Valtamedia aivopesun työkaluna

Ihmisten mielipiteiden ja ajatusmallien muokkaamisessa tärkeimpiä tekijöitä ovat tunteisiin vetoaminen ja jatkuva toisto. Tämän vuoksi valtamedia on yksi vallankäytön merkittävimmistä välineistä, sillä juuri se mahdollistaa tunteisiin vetoavan tarkoitushakuisen viestinnän laajalle yleisölle. Jatkuvan toiston tekniikalla saadaan ihmiset omaksumaan mediaa ja maailmanpolitiikkaa hallitsevan eliitin asettamat mielipiteet, niin että ihmiset alkavat lopulta itse levittämään ulkoa-annettua maailmankatsomusta ja eriävät näkemykset puolestaan tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi laumakäyttäytymisen tukemana.

Tämä median rooli huomioiden on syytä aina tarkastella uutisointia hyvin kriittisestä näkökulmasta, jotta ymmärtäisi mikä on kulloinkin uutisoinnin todellinen perimmäinen tarkoitus, minkälainen vaikutus sillä halutaan saada ihmisiin ja ketkä ovat olleet uutisen lähteinä ja levittäjinä.

Kun tiedetään, että monet maailman merkittävimmät uutistoimistot ovat juutalaissukujen hallinnassa ja täynnä värvättyjä vapaamuurareita, niin on sanomattakin selvää, että uutisointia käytetään näiden valtaryhmien oman agendan ajamiseen. Propagandan levittämisestä tekee erittäin tehokasta se, että monet paikalliset uutistoimistot käyttävät tiedonlähteinään suuria kansainvälisiä uutistoimistoja, kuten esim. Reutersia, New York Timesia, BBC:tä, ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Näin valheellinen ja subjektiivinen viestintä saadaan leviämään ympäri maailman äärimmäisen helposti.

Tyypillisesti valtamediassa on pidetty yllä valheita erityisesti kansallissosialistisesta Saksasta ja pyritty demonisoimaan se jatkuvalla median aivopesulla, jotta aina uudet sukupolvet saadaan omaksumaan haluttu ajatusmalli. Kansallissosialistinen Saksa irtautui maailmaa hallitsevan juutalaisjohtoisen pankkieliitin ikeestä ja juuri sen vuoksi totuus kansallissosialismista on hallitsevalle eliitille ja sen maailmanjärjestykselle erittäin haitallinen.

On merkille pantavaa, että harvoin näkee uutisia kommunistien hirmuteoista, Stalinin ja Maon terrorista tai vaikka kansainvälisten pankkien osuudesta maailman sotiin ja taloudellisiin ongelmiin. Sen sijaan kansallissosialistisesta Saksasta uutisoidaan säännöllisesti hyvin kyseenalaisella tavalla, jopa paljon useammin kuin monesta ajankohtaisemmasta aiheesta. Aivopesun systemaattisuus tulee hyvin ilmi pelkästään jo tarkastelemalla valtamedian uutisointia Suomessa vuoden 2014 alkupuolella, josta seuraavaksi esimerkkejä kommenttien kanssa:

8.1.2014 YLE TV1: Historia: ”Hitlerin synkkä karisma OsaI.” Kolmiosainen BBC:n dokumentti, missä päivitellään kuinka saksalaiset valitsivat johtajakseen Hitlerin, joka vei heidän maansa kohti tuhoa. Kuten yleensä BBC:n dokumentit, niin tämäkin pohjautuu täysin voittajavaltioiden valheelliseen historiankirjoitukseen.

9.1.2014 Iltalehti: ”Hitchcockin karmiva natsidokumentti keskitysleiriltä julkaistaan.” Jälleen kerran mustamaalataan natsit karmivilla keskitysleireillä. Jutussa jätetään tietenkin mainitsematta, että Bergen-Belsenin leiri ei ollut mikään tuhoamisleiri, eikä siellä ole väitetty olevan joukkotuhovälineitä edes virallisen historiankirjoituksen mukaisesti. Leirin uhrit kuolivat tauteihin ja aliravitsemukseen, jota liittoutuneiden toteuttama Saksan
huollon pommitus edesauttoi. Lisäksi kyseinen Hitchcockin filmi on julkaistu jo aikoja sitten, mutta silti siitä valheellisesti uutisoitiin ennenjulkaisemattomana aivan kuin saataisiin vain tekosyy levittää uutista.

13.1.2014 Iltasanomat: Uutinen Brittisotilaasta, joka olisi voinut ampua haavoittuneen Hitlerin ensimmäisessä maailmansodassa ja olisi ehkä sen tehnytkin, jos olisi tiennyt kuka hänestä tulee. Uutisella halutaan ylläpitää myyttiä Hitleristä pahana ja rikollisena johtajana.

14.1.2014 Helsingin Sanomat: Iranin uutistoimiston mukaan avaruusnatsit ovat johtaneet Yhdysvaltoja jo vuodesta 1945 ja Natsi-Saksa liittoutui avaruusolioiden kanssa jo toisen maailmansodan aikana.
Tässä nähdään taas malliesimerkki aivopesusta. Jatkuvaa toistoa, ja pyritään vain luomaan mitä mielikuvituksellisempia uutisia, joiden ainoa tehtävä on saada lukija alitajuisesti assosioimaan kohde (tässä tapauksessa kansallissosialismi) negatiivisten asioiden kanssa.

16.1.2014 Iltasanomat: uutisoi vanhasta haastattelusta, jonka Hitlerin sisko antoi vuonna 1959. Otsikossa mainitaan että kaikki tekivät mitä Hitler tahtoi, vaikka myöhemmin uutisessa paljastuu, että sisko viittasi tällä lasten intiaanileikkeihin Hitlerin lapsuudessa. Tällä halutaan luoda kuvaa Hitleristä tyrannina, jota kaikkien oli sokeasti toteltava. Päivän pakollisen natsi-uutisen tarjosivat lähteiden mukaan juutalaismedia: Washington Post, BBC, The Guardian, Telegraph

25.1.2014 YLE, Ulkomaan uutiset: Uutisoidaan, että natsi-johtaja Heinrich Himmlerin yksityiskirjeet ovat löytyneet erikoisesta paikasta, Israelista juutalaiselta keräilijältä. Kopiot aineistosta on toimitettu Saksalaiselle Dier Welt lehdelle. Saksan valtionarkisto todennut kirjeet aidoiksi käsialan perusteella. Suurin osa aineistosta on Himmlerin ja hänen vaimonsa välistä tavanomaista kirjeenvaihtoa, joskin uutisen mukaan niistä näkyy Himmlerin ”pakkomielteinen juutalaisviha”.

Uutisessa jälleen valehdellaan, että Himmler oli juutalaisten joukkomurhaamisen pääarkkitehti ja että oli vastuussa miljoonien juutalaisten ja muiden vankien murhaamisesta. Tämä siis jälleen mainittu propagandanomaisesti, vaikka itse uutisen aihe eli kirjeet eivät millään tavalla liity mihinkään murhaamiseen eikä niissä väitetä olevan mitään todisteita väitetystä joukkomurhasta, joka on siis pelkkää propagandaa ja valhetta.

26.1.2014 Iltalehti, uutisoi saman uutisen Himmlerin kirjeistä, jonka YLE julkaisi päivää aikaisemmin. Kuin varmistaakseen, että propaganda menee varmasti perille. Jälleen kerran uutisessa jankataan Himmlerin olleen vastuussa yli miljoonan juutalaisen joukkomurhasta, vaikka mistään todisteista ei puhuta mitään. Itseasiassa ote Himmlerin ja tämän vaimon välisestä kirjeenvaihdosta antaa vain viitettä, että kyseessä on ollut koko ajan juutalaisten ajaminen pois maasta, eikä heidän tuhoaminen: ”Nämä juutalaiset, milloin tämä lauma häipyy täältä, että voimme nauttia elämästämme” (Margarete mietti päiväkirjassaan marraskuussa 1938).

26.1.2014 Iltasanomat: uutisoi ruotsalaisen Aftonbladetin julkaisemaa uutista, jossa Majdanekin keskitysleirimuseon työntekijän syytetään levittävän kaupungissaan juutalaisvastaisia materiaaleja. Uutisessa mainitaan, että materiaalien levitystä on ollut jo vuodesta 2010 asti, mutta nyt siitä täytyy tehdä uutinen, jota levitetään kansainvälisessä mediassa. Ja propagandan luonteeseenhan kuuluu, että Majdanekin leiri on mainittava kuolemanleirinä, ilman että lukijoille avataan mitä siellä on todellisuudessa tapahtunut.

Iltalehti 6.2.2014 Iltalehti: Saksassa vuodelta 1941 peräisin oleva laki uutisoidaan asiantuntijoiden mukaan ”epäoikeudenmukaisuuden perikuvaksi”. Jälleen kerran on hakemalla haettu jotain, jonka avulla voisi näyttää kansallissosialistisen Saksan huonossa valossa. Löyhän sanatulkinnan perusteella tehdään uskomaton johtopäätös, että miesten oli lain vuoksi helpompi saada tuomio taposta ja naiset sen sijaan saivat helpommin tuomion murhasta. Tästä vedetään heti propagandistinen johtopäätös, että natsi-Saksassa suosittiin vahvimpia. Uutisen on laittanut levitykseen sionistien ja vapaamuurarien BBC.

Iltasanomat 15.2.2014: Tutkijoiden mukaan natsit aikoivat käyttää hyttysiä tautien levittämiseen. Tämäkin uutinen vaikuttaa jälleen päivän pakolliselta propaganda-annokselta. Keskitysleireillä varmasti tutkittiin tauteja, sillä ne piinasivat sekä leirejä että Saksan armeijaa, joten lääketieteellinen tutkimus oli varmasti tarpeellista. Se, että tutkimuksen mukaan tauteja olisi levitetty hyttysten avulla pudottamalla niitä lentokoneesta vihollisen alueelle kuulostaa niin älyttömältä idealta, että kyseessä on selvästi jälleen juutalaisten propagandaa. Eivätkö myös Saksalaiset sotilaat altistuisi tälle vaaralle, sillä hyttyset eivät valikoi uhrejaan. Ja kuinka hyttysten leviämistä voisi muka kontrolloida? Hitler oli muutenkin kieltänyt kemiallisten aseiden käytön, joten tällainen toiminta ei sopisi hänen ajatusmaailmaan. Propagandauutisen levittivät maailmalle vapaamuurarien ja juutalaisten äänitorvet; The Guardian ja BBC News.

