Totuus Neuvostoliitosta

Jotta voisi ymmärtää täysin, mitä Neuvostoliitto todellisuudessa oli, on ensin kysyttävä mitä on pohjimmiltaan kommunismi.  Kommunismin juuret ovat vuonna 1789 käynnistyneessä Ranskan suuressa vallankumouksessa, joka oli käytännössä vapaamuurarien johtama kapina Ranskan kuningasta sekä katolista kirkkoa vastaan. Katolinen kirkko on ollut perinteisesti vapaamuurarien tärkein vastustaja ja vielä tänäkin päivänä katolinen kirkko kieltää kristityiltä liittymisen vapaamuurareihin. Vapaamuurarien korkeinta hierarkkiaa Euroopassa edusti tuolloin Baijerin Illuminaatti, jonka johdossa oli kristityksi tekeytynyt krypto- juutalainen Adam Weishaupt. Weishaupt kuului myös katolisen kirkon jesuiittoihin, joka itseasiassa oli kabbalisti-juutalaisten soluttama organisaatio, mutta tähän aiheeseen voidaan palata tarkemmin myöhemmin.

Ranskan vallankumouksesta on oleellista ymmärtää, että se toimi vapaamuurarien ja kabbalisti juutalaisten kostona 1300-luvun tapahtumille, jolloin Ranskan silloinen kuningas Filip IV Kaunis katolisen kirkon avustuksella tuhosi Temppeliherrain Ritarikunnan, joka oli Jerusalemissa Salomonin temppelistä  saamiensa ohjeiden mukaan alkanut harjoittaa Luciferin palvontaa sekä pankkitoimintaa ja oli näin saavuttanut merkittävää valtaa Euroopassa. Sittemmin jäljelle jääneet temppeliritarit pakenivat Skotlantiin ja loivat vapaamuurarien Skottilaisen riitin, joka on käytännössä juutalaista-kabbalaa ei-juutalaisille.

Vallankumouksen myötä katolisen kirkon valtionkirkon asema tuhottiin ja lukuisia pappeja murhattiin. Puhuttiin uskonnonvapaudesta ja ihmisoikeuksista, mutta todellisuudessa tämän avulla juutalaiset onnistuivat saamaan täydet kansalaisoikeudet Ranskassa ja tien valtaan ja harjoittamaan rajoittamattomasti pankkitoimintaa.

Ranskan vallankumouksen ns. iskulause on itseasiassa suoraan lähtöisin vapaamuurareilta: vapaus, veljeys ja tasa-arvo.  Alkuperäisessä muodossaan tämä kuului vapaus, tasa-arvo, veljeys tai kuolema, eli joko olet veljeskunnan puolella tai heitä vastaan. Alla olevassa kuvassa Ranskan vallankumouksen ihmis- ja kansalaisoikeuksien julistuksen yläpuolella loistaa vapaamuurarien jumalan Luciferin symboli; kaikennäkevä silmä pyramidin sisällä. Tätä usein valheellisesti väitetään kristinuskon jumalan symboliksi, mutta juuri vapaamuurarithan vastustavat kristinuskoa ja ajoivat valtionkirkon alas Ranskassa, joten he eivät todellakaan asettaisi Kristinuskon jumalan symbolia kuviinsa.

Declaration_of_the_Rights_of_Man_and_of_the_Citizen_in_1789

Pian Ranskan vallankumouksen jälkeen katse alkoi kääntyä toisen kristityn valtion, Tsaarin Venäjän, tuhoamiseksi.

Vallankumous ja ihmisten agitointi propagandalla oli havaittu toimivaksi menetelmäksi horjuttaa olemassaolevia valtarakenteita.  Käsitteen kommunismi lanseerasi ensimmäinen ranskalainen vallankumouksellinen vapaamuurari Rousseau du ruisseau, kuten selviää mm. Harvardin ja Princetonin historian professori James Billingtonin kirjassa Fire in the Minds of Men vuodelta 1980. Kommunistinen utopia tasa-arvoisesta yhteiskunnasta on siis samaa utopista uutta maailmaa, Uutta maailmanjärjestystä, jota vapaamuurarit myös tänä päivänä pyrkivät rakentamaan. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin huijaus ja vallan siirtäminen pienelle eliitille, jonka muodostavat kabbalisti-juutalaiset. Juuri näin kävi Neuvostoliitossa, jossa kaikki valta oli vallankumouksen jälkeen  juutalaiseliitillä.

Rothschildien pankkisuku on aina ollut juutalaisessa hierarkiassa korkealla ellei jopa korkeimmalla jalustalla. Heidän yhteytensä vapaamuurareihin on selvä ja juuri he ovat antaneet Baijerin Illuminaatille ja Ranskan vallankumoukselle taloudelliset edellytykset.  Rothschildit rahoittivat USA:ssa muita juutalaissukuja, joista sitten kohosi merkittäviä pankki- ja talousdynastioita; kuuluisimpana ja merkittävimpänä voidaan mainita Rockefellerit.

