkiperinne joka koskettaa itseänikin syvästi. Tykkään käydä katedraaleissa kuuntelemassa kuorolaulua tai muuta klassista, tai vaikka vain urkumusiikkia jos satun maailmalla sellaisessa kapungissa olemaan jossa moisista voi nauttia. Tuolla esitetty Violeta Parrankin kappale kasvaa klassisesta eurooppalaisesta melodia ja harmonia perinteestä jota myös kirkko on pitänyt yllä, yhdistettynä folk lauluun, vaikka itse laulu onkin syntynyt kuvatussa yhteiskunnallisessa tilanteessa jossa kirkko on ollut sortavassa asemassa. Tuo on muuten yksi hienoimpia, koskettavimpia kappaleita mitä on koskaan tehty.

  Tuossa tuon kitaristipapin sanoma asia kuinka musiikin kautta voi päästä lähimmäksi mahdollista absoluuttista varmuutta jumalan olemassaolosta on mielestäni hyvin lähellä omaa kokemustani. Ensin oli sana, eli ääni. Ääni on ollut ennen kuin ihminen on luonut mitään merkityksiä millekään sanalle. Verbaalinen ilmaisu on muutenkin aiva liian rajoittunutta jumalan kaltaiselle voimalle joka ei elä dualismin rajoitteissa joihin kielellinenkin ilmaisu kuuluu. Näin ollen sanalla voidaan tarkoittaa ääntä, universumin alkuääntä, joka saa musikaalisia muotoja joka synnyttää elämää. Tiibetiläisilläkin on omat mantrat, ja äänteet kuten Om, jotka kuvaavat tuota alkuääntä. Monet maailman merkittävimmistä, suurimmista säveltäjistä ja muusikoista kokevat olevansa välikappaleita siinä viestiprosessissa. Bach kirjoitti jokaisen teoksen loppuun ”Jumalan kunniaksi” jne..

  Kuten Vangelis, tuo ”kreikkalainen musiikin jumala” sanoo kuinka nykyään pitäisi investoida kauneuteen, eikä kaaokseen, kuinka kaikki on tuhottu ja vääristetty, musiikki, taide, rauha, rakkaus, arkkitehtuuri.. kuinka fashionistit rakentavat paikkoja joissa ei tunnu erityiseltä jne..

  Tuo on tiivistetty Al Jazeeran haastattelusta joka kokonaisuutenaan löytyy
  Talk to Al Jazeera : Vangelis: A message of hope nimellä.

  Sinänsä harmi että tuo suuri ja vanha sielu on joutunut eliitin hyväksikäyttämäksi kun hänen sanomaansa vääristetään ja käytetään hyväksi globalistien agendan ajamisessa ja kokoontumisareenoilla kuten Qatarin konsertti.. ja tuo haastattelija tuntuu olevan ihan pihalla.

  Tässä videossa on joku hienosti yhdistänyt hänen musiikkiaan ja Leni Riefensthalin Olympia materiaalia…

  Hyvää Pääsiäistä kaikille!

  • juksattu sanoo:

   Mepolla on samankaltaisia kommentteja kuin kevin Macdonaldin haastattelijalla yllä olevassa pätkässä,”Ollaan universalisteja otetaan tuolta vielä pari hyvää juutalaista mukaan” Tämä ”valittavuus” asettaa vastuuta kieltää kaiken toiminnan ns tämän päivän juutalaisten kanssa eli tälläisiä ongelmia ei olisi jos noudattaisimme tätäkin käskyä,Eikä raamattu käske alistamaan muita kansoja se kieltää alistumasta muiden käsky vallan alle.
   http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=67332&cmd=tc Täällä siitä mainittiin 2 osa Martti Lutherista ja juutalaisista,Kannattaa myös muistaa ketkä siellä kolonialismin takana oikein olivat,Kun puhutaan toisten alistamisesta.

   Martti Luther juutalaisista osa yksi tai kaksi,Oli myös puhetta inkvisioista joita ajoivat medizit ja Gorkit ja kummatkin olivat juutalaisia.