Edellä mainitut valtamedian uutisoimat älyttömyydet antavat kuvaa siitä, kuinka systemaattista on ihmisten aivopesu median avulla. Internetin aikakaudella tiedonvälityksen monopoli ei ole enää suurten mediatalojen yksinoikeus, vaan tiedon levittäminen on käytännössä mahdollista kenelle tahansa. Koska tiedon levittämistä ei pystytä tällä hetkellä estämään, niin ainoaksi mahdollisuudeksi jää valheiden ja harhauttavan tiedon massiivinen levittäminen kontrolloitujen ja sponsoroitujen vaihtoehtomedioiden kautta, kuten esim. Alex Jones ja Info Wars, Verkkomedia ja monet muut. Kun totuuden sekaan sekoitetaan valtava määrä valheita ja harhautusta, niin silloin vaihtoehtomediaa seuraavan ihmisen on vaikea enää ymmärtää mikä on totta ja mikä ei. Totuus menettää lopulta uskottavuutensa, kun ihmiset omaksuvat asenteen, että kaikki vaihtoehtoinen tiedotus on valhetta ja humpuukia.

Viimeisin ja ehkä absurdein esimerkki median välittämästä valheesta on tullut esiin Ukrainan kriisin yhteydessä. Helsingin Sanomat ja monet muut mediat näyttävästi uutisoivat 3.3.2014, että Tsekin entinen ulkoministeri Karel Schwarzenberg vertasi Vladimir Putinia Hitleriin. Tämän entisen poliitikon mielipide oli yhtäkkiä niin tärkeä, että se piti levittää laajasti kaikkien tietoisuuteen. Ilmeisesti monen muun nykyisen poliitikon ja suuremman valtion päämiehen mielipiteet eivät olleet asian tiimoilta yhtä tärkeitä, koska niitä ei uutisoitu yhtä näyttävästi. Ukrainan tilanteessa siis monet vertaavat nyt harhaanjohtavasti Putinia Hitleriin ja samaan aikaan Venäjän media syyttää Ukrainan nationalisteja fasisteiksi ja uusnatseiksi. Toisin sanoen siis ”Hitler-Putin” vastustaa Ukrainan ”natseja”. Kuulostaako tämä rehellisesti sanottuna järkevältä? Äärivasemmistolle ja kaikille juutalaisten hallitsemille liikkeille on ollut tyypillistä aina syyttää itse aiheuttamistaan ongelmista fasisteja ja natseja. Tämä kertookin vain suoraan siitä, että Ukrainan kriisissä noudatetaan vanhaa Hegelin taktiikkaa, jossa kumpaakin vastapuolta hallitsee sama kolmas taho, joka luo kriisiin haluamansa loppuratkaisun ja selviää siitä ulos ainoana voittajana.

Putin Hitler

Putin: entinen KGP:n mies, joka ihailee kommunistista Neuvostoliittoa ja Stalinia, sekä elää sulassa sovussa Venäjän hyvinvoivan juutalaismafian ja oligarkkien kanssa. Hitler vertaus lähinnä osoittaa ihmisten täydellisen tietämättömyyden asioiden todellisesta luonteesta. Kiitos median onnistuneen aivopesun.

Kategoria(t): Yleiset aiheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

180 vastausta artikkeliin: Valtamedia aivopesun työkaluna

 1. Päpy sanoo:

  Campbell ja Freind ovat huijareita. Svoboda muistelee tässä ukrainalaisia SS-miehiä:

  Juutalaisten RT paheksuu ja Putinin väki ylistää puna-armeijaa ja sen rikoksia.

 2. juksattu sanoo:

  http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/-abbas–holokausti-oli-modernin-ajan-vastenmielisin-rikos-/3190134
  Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas on kutsunut juutalaisten kansanmurhaa ”modernin ajan vastenmielisimmäksi rikokseksi ihmiskuntaa vastaan”.

  Noitten pitäisi antaa riehua rauhassa,Ilman että avustetaan kumpaakaan osapuolta,Eihän ketään kiinnosta Afrikankaan heimosodat niin miksi tästä pitäisi välittää,Tuskimpa montaakaan muslimia kiinnostaa vaikka koko eurooppa tuhoutuisi maahanmuuton seurauksena.

 3. Päpy sanoo:

  Palet on alistettu orjiksi. Tuokaan ei voi sanoa mitään, mikä ei ole EU:n ja USA:n mieleen tässä asiassa. Kaikki on suunniteltu tarkoin sionin viisaiden pöydissä. Äijällä ei ole enää mitään valinnanvaraa. Tosin ei kannattaisi siltikään tuollainen matelu mielisairaan valheen edessä.

 4. juksattu sanoo:

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/2176844 kun Suomalaisetkin on Isaskarin poikia

  1939, Field Marshall Mannerheim was quoted as saying, ”Sons of Issachar, stand and die, but let only scorched earth fall into the hands of the antichrists!” Obviously, Mannerheim was both aware and knowledgeable of the Israel truth.

  Mukana on myös jokunen linkki.

 5. juksattu sanoo:

  Ase ja erä 2014 kolmas numero eu oli tutkinut että ampuma aseiden määrä ei vaikuta rikosten määrää lisäävästi,Silti eu valmistelee aselakien kiristämistä ja itselataavien aseiden myyntikieltoa.

 6. toinennakemys sanoo:

  ”No. I don’t hate you. I understand you. You are a virus. a plague upon humanity.
  So I study you, like a scientist studies a cockroach. ”
  ~ J.R

  Löytyi täältä:

  http://schoolofpropaganda.blogspot.fi/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00Z&updated-max=2015-01-01T00:00:00Z&max-results=2

  • juksattu sanoo:

   Nwo havaintoja on tehnyt jutun 1 ja toisen maailman sodan todellisiin syihin,Vehkala muistaa mainita että pankkiirit rahoittivat Hitleriä,Mielenkiintoista on kuitenkin että näitten samojen kavereitten väitteet ettei Putini olisi juutalaisten ohjauksessa kun todisteet puten juutalaisyhteyksistä on päivän selvät toisin kuin Hitlerin.,Mutta totuus on irti kaikille jotka sen ymmärtää.

 7. toinennakemys sanoo:

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-german-reich-may-1945

  Putinin Nashi-nuoret on perustettu ”vastavoimaksi nousevalle natsismille” Venäjällä. Nyt kun holohoaxin epäily on kriminalisoitu Venäjällä, niin uutisissa oli juuri visailutytöistä Venäjällä, jotka muka eivät olisi tienneet, mikä on holokausti. Järjestetty juttu varmasti, koska tytöt oli viety Auschwitziin ja he laukoivat proagandaa. Juutalaiset ovatkin suunnitelleet kuulemma holohoax-opetuksen viemistä kouluihin Kiinassa ja Venäjällä. Ilmeisetsi kohta ainakin Puttelassa aletaan oppilaille takoa päähän tunteisiin vetoavia holohoax-juttuja.

 8. juksattu sanoo:

  John friend haastattelee tomato bubblen mike kingia aika karua kosher hehkutusta putinista,pirona.fi oli juttu putinista ja hänen juutalaiskavereista.

 9. toinennakemys sanoo:

  John Friend, King ja Kapner ovat aivan selviä huijareita Anglinin tapaan. Toimivat ohjeiden mukaan. Hoohoaxinb luulisi olleen viimeinen pisara Puten suuntaan ja natsittelun ym. Olisi silmien auettava harhaan johdetuiltakin. Mikään ei enää voi puolustaa myöskään näitä.

  • juksattu sanoo:

   Olen tässä hieman katsellut että aika hyvin Friendin päähän kipa sopisi aika hyvin,Vituttaa nämä kaikenmaailman kosher nationalistit.

 10. juksattu sanoo:

  http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=67332&pageNumber=1&pageSize=15

  03/01/2014 08:10 PM EST
  1:47:41 Geopolitics: Hitler’s Active Defense of Germany

  %0min kohdalla puhetta kuinka idiootti polskit haastoivat kaikkien naapurimaiden kanssa riitaa 20-luvulla hyökäten neuvostoliittoonkin.

 11. juksattu sanoo:

  http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=67332&pageNumber=1&pageSize=15

  02/28/2014 08:10 PM EST
  1:39:04 Ukraine and Geopolitics, with Mike Delaney of Prothink.org. Juttua Ukrainasta

  http://www.magneettimedia.com/ukrainan-uusi-presidentti-on-juutalainen-ammattirikollinen/

  Jutkuilla meni hommat putkeen Ukrainassa.

  • Cliff Barnes sanoo:

   Tämä oli ilmeisesti koko Ukrainan konfliktin tavoite alunperinkin. Pelataan aidot nationalistit paitsioon ja sekasorron keskeltä nostetaan jälleen juutalainen maan johtoon. Tämä jos mikä on juuri ordo ab chao -mukaista toimintaa. Nyt on turvattu juutalaisten mafiaoligarkkien toiminta jatkossakin Ukrainassa.

  • Helena sanoo:

   NIINPÄ! SÄ OOT AINAKIN PERILLÄ ASIOISTA!

 12. Cliff Barnes sanoo:

  Iltalehti aloitti valhepropagandan levittämisen heti vuoden alusta. Vuoden ensimmäinen ”natsi-uutinen” 2.1.2015, jossa Suomen ”korkeatasoinen” media on lainannut Sunday Times:n artikkelia ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Väitetään, että Matthausenissa olisi muka teloitettu satoja tuhansia keskitysleirivankeja. Lisäksi taas demonisoidaan Hitleriä, halusi muka varustaa raketit myrkkykaasulla. Hitlerhän juuri kielsi kaasuaseiden käytön ja Saksa muutenkin noudatti Geneven sopimusta, toisin kuin Neuvostoliitto.
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010218967904_ul.shtml

  • Cliff Barnes sanoo:

   heh, aina vaan absurdimmaksi menee nämä valtamedian natsi-uutiset. Iltalehti 6.1.2015: ”Natsien ”superlehmät” yrittivät tappaa -suurin osa lopetettiin.” Tällä kertaa siis aggressiivisen alkuhärän jalostaminen sopi hyvin natsien ideologiaan. Millähän tavalla tämä sopi heidän ideologiaan? Ehkä kysymyksessä on ollut ihan tavallinen tutkimus tai jalostustyö kuitenkin.
   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010618978912_ul.shtml

   • Cliff Barnes sanoo:

    Heti perään ylittyi Iltasanomien uutiskynnys varsin typerällä ”natsi-uutisella” 6.1.2015: joku oli tuherrellut hakaristejä kerrostalon rappukäytävään (nämä oli lisäksi vedetty yli, joten töhertelijä on ihan yhtä hyvin voinut olla antifasisti vasemmistolainenkin). Iltasanomien uutisessa iloitaan, kuinka nokkela naapuri oli jättänyt paikanpäälle ”natsi-tervehdystä” tekevää pilkkaavan pilakuvan. Suomi-lampaiden mielestä tälläisen ala-arvoisen kuvavastineen jättäminen on sitten hienoa. Ja uutiskynnys ylittyy tietysti…

    http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1420528099733.html?pos=ok-nln

    • Juksattu sanoo:

     Mitäpä pilkattaisiin välillä homoja ja muita friikkejä,Siitä saisi kaikkien mielensäpahoittajien vihat niskaansa.