Juutalaiset pankkiirit, Jacob Schiff sekä Max Warburg toimivat bolshevikkien rahoittajina sekä huolehtivat mm. Lev Trotskista tämän ollessa USA:ssa ennen vallankumousta. Kommunismi ja bolshevismi oli lopulta täysin juutalaisten rahoittama liike. Juutalaisia olivat mm. kommunistisen manifestin luoja Karl Marx (Mordechai Levy) sekä vallankumouksen johtajat Lev Trotski (Lev Bronstein), Lenin, Lev Kamenev (Lev Rozenfeld), Alexander Pavrus (Israel Gelfand), Grigory Zinoviev (Apfelbaum), Jacob Sverdlov sekä monet muut.

Kommunistisessa symbolismissa keskeinen hahmo on Prometheus, koska mytologian mukaan hän kapinoi jumalaa vastaan antaen tulen (tiedon, valaistumisen) ihmisille. Prometheus oli erityisesti sankari Karl Marxin kirjoituksissa. Prometheus nimi elää nykyaikana edelleen vasemmistolaisissa ja ateistisissa piireissä (esim. rippikoulun vastine ateisteille on Prometheus leiri). Todellisuudessa Prometheus on Luciferin vertauskuva. Lucifer edustaa kapinaa kristinuskon Jumalaa vastaan ja nimi Lucifer merkitsee “Valontuojaa”. Aivan kuten Prometheus oli kapinoija ja tulen tuoja; tulen joka siis symboloi valoa, valaistumista, valistusta.

Vapaamuurarien jumala, Lucifer, siis voidaan symbolisesti esittää Prometheuksena ja juuri tämän vuoksi Prometheuksen patsas komistaa Rockefeller Centerin pääsisäänkäyntiä:

4.0.1

Neuvostoliitto oli siis juutalaiseliitin hallitsema tyrannia, jossa Ranskan vallankumouksen tyyliin suoritettiin puhdistus murhaten älymystöä, kirkon edustajia sekä tietysti kristittyjä.  On arvioitu, että Neuvostoliiton gulag-leireillä sai surmansa jopa 20-30 miljoonaa ihmistä. Lisäksi Ukrainassa 30-luvulla keinotekoisesti aiheutetun nälänhädän, Holodomorin, seurauksena kuoli arviolta 5-7 miljoonaa Ukrainalaista. Tämä on varoittava esimerkki siitä mitä kristinuskoa vihaava ja ei-juutalaisia eli goyimia orjina ja eläiminä pitävä Talmudistinen juutalaisuus saa aikaan, kun se saavuttaa täyden vallan.

Kategoria(t): Väärennetty historia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

18 vastausta artikkeliin: Totuus Neuvostoliitosta

 1. Cliff Barnes sanoo:

  Neuvostoliitto oli täysin juutalaisten hallitsema kuten alla oleva lista osoittaa. Listalla on lueteltu Neuvostoliiton alkuaikojen tärkeimmät johtohahmot sekä perässä heidän kansallisuus (jew=juutalainen).

  Kommunistiseen ideologiaan kuuluu, että yhteiskuntaa hallitsee pieni valittu eliitti. On sanomattakin selvää, että tuo eliitti tarkoittaa nimenomaan juutalaisia. Vallankumouksessa tuhotaan kaikki vanhat yhteiskunnan valtarakenteet ja hierarkiat, eli yläluokka, koulutetut ja papisto tuhotaan ja murhataan. Juuri näin kävi kaikissa kommunistisen vallankumouksen käyneissä maissa. Jäljelle jäivät sitten kouluttamattomat ja usein jopa lukutaidottomat työläiset ja maanviljelijät. Heistä ei tietenkään ole johtamaan maata, vaan he ovat tietämättöminä ja kouluttamattomina helposti johdateltavissa. Tällöin valta keskittyy luonnollisesti juutalaisille, ”valitulle kansalle”, aivan kuten he olivat suunnitelleetkin.

  MINISTRY NAME NATIONALITY
  Bronstein (Trotskyky) , Jew
  Apfelbaum (Zinovief) , Jew
  Lourie (Larine) , Jew
  Ouritski , Jew
  Volodarski , Jew
  Rosenfeldt (Kamanef) , Jew
  Smidovitch , Jew
  Sverdlof (Yankel) , Jew
  Nakhamkes (Steklof) , Jew
  Ulyanov (Lenin) , Russian/Jew (myös Leninillä oli juutalaiset juuret)
  Krylenko , Russian
  Lounatcharski , Russian
  ”The Council of the People’s Commissars comprises the following:
  MINISTRY NAME NATIONALITY
  President Ulyanov (Lenin) , Russian
  Foreign Affairs Tchitcherine , Russian
  Nationalities Djugashvili (Stalin), Georgian
  Agriculture Protian Armenian
  Economic Council Lourie (Larine) , Jew
  Food Schlichter , Jew
  Army & Navy Bronstein (Trotsky) , Jew
  State Control Lander , Jew
  State Lands Kauffman , Jew
  Works V. Schmidt , Jew
  Social Relief E. Lelina (Knigissen) , Jewess
  Public Instruction Lounatcharsky , Russian
  Religions Spitzberg , Jew
  Interior Apfelbaum (Zinovief) , Jew
  Hygiene Anvelt , Jew
  Finance Isidore Goukovski , Jew
  Press Volodarski , Jew
  Elections Ouritski , Jew
  Justice I. Steinberg , Jew
  Refugees Fenigstein , Jew
  Refugees (assist.) Savitch , Jew
  Refugees (assist.) Zaslovski , Jew