  • Katoava luonnonvara sanoo:

   Erimieliset omille alueilleen? Aikamoista utopiaa. Tähän asti ovat kansat pystyneet, hyvän johtajiensa kanssa, elämään yhtenä kansana. Kukaan ei halua lähteä sotimaan jos omassa maassa on asiat kunnossa eikä ole aivopesty jonkin tahon puolelta jolla on intressiä johtaa joukkoja konfliktiin. Tuossa koko kommentissa ei jalat kosketa maata vaan se on jotakin unelmissa ja teorioissa liihottamista.

   • juksattu sanoo:

    Ei muuta kuin jonnekin Ranskan ghettoon hoilaamaan ebonya ja ivorya,Odottamaan reality checkiä.

 40. Mefo-bill sanoo:

  Katoava luonnonvara,

  Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta menin omassa mietinnössäni niihin kausaalisiin juuriin mistä kansat ovat muodostuneet. Ne ovat tulosta eritymisprosessista jossa jossain kohdin erimieliset porukat alkavat erityä ja luoda omia ilmaisujaan, murteita joista syntyy lopulta eri kieliä ja maailmankuvia ja näin on syntynyt heimo, josta suhteessa muihin vastaaviin tietyllä geografisella alueella voi muodostua jotain mitä kutsumme kansaksi.

  Ja nykyään kun näyttää siltä, että on vuosi vuodelta enenevissä määrin ihmisiä jotka eivät enää tunne kuuluvansa sellaisen arvoyhteisön piiriin jota yleensä perinteisenä suomalaisuutena pidetään. Tai vastaavasti sama paralleeli kehitys muiden kansojen joukossa. Itse henkilökohtaisesti uskon monien sellaisten tuntemusten olevan osin vääristyneen yksilökeskeisyyden, internetin ja lentomatkustamisen aiheuttamia harhoja, että ihminen unohtaa kaikkein tärkeimmät yhdistävät tekijät ja tarpeensa tulla ymmärretyksi ja kuulua johonkin. Yhteinen historia, kieli ja osin genetiikka ovat vahvemmat tekijät tiukan paikan tullen kuin mitä monet, etenkin nuoret tuntuvat ajattelevan kun halutaan olla niin trendikkäästi kansainvälisiä maailmankansalaisia. Ja sitten kun lähdetään takki auki maailmalle, niin tullaan maitojunalla takaisin.

  Kun toimiva klusteri on muodostunut sitä tulisi varjella eikä tieten tahtoen purkaa. Vastustan siis Kalergi suunnitelmaa ja sun muuta, mutta vapauden nimissä pitää olla ovi auki myös uudelle eritytymiskehitykselle jos täällä alkaa oikeasti omaehtoisesti muodostumaan joku uusi heimo ja kansa jolla on edellytykset olla riittävän omavarainen. Onhan meillä erinäisiä uskonnollisia ja muita ekoyhteisöjä nykyäänkin jota elävät pitkälti omissa oloissaan. (tarkennuksena: EN tarkoita nykyisen massamaahanmuuton avulla luotua enklaavia, vaan ihan kantasuomalaisten joukossa tapahtuvaa eriytymistä)

  Ja mitä tuohon heittooni ikuisuuden viettämisestä jossain erirotuisessa porukassa tulee niin ehkä se oli turhan provokatiivisesti ilmaistu. Sitä ei pidä ottaa sanatarkasti. Kunhan halusin hieman sekoittaa pakkaa, että tulisi eloa kommenttiosion yksitoikkoisuuteen:-) Mikään aineellinen muoto kun ei ole ikuista ja ajattelin lähinnä henkeä joka on etnisistä takakireyksistä vapaa. Vain aineen energiallinen sisältö voi olla ikuista. Aineen olemukseen kuuluu rajallisuus; se alkaa jostain ja päättyy johonkin. Ja noita ei pitäisi sekoittaa keskenään kuten nykyään tunnutaan tekevän. Eli pyritään tuomaan aineettomia ideaaleja liian lähelle todellista arjen elämää ja fysikaalisia lakeja…As above, so below.. tuloksena kaaos ja kärsimys jota synnyttää sellaiset ihmiset jotka sokaistuvat omalle pahuudelleen–>vapaamuurarit ja tietty se viattomuuden perikuvana itseään pitävä heimo.