 13. Cliff Barnes sanoo:

  Iltalehti osoitti taas tänään 22.1.2015 olevansa korkeintaan 7-päivää lehden tasoista journalismia. Päivän pakollisessa aivopesu-uutisessa demonisoidaan jälleen Hitleriä ja kansallissosialisteja. Auschwitzin valokuvaajan ottamien kuvien väitetään tällä kertaa todistavan holokaustin ja kuvista voi aistia kauhun vankien katseesta. Itse kuvissa näkyy kuitenkin terveitä vankeja, eikä kuvista voi aistia minkäänlaista kauhua. Vankien kuvaamisessa ei sitä paitsi ole mitään epätavallista. Tehdäänhän niin nykyäänkin. Auschwitzin valokuvaajan dokumenttielokuva julkaistiin vuonna 2006 ja mies kuoli vuonna 2012. Silti tästä aiheesta saatiin taas yhtäkkiä uutiskynnys ylitettyä vuonna 2015, kiitos Daily Mailin ja Der Spiegelin. Aivopesun kun on jatkuttava. Jutun lähteenä mainittu mm. Wikipedia. Eli siis nettisivusto, jonne kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan. Miksei skepsis anna huuhaa palkintoa Iltalehdelle?

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012219024553_ul.shtml

  • Cliff Barnes sanoo:

   Ai niin, tänäänhän alkoi YK:n antisemitismin vastainen kokous. Ilmankos myötätuntoa pyritään nyt keräämään taas näillä holokausti-uutisilla.

   Paljon enemmänhän lännessä on nyt islamin vastaisuutta ja venäläisvastaisuutta. Juutalaisia kritisoidaan ihan aiheesta, koska monet ovat alkaneet tajuamaan heidän holokaustivalheensa ja valheellisen velkaan perustuvan rahajärjestelmän.

   Milloin YK järjestää muslimeja tai venäläisiä puolustavan kokouksen?

 14. Cliff Barnes sanoo:

  Iltalehden holokausti-propagandauutinen ampuu itseään pahemman kerran jalkaan 28.1.2015:
  Juutalainen Gena Goldfinger todistaa selvinneensä ulos kaasukammiosta, kun siellä tulikin seinistä vettä kaasun sijaan toimintahäiriön vuoksi.

  Juutalaisethan siis luulivat näitä suihkuja kaasukammioiksi, koska huhut ja liittoutuneiden sotapropaganda puhui niistä. Virallisen historiankirjoituksen mukaan kaasutus toimi niin, että zyklon-b pellettejä pudotettiin katossa olevista luukuista. Kyseinen Gena Goldfinger ei siis ole ikinä ollut kaasukammiossa edes virallisen historiankirjoituksen mukaisesti, vaan käynyt vain suihkussa, koska vankeja pyrittiin hygienialla suojelemaan tautien leviämiseltä.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719095793_ul.shtml

 15. Cliff Barnes sanoo:

  Päivän pakollinen holokaustiuutinen 3.6.2015 Suomen juutalaissanomilta eli Iltasanomilta.
  Tällä kertaa kerrotaan Auschwitzin keskitysleirin komentajan Rudolf Hössin tyttären muistelmista. Iltasanomat eivät tietenkään vaivaudu kertomaan, että tunnustus Hössiltä saatiin kiduttamalla ja hänen perhettään uhkailemalla. Lisäksi toistetaan tuota naurettavaa väitettä, että päivässä olisi surmattu 12 000 juutalaista eli siis tunnissa jopa 500. Pieni mietintähetki uunien määrästä ja ihmisen polttoon vaadittavasta ajasta osoittaa tämän kuitenkin hetkessä täysin hölynpölyksi.

  Ainoa mitä kannattaa muistaa tuosta Iltasanomien ala-arvoisesta artikkelista on Hössin tyttären seuraavat kommentit:

  ”Isäni oli maailman kivoin mies. Hän oli oikein hyvä meille”
  ”Hän ei kuitenkaan koskaan ollut vihainen. Hän puhui pöydässä perheasioista ja mitä retkiä tekisimme viikonloppuisin. Ei kuitenkaan koskaan naapurin tapahtumista, me emme koskaan tienneet mitään. Emme koskaan.”

  ”Tytär kertoo, että kerran lapset leikkivät ”cowboyt ja intiaanit” -leikkiä ja uhkasivat repiä aidan alas. Isä Höss suuttui, ojensi lapsiaan ja sanoi, ettei muita ihmisiä saa koskaan satuttaa.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1433263958294.html

 16. Cliff Barnes sanoo:

  Iltalehdeltä taas vaihteeksi Hitlerin vastaista propagandaa 12.8.2015: suomalainen mies saanut haltuunsa ”kammottavia natsi-kuvia”. Uutista kun lukee, niin sieltä paljastuu vain kuvia Hitleristä iloisten ihmisten joukossa, ilmeisesti taistelulaiva Bismarckin kastetilaisuudessa. Uutisessa toki mainitaan, että mukana on kuvia myös karmealla tavalla surmansa saaneista naisista ja lapsista. Näitä kuvia ei tietenkään uutisessa näytetä. Iltalehti osoittaa täydellisen typeryytensä ja propagandansa läpinäkyvyyden olettamalla natsien tappaneen heidät hapolla. Tämä on kuin suoraan jostain juutalaisen Hollywoodin B-luokan kauhuelokuvasta. Todellisuudessahan ei ole annettu mitään tarkempaa tietoa keitä kuvassa on sekä miten ja missä he ovat oikeasti kuolleet. Todennäköisin vaihtoehto varmaankin on, että kyseessä on liittoutuneiden murhapommitusten saksalaisia siviiliuhreja.

  Tämän propagandan sijaan Iltalehti ei mainitse, että juuri Ruotsissa tapahtunut kahden kantaruotsalaisen murha Ikeassa on mitä todennäköisimmin terroriteko, sillä toisen uhrin pää on leikattu irti. Turvapaikanhakijoiden tekemää terroria halutaa peitellä samalla, kun Suomeen valmistaudutaan ottamaan lisää epämääräisen taustan omaavia turvapaikanhakijoita kehitysmaista. Kalergi-suunnitelma ja eurooppalaisten hidas kansanmurha ja kansallisvaltioiden tuhoamisprosessi etenee näin siis myös Suomen osalta.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081220167969_uu.shtml

 17. Malluainen sanoo:

  Todellisuudessa juuri Talmud edustaa poikkeuskulttuuria, jossa kaikki perustuu vihaan, pahuuteen ja muiden tuhoamiseen. Pahantekoon ja pahuuden palvontaan. Vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut ovat mitä syvimmän vihan ja halveksunnan kohteita. Muille kuuluu tehdä pahaa. Rabbit sanovat kirjassa, että jos goijimit saisivat tietää opeista, he tuhoaisivat juutalaisuuden. Tietenkin juutalaisten mukaan heitä uhkaa aina holokausti. Tämä johtuu kai juuri näistä salaisuuksista.

  Hassua, että koko maailma alistuu näiden kammottavien satanistien valtaan. Heillä on otsaa valehdella juuri kansallissosialismi pahuuden edustajaksi, vaikka se edusti kaikkea tervettä ja oli juuri ainoa taho, joka havaitsi juutalaisvaaran ja vapautui juutalaisten vallasta eli pahuuden edustajien vallasta. Kuitenkin etenkin naisväki uskoo kaiken valehtelun ja on omistautunut ”natsismin vastustamiselle”. Vasemmistolaisuus on valhekermalla kuorrutettu juutalaisansa.

  • Malluainen sanoo:

   Joku voi tässä kohtaa viisastella, että hänen mielestään ihminen on paha tai että ihmisessä tai yhteiskunnassa on kaikkia puolia ikäänkuin sekoitettuna. Juutalaisuus kuitenkin on julistanut sodan koko muuta maailmaa vastaan elämästä ja kuolemasta. Se on tuhoisa poikkeusilmiö, joka vain ja ainoastaan haluaa tuhota ja tehdä pahaa. Sota voitetaan tietenkin vain petoksen kautta. Muut yhteiskunnat ovat erilaisia, eivät juurikaan aggressiivisia ja ainakin yleensä tunnetaan sympatiaa muuta maailmaa kohtaan tai ainakaan ei haluta orjuuttaa, hävittää ja muuta pahaa. Juutalaisuus edustaa suurta vaaraa, oikeastaan kuolettavaa vaaraa.

   Juutalaisten hallitsemat yhteiskunnat levittävät kansallissosialismista ja Hitleristä hirvittävää vihapropagandaa. Todellisuudessa ”paha” tarkoittaa kuitenkin heillä sitä, että saksalaiset oikeastaan loivat kapinapesäkkeen heidän dominoimassaan maailmassa. Lisäksi sodan vastapuoli siellä huomasi käynnissä olleen taistelun ja tunnisti vihollisen. Tämä merkitsi suurta vaaraa juutalaiselle maaolmanjärjestys- ja tuhoprojektille. Heidät aiottiin panna järjstykseen ja juonittelu lopettaa.

   • stef sanoo:

    Tarkentaisin ja valaisisin hieman yllä olevia kahta Malluaisen kiitettävää kommenttia (15/08/2015 07:00 ja 19:22), ja teen sen Jumalan sanan valossa. Ennen kaikkea tahdon painottaa, että Raamattu tekee eron maallisen valtakunnan ja siinä harjoitettavan yhteiskunnallisen vanhurskauden (yhteiskunnallisten hyvien tekojen) ja hengellisen valtakunnan ja siinä vallitsevan vanhurskauden (pelastuminen Kristuksessa; ihmisen uudestisyntyminen sydämeltään hyväksi) välillä. Esimerkiksi Jumala antaa sijaisenaan esivallalle oikeuden langettaa kuolemantuomioita (käyttää ”miekkaa”, Room. 13:4: ”Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se [so. esivalta] ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee”) mutta kieltää yksityisen koston (viides käsky: ”Älä tapa”; tämä käsky, kuten kaikki käskyt, ulottuu sydämeen ja siellä olevaan vihaan, joka jo sellaisenaan on lähimmäisen tappamista Jumalan silmissä).