  ”The following is the list of members of the Central Executive Committee:
  NAME NATIONALITY
  Sverdlov (president) , Jew
  Avanessof (sec.) Armenian
  Bruno Lett
  Babtchinski , Jew
  Bukharin , Russian
  Weinberg , Jew
  Gailiss , Jew
  Ganzburg , Jew
  Danichevski , Jew
  Starck German
  Sachs , Jew
  Scheinmann , Jew
  Erdling , Jew
  Landauer , Jew
  Linder , Jew
  Wolach Czech
  Dimanstein , Jew
  Encukidze Georgian
  Ermann , Jew
  Joffe , Jew
  Karkline , Jew
  Knigissen , Jew
  Rosenfeldt (Kamenef) , Jew
  Apfelbaum (Zinovief) , Jew
  Krylenko , Russian
  KrassikofSachs , Jew
  Kaprik , Jew
  Kaoul Lett
  Ulyanov (lenin) , Russian
  Latsis , Jew
  Lander , Jew
  Lounatcharski , Russian
  Peterson Lett
  Peters Lett
  Roudzoutas , Jew
  Rosine , Jew
  Smidovitch , Jew
  Stoutchka Lett
  Nakhamkes (Steklof) , Jew
  Sosnovski , Jew
  Skrytnik , Jew
  Bronstein (Trotsky) , Jew
  Teodorovitch , Jew
  Terian Armenian
  Ouritski , Jew
  Telechkine , Russian
  Feldmann , Jew
  Froumkine , Jew
  Souriupa Ukranian
  Tchavtchevadze, Georgian
  Scheikmann , Jew
  Rosental , Jew
  Achkinazi Imeretian
  Karakhane Karaim (, Jew)
  Rose , Jew
  Sobelson (Radek) , Jew
  Sclichter , Jew
  Schikolini , Jew
  Chklianski , Jew
  Levine (Pravdine) , Jew
  ”The following is the list of members of the Extraordinary Commission of Moscow:
  NAME NATIONALITY
  Dzerjinski (president), Pole
  Peters (vice-president), Lett
  Chklovski , Jew
  Kheifiss , Jew
  Zeistine , Jew
  Razmirovitch , Jew
  Kronberg , Jew
  Khaikina , Jewess
  Karlson Lett
  Schaumann , Jew
  Leontovitch , Jew
  Jacob Goldine , Jew
  Glaperstein , Jew
  Kniggisen , Jew
  Latzis, Lett
  Schillenkuss , Jew
  Janson, Lett
  Rivkine , Jew
  Antonof , Russian
  Delafabre , Jew
  Tsitkine , Jew
  Roskirovitch , Jew
  G. Sverdlof , Jew
  Biesenski , Jew
  Blioumkine , Jew
  Alexandrevitch , Russian
  I. Model , Jew
  Routenberg , Jew
  Pines , Jew
  Sachs , Jew
  Daybol Lett
  Saissoune, Armenian
  Deylkenen Lett
  Liebert , Jew
  Vogel, German

 2. B.M. Eriksson sanoo:

  Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

  Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan ”Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: ”Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  ”Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten ”pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään ”holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

  Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta ”pelosta” ja ”hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. ”hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

  Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa ”totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen ”peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. ”Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ⁴väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

  Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ³tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

  ”Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo ”kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. ”kolmansiin maihin”.

  Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan ”turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. ”melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. ”Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-”kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

  Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa ”kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli ”anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

  Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä ”antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

  Kun näitä ”yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista ”kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

  Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät mykytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo ”Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

  Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: ”miksi, miksi, miksi?” ja ”kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää ”rasistin” leimaa? ”Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin ”Leon Trotsky”.

  Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

  Lähteet:
  ¹ (http://www.jta.org/2013/06/19/news-opinion/world/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish)
  ² Matt. 23:8 (”Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”)
  ³ Euroopan Maahanmuuttoverkoston (European Migration Network) tutkimus
  ⁴ Richard von Coudenhove-Kalergi (Paneurooppa-ajatuksen ja EU:n oppi-isä) – Praktischer Idealismus (1925)
  http://uutismaailma.com/valtio-maksaa-lieksan-vastaanottokeskuksessa-oleville-nuorille-ajokortin-autokoulun-tulkin-ja-polttoaineet/ ja https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

  • B.M. Eriksson sanoo:

   Huom.: ”Kansainvälistä suojelua tarvitsevien” eli maahantunkeutujien eli loisten työllistyminen verrattuna MUUALTA EU:n ulkopuolelta tulleisiin ihmisiin. Lukemat ovat karummat jos otamme vertailukohdaksi EU:sta Suomeen tulleet ihmiset tai keskieurooppalaiset – puhumattakaan pohjoismaalaisista!