  Mutta WN piireissä tuntuu olevan liikaa sellaisia stereotyyppisiä nutipäitä jotka saavat kaipaamaan niitä lukuisia sydämellisiä ihmisiä ja hymyjä joita olen maailmalla tavannut. Sellainen heijastuma oli mielessäni kun tuon kirjoitin. Jälkikäteen ajatellen haluaisin asettaa sanani paremmin.

  Revarijuttujen markkinointia tulisi kohdistaa travellereihin. Heissä on avointa porukkaa ja heidän avulla sana leviää kun he verkostoituvat. Kun tarpeeksi maailmalla pyörii niin tulee todellisuus haltuun monella tasolla.

 41. Jepulisjepsis sanoo:

  Uudestisyntynyt Jumalan lapsi on ristiriidassa tämän maailman kanssa, eikä tätä ristiriitaa tule lähteä sovittelemaan maailman kanssa. Tässä on Kristuksen ristin voima.

   • ”14. Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
    15. Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
    16. Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: ”Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani”.
    17. Sentähden: ”Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
    18. ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias”.”

 42. juksattu sanoo:

  Mepo on lukenut liian paljon new agea ym ei jutut muutu paremmiksi vaikka sivistysanoja kylväisi kuinka paljon tahansa,Tärkeämpää olisi tutkia mikä on kirjoittajan agenda,

  Travellereista on myös vahvat mielikuvat hamppua polttelevista stallareista che paidat päällä,Näissä porukoissa väittäisin olevan älykkyysosamäärän samalla tasolla kuin skineillä tai jopa alhaisempi,Vasemmisto tyypit ovat jo lähtökohtaisesti agendan piirissä ja aivopestyjä ettei siellä voi totuus levitä millään ilveellä,Tosielämä osoittaa nytkin missä ihmisryhmissä se totuus parhaiten ottaa vasta kaikua.

  Käyttäisin termiä tought love vs vapaa rakkaus,Itsekuri on ennenminkin älykkäämpien ihmisten juttuja kuin hampun polttelu,Jos joku on nähnyt oikein viisaan vasemmistolaisen niin hauska olisi kuulla,Itse en ole sellaista tavannut,Yleensä sieltä tulee koko setti natsista rasistiin mutta siihen se sitten jääkin.

  • Vasemmisto koostuu anarkisteista, jotka eivät kykene ottamaan kuria vastaan. Jyväskylän kirjastossa tapahtunut vassareitten harkittu provokaatio on hyvä esimerkki. ”Järjestysmiehenä” oli anarkisti. Jyväskylän kaupunki näköjään sallii anarkian. Ihan naurettavaa touhua kertakaikkiaan. Äärivasemmisto ja ”äärioikeisto”-nutipäät ovat oikeastaan ihan samantyyppistä porukkaa, yrittävät vihan kautta saada asioita muuttumaan mutta ei vihaaminen mitään auta. Luja kuri ja esivallan miekka auttaisi, mutta Suomessa esivallan miekka on tylsynyt, ja siitä voimme ”kiittää” edustuksellista demokratiaa ja sitä että kaiken maailman kukkahattutädit ja -sedät on päästetty velttoilemaan kaikille mahdollisille rintamille. Eurostoliitto tuhoaa itse itsensä omaan mahdottomuuteensa, ja hyvä niin. Ei auta vaikka esim. Pohjanmaa itsenäistyisi, kyllä sinnekin vapaamuurarit sun muut pellet tulisivat heti pilaamaan kaiken. Tämä maailma on tulelle talletettu. Utopioista voi haaveilla vaikka maailman tappiin asti mutta syntiinlankeemuksen takia suurin osa ihmiskunnasta tulee aina tuhoamaan kaiken ja ponnistamaan toisten silmäkulmasta. Jumala on antanut ihmiselle vapaan tahdon, ja ihminen käyttää sitä. Seuraukset ovat kaikkien nähtävissä.

   • Kymmenen käskyä eli laki osoittaa, että olemme kaikki syntisiä. Jeesus Kristus kuoli ristillä ja sovitti koko ihmiskunnan synnit, nousi ylös ja tulee takaisin tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Jos ihminen myönnä olevansa syntinen eikä ota tämän elämän aikana vastaan Jeesuksen sovitustyötä, hän kuolee synneissään ja on niiden kanssa ikuisuuden, iankaikkisessa kadotuksessa, erossa Jumalasta. Siellä on itku ja hammastenkiristys. Saatana valehtelee monin erin tavoin ja yrittää saada ihmisen uskomaan että helvetissä muka grillaillaan ja juhlitaan. EI JUHLITA.