    Malluaisen kommentit koskevat yksinomaan maallista valtakuntaa. Sitä hallitsemaan Jumala on asettanut esivallan (Room. 13:1: ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat”). Esivallalle on oltava kuuliainen, jollei se käske toimimaan Jumalan sanaa vastaan (Ap. t. 5:29: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä”).

    Koska toisaalla (toisella foorumilla) on esitetty, että esivallan (valtion) hyvä toiminta ja hyvät teot olisivat nimenomaan ”kristillisiä arvoja” tai ”kristillisiä periaatteita”, siihen on annettava kategorinen vastalause (ko. foorumilla käsiteltiin kansallissosialistista Saksaa, ja sen – siis valtion – korkeat moraaliset periaatteet todettiin ”kristillisiksi”, vieläpä tarkoittaen katolista kirkkoa, jossa ei ole mitään kristillistä ja joka Trenton kaanoneissaan jopa kieltää koko kristinuskon). Esivallan hyvät ja ylevät periaatteet (joiksi Room. 13:1-5 lukee hyvän edistämisen ja pahan vastustamisen jopa voimatoimin ja jopa kuolemantuomioin, siis lujalla kurilla) ovat peräisin koko ihmiskunnan sydämiin kirjoitetusta kymmenestä käskystä (omastatunnosta), Jumalan laista siis, ei evankeliumista (kristillisyydestä). Kaikki pakanoiden eli ei-kristittyjen esivallat (valtiot) kykenevät siis halutessaan aivan samanlaiseen korkeaan ulkonaiseen moraaliin kuin kansallissosialistinen Saksa kykeni. Asiassa ei ole mitään kristillistä. Kyseessä on kaikkien ihmisten sydämissä luonnostaan oleva laki, mikä ei mikään kristillinen asia. Raamattu toteaa pakanoista:

    ”Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii, niin he, vaikka heillä ei lakia ole, ovat itse itsellensä laki ja osoittavat, että lain teot ovat kirjoitetut heidän sydämiinsä” (Room. 2:14-15).

    Tuo ”luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii” tarkoittaa tietenkin ulkonaista tekemistä, sillä sydämissään ei-kristityt eivät kykene mihinkään hyvään, koska syntiinlankeemuksessa ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen ja perkele asuu jokaisen luonnollisen ihmisen sydämessä. Esivallan toiminta on juuri tuota ulkonaista tekemistä, omantunnon mukaan toimimista luonnollisen järjen avulla. Koska ei-kristityiden (Jeesuksessa pelastumattomien) sydämissä asuu perkele, ulkonainen yhteiskunnallinen vanhurskaus eli järjen vanhurskaus jää joskus (useinkin) melko heikoksi; luonto on heikko ja lisäksi perkele pyrkii ajamaan paheisiin. Suomessa esimerkiksi esivalta on läpeensä korruptoitunut, jopa siinä määrin, että siitä on tullut kansan vihollinen (palvelee vihollista ja kaikkea sen rikollisuutta).

    Esivaltaa tulee kunnioittaa paitsi siitä syystä, että sen tehtävänä on vastustaa pahoja (eliminoida viholliset ja rikolliset ja ylipäätään kaikki paha yhteiskunnassa), myös siitä syystä, että se tuo yleisesti kaikkea hyvää yhteiskuntaan: takaa yhteiskunnallisen järjestyksen ja rauhan ja kannustaa kansalaisia kaikkeen hyvään (Room. 13:3-4: ”Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää – – Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen – – sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi”). Jumalahan nimenomaan haluaa maallisia valtakuntia rakennustelineiksi kirkkoaan varten, ja yhteiskunnallinen vanhurskaus on maallisten valtakuntien tärkein tukipylväs. Valtio (kuten myös perhe ja työnantajat) on Jumalan järjestys.

    Malluaisen mainitsema juutalaisuus Talmudeineen (tekee tyhjäksi Raamatun) on tehnyt uskonnostaan puhtaasti yhteiskunnallisen (maallisen) järjestelmän ja aseen kaikkien muiden ihmisten tuhoamiseksi. Juutalaisuudessa ei ole mitään hengellistä (ei Pyhää Henkeä eli yhteyttä Jumalaan; Pyhä Henki tulee sydämiin vain kristillisen uskon myötä, Ef. 1:13). Juutalaisuudessa – Kristuksen puuttuessa ja Kristuksen ollessa sen pahin vihollinen – syntiinlankeemuksessa perkeleen orjuuteen joutuneen ihmiskunnan luonto on kiteytetty: kaikki sikiää Kristuksen vastaisuudesta eli Jumalan vastaisuudesta (Kristus on tie Jumalan yhteyteen) eli kaikki on perkelettä ja perkeleellisyyttä, murhaa ja valhetta, Joh. 8:44. Ollessamme tekemisissä juutalaisen uskonnon kanssa olemme tekemisissä perkeleen kanssa. Jeesus sanoo juutalaisuskoisista: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

    Luonnollisen ihmisen (Kristuksessa pelastumattoman, esim. juutalaisuskoisen) sydän on perkeleen pesä:

    ”Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys. Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen” (Mark. 7:21-23);

    ”Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?” (Jer. 17:9).

    Koska juutalaisuus edustaa puhdasta pahuutta muita ihmisiä kohtaan kuin juutalaisia kohtaan, se on rikollisuutta, jonka poiskitkemiseen kaikkien ei-juutalaisten esivaltojen (valtioiden) tulisi kaikella tarmolla keskittyä. Soveltuvin osin (sikäli kuin syntyy yhteiskunnallista haittaa) tämä koskee kaikkia muitakin ei-kristillisiä uskontoja (myös kristikunnan piirissä toimivia harhaoppilahkoja).

    Kun Malluainen kirjoittaa: ”Hassua, että koko maailma alistuu näiden kammottavien satanistien valtaan”, niin eikö puhtaalle pahuudelle alistuminen ole yhtä suurta pahuutta, ellei pahempaakin? Ovatko ei-juutalaiset esivallat (valtiot) muuttuneet esivaltojen (valtioiden) vastakohdiksi, koska eivät taistele suurta pahuutta vastaan vaan jopa ylistävät ja palvelevat sitä? Koska kaikki esivallat ovat Jumalan itsensä asettamia (Room. 13:1), niin ovatko koko maailman täysin korruptoituneet ei-juutalaiset esivallat (valtiot) Jumalan rangaistus ihmiskunnan taivaaseen asti huutavien syntien vuoksi? Onko rikollisten torjuntaan tarkoitetuista esivalloista (valtioista) itsestään tullut rikollisuutta ja rikollisuuden haarakonttoreita? Silloin voidaan sanoa, että luopumus on ihmiskunnassa saavuttanut ääripisteen. Jumala on hylännyt koko ihmiskunnan perkeleen haltuun, ja silloin viimeinen tuomio on hyvin lähellä. Esivallan edustajat joutuvat ikuiseen helvettiin paitsi henkilökohtaisten syntiensä vuoksi myös esivallan tehtäviensä laiminlyömisen vuoksi.

    Kun Malluainen kirjoittaa sitten: ”Muut yhteiskunnat ovat erilaisia, eivät juurikaan aggressiivisia ja ainakin yleensä tunnetaan sympatiaa muuta maailmaa kohtaan tai ainakaan ei haluta orjuuttaa, hävittää ja muuta pahaa”, niin eikö tämäkin ole pahaa, eräässä suhteessa jopa äärimmäistä pahaa? Eikö valtioiden nimenomaan tulisi aggressiivisesti (jopa kuolemantuomioin) vastustaa ”muun maailman” pahuutta (esim. juutalaisten, jotka velkarahajärjestelmällään hallitsevat kaikkia maailman valtioita)? Eikö sympatian ulkopuolelle tule sulkea kaikki maailman pahuus (juutalaiset hallitsevat, kuten sanottu, koko maailmaa)? Eikö kansainväliset rikolliset, juutalaiset, jotka hallitsevat maailmaa, nimenomaan pitäisi orjuuttaa (vangita) ja rikollisuus hävittää? Nykymaailmassa kaikki aiheeton aggressiivisuuttomuus, sympatia ja ystävällismielisyys on vaarallista pahuutta, sikäli kuin kyseessä on esivalta (valtio). Ei esivalta saa luopua tehtävistään. Esivallan tulee tiukasti (aggressiivisesti) vastustaa ja tehdä tyhjäksi Malluaisen mainitsemat juutalaisten hallitsemien yhteiskuntien petokset ja vihapropagandan. Miksi ne kaikkialla hyväksytään varauksettomasti? Eikä tämä ole eräänlaista äärimmäistä pahuutta?

    Kuten sanottu, syntiinlankeemuksessa ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen (siitä päästää vain Kristus). Siksi esivaltojen (valtioiden) ei missään nimessä tulisi sallia ihmiskunnan synnillisten himojen yhteiskunnallista vapautta (homoseksuaalisuutta, feminismiä, abortteja [lastenmurhia], liberalismia [tuhoaa lujan esivallan], marxismia [tuhoaa kansallisvaltiot], juutalaisuutta [pyrkii tuhoamaan ei-juutalaisen maailman] jne,), sillä se on perkeleen vapautta. Tämä puolestaan johtaa esivallan yhä suurempaan vesittymiseen ja korruptoitumiseen.

    Yllä on käsitelty maallista valtakuntaa, enimmäkseen syntisistä ja pahoista koostuvaa valtakuntaa, jota hallitsemaan (voimatoimin) Jumala on asettanut esivallan. Malluaisen mainitsema ihmisen pahuus liittyy kuitenkin enemmän hengelliseen valtakuntaan, siihen, miten Jumala näkee ihmiset ja heidän sydämensä. Kaikki ihmiset, myös pakanat, kykenevät, kuten sanottu, tietyssä määrin toteuttamaan ulkonaista yhteiskunnallista vanhurskautta, koska Jumalan laki on kirjoitettu kaikkien sydämiin (omatunto). Hengellisesti vanhurskaiksi tulevat kuitenkin vain kristityt, kun he uudestisyntyvät sydämissään uskossa Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen (hän kuoli puolestamme, sovitti syntimme Jumalan edessä – tämä tulee vain uskoa ja tätä on kristinusko). Kristittyjen valtakunta on ikuinen taivaallinen valtakunta, ei maallinen valtakunta.