  • Jepulisjepsis sanoo:

   Nuo nimimerkki Erikssonin kuvailemat vaikeudet ovat mitä ilmeisimmin Jumalan rangaistus Häntä vastaan kapinoivalle Suomen kansalle. Kurinpidollinen toimenpide siis jonka tarkoitus on pakottaa kansamme sielut synnintuntoon, eli katumukseen ja sitten pelastukseen Jeesuksen sijaisovitukseen uskomalla. Tarkoitus on siis koetella omia tuntojamme, olemmehan demokratiassa, jolloin kaikki on tavallaan omaa syytämme. Jumala on jättänyt meidät nyt siis hänet hylättyämme entistä syvemmälle ns. oman onnemme nojaan, ja saamme maistaa omaa lääkettämme. Tämä rangaistus on siis hyvinkin viheliäinen. Kokoajan suurentuva ns. oman tahdonvoiman käyttö johtaa vain tilanteen pahenemiseen.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

   Nuo kuvailemasi tapahtumat, eli Jumalan rankaisukeinot kapinoivaa kansaa kohtaan on lueteltu Raamatussamme 1933 jo tuhansia vuosia sitten. Seuraava pätee lähes sanasta sanaan nykytilanteeseemme. Ohessa :

   Raamatun 1933 tekstiä, VIIDES MOOSEKSEN KIRJA 28

   ”Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea, on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen kunnes hän sinut tuhoaa. Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä; tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta. Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun. Ja se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi, kunnes korkeat ja lujat muurisi, joihin sinä luotit, kukistuvat kaikkialla maassasi. Se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi kaikkialla sinun maassasi, jonka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut. ” …. ”

   ”Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi,” (5.Moos.28:47 … )

   5.Moos.
   30. Sinä kihlaat naisen, mutta toinen makaa hänet; sinä rakennat talon, mutta et siinä asu; sinä istutat viinitarhan, mutta et korjaa sen hedelmää.

   32. Sinun poikasi ja tyttäresi joutuvat vieraan kansan valtaan, ja sinun silmäsi näkevät sen ja raukeavat heitä alinomaa ikävöidessäsi, mutta sinä et voi sille mitään.

   33. Sinun maasi hedelmän ja kaiken sinun vaivannäkösi kuluttaa kansa, jota sinä et tunne; kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja runneltu.

   34. Ja sinä tulet hulluksi siitä, mitä sinun silmäsi näkevät.

   ”Muukalainen, joka asuu keskuudessasi, kohoaa sinun ylitsesi yhä ylemmäksi, mutta sinä painut aina alemmaksi. Hän lainaa sinulle, mutta sinä et voi lainata hänelle. Hän tulee pääksi, mutta sinä hännäksi. ” (5.Moos.28:43-44)

   http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/5Moos.28.html

   ”Mutta tähän päivään asti Herra ei vielä ole antanut teille sydäntä ymmärtääksenne ja silmiä nähdäksenne ja korvia kuullaksenne. ” – Jes. 6:10

   • juksattu sanoo:

    Mitäs sanot siihen kun raamatussa lukee vieraan kansan hyökkäyksestä,magog hyökkää israelin kansaa vastaan mutta israelin kansa on voitokas ja saa elää jälleen rauhassa ja vihollisten hautaaminen kestää seitsämän kuukautta.

    Minne on cliff Barnes muuten kadonnut?

    • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

     Kyseessä on hengellinen sota. Israel tarkoittaa hengellistä Israelia, kristittyjä. Jumalaton maailma, perkeleen joukot (esim. Suomen kansa erilaisine liikkeineen ja järjestöineen – jopa kirkkoineen) hyökkää Jumalan omien uskoa vastaan maailmanlaajasti. Tämä hengellinen sota, Harmagedonin sota, on parhaillaan käynnissä täydellä voimalla. Suomessa oikea kristinusko (hengellinen Israel) on hävitetty lähes kokonaan. Kuitenkin Jeesus Kristus voitti jo ristintyössään maailman ja perkeleen (siis myös Suomen kansan), ja pian tapahtuu hänen paluunsa. Silloin jumalattomat (liki koko nykyinen ihmiskunta ja kaikki menneiden aikojen jumalattomat) haudataan ikuiseen helvettiin, Matt. 25: 31-32, 41, 46).

     Rumaa jälkeä syntyy aina kun jumalattomat ryntäävät syntiinlankeemuksessa turmeltuneen järkensä kanssa Raamattuun. Jälki on kuin perunahalme sikalauman jäljiltä. Hirvittävää katsoa esim. Magneettimedian kommenttiosastoja – sikojen ja petojen riehuntaa – sitä Harmagedonin sotaa, perkeleenpalvontaa.

     • juksattu sanoo:

      https://christogenea.org/ Special Notices to All Who Deny Two-Seedline, Part 17 14 minuutin kohdalla on kommentti raamatun hengellestämisestä jota lauriokin harrastaa.

      • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

       Sana ”hengellinen” viittaa Pyhään Henkeen, siis Jumalaan (kommenttisi todistaa vain, että olet Jumalan ulkopuolella, syntiinlankeemustilassa, perkeleen orjuudessa, niin että kaikki kirjoittamasi, ajattelemasi ja tekemäsi – koko elämäsi – kumpuaa sydämessäsi hallitsevasta perkeleestä, kuten lähes kaikkien muidenkin Suomessa). Jumala itse on Henki:

       ”Jumala on Henki” (Joh. 4:24).