    Uskon että Jumala on antanut monille tälle palstalle kirjoittaville etsikkoajan. Te etsitte totuutta, ja kun etsitte oikeasta paikasta eli Uudesta Testamentista, te tulette löytämään totuuden. Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja Elämä. Ainoa tie ikuiseen elämään. Vielä tänään on armon aika, huomisesta emme tiedä. Nöyrtykää ja taipukaa Jumalan väkevän käden alle.

    Unohtakaa kaikenlainen viha, se ei hyödytä mitään. Itsekin olin pitkään täynnä vihaa, ja vihaan tietenkin yhä vääryyttä ja valheita mutta tätä maailmaa ei voi mitenkään muuttaa. Voi vain valita rintaman jolla taistelee. Itse aion taistella ruohonjuuritasolla, hengellisen taistelun ja sen lisäksi pyrkiä rakastamaan lähimmäisiä teoin ja totuudessa. Kesti todella pitkään päästä tähän pisteeseen, politiikkaakin tuli kokeiltua IPU:n ehdokkaana, ja silloin tajusin että ei tätä maailmaa voi edustuksellisella demokratiallakaan muuttaa. En äänestä enää koskaan. Olen taivaan kansalainen.

    Voin vain rukoilla Suomen hallitusmiesten puolesta, sillä he eivät todellakaan tiedä mitä tekevät. Tai jos tietävät, sitten rukoilen sitä että he tulisivat synnintuntoon ja haluaisivat tehdä oikein ja ajatella Suomen kansan parasta, irtisanoutuisivat vapaamuurariudesta ja muista saatanallisista huijauksista. Perkele on sokaissut heidän silmänsä, he haaveilevat jostain ihme EU-utopiasta, mutta kaikkihan me tiedämme mihin kommunismi johtaa. Tuhoon.

    KD-Israel-demokraatitkaan eivät Suomea kykene pelastamaan. Suomen voi pelastaa vain ja ainoastaan kansallinen katumus: säkit ylle ja tuhkaa päälle. Polvien on taivuttava Jumalan edessä ennen kuin mikään voi muuttua. Mutta eipä taida Suomen kansan polvet taipua, vaan kaikenlainen ”itkeminen” erinäisistä asioista tulee jatkumaan maailman tappiin asti.

    Raamatun mukaan tuomio alkaa Herran huoneesta. Ensin Jumala tulee kysymään kaikilta ”papeilta”, julistivatko he lakia ja evankeliumia kuten sitä tulee julistaa. Kun katsoo kirkkojen ja ”seurakuntien” toimintaa yleisesti ottaen, ei siltä näytä. Ev lut kirkko on osa porttokirkkoa, josta Raamattu kehottaa lähtemään ulos ja pysymään kaukana, ”leirin ulkopuolella”. Itse olen leirin ulkopuolella enkä takaisin mene enää koskaan. Kirkko nuolee yhteiskunnan takapuolta ja suoraan sanottuna virtsaa Raamatun päälle, eturintamassa todennäköisesti vapaamuurarit piispat sun muut taikaviitta-sirkuspellet. En yllättyisi jos selviäisi että vapaamuurarit ovat rakentaneet kaikki kirkot. Raamatussa ei sanota että pitäisi pitää mitään ”jumalanpalveluksia”, varsinkaan missään ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä. Se on uskontoa, ei uskoa.

    Katsoin joku aika sitten minusta riippumattomista syistä televisio-jumalanpalvelusta jossa piispa sanoi jossain kirkkorakennuksessa että Kaikkivaltias ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä. Hän siis kertoi totuuden mutta samalla omalla toiminnallaan osoitti että hän ei usko totuuteen. Ihminen haluaa pistää kaiken purkkiin, rakentelee kirkot ja ties mitkä pömpelit kuten Kampin kappelin ja sitten väittää että Jumala muka on siellä pömpelissä. Ei ole.

    Matt. 7:7

    Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.

    • Cliff Barnes sanoo:

     Hyvä kommentti, huomaa että olet selkeästi vahvistunut uskossa ja hyvä niin.