    Vaikka siis pakanat kykenevät ulkonaiseen yhteiskunnalliseen vanhurskauteen (pystyvät ulkonaiseen hyvyyteen), he ovat hengellisellä alueella synteihinsä kuolleita, Ef. 2:1-3, ilman Jumalaa ja ilman toivoa maailmassa, Ef. 2:12. Maailman valtakunnassa pakanoiden hyvät teot ovat hyviä mutta kristillisen kirkon piirissä syntiä (Jumala katsoo sydämeen).

    Jumala panee juutalaisuskoiset järjestykseen (joutuvat helvettiin). Jumala myös asettaa maailman kansoille esivallat, joiden tulee taistella rikollista juutalaisuutta vastaan kuten kaikkea muutakin pahuutta vastaan. Tulkoon kansamme parannukseen (katumus + usko), että Jumala – rukouksemme kuultuaan – asettaa maahamme oikean ja terveen esivallan ja suo kansallemme tässä vihamielisessä maailmassa varjeluksen ja johdatuksen.

    Vesa-Ilkka Laurio

   • stef sanoo:

    Kaikkien ihmisten sydämiin on siis luonnostaan kirjoitettu ”lain teot”, siis Jumalan kymmenen käskyn teot (Room. 2:15). Kaikilla on siis luonnostaan omatunto. Luonnollisen ihmisen omatunto on kuitenkin syntiinlankeemustilan johdosta helposti hairahtuva (ihminen voidaan esimerkiksi huijata palvelemaan juutalaisuutta, joka Raamatun todistuksen mukaan on perkeleestä, Joh. 8:44), ja siksi Jumala antoi lain myös kirjallisena Siinain vuorella (2. Moos. 31:18; 32:15-16; 34. luku). Ihmisen on tarkoitus elää Jumalan lain mukaisesti sydämessään (ja tietenkin myös ulkonaisissa teoissaan). Jumalan lain rikkomus on synti, jonka palkka on kuolema (Room. 6:23: ”Synnin palkka on kuolema”; tämä koskee myös sydämen salaisia syntejä – Jumala näkee sydämet).

    Syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen (ilmenee ”omana” itsenä, ”omana” tahtona, ”omana” voimana, ”omana” järkenä jne. – mikä on ”omaa”, ei ole Jumalan, ja silloin se voi olla vain perkeleestä). Sydämissä asuu perkele kuin myrkkykäärme kerälle kääriytyneenä, ja sieltä käsin perkele säätelee ja ohjaa kaiken ihmisessä niin että ihminen kuvittelee ”omine” tahtoineen (= sen käärmeen pää) olevansa absoluuttinen totuus, Jumalan ja kaiken yläpuolella. Ihminen siis luonnostaan, syntiinlankeemuksen jälkeen, hylkää Jumalan ja tien Jumalan yhteyteen, Jeesuksen Kristuksen. Kuitenkin kaikkien ihmisten sydämiin on kirjoitettu Jumalan lain teot ja kaikilla ihmisillä on omatunto. Kuinka perkeleen orjuudessa oleminen ja Jumalan lain teot sydämiin kirjoitettuina sopivat yhteen?

    Ne sopivat yhteen niin, että ”laki saa aikaan vihaa” (Room. 4:15), siis vihaa lakia kohtaan. Luonnollisesta ihmisestä on sietämätöntä, että Jumalan kymmenen käskyä kieltävät hänen himonsa ja halunsa (jotka siis sikiävät perkeleestä, kuten yllä todettiin). Luonnollinen ihminen alkaa sydämestään vihata käskyjä. Näin hän paatuu; hänen omatuntonsa kovettuu. Koko elämällään hän julistaa perkelettä ja Jumalaan kohdistuvaa vihaansa.

    Toisaalta esivallan toiminta perustuu, kuten todettu, luonnolliseen omaantuntoon. Jos kansa on paaduttanut omantuntonsa viettääkseen elämänsä synnillisissä riettauksissa ja hirvittävyyksissä (esim. lastenmurhat aborteissa ja homous), kuten Suomessa on tapahtunut, silloin on luonnollista, että on äärimmäisen vaikeaa saada maahan omantunnon (Jumalan kymmenen käskyn, järjen) mukaan toimivaa esivaltaa. Koska ylivoimainen enemmistö kansasta vihaa Jumalan lakia, se kaikin voimin – varsinkin demokratiassa – pyrkii saamaan maahan esivallan, joka alkaa toimia kansan himojen ja hirvittävyyksien sallijana ja edistäjänä ja hylkää Jumalan lain ja omantunnon (juuri näin on Suomessa tapahtunut). Siksi Suomessa on jo pitkään ollut esivalta, joka palvelee vihollisia (esim. juutalaisia), rikollisia ja kaikkea kansan perkeleellisyyttä. Suomessa tällainen hirvittävä meno on ulottunut kirkkoonkin, niin että se on muutettu Jumalan sanan kirkosta kansankirkoksi, siis perkeleessä rypevän kansan säätelemäksi kirkoksi. Suomen kirkko on äärimmäisen saatanallinen (oikeasta Jeesuksesta luovuttu, abortit ja homous hyväksytään, Raamatun oppi sivuutetaan tai selitetään kieroon, opin lähteenä pidetään kansan himoja, Jumalan lain julistuksesta ja oikean evankeliumin julistuksesta luovuttu jne.).

    Oikean esivallan saamista estää siis kansan yleinen luopumus, kansan sydänten paatumus. Henkilö, joka haluaa toimia Jumalan lain (omantunnon) mukaan esivallan tehtävissä, teilataan raa’asti jo alkuunsa. Hänet tallataan maahan julmalla tavalla, nykyisin ”natsiksi” leimattuna. Jumalaton kansa ei siedä, että sen himoja estetään. Mielestäni nykyisellään on mahdottomuus saada maahan oikeaa, Jumalan lain (omantunnon) mukaan toimivaa esivaltaa (kansa liki tappaisi sellaisen).

    Onkin niin, että avain oikean esivallan saamiseen on kansan itsensä muuttuminen. Kansa on saatava ymmärtämään, että sen Jumalan lakiin, lujaan esivaltaan (sellaiseen kuin oli kansallissosialistinen esivalta Saksassa) ja terveeseen kuriin kohdistuva syvä viha tuhoaa kansan itsensä ja myös koko Suomen maan (näin on hirvittävää vauhtia tapahtumassa). Kuinka kansa muuttuu? Kansan muuttuminen edellyttää Jumalan sanan voimallista julistusta, sekä Jumalan lain julistusta (vie katumukseen, omantunnon hätään syntien vuoksi) että evankeliumin julistusta (vie uskoon, uskoon Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen). Katumus ja sitä seuraava usko muodostavat parannuksen: kansassa tapahtuu muutos parempaan. Jumalan sanan julistus on aina TEHOKASTA, koska siinä vaikuttaa itse Jumala, Pyhä Henki. Juuri Pyhä Henki synnyttää Jumalan lakia julistettaessa sydämissä katumuksen, syvän hädän syntisyyden ja helvetinuhan vuoksi. Juuri Pyhä Henki synnyttää evankeliumia julistettaessa sydämissä uskon Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Koko kristinusko on alusta loppuun Jumalan teko.

    Mitä parannuksessa tapahtuu? Sanan myötä Pyhä Henki tulee asumaan uskovan sydämeen, 1. Kor. 3:16. Tämä merkitsee sitä, että perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä. Tilalle tulee Jumala. Pyhä Henki ohjaa nyt ihmistä (kristityksi muuttunutta), ei enää perkele. Vanha ihminen on kuollut ja uusi ihminen on syntynyt. Sydän muuttuu Jumalan temppeliksi, 1. Kor. 3:16: ”Ettekö tiedä, että olette Jumalan temppeli”. Ja silloin ihminen ei enää vihaakaan Jumalan lakia vaan rakastaa sitä ylitse kaiken. Itse elämästä tulee kymmenen käskyn mukaan toimimista. Nyt ihminen halusta, täysin vapaasti, alkaa noudattaa lakia. Se on hänen elämänsä. Silloin hän alkaa tässä maailmassa tukea omantunnon eli kymmenen käskyn mukaan toimivaa esivaltaa! Hän alkaa tukea lujaa, oikeudenmukaista esivaltaa, koska muuten eläminen maan päällä ei olisi mahdollista (jumalattomat nopeasti tuhoaisivat kaiken). Kristitty tukee voimakkaasti Raamatun esivallan tehtäviksi ilmoittamia kuolemanrangaistuksia, koska siten vihollisten toiminta ja rikollisuus pidetään tehokkaasti kurissa. Kristitty tietää Jumalan sanasta, etteivät teloitetut häviä todellisesti mihinkään, heidät vain poistetaan maan päältä tuhoa tekemästä (että kristityt voisivat elää täällä ja että uusia kristittyjä voisi syntyä). Fyysinen kuolemahan ei ole muuta kuin sielun erkaantuminen ruumiista. Jumala on luonut ihmisen sielun ikuiseksi, ja ruumis seuraa ruumiin ylösnousemuksessa (viimeisenä päivänä) sielua, jumalattomilla ikuiseen helvettiin, Jeesuksen pelastamilla ikuiseen autuuteen. Jeesus sanoo:

    ”Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen (Jumalan Pojan) äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:28-29).

    Esivallan teloittamat eivät siis todellisuudessa katoa mihinkään. He nousevat viimeisenä päivänä katoamattomina Jumalan tuomiolle. Ei ole mitään syytä vastustaa Jumalan esivallan tehtäviksi antamia kuolemanrangaistuksia. Vain jumalaton ihminen voi niin tehdä, koska hän ei tunne Jumalan sanaa eikä Jumalaa.

    On siis palattava Jumalan sanan julistukseen. Kaikki muu on turhuuksien turhuutta.