       Raamattu on Pyhän Hengen, siis Jumalan, kirjoittama (profeettojen ja apostolien välityksellä):

       ”Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta” (2. Piet. 1:20-21) – – ”Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut” (2. Tim. 3:16-17) – – ”Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta. Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa” (1. Piet. 1:10-12) – – ”Sitten kuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta, on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut” (Hebr. 1:1-2) – – ”ja minun (apostoli Paavalin) puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan” (1. Kor. 2:4-5) – – ”minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki” (Ilm. 19:10) – – ”Miehet, veljet, sen raamatunsanan piti käymän toteen, jonka Pyhä Henki on Daavidin suun kautta edeltä puhunut Juudaasta” (Ap. t. 1:16) – – ”Mutta näin on Jumala täyttänyt sen, minkä hän oli edeltä ilmoittanut kaikkien profeettain suun kautta” (Sp. t. 3:18) – – ”Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia, jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa” (Room. 1:1-2) – – ”Hengessä on ilmoitettu hänen pyhille apostoleilleen ja profeetoille” (Ef. 3:5).

       Raamattu on jopa HENGEN MIEKKA: ”ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana” (Ef. 6:17).

       Jumalan sana on niin ollen Pyhän Hengen kirjoittama, täynnä Pyhää Henkeä ja täynnä Pyhän Hengen vaikutusta, Jumalan vaikutusta. Luemmekin:

       ”Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija” (Hebr. 4:12).

       Se on Pyhän Hengen vaikutusta.

       Kun siis Jumala sanoo, että ihmisen on uudestisynnyttävä Hengestä, hän sanoo, että ihmisen on uudestisynnyttävä Jumalan sanasta:

       Ensin: ”jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan” (Joh. 3:5).

       Sitten: ”olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta” (1. Piet. 1:23).

       Tässäkin samaistetaan Jumalan sana ja Henki: ”Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä” (Joh. 6:63). Myös Gal. 3:2, 5, 14 sanoo, että Pyhä Henki tulee Jumalan sanan kuulemisesta uskossa.

       Mitä on siis sanottava nimimerkistä Juksattu, joka kieltää sen, että Jumalan sana on Henki, hengellinen?

       Ensiksi. ”Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14). Nimimerkki Juksattu on siis ”luonnollinen ihminen”, syntiinlankeemustilassa vielä elävä perkeleen orja, perkeleen julistaja ja äänitorvi. Nimimerkki Juksattu ei mitenkään kykene ymmärtämään Raamattua (siksi hän tulkitsee sitä niin kuin perkele – siis hänen ns. ”oma” ymmärryksensä – käskee hänen tulkita).

       Toiseksi. ”Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha” (Room. 8:6). Nimimerkin Juksattu mieli (siis myös ymmärrys, pyrkimys, julistus jne.) on kuolema – hän kylvää kaikessa tuhoa ja kuolemaa ympärilleen.

       Kolmanneksi. ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset” (Room. 8:7-8). Nimimerkki Juksattu on Jumalan vihollinen, ts. perkeleen palvelija.

       Neljänneksi. ”Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan” (Gal. 5:17). Nimimerkki Juksattu HIMOITSEE Jumalaa vastaan. Tämä tarkoittaa kaiken hukuttamista perkeleeseen koko elämän ajan.

       Lisäksi nimimerkki ei ymmärrä sitäkään, että Pyhän Hengen kirjoittama Ilmestyskirja on paitsi hengellinen myös vertauskuvallinen (Ilmestyskirja on näky, johon kuuluu vertauskuvallisuus).

       Olen jo muutama vuosi sitten luopunut toivosta, että tämä kansa tulisi parannukseen (sydämen katumukseen + sydämen uskoon Jumalan sanan eli Pyhän Hengen vaikutuksesta), ja siksi näen jo lähes kaiken kirjoittamiseni turhana Suomen ja sen pelastumisen kannalta. Tämä kansa (esimerkkinä tämä ”Juksattu”) vastustaa Pyhää Henkeä niin Jumalan lain sanassa kuin Jumalan evankeliumin sanassa. Jumalan käskyjä ja Jeesusta Kristusta pilkataan kaikkialla.

       Raamattu sanookin: ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät” (Ps. 12:9).

       Tuota rehentelyä on tämä maa ja sen sivustot internetissä täynnä. Suomi on pelkkä saastainen rynnäkkö Jumalaa vastaan.

       Nimimerkki Juksattu (ja kaikki muutkin Suomen jumalattomat, lähes koko kansa) voisi aivan hyvin ottaa elämänoppaakseen naapurin mummon käytetyn vessapaperin ja selittää siitä kaikki asiat taivaassa ja maan päällä. Kansan opas on näet nykyisin perkele – heidän oma itsensä, oma tahtonsa ja oma ymmärryksensä – ja se on juuri paskameressä uimista – ja siihen hukuttautumista ja hukkumista. Se on Suomen kohtalo.

      • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

       Jatkanpa vielä vastaustani nimimerkki Juksatulle tuomalla esiin seuraavan totuuden: Koska Jumalan sana ilmoittaa Pyhän Hengen olevan ”totuuden Henki” (Joh. 14:17; 15:26; 16:13), ”uskon Henki” (2. Kor. 4:13), ”viisauden Henki” (Ef. 1:17), ”voiman Henki” (2. Tim. 1:7) ja ”tiedon Henki” (Jes. 11:2), niin nimimerkki Juksattu on kokonaan vailla totuutta, uskoa, viisautta, voimaa ja tietoa. Jäljellä on pelkkä valehtelu ja väkivalta (Joh. 8:44).

       • juksattu sanoo:

        Radiosta kuulin jonkun papin selvittävänraamatun tulkitsemisesta ja ettei raamattua pidä tulkita muuten kuin hengellisesti,kun tietää että nykykirkko on juutalaisten ja heidän oppiensa otteessa samoin on myös raamatun tulkitseminenkin.

        • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

         TOTTA KAI perkeleen joukot tulkitsevat Raamattua miten sattuu ja miten huvittaa (sehän on heidän perustehtävänsä!). Esimerkkinä sinä. Ette te, vailla Pyhää Henkeä, voi ymmärtää Raamattua oikein (ks. yllä esiin tuomani raamatunkohdat). Pyhä Henki saadaan sydämen uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, ja sen uskon vaikuttaa evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki (Pyhä henki astuu sanan myötä sydämeen ja jää uskovan sydämeen – silloin ymmärretään koko Raamattu Hengessä oikein, hengellisesti). Se, että juutalaiset tai sinun kaltaisesi viisastelijat ottavat Raamatun tulkitsemisen haltuunsa, ei muuta mitenkään Raamatun oikeaa merkitystä. Ei väärinkäyttö kumoa itse asiaa. Myöskään se, että nykykirkko on juutalaisten ja heidän oppiensa otteessa, muuta mitenkään itse Oikeaa Kristuksen Kirkkoa (ihmissilmille näkymätön, koska usko on sydämessä, johon kukaan ihminen ei kykene näkemään). Raamattu (ja siis Pyhä Henki) pysyy loppuun asti, ja niin pysyy pystyssä loppuun asti myös Oikea Kirkko, joka perustuu tuohon Raamattuun. Kirkko perustuu uskolle, ja sille perustalle Kirkko on rakennettu, eikä mikään perkeleen voima voi sitä voittaa:

         ”Hän sanoi heille: ’Kenenkä te sanotte minun olevan?’ Simon Pietari vastasi ja sanoi: ’Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika’. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ’Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa. Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle (so. uskolle) minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita'” (Matt. 16:15-18).

         Eivät harhaoppiset tai Jumalan sanaa repivät jumalattomat kykene tuhoamaan Raamattua tai Kirkkoa. Joitakin sieluja he kykenevät viekottelemaan pois uskosta, mutta loppuun asti Jumalan iankaikkiseen valtakuntaan (taivaaseen, pelastumiseen) syntyy Jumalan sanan voimasta kristittyjä:

         ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14).

         Miksi kukaan kuuntelisi Raamatun selittämisessä juutalaisia, heidän uskosta pois viettelemiään, harhaoppisia tai Jumalaa vihaavia jumalattomia?? Onhan Pyhä Raamattu sellaisenaan olemassa, ja harhat ja vääristelyt voidaan aina paljastaa.

         ”Hengellinen” tarkoittaa siis Jumalan sanaa, Pyhää Henkeä ja Oikeaa Kirkkoa ja oikeita pappeja (jotka siis julistavat oikeaa Jumalan sanaa). Se ei tarkoita vääristeltyä Jumalan sanaa tai väärin opettavaa kirkkoa tai sen pappeja.

         Ja jos Jumalan sanasta ei enää missään synny kristittyjä, silloin tapahtuu tämän maailman loppu ja viimeinen tuomio. Maailma (myös Suomi) on pystyssä vain siitä syystä, että Jumala kerää sanallaan vielä sieluja ikuiseen valtakuntaansa. Suomi on vaarassa tuhoutua kokonaan nyt jo ajassa, koska kaikkialla on luovuttu oikean Jumalan sanan (lain ja evankeliumin) julistuksesta. Kirkot alkavat olla perkeleen (ei siis ”juutalaisten”, jotka hekin ovat vain syntiinlankeemuksen peruina perkeleen orjia kuten muutkin ei-uskovat, Joh. 8:44) pesiä ja papit harhaisia perkeleenhuutajia, ja se on hirvittävin rangaistus, jonka Jumala tälle jumalattomalle kansalle on sallimuksessaan tuottanut. En ymmärrä, miten mikään asia voisi tällaista saatanalaumaa pelastaa, kun Jumalan sana (ja Pyhä Henki) on hylätty. Ei Suomi mitenkään voi Jumalan vihan alla pelastua katumattomana.

     • B.M. Eriksson sanoo:

      Juutalaiset ovat ”isästä Perkeleestä”, kuten Jeesus sanoi ja jatkoi solvaten heitä myös mm. ”käärmeen sikiöiksi”. Aika rumasti – ja osuvasti – sanottu.