     Reilun pelin yhteiskuntaa tuskin koskaan pystytään täysin saavuttamaan, mutta jokaisen velvollisuus on silti taistella vääryyttä vastaan. Totuus ja sen levittäminen on tässä kaikkein tehokkain ase.

    • seuraaja sanoo:

     🙂

 43. juksattu sanoo:

  Sukupolvien välinen kuilu.

 44. juksattu sanoo:

  http://linja-aho.blogspot.fi/2014/04/uusi-lastenkirja-sateenkaariperheista.html Nyt kannattaa ottaa lapset pois lastenkodeista ja kouluista.

  Haastan mepo valistamaan vasemmiston pikkutenavia niin näkee mikä on todellisuus,fb:ssä uudenmaailman järjestyksen vastainen voima,Sinne oli magneetin linkki Hitlerin talouden pidosta linkattu niin eikös keski-ikäinen stallari ollut paikalla chillaamassa ja toistelemassa kaikkia valheita mitä oli oppinut.

 45. Mefo-bill sanoo:

  Tuo samainen Magneettimedian linkki oli eilen myös Paljastetaan rahan valhe ryhmässä samaisen henkilön postaamana, mutta tänään se oli poistettu, vaikka yksi ryhmän vetäjähenkilöistä, Lars Ostermankin tykkäsi ja puolti artikkelia kommentin verran. Kuka lie sensuroinut vaikka se sai hyvän vastaanoton. Viisitoista tykkäystä puolessa päivässä ja suurin osa kommenteista neutraalinpositiivisia. Vain kaksi asiallisen kriittistä joista toinen kumottiin ja toinen puuttui johonkin mainittuun rahasummaan.

  Laitoin liittymispyynnön eräällä pseudonyymilläni tuohon mainitsemaasi ryhmään. Kunhan hyväskytään niin voin vaikka käydä linkittämässä tämän Totuusblokin artikkelin sinne. Katsotaan mitä tapahtuu. Tosin noin yksioikoisiin trolleihin joilla ei tunnu olevan mitään annettavaa, edes rakentavaa kritiikkiä, ei ehkä kannata haaskata aikaa. Toistaiseksi viimeisenä oleva kommentti siitä, että Magneettimedia olisi trolli, vaikutta aidommalta kun lause päättyy kysymysmerkkiin. Se on hyvä merkki, merkki avoimuudesta.

  Tässä muuten vähän travellerihippejä:-)

  Monista permakultturisteista ja tosihipeistä löytyy ”kaappinatseja.” Yhdistävä tekijä on ihanne omavaraisuudesta ja luonnonläheisyydestä, henkisyys/gellisyyselementti jne.. (enkä tarkoita Madventuresia) Esim. Goan vanhasta Anjunan hippikylästä voi löytää vaihtokirjakaupasta Mein Kampfin ja suomitravellereita nettipisteissä lukemassa Halla-Ahon blogia jne.(tiedän, H-A on sionisti, mutta nuivuus pointti tulee selväksi) On mielestäni tärkeää kumota ennakkoluuloja puolin ja toisin.

 46. Toinen näkemys (kirjautumaton) sanoo:

  Olisiko ollut Iivarinen? Hän oli kova sensuroimaan joskus aiemmin.

  • juksattu sanoo:

   En pääse koko ”paljastetaan rahan valhe” sivustolle koska sain sieltä kenkää jo aikapäiviä sitten,

   American defence partyn Bruce Cambbel jatkaa putinin hehkuttamista friendin haastattelussa.

   • juksattu sanoo:

    In the video below, Adolf Hitler reveals that it was the internationalist jew lobbying to plunge Europe into all-out war – as they also did in 1914. He then calls on Jehovah (Yahweh), the God of the Bible, to destroy the wicked jew. Such indeed is the promise of Christianity! Learn the truth about Christianity at Christogenea.org.

    Jean Baptiste
    Christ’s Own Adolf, Christ’s Son, as Adam (Luke 3:38) Stood up against the wily devils and defeated them, as Gideon did with his small band of 300, in the days of the earthly judges. Soon, Christ The Creator Of All, The All Powerful Judge will do as He said to Enoch, and To His Holy Angels—-He Will Cast all of the synagogue of satan, as He calls them in—Revelation 14:11, 19, 20, 21, etc, Amen and Amen!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.