    Vesa-Ilkka Laurio

    • Cliff Barnes sanoo:

     Viisaita sanoja Vesa-Ilkka Lauriolta, kiitos kommenteista tänne blogille.
     Ihminen on tosiaankin perkeleen orja ja on siis eläin ja peto, joka on halujensa ja vaistojensa vietävissä eli syntinen. Mutta, koska Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ei ihminen ole vain eläin joka pelkästään toimisi näin, vaan hänellä on sielu ja voi siten valita totuuden ja hyvyyden Jeesuksen kautta sen sijaan, että olisi vain syntinen eläin. Tällöin ihminen kieltää itsensä eli luopuu eläimellisistä haluistaan ja toiveistaan jotka johdattelevat syntiin, pahuuteen ja valheeseen. Juuri nyt maailmassa perkele on vahvoilla, koska ihmisten yltiöindividualismi, liberalismi ja kaikenlainen itsensä palvominen ja omien mielihalujen palveleminen voimistuu voimistumistaan.

     ”Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: ”Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa? Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi? Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.”” (Mark 8:34—38)

     • stef sanoo:

      Vastakommentti, osa 1

      Puutun väitteiseen, että luonnollinen ihminen voi ”valita totuuden ja hyvyyden Jeesuksen kautta” ja että että luonnollinen ihminen voi ”kieltää itsensä eli luopua eläimellisistä haluistaan ja toiveistaan, jotka johdattelevat syntiin, pahuuteen ja valheeseen.” Ihminen ei ole enää Jumalan kuva, sillä syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta turmeltui, joutui perkeleen orjaksi. Kuinka perkeleen orja tuosta vain, omilla valinnoillaan ja omilla tahdonponnistuksillaan, voisi vapautua perkeleen orjuudesta? Kuinka ihminen tuosta vain voi luopua pahasta itsessään? Silloinhan kristinusko on täysin turha ja Kristus kuollut turhaan. Mihin kristinuskoa tarvitaan, jos ihminen omin voimin ja omin kyvyin kykenee irrottautumaan perkeleen orjuudesta eli pelastamaan itsensä? Mainitut väitteet ovat pakanuutta, joka ei ole Jumalasta.

      Perkeleen orjuus tarkoittaa, että ihminen on ytimiä myöten perkeleen orja, perisynnin orja. Ei luonnollinen ihminen kykene liikahtamaankaan mitään hyvää kohti tai Jumalaan kohti. Ihminen pystyy vain ulkokultailemaan, teeskentelemään hyvää ja uskovaisuutta ulkonaisesti. Jumala kuitenkin katsoo sydämeen.

      Siteeraan Lutherin ajan Tunnustuskirjoja:

      ”Tämä perisyntiä koskeva kiista ei ole tarpeetonta riitelemistä. Jos tämä oppi esitetään oikein, Jumalan sanan pohjalla ja sen mukaisesti, kaikkia pelagiolaisten ja manikeolaisten harhoja karttaen, silloin opitaan, kuten Puolustus sanoo, yhä paremmin tuntemaan ja ylistämään Herran Kristuksen hyviä tekoja ja kallista ansiota sekä Pyhän Hengen armollista vaikutusta. Myös annetaan Jumalalle kunnia, kun ihmisessä oleva Jumalan teko ja luomus oikealla tavalla erotetaan Perkeleen teosta, joka on luonnon turmellut. Selvittääksemme siis tämän kiistan kristillisesti, Jumalan sanan mukaisesti, ja säilyttääksemme oikean, puhtaan opin perisynnistä, me aiomme edellä mainittujen kirjojen perusteella esittää suppein pääkohdin teesin ja antiteesin eli oikean opin ja sitä vastaan sotivan väärän opin.

      ”Ensiksi on varmaa: Ei riitä, että kristityt pitävät syntinä ja tietävät synniksi teoin tapahtuvan Jumalan käskyjen rikkomisen. Ennen kaikkea on todella pidettävä syntinä ja synniksi tiedettävä se KAUHEA, PÖYRISTYTTÄVÄ PERINNÖLLINEN SAIRAUS, JOKA ON TURNELLUT KOKO IHMISLUONNON. Se on jopa pääsynti, kaikkien tekosyntien juuri ja lähde. Tohtori Luther sanoo sitä luonnon- eli persoonansynniksi antaen ymmärtää, että ihmisen luonto ja persoona on syntinen, vaikka hän ei ajattelisi, puhuisi eikä tekisi mitään pahaa, mikä kuitenkin on ihmisluonnolle mahdotonta esivanhempiemme lankeemuksen jälkeen. LUONNON JA PERSOONAN ON PERISYNTI HENGELLISENÄ LEPRANA PERIN POHJIN, LÄPIKOTAISIN MYRKYTTÄNYT JA TURMELLUT JUMALAN SILMISSÄ. Siitä turmeluksesta, ensimmäisen ihmisen lankeemuksen perusteella, Jumalan laki syyttää luontoamme eli persoonaamme ja tuomitsee sen. Siten me olemme luontomme (Ef. 2:3) puolesta vihan, kuoleman ja kadotuksen lapsia, jos ei Kristuksen ansio pelasta meitä siitä tilasta.

      ”Toiseksi on sekin selvää ja varmaa, mitä Augsburgin tunnustuksen 19. uskonkohta opettaa. Jumala ei ole synnin luoja, alkuunpanija eikä syy, vaan synti, joka on Perkeleen tekoa, on tullut maailmaan yhden ihmisen kautta Perkeleen yllytyksestä (Room. 5:12; 1 Joh. 3:8) Vielä nytkään, tämän turmeluksen vallitessa, ei syntiä meissä luo eikä vaikuta Jumala, vaan sen ihmisluonnon myötä, joka yhä edelleen on Jumalan luomistyötä, siirtyy perisynti syntistä siementä olevalta isältä ja äidiltä ruumiillisessa sikiämisessä ja syntymässä eteenpäin.

      ”Kolmanneksi. Kuten Schmalkaldenin opinkohdissa sanotaan, mikään järki ei käsitä, mitä tämä peritty turmelus on, vaan se on opittava ja uskottava Raamatun ilmoituksen perusteella. Puolustuksessa se suppeasti esitetään seuraavina pääkohtina.

      ”1. Tämä peritty turmelus on yhtä kuin syyllisyys, se että me kaikki olemme Aadamin ja Eevan tottelemattomuuden tähden Jumalan epäsuosiossa, ”luonnostamme vihan lapsia”, kuten apostoli todistaa, Ef. 2:5 Room. 5:12.

      ”2. Toiseksi tulee täydellinen puutos, luomisessa annetun ja paratiisissa olleen alkuvanhurskauden häviäminen: poissa on se Jumalan kuva, jonka mukaan ihminen alussa luotiin (Ef. 4:24) ”totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen”. Samalla ihminen on kykenemätön ja kelvoton kaikkeen, millä on tekemistä Jumalan kanssa. Latinaksi asia ilmaistaan näin: Descriptio peccati originalis detrahit naturae non renovatae et dona et vim seu facultatem et actus inchoandi et efficiendi spiritualia; perisynnin kuvaus kiistää sen, että uudistumattomalla luonnolla olisi mitään lahjoja, voimaa tai mahdollisuutta hengellisissä asioissa panna jotakin alulle tai viedä päätökseen.

      ”3. Ihmisluonnon perisynti ei ole ainoastaan kaiken hyvän täydellistä puuttumista hengellisissä, jumalallisissa asioissa, vaan se merkitsee samalla sitä, että ihmisessä on menetetyn Jumalan kuvan tilalla syvä, paha, kauhea, pohjaton, tutkimaton ja sanoin kuvaamaton koko luonnon ja sen kaikkien kykyjen turmelus; erityisesti tämä koskee sielun korkeimpia ja etevimpiä voimia, jotka vaikuttavat älyssä, sydämessä ja tahdossa. Nykyään, lankeemuksen jälkeen, ihmiselle periytyy synnynnäinen, paha luonto ja sydämen sisäinen saastaisuus, paha himo ja taipumus. Niinpä me kaikki perimme luonnostamme Aadamilta sellaisen sydämen, mielen ja ajatustavan, joka korkeimpien kykyjensä ja järjen valon puolesta asennoituu jyrkästi Jumalaa ja hänen korkeinta käskyään vastaan. Mitä erityisesti jumalallisiin, hengellisiin asioihin tulee, se on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Muutoin, luonnollisissa, ulkonaisissa asioissa, jotka on alistettu järjelle, ihmisellä on yhä tallella jonkin verran ymmärrystä, voimaa ja kykyä, tosin varsin pahasti heikentyneenä. Sekin kaikki on siinä määrin perityn taudin myrkyttämää ja saastuttamaa, ettei se kelpaa Jumalalle.

      ”4. Jumala on määrännyt rangaistukseksi perisynnin turmelemille Aadamin jälkeläisille ja perisynnille itselleen kuoleman ja ikuisen kadotuksen. On olemassa myös muuta ruumiillista ja hengellistä, ajallista ja ikuista kurjuutta. On Perkeleen tyranninvalta: ihmisluonto on joutunut Perkeleen vallan alle, luovutettu Perkeleen valtaan, jäänyt vangiksi hänen valtakuntaansa. Perkele huumaa ja viettelee monta viisasta suurmiestä tässä maailmassa hirvittävillä harhoilla ja sokaisee heidät erityisesti harhaopeilla. Eri tavoin hän syöksee ihmiset kaikenlaisiin paheisiin.

      ”5. Viidenneksi. Tämä peritty turmelus on niin suuri ja hirmuinen, että Jumala yksin Herran Kristuksen tähden voi peittää sen silmillään ja antaa sen anteeksi, kuten hän tekee kastetuille, uskoville ihmisille. Sen vääristämä ja turmelema ihmisluonto voidaan parantaa vain yhdellä tavalla: Pyhän Hengen täytyy synnyttää ja luoda ihminen uudeksi. Tämä uudistuminen pannaan tässä elämässä vasta alulle; tulevassa elämässä se on oleva täydellinen” (Yksimielisyyden ohje, Täydellinen selitys, Perisynti; Tunnustuskirjat, 1990, s. 465-466).

     • stef sanoo:

      Vastakommentti, osa 2.