      Raamatun paras ja tärkein kohta minulle on se, kun Jeesus ajaa ruoska kädessään koukkunokat pois temppelistä. Se siitä poskien kääntelystä. Kyllä meidän tulee ihan konkreettisesti; fyysisesti taistella Saatanaa ja sen ilmentymiä vastaan. Emme saa unohtaa Jeesuksen sanoja: ”paha tulee aina ihmisestä itsestään”.

      Ei auta Jehovan todistajienkaan enää rukoilla vain sitä näkymätöntä Jahvea, kun omilta sanan julistajilta viiltävät villit, Saatanallahille kumartavat hiekka-apinat kurkkuja auki keskellä päivää.

     • pelastettu sanoo:

      Sekä Harmageddonin taistelu, että Googin ja Magogin taistelu ovat todellisia, tulevaisuudessa tapahtuvia fyysisiä taisteluja.

      Harmageddonin käydään millenniumin alussa (tai aivan ennen sen alkua) kun Jeesus, tullessaan armeijansa kanssa taivaasta, voittaa antikristuksen armeijan. Peto ja väärä profeettaa heitetään sen jälkeen tuliseen järveen, Ja saatana laitetaan vankilaan helvettiin:

      Googin Maagogin taistelu käydään kun tuhannen vuoden kulutta, saatana päästetään vapaaksi helvetistä ja hän (saatana) kokoaa (ei-kristittyjä) kansoja taisteluun Jumalaa ja kristittyjä vastaan. Jumala kuitenkin tuhoaa heidän armeijansa, ja sen jälkeen on edessä viimeinen tuomio:

   • B.M. Eriksson sanoo:

    Mitäs, muuten, sanotte tästä pohdinnastani:

    ”Näin tulivat valmiiksi taivaat ja maat ja koko niiden armeija. Ja seitsemänteen päivään mennessä Jumala sai tekemänsä työn valmiiksi, ja hän ryhtyi lepäämään¹ seitsemäntenä päivänä kaikesta työstään, jonka hän oli tehnyt. Ja Jumala ryhtyi siunaamaan seitsemättä päivää ja pyhittämään sitä, koska sinä päivänä Jumala on levännyt² kaikesta työstään, jonka hän sen tehdäkseen on luonut.”
    I Moos. 2:1–3

    ¹ ”ja hän ryhtyi lepäämään” – hepr. waj·jiš·bot’. Verbi on imperfektiivisessä tilassa, joka ilmaisee päättymätöntä, jatkuvaa tai etenevää tekemistä.
    ² ”Hän lepää” tai ”Jumala on lakannut” – hepr. ša·vat’. Verbi on perfektiivisessä tilassa eli se on suoritettu loppuun tai tullaan suorittamaan loppuun. Tämä verbin ša·vat’ käännös on sopusoinnussa henkeytetyn kirjoittajan Hpr 4:3–11:ssä esittämän todistelun kanssa.

    Nietzsche oli kuin olikin oikeassa. Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää: Jumala on kuollut.

    • Cliff Barnes sanoo:

     Uusi Testamentti ja evankeliumi todistavat Jumalan olemassaolosta,
     Nykyhetki on seurausta menneistä tapahtumista, jotka ovat edelleen seurausta vielä aikaisemmista tapahtumista. Jos lähdetään kulkemaan ajassa taaksepäin lineaarisesti, huomataan hyvin pian, että maailma ei olisi kehittynyt nykyisenlaiseksi, jos Uudessa testamentissa mainitut tapahtumat eivät olisi tapahtuneet.
     Esim. ensimmäisten seurakuntien syntymiset ja leviämiset apostolien työn tuloksena, Jeesuksen ihmetekoja todistaneet ihmismassat ja sitä seurannut Talmudin juutalaisuuden vastahyökkäys kristinuskoa vastaan, Rooman marttyyrit jne. Näiden tapahtumien seurauksena maailma on muokkautunut sellaiseksi kuin me sen nykyään ympärillämme näemme.

    • Vesa-Ilkka Laurio sanoo:

     Eriksson ainoastaan tahtoo sanoa, että koska hänen jostain löytämänsä raamatunkohtaselittelyn alaviitteessä 2 lukee ”Jumala on lakannut”, niin Jumala on kuollut.

     Koska hän kysyy monikossa ”Mitä sanotte tästä pohdinnastani”, vaikka hänen kommenttinsa on vastaus Jepulisjepsiksen kommenttiin, kerron minäkin, mitä mieltä olen hänen pohdinnastaan:

     Koko maailma – kaikki kansat – ovat terrorin vallassa. Kansoja on terrorilla pidetty ja pidetään vain sen verran hengissä, että niitä voidaan lypsää, mutta koska Raamattu toteaa, että ”pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa” (2. Tim. 3:13), niin pian terrorisoijat eivät tyydy enää lypsämiseen vaan kansoja aletaan kiduttaa ja teurastaa maailmanlaajasti – sekä fyysisesti että sielullisesti.

     Toisaalta, koska Raamattu sanoo myös, että ”jumalattomat puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa” (2. Tim. 216), terrorisoitavat itse samalla enenevästi pilkkaavat Jumalaa, niin että perustasolla kaikki kansat maan päällä ovat myrkkyä Jumalaa vastaan sylkeviä käärmeitä ja kaikkia asioita riivaavia riivaajia. Siitä johtuen, perkeleen vallassa, Joh. 8:44, terrorisoitavat itse ovat enenevästi valehtelijoita ja murhaajia (”pum pum” ja ”saunan taakse”, kuten Eriksson toisaalla julistaa). Erikssonkin siis kehittyy koko ajan.

     Se, että Jumala on lakannut luomistyönsä, ei tarkoita, että Jumala olisi lakannut tekemästä tai olemasta. Jumala ei luo enää mitään uutta, mutta hän tekee työtä koko ajan ja ylläpitää kaikkea: ”Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä (Jeesus) myös teen työtä” (Joh. 5:17).

     Erikssonkin elää, liikkuu ja on vain Jumalassa: ”sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme” (Ap. t. 17:28). Ilman Jumalaa Eriksson ei voisi kirjoittaa tänne. Hän ei voisi olla elossa tai olemassa. Silti hänen sydämensä perkeleen vallassa pilkkaa Jumalaa ja julistaa hänet kuolleeksi. Täydellistä on tällainen hengellinen sokeus.

     Mistähän Eriksson on löytänyt raamattutekstinsä, koska se ei ole Kirkkoraamatun 1933/1938 eikä Kirkkoraamatun 1992 mukainen.

     Esitän tässä kuitenkin lyhyesti, mitä Anneli Aejmelaeuksen hepren oppikirja ”Täyttä hepreaa” sanoo:

     Hepreassa verbeillä on kaksi pääasiallista taivutuskategoriaa: päätetaivutus (afformatiivikonjugaatio) eli ”perfekti” ja etuliitetaivutus (preformatiivikonjugaatio) eli ”imperfekti”. Imperfekti on kertovan tekstin päämuoto.

     Hepreassa aikamuodot eivät ole ensisijaisesti tekemisen ajankohtaa ilmaisevia. Perfekti ilmaisee loppuun suoritettua tekemistä tai tapahtumaa. Loppuun suoritettu tekeminen liittyy useimmiten menneeseen aikaan, joten perfektiä tavataan eniten menneen ajan kertovassa esityksessä. Kertova perfekti käännetään suomeksi tilanteen mukaan imperfektillä, perfektillä tai pluskvamperfektillä. Ei-kertovissa yhteyksissä parhain käännös suomeksi on preesens.

     Imperfekti ilmaisee keskeneräistä tai jatkuvaa tekemistä tai tapahtumaa. Se liittyy useimmiten tulevaisuuteen tai nykyhetkeen. Tästä perusmerkityksestä poikkeaa kuitenkin konsekutiivinen imperfekti, joka on menneen ajan kertovan esityksen tavallisin verbimuoto.

     Mutta eivät nämä selvittelyt mitään auta. Terrorisoijat ja terrorisoitavat perkeleenrääpäleet (ihmiskunta) repivät kaiken alas hirvittävällä kiihkolla, ”pum pum”, kuten Eriksson sydämensä himoa purkaa. Mistään muusta ei jumalattoman ihmiskunnan elämässä tai toiminnassa ole kyse.

     Seuraavakin todistaa yllä sanottua: Magneettimediakin jätti viime torstaina (4 päivää sitten) sinne kirjoittamani ja ”hyväksyntää” odottamaan jääneen KRISTILLISEN kommenttini (sisältö oli oleellista ja tärkeää) julkaisematta, kuten se on tehnyt monelle Jumalaa julistavalle kommentilleni aiemminkin. Kaikki Suomessakin menee koko ajan yhä pitemmälle pahuudessa ja jumalattomuudessa. Pelastusliikkeet ja vastarintaliikkeet yksinomaan tuhoavat maata ja kansaa ja repivät Jumalalta silmiä päästä. Jeesuksen Kristuksen (tie Isän Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6) ulkopuolella kaikki vie perikatoon.

     Pelastus olisi Isässä Jumalassa (jonka yhteyteen tie on siis Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus).

     Hänet B.M. Eriksson tappaa.

     • B.M. Eriksson sanoo:

      Kiitos, ”Vesku”! Kysymys oli myös ja varsinkin sinulle! Kyllähän tämä maailman meininki joskus ottaa päähän rankastikin ja tulee kirottua, miksi Jumala sallii edes tällaiset tapahtumat Maan päällä, jotka meitä nytkin vitsaavat. Jumalan näen alkuräjähdyksenä, joka äärensä saavutettuaan magnetisoituna palaa takaisin alkupisteeseensä. Jeesukselle ei voi koskaan olla vihainen – hän on sen verran kova äijä mielestäni.

      Vesa-Ilkka lukee ihmistä kuin avointa kirjaa – minuakin. Kiitos siitä. Olet tärkeä henkilö meille suomalaisille revisionisteille. Tämän vilpittömästi sanon.

      • pelastettu sanoo:

       Ei Jumala ole mikään persoonaton/kasvoton alkuräjähdys, vaan todellinen, Elävä ja puhuva universumin hallitsija, joka loi ihmisen omaksi kuvakseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.