      Edelleen Tunnustuskirjoista:

      ”Hengellisissä, jumalallisissa asioissa ei uudestisyntymättömän ihmisen ymmärrys, sydän ja tahto omine luonnollisine kykyineen pysty yhtään mitään ymmärtämään, uskomaan, vastaanottamaan, ajattelemaan, tahtomaan, alkamaan, suorittamaan, tekemään, vaikuttamaan eikä myötävaikuttamaan. Suhteessa hyvään ihminen on aivan kuollut ja täysin turmeltunut. Ihmisluonnossa ei lankeemuksen jälkeen ennen uudestisyntymistä ole tallella vähäisintäkään sellaisten hengellisten voimien kipinää, joilla hän itsestään kykenisi valmistautumaan Jumalan armoon tai ottamaan tarjotun armon vastaan. Hän ei sinänsä ole armon saamiseen kelvollinen eikä voi tehdä itseään sellaiseksi. Omien kykyjensä varassa hän ei voi, edes apuna, edistää, aikaansaada, vaikuttaa, mitään omaan kääntymykseensä kuuluvaa – ei kokonaan, ei puoleksi eikä vähimmäksi, ei pienen pienimmäksikään osaksi, niin että se tapahtuisi ”ikäänkuin hänestä itsestään”. (2 Kor. 3:5) Ihminen on päinvastoin synnin orja (Joh. 8:34) ja Perkeleen vanki (Ef. 2:2; 2 Tim. 2:26), Perkeleen vaikutuksesta toimiva. Niinpä luonnollinen vapaa tahto kykenee aikaansaamaan ja saa aikaan vääristyneen laatunsa ja luonteensa mukaisesti yksinomaan sellaista, mikä on Jumalalle vastenmielistä ja hänen tahtoansa vastaan.” (Tunnustuskirjat, s. 474).

      ”Edeltä käsin, ennen kuin Pyhä Henki valaisee, kääntää, synnyttää uudesti ja uudistaa ihmisen ja vetää häntä (Kristuksen luokse)(Joh. 6:44), ihminen ei pysty itsestään, omilla luonnollisilla kyvyillään, aloittamaan, vaikuttamaan tai auttamaan mitään hengellistä, kääntymykseensä tai uudestisyntymiseensä kuuluvaa asiaa, yhtä vähän kuin pystyisi kivi, pölkky tai savi. Tosin ääntymätön ihminen kykenee hallitsemaan jäseniään, kuulemaan evankeliumia, sitä jossakin määrin tutkimaan ja siitä puhumaankin, kuten fariseuksista ja teeskentelijöitä huomaa. Silti hän pitää evankeliumia hulluutena eikä voi sitä uskoa. Ihminen on siinä pölkkyäkin pahempi: vihamielisesti hän niskoittelee Jumalan tahtoa vastaan, ellei Pyhä Henki osoita hänessä voimaansa sytyttämällä ja vaikuttamalla hänessä uskoa, kuuliaisuutta ja muita Jumalalle mieluisia hyveitä” (Tunnustuskirjat, s. 478).

      ”Siksi ei ole oikein sanoa, että ihmisellä on ennen kääntymystään modus agendi, jonkinlainen tapa tai mahdollisuus saada jumalallisissa asioissa aikaan jotakin hyvää ja pelastukseen kuuluvaa. Koska ihminen kerran on ennen kääntymystään synteihinsä kuolleena (Ef. 2:5), ei hänessä voi olla mitään kykyä saada jumalallisissa asioissa aikaan hyvää, eikä siis myöskään mitään vaikutusmahdollisuutta (modus agendi) jumalallisissa asioissa” (Tunnustuskirjat, s. 485).

      ”Mutta nyt on kyseessä causa efficiens.32 Kysytään siis: Kuka saa tuon kaiken (so. kääntymyksen) aikaan meissä? Mistä ihminen saa tuon kaiken? Kuinka ihminen pääsee tuohon tilaan? Meidän oppimme vastaa näin: Koska ihmisen luonnolliset kyvyt eivät voi asiaan lainkaan vaikuttaa eivätkä sitä edistää (1 Kor. 2:4-12, 2 Kor. 3:4-12), Jumala tekee mittaamattomassa hyvyydessään ja laupeudessaan aloitteen, saarnauttaa pyhää evankeliumiaan, jonka avulla Pyhä Henki tahtoo aikaansaada meissä kääntymyksen ja uudistuksen. Saarnan ja Jumalan sanan tutkistelemisen välityksellä Jumala sytyttää meissä uskon ja muita hurskaita hyveitä. Kaikki tämä on siis yksinomaan Pyhän Hengen lahjaa ja vaikutusta” (Tunnustuskirjat, s. 486).

      Vasta kun ihminen on sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen toimesta kääntynyt (tullut kristityksi), hänen uudesti syntynyt tahtonsa voi sydämestä haluta hyvää ja jumalallista:

      ”Edellä on niin ikään riittävästi selvitetty, kuinka Jumala kääntymyksessä tekee vastahakoisista ja haluttomista alttiita: Pyhä Henki vetää heitä puoleensa. Kääntymyksen jälkeen ihmisen uudestisyntynyt tahto harjoittelee päivittäin parannuksen tekemistä eikä pysy joutilaana vaan vaikuttaa mukana kaikessa, mitä Pyhä Henki meidän välityksellämme tekee” (Tunnustuskirjat, s. 489).

      ”Ennen ihmisen kääntymystä on siis olemassa vain kaksi vaikuttavaa syytä, Pyhä Henki ja Jumalan sana. Sana on Pyhän Hengen väline, jota käyttäen hän saa aikaan kääntymyksen. Ihmisen on kuunneltava sitä sanaa, mutta hän ei voi ottaa sitä uskossa vastaan omin voimin vaan ainoastaan Jumalan, Pyhän Hengen, armon vaikutuksesta” (Tunnustuskirjat, s. 433).

      ”Turmeltuneen tahtomme kääntyminen merkitsee näet nimenomaan sen heräämistä hengellisestä kuolemasta. Siksi kääntymys on yksinomaan Jumalan aikaansaama, niin kuin ruumiin ylösnousemuskin on yksin Jumalan varassa. Tästä on edellä puhuttu perusteellisesti ja oppi on todistettu oikeaksi Pyhästä Raamatusta saaduin kumoamattomin todistein” (Tunnustuskirjat, s. 489).

      ”Me hylkäämme myös karkeiden pelagiolaisten harhan. He ovat opettaneet, että ihminen kykenee omin voimin, ilman Pyhän Hengen armoa, kääntymään Jumalan puoleen, uskomaan evankeliumin, olemaan sydämestään kuuliainen Jumalan laille ja siten ansaitsemaan syntien anteeksiantamuksen ja iankaikkisen elämän” (Tunnustuskirjat, s. 432).

 18. Malluainen sanoo:

  Juutalaisuus vaikuttaa todellakin uskonnoksi naamioidulta valtiolliselta toiminnalta. Todellisuudessa jumalana palvotaan omaa kansakuntaa. Kaikki kaikessa on juutalaisen maailmantyrannian rakentaminen ja maailman reusrssien ja omaisuuksien kähveltäminen ja anastaminen. Maailmandiktatuuria rakennetaan toden teolla ja on aina rakennettu vakavasti ja hampaat irvessä. Tästä haaveillaan eikä se aika tule olemaan kaunista ei-juutalaisille. Koko oppi pyörii siis tämän maailman asioiden ympärillä.

 19. Jepulisjepsis sanoo:

  Tässä sinisilmäisyyden / välinpitämättömyyden / omahyväisyyden / petoksellisuuden / passiivisen sallimisen seurauksia :
  http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181238-sinisilmaisyyden-hintalappu

  • Päpy sanoo:

   Aina kaikki on muka vain sinisilmäisyyttä, hyväuskoisuutta, kukkahattuilua, suvaitsevuutta tms. Ei se niin ole. Poliitikot ovat rikollisia ja kyseessä on juutalaisuus. Kansakin mielestäni näkee kaiken, mutta on päättänyt alistua vastaan panematta. Ilmeisesti se on innoissaan juutalaisten orja. Siitä on tehty jotenkin haluttavaa. Hurmaava joukkoitsemurha.

   • Malluainen sanoo:

    Todellakin esim. W. Hackertin mukaan, ns. demokraattinen järjestelmä näyttäisi perustuvan järjestelmälliseen valehtelemiseen. Tämä merkitsee myös sitä, että monet valheet selviävät valheiksi myös ihan tavallisille ihmisille, mutta he jatkavat valehtelemista vastoin parempaa tietoaan. Onhan juutalaisten täydellinen herruus niins elvää, että täytyyhän tuo kaikki olla tiedossa ainakin suurimmaksi osaksi selvästi normi-ihmisille ainakin. Tietoisesti valehdellaan mitä hyvänsä oman pään menoksi vaikka tai ainakin yhteisön. Juutalaisten eduksi ja käskyttämänä ilman muuta. Ajatellaan kai, että juutalaiset voittivat sodan ja nyt on kaiki ohitse. On yleinen käsitys, että on alistuttava täydellisesti juutalaisille. Antauduttava täydellisesti heidän armoilleen. Merkitsi tämä sitten mitä hyvänsä. Vaikka lahtipenkkiä. Muuten kai pelätään nopeampaa kuolemaa tai pidetään kanssaihmisiä niin kelvottomina, että heidän kanssaan ei voi ryhtyä mihinkään ja että he kostavat heti juutalaisten puolesta toisinajattelun tai poikkeamisen. Kuitenkin juutalaisilta yhteispeli sujuu, mutta ilmeisesti heitä palvotaan korkeampina olentoina.

    • Jepulisjepsis sanoo:

     Voi olla, että tosiaan osalla päättäjistä tuo todellisuus on tiedossa, mutta rahvaasta 96,7% ei edes tiedä mitä ne kannattavat ja kenen hyväksi. Ajattelevat kaiken vain television vuosia kestäneen propagandan mukaan, koska se koetaan turvalliseksi, ja kun ”kansan edustaja” televisiossa sanoo asiat hoitavansa. Suomalaiselle riittää vakuuttava esiintyminen ja karisma tms., rehellisyydestä tai oman kansankunnan etujen puolustamisesta ei piitata pätkääkään. Niljakkeet ovat saaneet päättäjikseen kaltaisensa niljakkeet. On tapahtunut oikeus.

 20. Timo sanoo:

  Kulttuuri tuhottiin talmudistien tahdosta alkaen 1945. Tilalle toivat mädätyksen.

 21. Jepulisjepsis sanoo:

  Oheisesta ohjelmasta kannattaa kuunnella ainakin Maisoon Rice:n osuus. Asiaa enimmäkseen. Esim. kohdasta 30min eteenpäin. Lopussa tulee sitten höperehtämistä ydinvoimasta, jonka voi skipata.

 22. juksattu sanoo:

  http://areena.yle.fi/1-2700624

  Katselin tässä Dokumenttiprojekti: Talouden selvänäkijä jossa Armstrong väitti löytäneen kaavan minkä mukaan talous toistaa aina itseään,Tuli mieleen vaan että juutalaiset pelaa talousmonopoliaan kabbalistisen numerologian mukaan.

 23. B.M. Eriksson sanoo:

  Maatamme kalvaa tauti. »Julkkispappi» Marianne Heikkilä kunnostautuu mädättämisessä jälleen kerran. Ko. henkilöllä on pitkä historia mm. homoseksuaalisuuden ajamisessa normaalin seksuaalisuuden edelle ja laittomien, vaarallisten maahantunkeutujien auttamisessa ja promotoimisessa. Kirkkomme on – jos minulta kysytään – enää pelkkä vitsi. Paikallislehdetkin kirjoittavat Bilderberg-kiimoissaan saastaisia multikulti- ynnä sateenkaarivalheitaan »Vuoden paikallislehti» -palkinto haaveinaan.

  Miten valtavirta- eli valhemediaksi valjastettuja tahoja vastaan pystymme taistelemaan? Helppoa: älkää ostako heidän tuotteitaan! Älkää käykö heidän nettisivuillaan älkääkä klikatko linkkejä, jotka vievät heidän sivuillensa. Tanskanjuutalainen Bonnier omistaa mm. Ilta≈Sanomat, Helsingin Sanomat, MTV3:sen, Nelosen sekä Radiot Aalto, Rock ja Suomipop – eli melkeinpä kaiken, jota suomalainen lukee, katsoo ja kuuntelee. Boikotoikaa heidän palvelujaan internetissä sekä kanavapaketteja! Vaarana on kuitenkin se, että vaikka nämä tahot saataisiinkin kaadettua, niin valtion eli meidän veronmaksajien rahoilla nämä pelastettaisiin. Mainittakoon vielä vaikkapa Sanoman (ent. SanomaWSOY) julkaisuista »Me Naiset» -lehti, jonka olen huomannut olevan todellinen mädätyspommi: joka numerossa pilkataan Suomea, isänmaallisuutta ja meille rakkaita perinteitä ja arvoja. Miesvihaa lietsotaan ja ydinperhe sekä normaalit, luonnolliset sukupuoliroolit yritetään saattaa naurunalaisiksi. Homoseksuaalisuutta rummutetaan fanaattisesti – ja muukalaisinvaasiota jopa vieläkin enemmän! Lehden selkeä tavoite on tehdä suomalaisista tytöistä ja naisista huoria. »Kulttuuri», jolle isänmaavihollinen Sanoma antaa näkyvyyttä, ei ole mitään muuta kuin rappiota.

  Viimeksi Itäkeskuksessa (nyk. Itis) käydessäni näin nuorella miehellä KKK-paidan. Ottamatta sen enempää kantaa tämän amerikkalaisen järjestön toimintaan, voin kuitenkia sanoa tuon t-paitavalinnan olleen melko hyvä »statement»: Itäkeskus ja Helsinki ovat hienosti matkalla kohti esim. Brysselin kaltaista kaupunkia, jossa 25 % on muukalaisia ja joissakin kaupunginosissa heidän edustuksensa on jopa 60 %. Suomi on siis matkalla kirjaimellisesti kehitysmaaksi – eikö olekin hienoa! Tätähän me halusimme? Tämän takia tästä maasta soditiin ja työtä tehtiin? Tähän on »demokratiamme» alusta asti tähdännyt? Kysykääpä sotaveteraanien mielipidettä asiaan! Kannattiko tänne kahmia somaleita tekemään rötöksiä? Tämä ehkäpä afrikkalaisista alhaisin elämänmuoto, joka tulee tänne loisimaan ja puhumaan pseudo-kieltänsä. Aivan totta: kun kaksi somalia eri seuduilta kotimaatansa kohtaa, eivät he puhu edes samaa kieltää! Kieli muuttuu jatkuvasti. Jotenkin kuvastaa loistavasti tuota porukkaa ja heidän aikaansaavuuttaan. YLEn K. Tervo -ohjelmassa jo reilut 15 vuotta sitten helsinkiläinen poliisijohtaja kertoi »aseman somaleiden» tekevän suurimman osan Helsingin taskuvarkauksista ja anastuksista – suhteuttamatta edes tuon porukan määrää koko väestöön! Ja silti emme ole mitään oppineet. Heikko saa ihminen joskus olla, muttei tyhmä!

  Mielestäni on silkkaa mielisairautta olla kiinnostunut esim. kolmansien maiden »hädästä ja ahdistuksesta», kuten aidosti älykäs mies, Pentti Linkola, sanoi. Miksi emme elä omaa elämäämme täällä kiitollisina siitä, mitä olemme saaneet? Kunnioittaisimme maatamme, kaunista luontoamme ja kaikkea sitä korvaamatonta rikkautta jota se meille antaa. Mutta ei! Myrkytämme itsemme sen sijaan sijaistoiminnoilla; henkisellä ja ruumiillisella myrkyllä, kuten TV-saastalla ja päihteillä. Meiltä puuttuu kunnioitus ennenkaikkea itseämme kohtaan, vaikkemme sitä tajuakaan. Raamattukin selvästi sanoo kansojen olevan erilaisia ja että jokaiselle on luotu oma maansa, jossa asua. Mielen sairautta on siis väittää Suomen kuuluvan kenellekään muulle kuin suomalaisille! Meillä ei ole kykyä, kapasiteettia, syytä eikä tarvetta ottaa tänne ketään lisäämään ongelmiamme ja taakkaamme!

  Marianne Heikkilän kaltaiset Suomen ja suomalaisuuden vihaajat ja viholliset saavat rellestää mielinmäärin, aivan kuten myös tietyt (ne »oikeat»!) rikolliset ja väkivaltaiset äärijärjestöt. Ne saavat jopa petturikansanedustajiltamme niin hyväksynnän kuin rahoituksenkin! Milloin puutumme asiaan, minä kysyn. Milloin sinä, suomalainen mies tai nainen, teet jotakin asialle? Toimi nyt, ennen kuin on liian myöhäistä! Nimittäin siinä vaiheessa, kun julkkismädättäjäpappi julistaa Allāhu akbaria – joka muuten tarkoittaa »meidän jumalamme on suurempi kuin teidän» – alkaa olla viimeiset hetket käsillä. Raamattu on tähänkin yksiselitteisen selkeä: kaikki, joiden Herra ei ole Jeesus, ovat Saatanan puolella. Isänmaallisia symboleja täällä ollaan kieltämässä, mutta esim. kabbalistisia epäjumalia ynnä muuta maallemme kiistattomasti vahingollista saa palvoa ja ylistää? Tämä ei voi olla oikein.

  Boikotoikaamme sielunvihollista ja muistaakamme pahan tulevan aina ihmisestä itsestään. Lakataan tuhoamasta itseämme sekä toisiamme, ja liittykäämme taisteluun kaikkea meitä vahingoittavaa ja olemassaoloamme uhkaavaa vastaan! Ja muistakaa suosia suomalaista!

  Suomi ensin – rajat kiinni – amen!

  • B.M. Eriksson sanoo:

   On suorastaan sairasta, että asioistamme päättävät rikkaat (rikolliset) juutalaiset ja vapaamuurarit. Totuudesta rangaistaan – idiotismista palkitaan. Entiset urheilijat, TV-tähdet ja muu edellämainitusta piirteestään palkittu aines sitten painaa nappia, niin kuin herransa käskee. Toivoton järjestelmä. Sitten media vielä ruokkii itse itseään ja systeemiä: ole jukkis ja sinusta kirjoitetaan ja pääset lopulta eduskuntaan. Sitten sinusta kirjoitetaan lisää. Tuossa on niin paha jääviysongelma, noidankehä ja ristiriita, ettei moni tajuakaan sen vahingollisuutta maallemme!

 24. B.M. Eriksson sanoo:

  Tiede ja esim. Wikipedia ajavat niiden etua, jotka niitä rahoittavat eli juutalaisia – taas kerran. Koulut, yliopistot, tutkimuskeskukset ja erilaiset instituutit siis ovat vain siionistisen maailmanvallan mielenmuokkausfasiliteetteja. Nämä tahot määräävät mikä esitetään faktoina ympäri maailman medioiden. Takana on aina agenda ja motiivi eli syy, joka ihmistä liikuttaa – usein jopa valehtelemaan ja vääristelemään asioiden todellista tolaa ihmismassoille.

  Harva suomalainenkaan tajuaa sotamme syitä tai ylipäätään sen, ketä vastaan sodassa edes olimme. Mainilan laukakset sentään on jo virallisestikin myönnetty valheeksi. Kuinka paljon jäävuoresta mahtaakaan vielä olla valekudelmien pinnan alla… Tai USA:n »kuulennot»: pelkkää kylmän sodan politiikkaa ja kilpajuoksua asevarustelussa. Venäläiset ehtivät todistetusti ensin – Yhdysvallat joutuivat arvovaltatappion välttääkseen massiiviseen peittelyoperaatioon, johon liittyy uskomattomia käänteitä (mm. elokuvaohjaaja Stanley Kubrik, joka ei yli kymmenenä viimeisenä elinvuotenaan poistunut kotoaan). Laikastakin on todisteena italialaisten kuuntelemat koiran sydämenlyönnit. Kun jotakin näytetään juutalaisesta nurkkajumalasta, TV:stä, se on automaattisesti »totta» (vrt. WTC/911). Hollywood tuottaa fiktioita ja semifiktiota palvelemaan kansainvälisen juutalaismafian tarkoituksia globaalisti. USA:n armeija, NASA ja aiemmin mainitut tieteelliset instanssit ovat myöskin mainioita fasadeja rahanpesulle; juutalaisten lailliselle rahanväärennykselle eli -luonnille.

  Toiset uskovat JFK:n tappaneeseen taikaluotiin, itse pidän todennäköisempänä Vietnamin sodan vastustusta, false flag -operaatiosta kieltäytymistä sekä juutalaisen pankkimafian ehtoihin suostumattomuutta. Ottakaa ihmeessä selvää myöskin siitä, mitä mieltä Kennedy oli Saksasta, saksalaisista ja Hitleristä!

  ”Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: ’Minä olen Messias’, ja eksyttävät monia. Te kuulette taistelun ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää antako sen pelästyttää itseänne. Niin täytyy käydä, mutta vielä ei loppu ole käsillä. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä. Mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua.

  ”Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia teistä surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden. Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan. Monta väärää profeettaa ilmaantuu, ja he johtavat useita harhaan. Ja kun laittomuus lisääntyy, monien rakkaus kylmenee. Mutta joka kestää loppuun asti, pelastuu. Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu. MATT 24:4-14

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.